Lomalaina

Lomalaina edullisesti vaikka äkkilähtöön!

Voit hakea edullista lomalainaa helposti ja nopeasti Nordic Bankin avulla. Tuliko eteesi unelmamatka, mutta rahoitus puuttuu? Kilpailuta meidän kauttamme lomalaina, joka on joustava tapa rahoittaa lomamatka järkevästi.

Valitse lainalaskurilla sopiva lainamäärä sekä sopiva takaisinmaksuaika, jonka jälkeen näet suuntaa-antavan kuukausierän.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Voit hakea edullista lomalainaa helposti ja nopeasti Nordic Bankin avulla. Tuliko eteesi unelmamatka, mutta rahoitus puuttuu? Kilpailuta meidän kauttamme lomalaina, joka on joustava tapa rahoittaa lomamatka järkevästi.

Valitse lainalaskurilla sopiva lainamäärä sekä sopiva takaisinmaksuaika, jonka jälkeen näet suuntaa-antavan kuukausierän. Täytä helppo lainahakemus kätevästi verkossa. Kilpailutamme lainan puolestasi noin 30 pankilla ja rahoituslaitoksella.

Saat ensimmäiset lainatarjoukset muutamassa minuutissa. Sopivan tarjouksen löydettyäsi ja hyväksyttyäsi lomalaina maksetaan tilillesi jopa muutaman tunnin kuluessa!

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Täytä helppo lainahakemus kätevästi verkossa. Kilpailutamme lainan puolestasi noin 30 pankilla ja rahoituslaitoksella.

Saat ensimmäiset lainatarjoukset muutamassa minuutissa. Sopivan tarjouksen löydettyäsi ja hyväksyttyäsi lomalaina maksetaan tilillesi jopa muutaman tunnin kuluessa!

Lomalainalla toteutat unelmiesi matkan

Suomalaiset ovat EU:n ahkerimpia matkailijoita. Suurin osa suomalaisista tekee vähintään yhden vapaa-ajan matkan vuodessa. Suomalaisten suosikkilomakohde ulkomailla on Espanja. Kotimaanmatkailuakin harrastetaan paljon. Varsinkin poikkeusaikoina kotimaassa matkustaminen on ollut suosittua.

Matkustaminen on aina yhtä mukavaa. Se on erinomainen tapa tutustua muihin kulttuureihin ja uusiin ihmisiin. Lomamatka on myös irtiotto arjesta. Vaihtelu virkistää, joten on hyvä välillä katsella muitakin maisemia kuin oman kodin kulmia. Reissun jälkeen olo on levännyt, ja sitä on taas valmis uusiin haasteisiin.

Lähtemällä jonnekin kauas voi todellakin saada kunnolla etäisyyttä kotiasioihin. Afrikan safareilla tai Thaimaan rannoilla tavallinen arkielämä unohtuu varmasti.

Lomalaina äkkilähtöön nopeasti netistä

Tai jos tykkäät seikkailla, olisi interrail-matka ympäri Eurooppaa mahtava elämys.  Löytyy meiltä täältä Suomestakin upeita paikkoja. Erityisesti luontokohteemme ovat mykistävän kauniita ja ehdottomasti näkemisen arvoisia. 

Lomalainan hakeminen ja tarjouksiin tutustuminen ei velvoita asiakasta mihinkään, joten voit siis huoletta täyttää hakemuksen ja vertailla lainatarjouksia.

Olitpa menossa lähelle tai kauas, matkustaminen vaatii toki jonkin verran rahaa. Jos säästöjä ei ole kertynyt riittävästi, matkan voi rahoittaa lomalainalla. Nordic Bank kilpailuttaa jopa yli 30 pankkia, jotta löytäisit mahdollisimman edullisen lomalainan.

Ikimuistoinen häämatka kuherruskuukauden aikana on täydellinen startti avioparin loppuelämän pituiselle yhteiselle elämälle. Jos siinä vaiheessa hääkulujen jälkeen ei ole enää hääbudjetissa rahaa matkustamiseen, niin lomalaina on toimiva ratkaisu häämatkan rahoittamiseksi.

Vakuudettoman lomalainan edut

Nopeus
Vakuudettoman lomalainan hakuprosessi on nopeampi ja yksinkertaisempi kuin vakuudellisen lainan hakuprosessi, koska lainan hakeminen ei edellytä vakuuksien arviointia.

Koko prosessi tapahtuu alusta loppuun saakka netissä, joten tällaisen lainan hakeminen on vaivattomampaa. Prosessi on kevyt ja helppo. Lainapäätös tulee samantien ja lainan voi nostaa nopeasti tilille.

