Lainaa netistä

Lainaa netistä nopeasti

Ylimääräisen rahan tarve iskee joskus yllättäen. Syitä sille voi olla monia: tietokoneen hajoaminen, äkillinen remonttitarve, palkanmaksun viivästyminen jostain syystä tai mikä tahansa muu syy.

Onneksi netistä saa nopeasti vakuudettoman lainan. Tarvitset lainan hakemiseen vain verkkopankkitunnukset ja laitteen, jolla pääset nettiin, joten voit hakea lainaa missä tahansa oletkin. Kilpailutamme lainan puolestasi 27 pankilla ja lainanmyöntäjällä, joten voit valita helposti edullisimman lainan.

Vakuudetonta lainaa voi hakea mitä tahansa tarkoitus varten! Sinä päätät, mihin käytät rahat. Koska hakuprosessi on nopea, vakuudettomat lainat sopivat etenkin tilanteisiin, joissa ylimääräistä rahaa täytyy saada pikaisella aikataululla.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Vakuudetonta lainaa voi hakea mitä tahansa tarkoitus varten

Meidän kauttamme voit saada lainaa 500–70 000 euroa. Rahat voi käyttää mihin tahansa hankintaan. Takaisinmaksuaika on 1–15 vuotta, mutta lainan voi yleensä maksaa takaisin myös sovittua nopeammin ilman ylimääräisiä kuluja.

Kun kyseessä on pieni pikalaina, laina-aika voi olla myös alle vuoden mittainen.

Pikalainaa haetaan usein paikkaamaan äkillisesti ilmennyttä rahantarvetta. Esimerkiksi puhelimen tai jonkun kodinkoneen hajoaminen voivat olla tällaisia tilanteita.

Tai jos tilin saldo jostain syystä lähestyy nollaa, ja laskuja pitäisi vielä maksaa, voi ne maksaa pois vakuudettomalla lainalla. Saat sen nopeasti tilillesi. Voit maksaa sen pois joustavasti, eli jos pystytkin maksamaan lainan pois sovittua nopeammin, se on mahdollista tehdä.

Lainaa netistä nopeasti

Lomalainalla toteutat unelmiesi lomamatkan. Matkat, ruoat, yöpyminen ja esimerkiksi tapahtumien ja nähtävyyksien pääsyliput vaativat yllättävän paljon rahaa, joten laina voi olla tarpeen. Olitpa lähdössä lähelle tai kauas, voit hakea meiltä rahoitusta. Voit hakea lainaa myös kesken lomareissun, jos alkaa näyttää siltä, että matkabudjetti ylittyy ja säästöt loppuvat kesken. Tällaiset pienlainat ovat suuruusluokaltaan tyypillisesti tonnin lainasta noin 5000 euroon.

Meidän kauttamme voit hakea lainaa myös isompia hankintoja varten, esimerkiksi remonttia, uutta autoa tai mökkiä varten. Vakuudetonta lainaa voi ottaa myös täydentämään pankista saatua lainaa. Etenkin remontoidessa tai uutta taloa rakennettaessa eteen voi tulla yllätyksiä ja muutoksia, jotka vaativat ylimääräistä rahaa. Kun budjetti ylittyy, pankista saatu laina ei välttämättä enää riitäkään. Lisärahoitusta tarvitaan mielellään nopeasti. Vakuudettoman lainan hakuprosessi on helppo ja nopea.

Miten lainaa haetaan netistä?

Lainan hakeminen on helppoa! Enää ei välttämättä tarvitse mennä pankkikonttoriin keskustelemaan ja neuvottelemaan. Vakuudetonta lainaa voit hakea netissä kätevästi missä tahansa oletkin – vaikka mökillä riippumatossa makaillen. Sinun ei myöskään tarvitse pyytää lainaa jokaisesta pankista erikseen, vaan lainavertailupalvelu Nordic Bank välittää hakemuksesi 27 pankille ja rahoituslaitokselle.

Kätevällä lainalaskurillamme voit kokeilla helposti, minkälaisen lainan ja millä takaisinmaksuajalla voisit ottaa. Laita laskuriin vain haluamasi lainamäärä ja laina-aika, niin saat heti nähdä arvion kuukausierästä. Kuukausierään vaikuttaa esimerkiksi lainan vuosikorko. Todellinen vuosikorko on yksilöllinen. Sen vuoksi laskurissa näkyvä korko on vain suuntaa antava arvio. Lopullisesti korko määräytyy sinun yksilöllisten tietojesi perusteella. Tutustu siis lainaehtoihin aina huolellisesti.

Täytä nettisivuillamme oleva ilmainen lainahakemus huolellisesti. Saat lainatarjoukset sähköpostiisi. Tavallisesti tarjoukset tulevat 6 tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä. Sitten vain vertailet tarjouksia. Jos päätät valita jonkun niistä, allekirjoita lainasopimus verkkopankkitunnuksilla ja voit nostaa rahat tilillesi yhden työpäivän kuluessa. Jos kyseessä on pikalaina, voit saada rahat tilillesi paljon nopeamminkin.

Voit hakea lainaa kauttamme, jos olet täysi-ikäinen, sinulla on vakaat tulot sekä puhtaat luottotiedot. Lainaa on mahdollista hakea myös yhteishakijan kanssa. Kun teette hakemuksen yhdessä, teidän on mahdollista saada isompi summa rahaa ja pienempi korko.

