Lainaa netistä

Lainaa netistä nopeasti

Ylimääräisen rahan tarve iskee joskus yllättäen. Syitä sille voi olla monia: tietokoneen hajoaminen, äkillinen remonttitarve, palkanmaksun viivästyminen jostain syystä tai mikä tahansa muu syy.

Onneksi netistä saa nopeasti vakuudettoman lainan. Tarvitset lainan hakemiseen vain verkkopankkitunnukset ja laitteen, jolla pääset nettiin, joten voit hakea lainaa missä tahansa oletkin.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Ylimääräisen rahan tarve iskee joskus yllättäen. Netistä voit hakea nopeasti lainaa kaikenlaisiin rahan tarpeisiin.

Tarvitset lainan hakemiseen vain verkkopankkitunnukset ja nettiyhteyden, joten voit hakea lainaa missä tahansa oletkin. Kilpailutamme lainahakemuksen sinun puolestasi yli 30 pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten voit valita helposti itsellesi mahdollisimman edullisen lainan.

Vakuudetonta lainaa voi hakea mitä tahansa tarkoitus varten! Sinä päätät, mihin käytät rahat. Koska hakuprosessi on nopea, vakuudettomat lainat sopivat etenkin tilanteisiin, joissa ylimääräistä rahaa täytyy saada pikaisella aikataululla.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Kilpailutamme lainan puolestasi yli 30 pankilla ja lainanmyöntäjällä, joten voit valita helposti edullisimman lainan.

Vakuudetonta lainaa voi hakea mitä tahansa tarkoitus varten! Sinä päätät, mihin käytät rahat. Koska hakuprosessi on nopea, vakuudettomat lainat sopivat etenkin tilanteisiin, joissa ylimääräistä rahaa täytyy saada pikaisella aikataululla.

Vakuudetonta lainaa netistä mihin tahansa tarkoitukseen

Meidän kauttamme voit saada lainaa 500–70 000 euroa. Rahat voi käyttää mihin tahansa hankintaan. Takaisinmaksuaika on 1–15 vuotta, mutta lainan voi yleensä maksaa takaisin myös sovittua nopeammin ilman ylimääräisiä kuluja.

Kun kyseessä on pieni pikalaina, laina-aika voi olla myös alle vuoden mittainen.

Pikalainaa haetaan usein paikkaamaan äkillisesti ilmennyttä rahantarvetta. Esimerkiksi puhelimen tai jonkun kodinkoneen hajoaminen voivat olla tällaisia tilanteita.

Tai jos tilin saldo jostain syystä lähestyy nollaa, ja laskuja pitäisi vielä maksaa, voi ne maksaa pois vakuudettomalla lainalla. Saat sen nopeasti tilillesi. Voit maksaa sen pois joustavasti, eli jos pystytkin maksamaan lainan pois sovittua nopeammin, se on mahdollista tehdä.

Lainaa netistä nopeasti

Lomalainalla toteutat unelmiesi lomamatkan. Matkat, ruoat, yöpyminen ja esimerkiksi tapahtumien ja nähtävyyksien pääsyliput vaativat yllättävän paljon rahaa, joten laina voi olla tarpeen. Olitpa lähdössä lähelle tai kauas, voit hakea meiltä rahoitusta. Voit hakea lainaa myös kesken lomareissun, jos alkaa näyttää siltä, että matkabudjetti ylittyy ja säästöt loppuvat kesken. Tällaiset pienlainat ovat suuruusluokaltaan tyypillisesti tonnin lainasta noin 5000 euroon.

Meidän kauttamme voit hakea lainaa myös isompia hankintoja varten, esimerkiksi remonttia, uutta autoa tai mökkiä varten. Vakuudetonta lainaa voi ottaa myös täydentämään pankista saatua lainaa. Etenkin remontoidessa tai uutta taloa rakennettaessa eteen voi tulla yllätyksiä ja muutoksia, jotka vaativat ylimääräistä rahaa. Kun budjetti ylittyy, pankista saatu laina ei välttämättä enää riitäkään. Lisärahoitusta tarvitaan mielellään nopeasti. Vakuudettoman lainan hakuprosessi on helppo ja nopea.

Näin haet lainaa turvallisesti netistä:

1

Mikäli sinulla on lainoja entuudestaan laske lainojen ja osamaksujen vielä maksamatta olevat summat yhteen lainojen yhdistely-laskurilla.

2

Täytä turvallinen ja helppo lainahakemus verkkosivuillamme.

3
Lainahakemuksen lähetettyä saat muutamassa minuutissa ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiin. Vertaile saamiasi lainatarjouksia ja valitse niistä sopivin vaihtoehto.
4
Vahvista lainatarjous, jonka jälkeen laina maksetaan tilillesi yleensä jo saman päivän aikana.
5
Maksa lainalla kaikki olemassa olevat lainat ja osamaksut pois. Jatkossa maksat vain yhtä edullisempaa lainaa, jossa on edullinen korko - näin säästät rahaa joka kuukausi!