Lainaa voi hakea yhdessä yhteishakijan kanssa
Lomalainaa voi hakea myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Yhdessä voitte saada isomman lainasumman ja matalamman koron, sillä kummankin hakijan tulot otetaan huomioon laskelmissa. Yhdessä otettu laina voi siis tulla halvemmaksi kuin yksin otettu.

Joustavuus
Rahat saa käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Niitä ei korvamerkitä vain tiettyyn tarkoitukseen, vaan voit tehdä niillä mitä ikinä haluat. Voit siis maksaa rahoilla esimerkiksi matkakuluja, hotellimajoituksia, ruokailuja, tuliaisia ja muita loman kuluja.

Voit myös hakea lainaa samassa hakemuksessa useaa eri tarkoitusta varten. Lomamatkaa ja vaikkapa uuden tietokoneen ostamista varten ei tarvitse ottaa erillisiä lainoja, vaan voit toteuttaa molemmat yhdellä lainalla. Tälläkin tavalla voit säästää paljon rahaa, sillä yleensä monta pientä lainaa tulee kokonaisuutena kalliimmaksi kuin yksi isompi. Tämä johtuu siitä, että jokaisesta lainasta maksetaan myös kuluja ja usein pienten lainojen korot ovat korkeammat kuin isompien. Lue lisää sivulta Joustava laina

Ei vakuuksia eikä takaajia
Tällaista lainaa varten ei tarvita takaajia eikä vakuuksia. Siksi tällaisen lainan voi saada sellainenkin henkilö, jolla ei ole vakuutta käytössään. Hakijalla pitää olla vain puhtaat luottotiedot sekä säännölliset tulot. Hyvin hoidetut raha-asiat toimivat eräänlaisena vakuutena luotonmyöntäjille.

Helppoa hakea ja vertailla
Lomalainaa haetaan netistä helpolla ja ilmaisella lainahakemuksella. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutamia minuutteja ja alat jo pian sen jälkeen saada tarjouksia sähköpostiisi. Voit saada jopa kymmeniä tarjouksia. Niiden joukosta on helppo valita paras tarjous. Lue lisää sivulta Helppo laina.

Näin helppoa lomalaina on kilpailuttaa

Lainan kilpailuttaminen tarkoittaa käytännössä lainojen hintojen vertailua. Pyydä lainatarjous useista pankeista ja rahoitusyhtiöistä ja vertaile niitä keskenään, niin voit löytää edullisen ja sinun tarpeisiisi sopivan lainan. Sinun ei kuitenkaan onneksi tarvitse lähettää lainahakemusta erikseen jokaiseen rahoituslaitokseen, vaan Nordic Bankissa voit saada yhdellä hakemuksella lukuisia lainatarjouksia. Erillisen hakemuksen lähettäminen joka paikkaan erikseen, olisi vaivalloista ja veisi paljon aikaa. Tarjouksia olisi myös vaikeampi vertailla.

Täytä sen sijaan yksi ilmainen hakemus nettisivuillamme. Voit sillä saada jopa kymmeniä tarjouksia, joiden joukosta on helppo valita paras tarjous. Saat kaikki tarjoukset sähköpostiisi ja sen lisäksi ne tulevat näkyviin verkkopalveluumme, jossa ne järjestyvät koron mukaan. Näet siis heti yhdellä nopealla silmäyksellä, missä tarjouksessa on matalin korko.

Kiinnitä vertaillessa huomiota erityisesti todelliseen vuosikorkoon. Siihen on laskettu mukaan sekä korko että kaikki kulut, joten se kertoo, mitkä ovat lainan kustannukset vuositasolla. Muista myös tarkistaa, että lainasumma ja laina-aika ovat sopivat. Laina-aika vaikuttaa suuresti lainan kokonaiskustannuksiin sekä kuukausierään.

Säästät hetkessä satoja euroja kilpailuttamalla lomalainat netissä

Lomalainojen kilpailuttaminen on todella helppoa ja nopeaa Nordic Bankin verkkopalvelussa. Lainojen vertailu ei vie paljon aikaa, mutta voi tuoda tuntuvat säästöt lainanhoitokuluissa. Kun teet hakemuksen nettisivuillamme, välitämme sen kymmenille pankeille ja rahoitusyhtiöille. Voit siis saada useita tarjouksia, joiden joukosta on helppo valita edullisin vaihtoehto.