Parasta vakuudettomissa lainoissa on se, että hakuprosessi on niin helppo ja nopea. Kun haet lainaa netistä, voit tehdä hakemuksen missä tahansa, milloin tahansa. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot toimivat eräänlaisena vakuutena luotonantajalle.

Yhdistä lainasi, niin säästät rahaa

Jos sinulla on useita kulutusluottoja, osamaksusopimuksia ja luottokorttivelkaa, voi näiden lainojen yhdistäminen olla kannattavaa. Nyt maksat jokaisesta korkoja ja muita kuluja. Jos saat kaikki lainasi yhdistettyä, maksat jatkossa ainoastaan yhden lainan korkoja ja muita kuluja. Yleensä yksi isompi laina tulee tästä syystä lopulta edullisemmaksi kuin monta pientä.

Yhdistämällä lainasi, voit säästää merkittävästi rahaa. Ne voit käyttää elämiseen tai pistää säästöön, kumpi tahansa sinulle onkaan parempi vaihtoehto.

Yhdistä lainasi näin:

1. Laske olemassa olevien lainojesi vielä maksamatta olevat summat yhteen.

2. Täytä ilmainen lainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla.

3. Vertaile saamiasi tarjouksia.

4. Hyväksy tarjous ja maksa rahoilla kaikki pienet lainasi pois.

Toisinaan käy niin, että kaikkien lainojen yhdistäminen ei onnistukaan. Silloin voi olla kuitenkin kannattavaa yhdistää edes osa lainoista. Todennäköisesti säästät kuitenkin jonkin verran rahaa, kun maksat pois isompikorkoiset lainat.

Lainaa netistä helposti kotisohvalta

Nordic Bankista jopa 27 lainatarjousta

Suomalainen lainavertailupalvelu Nordic Bank kilpailuttaa jopa 27 pankkia ja rahoituslaitosta. Meidän avullamme saat kattavan kuvan lainamarkkinoista. Voit löytää todella edullisen lainan, mikä tarkoittaa isoa säästöä!

Eri lainanantajat tarjoavat erilaisia korkoja, minkä vuoksi lainojen vertaileminen on aina järkevää riippumatta lainan koosta. Pienissäkin lainoissa voit säästää kymmeniä tai satoja euroja, kun valitset edullisemman vaihtoehdon.

Nykyään lainojen vertaileminen on todella helppoa lainavertailupalveluiden ansiosta.

Voit hakea lainaa, jos olet täysi-ikäinen, sinulla on vakaat palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot.

Yhteishakijan kanssa voitte saada isomman lainan pienemmällä korolla. Meidän kauttamme haettavat lainat ovat vakuudettomia. Se tarkoittaa sitä, että et tarvitse takaajia, eikä sinun tarvitse laittaa omaisuuttasi lainan vakuudeksi. Hyvin hoidetut raha-asiat ja vakaat tulot toimivat eräänlaisena vakuutena.

Lainojen vertaileminen Nordic Bankissa on sujuvaa ja helppoa. Täytä vain sivuillamme oleva ilmainen hakemus ja odottele hetki. Muutamassa minuutissa alat saada tarjouksia sähköpostiisi. Olemassa olevia lainoja kannattaa vertailla säännöllisin väliajoin, jotta voit varmistua siitä, että lainasi ovat aina mahdollisimman edullisia. Vertailun voi tehdä esimerkiksi kerran vuodessa.

Usein kysytyt kysymykset:

Miten lainan hakeminen netistä onnistuu?

Lainan hakeminen netistä onnistuu helposti kauttamme:

  1. Täytä maksuton lainahakemus.
  2. Vertaile sähköpostiin tulevat lainatarjoukset. Valitse edullisin.
  3. Allekirjoita lainasopimus verkkopankkitunnuksillasi.
  4. Rahat tulevat pian tilille.

Kuka voi hakea lainaa netistä?

Lainaa voi hakea netistä kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa. Lainahakemuksen tekeminen ei sido sinua mihinkään – vertaa ja valitse paras laina mihin tahansa hankintaan!

Onko lainan hakeminen ilmaista?

Nordic Bankin kautta lainan hakeminen on aina täysin ilmaista eikä velvoita mihinkään. Voit siis tutustua lainatarjouksiin luottavaisin mielin.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Kyllä, voit maksaa lainan aina nopeammin takaisin – ilman lisäkuluja!

Mikä on pisin laina-aika?

Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa 1 – 15 vuoden maksuajalle.

Miksi en saanut lainatarjouksia?

Jos esimerkiksi nykyisten lainojen kuukausimaksut ovat yli 50% tuloista tai sinulla on maksuhäiriömerkintä, suurin osa pankeista ja luotonmyöntäijstä ei tee lainatarjouksia.

Miksi lainavertailu kannattaa?

Lainoja kannattaa vertailla, sillä se on täysin ilmaista ja voit saada edullisempia lainatarjouksia, lainavertailun avulla!

Miten löydän edullisen lainan netistä?

Edullisen lainan löydät netistä helposti lainahakemuksen lähetettyäsi, sillä lainatarjoukset ovat järjestetty aina parhaan koron mukaan. Näin sinun on helppoa erottaa edullisin laina, vaikka saisit paljonkin lainatarjouksia.

Kuinka paljon voin säästää rahaa lainojen vertailulla?

Koska korot ja lainan muut kulut vaihtelevat luotonmyöntäjien välillä, voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa vertailemalla lainat kauttamme!

Milloin saan rahat tilille?

Vakuudeton laina maksetaan tilillesi usein jo muutamassa minuutissa lainatarjouksen allekirjoittamisesta!