Lainan hakeminen netistä on helppoa ja turvallista

Lainaa fiksusti verkosta

Kuka voi hakea lainaa verkosta?

Lainaa voi hakea verkosta ihan kuka tahansa täysi-ikäinen. Hakijalla pitää olla puhtaat luottotiedot sekä säännölliset palkka- tai eläketulot. Nettilainaa voi hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Rinnakkaishakijan lisääminen lainahakemukseen kannattaa etenkin, jos kyseessä on suurempi lainasumma tai jos ensisijaisella hakijalla on esimerkiksi epäsäännölliset tulot.

Luotonmyöntäjien vaatimukset esimerkiksi hakijan iän suhteen vaihtelevat hieman. Osa luotonmyöntäjistä antaa lainaa alle 20-vuotiaalle, mutta osa ei. Joillakin luotonmyöntäjillä on vaatimus, että hakijan pitää olla esimerkiksi vähintään 24-vuotias, jotta lainaa voi saada. Tämä johtuu siitä, että nuorella aikuisella ei yleensä ole vielä ihan vakiintunut taloudellinen tilanne, minkä vuoksi lainan antamisessa on suurempi riski.

Lainahakemuksen voi silti tehdä, vaikka hakija ei olisi täysin varma, voiko saada lainaa. Pelkkä hakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen ei vielä sido tai velvoita mitenkään, joten se on riskitöntä.

Miten haetaan netistä lainaa?

Lainan hakeminen on helppoa! Enää ei välttämättä tarvitse mennä pankkikonttoriin keskustelemaan ja neuvottelemaan. Vakuudetonta lainaa voit hakea netistä kätevästi missä tahansa oletkin – vaikka mökillä riippumatossa makaillen. Sinun ei myöskään tarvitse pyytää lainaa jokaisesta pankista erikseen, vaan lainavertailupalvelu Nordic Bank välittää hakemuksesi yli 30 pankille ja rahoituslaitokselle. Paras nettilaina löytyy helposti.

Kätevällä lainalaskurillamme voit kokeilla helposti, minkälaisen lainan ja millä takaisinmaksuajalla voisit ottaa. Laita laskuriin vain haluamasi lainamäärä ja laina-aika, niin saat heti nähdä arvion kuukausierästä. Kuukausierään vaikuttaa esimerkiksi lainan vuosikorko. Todellinen vuosikorko on yksilöllinen. Sen vuoksi laskurissa näkyvä korko on vain suuntaa antava arvio. Lopullisesti korko määräytyy sinun yksilöllisten tietojesi perusteella. Tutustu siis lainaehtoihin aina huolellisesti.

Täytä nettisivuillamme oleva ilmainen lainahakemus huolellisesti. Saat lainatarjoukset sähköpostiisi. Tavallisesti tarjoukset tulevat 6 tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä. Sitten vain vertailet tarjouksia. Jos päätät valita jonkun niistä, allekirjoita lainasopimus verkkopankkitunnuksilla ja voit nostaa rahat tilillesi yhden työpäivän kuluessa. Jos kyseessä on pikalaina, voit saada rahat tilillesi paljon nopeamminkin.

Voit hakea lainaa kauttamme, jos olet täysi-ikäinen, sinulla on vakaat tulot sekä puhtaat luottotiedot. Lainaa on mahdollista hakea myös yhteishakijan kanssa. Kun teette hakemuksen yhdessä, teidän on mahdollista saada isompi summa rahaa ja pienempi korko.

Parasta vakuudettomissa lainoissa on se, että hakuprosessi on niin helppo ja nopea. Kun haet lainaa netistä, voit tehdä hakemuksen missä tahansa, milloin tahansa. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot toimivat eräänlaisena vakuutena luotonantajalle.

Yhdistä lainasi, niin säästät rahaa

Jos sinulla on useita kulutusluottoja, osamaksusopimuksia ja luottokorttivelkaa, voi näiden lainojen yhdistäminen olla kannattavaa. Nyt maksat jokaisesta korkoja ja muita kuluja. Jos saat kaikki lainasi yhdistettyä, maksat jatkossa ainoastaan yhden lainan korkoja ja muita kuluja. Yleensä yksi isompi laina tulee tästä syystä lopulta edullisemmaksi kuin monta pientä.

Yhdistämällä lainasi, voit säästää merkittävästi rahaa. Ne voit käyttää elämiseen tai pistää säästöön, kumpi tahansa sinulle onkaan parempi vaihtoehto.

Yhdistä lainasi näin:

1. Laske olemassa olevien lainojesi vielä maksamatta olevat summat yhteen.

2. Täytä ilmainen lainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla.

3. Vertaile saamiasi tarjouksia.

4. Hyväksy tarjous ja maksa rahoilla kaikki pienet lainasi pois.

Yhdistä lainat ja säästä

Toisinaan käy niin, että kaikkien lainojen yhdistäminen ei onnistukaan. Silloin voi olla kuitenkin kannattavaa yhdistää edes osa lainoista. Todennäköisesti säästät kuitenkin jonkin verran rahaa, kun maksat pois isompikorkoiset lainat.

Mitä tarvitaan luoton hakemiseen netistä?

Lainan tai luoton hakeminen netissä on erittäin helppoa. Tarvitset vain laitteen, jolla pääset nettiin sekä verkkopankkitunnukset ja mahdollisesti joitain liitteitä, joilla todistat maksukykysi.

Kun olet hakenut lainaa ja tutustunut sinulle lähetettyihin tarjouksiin, voit allekirjoittaa lainasopimuksen helposti verkkopankkitunnuksillasi. Usein lainanhakijan pitää vielä todistaa tulonsa ja maksukykynsä toimittamalla luotonmyöntäjälle joitain liitteitä. Vaaditut liitteet ovat tavallisesti ihan tavallisia dokumentteja, jotka jokaiselta löytyy melko helposti, eli esimerkiksi palkkatodistus.

Liitteitä ei ihan aina vaadita. Jos kyse on pienestä lainasummasta, ei välttämättä tarvitse toimittaa mitään liitteitä luotonmyöntäjälle. Tai jos olet lähiaikoina hakenut lainaa samalta luotonmyöntäjältä, ei liitteitä välttämättä tarvitse toimittaa sinne taas uudestaan.

Lainaa netistä helposti toimistolta käsin

Nordic Bankista jopa 35 lainatarjousta – löydä paras laina helposti

Suomalainen lainavertailupalvelu Nordic Bank kilpailuttaa jopa 35 pankkia ja rahoituslaitosta. Meidän avullamme saat kattavan kuvan lainamarkkinoista. Voit löytää todella edullisen lainan, mikä tarkoittaa isoa säästöä!

Eri lainanantajat tarjoavat erilaisia korkoja, minkä vuoksi lainojen vertaileminen on aina järkevää riippumatta lainan koosta. Pienissäkin lainoissa voit säästää kymmeniä tai satoja euroja, kun valitset edullisemman vaihtoehdon.

Nykyään lainojen vertaileminen on todella helppoa lainavertailupalveluiden ansiosta.

Voit hakea lainaa, jos olet täysi-ikäinen, sinulla on vakaat palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot.

Yhteishakijan kanssa voitte saada isomman lainan pienemmällä korolla. Meidän kauttamme haettavat lainat ovat vakuudettomia. Se tarkoittaa sitä, että et tarvitse takaajia, eikä sinun tarvitse laittaa omaisuuttasi lainan vakuudeksi. Hyvin hoidetut raha-asiat ja vakaat tulot toimivat eräänlaisena vakuutena.

Lainojen vertaileminen Nordic Bankissa on sujuvaa ja helppoa. Täytä vain sivuillamme oleva ilmainen hakemus ja odottele hetki. Muutamassa minuutissa alat saada tarjouksia sähköpostiisi. Olemassa olevia lainoja kannattaa vertailla säännöllisin väliajoin, jotta voit varmistua siitä, että lainasi ovat aina mahdollisimman edullisia. Vertailun voi tehdä esimerkiksi kerran vuodessa.

Valitse paras laina netistä

Kuinka helposti netistä saa lainaa?

Vakuudettomia lainoja varten ei vaadita takaajia eikä vakuuksia. Sen vuoksi vakuudettoman lainan hakeminen netistä on helpompaa ja nopeampaa kuin vakuudellisten lainojen hakeminen pankista.

Koko hakuprosessi tapahtuu netissä. Täytät vain yhden hakemuksen nettisivuillamme, niin saat pian lainatarjouksia sähköpostiisi. Käy tarjoukset läpi ja valitse niistä sinulle paras vaihtoehto. Allekirjoita sopimus ja toimita mahdollisesti vaaditut liitteet, niin saat rahat tilillesi. Parhaassa tapauksessa rahat tulevat tilillesi jo samana päivänä, mutta kuitenkin viimeistään yhden työpäivän kuluessa.

Lainaa voi saada, jos hakija on täysi-ikäinen, jolla on puhtaat luottotiedot ja vakaat tulot. Lainaa ei tavallisesti myönnetä, jos hakijalla ei ole luottotietoja tai hänellä on esimerkiksi kovin pienet tai epäsäännölliset tulot. Jos nämä asiat ovat kunnossa, saat melko varmasti lainaa.