Alla olevasta esimerkkilaskelmasta näet, kuinka paljon voit säästää vertailemalla lainoja Nordic Bankissa. Esimerkkilaskelma on laskettu 4000 euron lainasummalle 2 vuoden maksuajalla. Tämän sivun yläreunasta löydät lainalaskurin, jolla voit arvioida, mikä olisi sinun tilanteeseesi sopiva maksuaika. Ota huomioon, että laina-ajan pituus vaikuttaa sekä kuukausierään että myös lainan kokonaiskustannuksiin. Pitempi laina-aika tarkoittaa usein isompia kokonaiskustannuksia. Lyhyemmällä laina-ajalla laina tulee halvemmaksi, mutta kuukausierä kasvaa isommaksi.

Laina
Nimelliskorko
Tilinhoitomaksu (kk)
Todellinen vuosikorko
Luottoa jälijellä (kk)
Kuukausierä
Kokonais-kustannus
Laina A
16,07 %
5 €
20,35 %
24
200,99 €
4 823,76 €
Laina B
13,82 %
4,45 €
17,41 %
24
196,16 €
4 707,84 €
Laina C
9,12 %
4,45 €
12,15 %
24
187,41 €
4 497,84 €
Nordic Bank lainavertailu
4,5 %
-
4,59 %
24
174,59 € / kk
Säästöä jopa 26,4 €/kk!
4 190,16 €
Säästöä jopa 633,6 €!

Esimerkkilaskelmasta käy ilmi, että voit säästää jopa 633,6 euroa lainan kustannuksissa, kun vertailet lainoja palvelussamme! Pienellä vaivalla voit saada useiden satojen eurojen säästöt. Kuukausitasolla tämä tarkoittaa lähes 30 euron säästöä.

Huomaa, että lainatarjoukset ovat aina asiakaskohtaisia, eli ne perustuvat sinun yksilölliseen taloudelliseen tilanteeseesi sekä luotonmyöntäjän tekemään riskiarvioon. Saat tietää, millä hinnalla saisit lainaa nyt, kun täytät ilmaisen lainahakemuksen nettisivuillamme. Hakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä se sido ottamaan lainaa. Ensimmäiset tarjoukset saapuvat perille tavallisesti jo muutaman minuutin kuluttua. Pääset siis heti tutustumaan tarjouksiin. Niistä on helppo valita paras, ja saat rahat tilillesi nopeasti.

Lomalaina yhteishakijan kanssa

Lomalainan ottaminen yhdessä yhteishakijan kanssa on usein hyvä vaihtoehto, kun haluat parantaa lainan saamisen mahdollisuuksia tai saada suuremman lainasumman. Yhteishakijan kanssa voit saada lainaa matalammalla korolla. Tämä johtuu siitä, että kummankin lainanhakijan maksukykyä arvioidaan ja molempien tulot otetaan huomioon laskelmissa.

Yhteishakijasta on hyötyä erityisesti silloin, kun päähakijalla on pienet tai epäsäännölliset tulot, tai hänen määräaikainen työsuhteensa on päättymässä piakkoin. Tällaisissa tilanteissa yhteishakijasta voi olla paljon hyötyä, varsinkin jos hänellä on säännöllisemmät ja isommat tulot. Myös vakituinen työsuhde voi vaikuttaa positiivisesti lainan saamiseen, vaikka lainaa voi hyvin saada myös, jos on määräaikaisessa työsuhteessa.

Kumpikin lainanhakija vastaa lomalainan takaisinmaksusta. Jos toinen hakija ei pystykään maksamaan sitä takaisin, vastuu siitä siirtyy toiselle hakijalle.

Lomalaina yhteishakijan kanssa

Takaisinmaksusuunnitelmasta sekä toimintatavoista, jos takaisinmaksun kanssa tulee ongelmia, kannattaa sopia jo hyvissä ajoin ennen lainan ottamista.

Vakuudeton lomalaina kätevästi netistä

Lomalaina äkkilähtöä varten

Löysitkö edullisen äkkilähdön unelmiesi lomakohteeseen? Matkan aikataulutkin sattuvat sopimaan sinulle erinomaisesti.

Tilaisuuteen pitäisi tarttua mahdollisimman nopeasti, jotta tarjous ei mene sivu suun. Jos lomarahoitus puuttuu vielä, voit hakea meidän kauttamme lainaa, jolla maksat matkan, ja lyhennät lainaa sitten vähitellen pois lomasi jälkeen.

Nordic Bankin kautta vertailet lomalainat ja reissuluotot nopeasti ja helposti. Meidän kauttamme haettavat lainat ovat vakuudettomia lainoja, joten lainan hakeminen on helppoa, yksinkertaista ja nopeaa.

Voit saada lainarahat tilillesi jopa muutamassa tunnissa. Takaajia tai vakuuksia ei tarvita.

Jotta voit hakea lainaa, sinun täytyy olla täysi-ikäinen ja sinulla pitää olla säännölliset palkka- tai eläketulot sekä puhtaat luottotiedot.

Lomalainan hakeminen on helppoa

Kuka voi saada lomalainaa?

Voit hakea lainaa, jos olet täysi-ikäinen, sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä. Eli myös eläkeläinen voi saada lainan kauttamme. Nordic Bankin vakuudettomia lainoja varten ei tarvita takaajia tai vakuuksia.

Aina lainatarjouksia ei kuitenkaan tule. Yleisimmät syyt sille ovat, että hakijalla on maksuhäiriömerkintä tai liikaa velkaa suhteessa tuloihin. Myös esimerkiksi puutteelliset tiedot hakemuksessa voivat estää lainan saamisen.

On myös mahdollista hakea lomalainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Yhdessä saatte todennäköisesti paremman lainatarjouksen – eli lainan edullisemmalla korolla, koska kummankin hakijan tulot huomioidaan lainatarjouksen laskennassa.

Kuinka paljon voin saada lomalainaa?

Tavallisesti lomalainaa haetaan 10005000 euroa. Jos haaveissasi on oikein unelmalomien unelmaloma, voit toki hakea lainaa enemmänkin, vaikkapa 10 000 euroa.

Enimmäissumma, joka Nordic Bankin kautta on mahdollista saada lainaa, on 70 000 euroa. Sillä summalla pystyisi esimerkiksi järjestämään mahtavat hääjuhlat sekä maksamaan häämatkan. Luotonantajat eivät määrää vakuudettomien lainojen käyttökohdetta, joten voit käyttää rahat mihin haluat.

Lainan takaisinmaksuaika on 1–15 vuotta. Yhteishakijan kanssa voi saada pienempikorkoisen lainan. Jos siis olette lähdössä lomalle esimerkiksi perheen kanssa, voi lainan hakeminen yhdessä puolison kanssa olla kannattavaa.

Lainasummaa pohtiessasi kannattaa laskea, kuinka paljon reissu tulisi kaikkiaan maksamaan. Matkojen ja majoitusten lisäksi laskelmaan voi tarvittaessa ottaa mukaan arvion siitä, kuinka paljon esimerkiksi ruokiin, pääsylippuihin ja tuliaisiin menisi rahaa.

Lainan määrä ja laina-aika kannattaa suhteuttaa omiin tuloihin ja kuukausibudjettiin. Mitä nopeammin maksat lainan pois, sitä edullisemmaksi se sinulle tulee. Ei kuitenkaan kannata sopia niin suuresta kuukausierästä, että sinulle ei jää yhtään rahaa säästöön puskuriksi. Yleensä lainan voi myös maksaa pois sovittua nopeammin.

Kätevällä lainalaskurillamme voit kokeilla, minkälaisella laina-ajalla kuukausierästä tulisi sopiva. Syötä tarvitsemasi lainasumma sivun yläosan laskuriin ja valitse laina-aika. Näet heti arvion kuukausierästä ja vuosikorosta sekä luottokustannusten yhteismäärästä.

Todellinen vuosikorko on yksilöllinen, joten se määräytyy lopullisesti vasta sinun yksilöllisten tietojesi perusteella. Laskurissa näkyvä vuosikorko on vain suuntaa antava arvio.

Toteuta unelmiesi lomamatka fiksusti

Yhdistä lainasi, niin säästät

Nykyään kaupat tarjoavat innokkaasti osamaksusopimuksia. Kännyköitä, televisioita, vaatteita ja vaikka mitä voi ostaa osamaksuilla ja kulutusluotoilla. Jos sinulle on kertynyt useita kulutusluottoja, osamaksuja ja yksityislainoja, voi lainojen ja kulutusluottojen yhdistäminen olla kannattavaa.

Usein monta pientä lainaa tulee kokonaisuutena kalliimmaksi kuin yksi isompi laina. Kun lyhennät vain yhtä lainaa, maksat tietysti myös vain yhden lainan korkoja ja muita kuluja, joten sinulle jää todennäköisesti enemmän rahaa käyttöön tai säästöön.

Aloita lainojen yhdistäminen laskemalla kaikki jäljellä olevat lainasi yhteen. Jos olet hakemassa uutta lainaa esimerkiksi lomamatkaa varten, voit laskea myös sen lainahakemukseesi.

Syötä olemassa olevien lainojesi ja tarvitsemasi uuden lomalainan yhteissumma laskuriimme, ja katso millä takaisinmaksuajalla kuukausierästä tulisi sopiva.

Täytä sitten lainahakemus, ja jo muutaman minuutin kuluttua alat saada tarjouksia. Jos lainojen yhdistäminen onnistuu, maksat jatkossa vain yhden lainan lyhennyksiä, minkä ansiosta sinulle jää todennäköisesti enemmän rahaa käyttöön.

Edullinen lomalaina Nordic Bankin kautta

Nordic Bank on suomalainen lainavertailupalvelu, joka auttaa sinua löytämään edullisia lainoja.

Me kilpailutamme jopa 35 eri pankkia ja rahoituslaitosta, joten saat kattavan kuvan lainamarkkinoista yhdellä ilmaisella hakemuksella. Meidän kauttamme haettavat lainat ovat vakuudettomia lainoja. Niiden käsittelyprosessi on nopea, joten voit saada rahat tilillesi todella nopeasti, jopa muutamassa tunnissa.

Meidän kauttamme voit hakea lainaa 500 eurosta jopa 70 000 euroon asti. Vakuudettoman lainan käyttökohdetta ei määrätä mitenkään, joten voit käyttää rahat mihin haluat.

Voi toteuttaa avullamme monia haaveitasi: uusi auto, lomareissu, remontti tai jopa oman mökin ostaminen.

Lomalaina edullisesti Nordic Bankista ja matka lappiin saa luvan alkaa

Jos sattuu jotain yllättävää, jonka vuoksi tarvitset lainaa todella nopeasti, voi pikalaina olla hyvä apu. Pienen pikalainan saat tilillesi nopeasti, joten jos esimerkiksi puhelimesi hajoaa, voit päästä ostamaan uutta jo saman päivän aikana.

Vakuudettomia lainoja varten ei tarvita takaajia eikä vakuuksia. Hakijan pitää kuitenkin olla täysi-ikäinen ja hänellä tulee olla säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Lainahakemuksen tekeminen ei sido eikä velvoita hakijaa mitenkään. Alat pian, jo muutamassa minuutissa, saada tarjouksia sähköpostiisi. Voit vertailla niitä aivan rauhassa ja tehdä päätöksesi.

Sekä pienet että isot lainat kannattaa vertailla. Pienemmässäkin lainassa suuri korko voi tarkoittaa paljon enemmän maksettavaa sinulle.

Lainoja kannattaa vertailla säännöllisin väliajoin, esimerkiksi vuosittain. Näin pysyt kärryillä lainamarkkinoiden tilanteesta, ja voit varmistua siitä, että lainasi ovat aina mahdollisimman edullisia. Vertaileminen meidän kauttamme ei sido eikä velvoita sinua mihinkään, joten lainojen vertaileminen on riskitöntä.

Tästä pääset täyttämään lainahakemuksen

Usein kysytyt kysymykset lomalainasta:

Lomalainan hakeminen onnistuu helposti kauttamme, täytä maksuton lainahakemus ja vertaile lainatarjoukset. Jonka jälkeen voit nostaa edullisen lomalainan tilille!

Lomalainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa. Lomalainan hakeminen ei sido sinua mihinkään, vertaa ja valitse paras laina loman rahoittamiseen!

Nordic Bankin kautta lainan hakeminen on aina täysin ilmaista eikä velvoita mihinkään. Voit siis tutustua lainatarjouksiin luottavaisin mielin.

Kyllä, voit maksaa lomalainan nopeammin takaisin, ilman lisäkuluja!

Koska korot ja lainan muut kulut vaihtelevat luotonmyöntäjien välillä, voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa vertailemalla lomalainat kauttamme!

Jos esimerkiksi nykyisten lainojen kuukausimaksut ovat yli 50% tuloista tai sinulla on maksuhäiriömerkintä, suurin osa pankeista ja luotonmyöntäijstä ei tee lainatarjouksia.

Lainoja kannattaa vertailla, sillä se on täysin ilmaista ja voit saada edullisempia lainatarjouksia, lainavertailun avulla!

Edullisen lomalainan löydät helposti lainahakemuksen lähetettyä sillä lainatarjoukset ovat järjestetty aina parhaan koron mukaan. 

Lomalaina maksetaan tilillesi usein jo muutamassa minuutissa, lainatarjouksen allekirjoittamisesta!

Pisin laina-aika on 15 vuotta, yleensä lomalaina otetaan muutamaksi kuukaudeksi tai vuodeksi.

Lue myös: