lomalaina

Lomalaina edullisesti vaikka äkkilähtöön!

Voit hakea edullista lomalainaa helposti ja nopeasti Nordic Bankin avulla. Tuliko eteesi unelmamatka mutta rahoitus puuttuu. Hae meiltä lomalaina joka on joustava tapa rahoittaa lomamatka fiksusti. Valitse sopiva lainamäärä aina 500 eurosta – 70 000 euroon asti sekä sopiva takaisinmaksuaika jonka jälkeen näet suuntaa antavan kuukausierän.

Täytä helppo lainahakemus kätevästi verkossa ja vertaile lainatarjoukset muutamassa minuutissa. Sopivan tarjouksen löydettyä ja hyväksyttyä lomalaina maksetaan tilillesi jopa muutaman tunnin kuluessa!

Lomalainan hakeminen ja tarjouksiin tutustuminen ei velvoita tai sido asiakasta mihinkään, joten voit siis kaikessa rauhassa tutustua tarjouksiin ja valita itsellesi sopivin lomalaina.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Lomalainan todellinen vuosikorko ja laina-aika

Matkustaminen on aina yhtä mukavaa, oppii tuntemaan vieraita kulttuureja ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Lomamatkan jälkeen tuntuu että patterin on ladattu ja jaksaa taas sitä arkea mukavasti. Matkan tekeminen toki kustantaa ja jos ei ole säästöjä kertynyt niin matkan voi rahoittaa lomalainalla jonka voit sitten hiljalleen maksaa takaisin erissä.Lainaa voit hakea vuoden ja 15 vuoden välillä helposti ja nopeasti, lainalaskurin avulla näet suuntaa antavan kuukausierän lainallesi jolloin päätöksen teko ja lyhennys helppo laskea arjen kuluihin.

Laina-aika kannattaa valita siten että pystyt lyhentämään sitä niin että rahaa jää myös muuhun elämiseen. Hae lomalainaa fiksusti!

Lomalainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen sillä se riippuu asiakkaan antamista tiedoista, joten on hyvä tarkistaa mahdollisimman monta vaihtoehtoa ennen lainan nostamista.

Nordic Bankin avulla voit saada yhdellä hakemuksella peräti 27 lainatarjousta joten voit hakea lainaa kaikessa rauhassa ilman vakuuksia tai takaajia.

Lomalaina äkkilähtöön nopeasti netistä

Voit hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Lomalainan hakemiseen ei tarvita vakuuksia tai erillisiä takaajia sillä säännölliset palkka tai eläketulot sekä puhtaat luottotiedot toimivat vakuutena.

On kuitenkin erittäin hyvää muistaa että lainan saantia parantaa rinnakkaishakijan lisääminen lainahakemukseen sillä lainamäärä voi olla huomattavasti isompi sekä todellinen vuosikorko edullisempi.

Kuka voi hakea lomalainaa?

Kauttamme voi hakea lainaa kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Kuinka paljon voin hakea lomalainaa?

Lomalaina haetaan yleensä 500 euron ja 5 000 euron väliltä. Lainan todellinen vuosikorko ja laina-aika on hyvä miettiä etukäteen jotta voit lyhentää lainan haluamallasi ajankohtana ja jotta rahaa jäisi myös muuhun elämiseen. Toki jos tarvetta on isommalle lainalle voi meidän kautta hakea lainaa jopa 30 000 euroa unelmamatkaa varten. 

Yhdellä hakemuksella jopa 25 lainatarjousta

Edullinen lomalaina haetaan lainavertailun avulla, Nordic Bank kilpailuttaa lähes kolmekymmentä pankkia ja luotonmyöntäijää helposti ja nopeasti puolestasi. On hyvin todennäköistä saata monta lainatarjousta lainahakemuksen lähetettyä sillä osa luontonmyöntäjistä saattaa tarjota pienempää summaa tai pidempää takaisinmaksuaikaa.

Tutustu tarjouksiin rauhassa ja valitse sopia lainatarjous lomamatkaa varten!

Lomalaina edullisesti Nordic Bankista ja matka lappiin saa luvan alkaa

Haet edullista lainaa lomaa varten aina Nordic Bankista!

Tiesitkö että lomalainat ovat järjestetty edullisimman koron mukaan eli vain muutaman minuutin kuluessa lainahakemuksen lähetettyä voit saada rahoituksen kasaan lomaa varten. Lainan saat nostettua tilillesi jopa saman päivän aikana.

Nordic Bankista haet lainaa fiksusti koska me kilpailutamme lähes kolmekymmentä eri pankkia ja rahoituslaitosta ilmaiseksi. Vakuudeton lainaa lomasi varten kannattaa kilpailuttaa Nordic Bankin avulla!

Korko voi aina yllättää, mutta ei Nordic Bankin asiakkaita. Kaikki lomalainat kilpailutetaan lähes kolmenkymmenen luotonmyöntäjän välillä jotta asiakas saa kattavan kuvan parhaista tarjouksista ja pystyy löytämään helposti itselleen parhaan lainan lomasi toteuttamiselle.

Täytä ilmainen lainahakemus tästä ja saat lainapäätöksen heti!