Lainan hakeminen netistä on erittäin helppoa

Uutta lainaa ei anneta myöskään, jos hakijalla on edellisiä lainoja vielä paljon maksamatta. Rahoituslaitokset tarkastelevat aina hakijan taloudellista tilannetta ja maksukykyä. Jos hakijalla on liikaa lainaa suhteessa tuloihin, lainan ottamisen riskit kasvavat. Saattaa käydä niin, että hakija ei pystykään maksamaan kaikkia lainojaan. Siksi rahoituslaitokset tarkastelevat myös hakijan muita lainoja, kun hän on hakemassa uutta lainaa.

Joustoluotolla rahoitat arjen menot joustavasti

Mitä eroa on kertalainalla ja joustoluotolla?

Kertalainoja ovat erilaiset kulutusluotot, kuten pikalainat, autolainat, lomalainat ja muut vastaavat. Kertalaina tarkoittaa sitä, että rahat maksetaan asiakkaan tilille kerralla, yhdessä erässä. Kertalainat sopivat hyvin tilanteisiin, joissa hankinnan kokonaiskulut ovat hyvin selvillä jo etukäteen. Esimerkiksi jos olet ostamassa autoa ja olet jo löytänyt sopivan menopelin, tiedät jo tarkasti, minkä verran lainaa tarvitset.

Kertalainasta maksetaan korkoja koko lainasummasta. Lainaa maksetaan takaisin erissä kuukausittain. Laina-ajan pituus riippuu pitkälti lainan koosta: pienten lainojen laina-ajat ovat tavallisesti lyhyempiä ja isojen pitempiä.

Pikalainan laina-aika on yleensä 1–10 kuukautta, kun taas isojen kulutusluottojen laina-aika voi olla pisimmillään jopa 15 vuotta.

Joustoluottoa ei makseta kerralla tilille, vaan asiakkaalle myönnetään luottoraja, jonka puitteissa asiakas saa tehdä nostoja luottotililtä silloin, kun itse haluaa. Joustoluotto sopii erinomaisesti tilanteisiin, joissa hankinnan lopullisista kokonaiskustannuksista ei ole vielä selvyyttä.

Joustoluotto on kätevä esimerkiksi remonttia tehdessä. Usein muutoksia ja yllätyksiä tulee eteen ja niiden vuoksi budjetti saattaa ylittyä. Joustoluottotililtä voi silloin nostaa lisää rahaa, jotta projekti voi jatkua.

Joustoluotossa korkoja maksetaan vain siitä osasta lainaa, joka on nostettu asiakkaan omalle tilille. Jos sinulla on esimerkiksi 3000 euron joustoluotto ja nostat siitä käyttöösi 2500 euroa, maksat korkoja vain tuosta 2500 eurosta. Joustoluotto on jatkuva luotto, eli luotto palautuu takaisin käyttöösi sitä mukaan, kun olet maksanut sitä takaisin.

Usein kysytyt kysymykset netin lainoista:

Lainan hakeminen netistä onnistuu helposti kauttamme:

 

  1. Täytä maksuton lainahakemus.
  2. Vertaile sähköpostiin tulevat lainatarjoukset. Valitse edullisin.
  3. Allekirjoita lainasopimus verkkopankkitunnuksillasi.
  4. Rahat tulevat pian tilille.

Lainaa voi hakea netistä kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa. Lainahakemuksen tekeminen ei sido sinua mihinkään - vertaa ja valitse paras laina mihin tahansa hankintaan!

Nordic Bankin kautta lainan hakeminen on aina täysin ilmaista eikä velvoita mihinkään. Voit siis tutustua lainatarjouksiin luottavaisin mielin.

Kyllä, voit maksaa lainan aina nopeammin takaisin - ilman lisäkuluja!

Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa 1 - 15 vuoden maksuajalle.

Jos esimerkiksi nykyisten lainojen kuukausimaksut ovat yli 50% tuloista tai sinulla on maksuhäiriömerkintä, suurin osa pankeista ja luotonmyöntäijstä ei tee lainatarjouksia.

Lainoja kannattaa vertailla, sillä se on täysin ilmaista ja voit saada edullisempia lainatarjouksia, lainavertailun avulla!

Edullisen lainan löydät netistä helposti lainahakemuksen lähetettyäsi, sillä lainatarjoukset ovat järjestetty aina parhaan koron mukaan. Näin sinun on helppoa erottaa edullisin laina, vaikka saisit paljonkin lainatarjouksia.

Koska korot ja lainan muut kulut vaihtelevat luotonmyöntäjien välillä, voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa vertailemalla lainat kauttamme!

Vakuudeton laina maksetaan tilillesi usein jo muutamassa minuutissa lainatarjouksen allekirjoittamisesta!

Lue lisätietoja: