Laina uudelle yritykselle

Lainaa uudelle yritykselle

Nordic Bankin avulla löydät parhaan rahoituksen yrityksellesi. Meidän kauttamme voit hakea yrityslainaa jopa 250 000 euroon asti.

Lainatarjoukset jopa 10 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Nordic Bankin avulla löydät parhaan rahoituksen yrityksellesi. Meidän kauttamme voit hakea yrityslainaa jopa 250 000 euroon asti.

Yrityslainojen kilpailuttaminen palvelussamme on erittäin helppoa. Täytä yksi ilmainen yrityslainahakemus, niin voit sillä saada parhaimmillaan yli 10 lainatarjousta. Saat kaikki tarjoukset sähköpostitse ja sen lisäksi voit tarkastella tarjouksia kirjautumalla palveluumme.

Yrityslaina on hyvä tapa rahoittaa investointeja ja muita yrityksen kuluja. Vakuudetonta yrityslainaa varten ei tarvita lainkaan vakuuksia.

YRITYSLAINALASKURI

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika kuukautta. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Lainojen kilpailuttaminen palvelussamme on erittäin helppoa. Täytä yksi ilmainen lainahakemus, niin voit sillä saada parhaimmillaan yli 30 lainatarjousta. Saat kaikki tarjoukset sähköpostitse ja sen lisäksi voit tarkastella tarjouksia kirjautumalla palveluumme.

Yrityslaina on hyvä tapa rahoittaa investointeja ja muita yrityksen kuluja. Vakuudetonta yrityslainaa varten ei tarvita lainkaan vakuuksia.

Vakuudetonta lainaa uudelle yritykselle

Yrityslainaa voi hakea yritys, jolla on jo Y-tunnus. Myös perustettavalle yritykselle voi hakea lainaa, mutta silloin lainan hakijana täytyy olla yksityishenkilö.

Yrityslainaa voi saada enintään 250 000 euroa, joten isojenkin investointien toteuttaminen onnistuu avullamme. Tavallisesti vakuudetonta yrityslainaa haetaan kuitenkin pienempiä summia, yleensä joitakin kymmeniä tuhansia euroja.

Yrityslainojen laina-aika on 3 kk – 3 vuotta.

Täytä yrityslainahakemus huolellisesti. Välitämme hakemuksesi kerralla 10 pankille ja rahoitusyhtiölle. Voit saada siis lukuisia lainatarjouksia yhdellä hakemuksella. Lainatarjouksista on helppo valita edullisin ja omaan tarkoitukseen parhaiten soveltuva. Voit sitten allekirjoittaa lainasopimuksen netissä verkkopankkitunnuksilla. Lainarahat saa tilille todella nopeasti lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen. Parhaassa tapauksessa rahat tulevat tilille jo samana arkipäivänä.

Vakuudettomat lainat ovat erittäin nopeita vakuudellisiin lainoihin verrattuna. Pääset siis melkein heti toteuttamaan projekteja ja kehittämään yritystäsi.

Laina uudelle yritykselle helposti kilpailuttamalla

Esimerkkilaskelma: paljonko yrityslainan kilpailutuksella voi säästää rahaa?

Alla olevasta esimerkkilaskelmasta näet kuinka paljon on mahdollista säästää hakemalla yrityslainaa Nordic Bankin kautta ja vertailemalla saamasi lainatarjoukset. Esimerkkilaskelma on laskettu 80 000 euron lainasummalle ja 3 vuoden maksuajalla. Kokeile sivun yläreunassa olevaa yrityslainalaskuria ja arvioi sen avulla yrityksesi lainan tarpeeseen sopiva lainan takaisinmaksuaika.

Laina
Nimelliskorko
Tilinhoitomaksu (kk)
Todellinen vuosikorko
Luottoa jälijellä (kk)
Kuukausierä
Kokonais-kustannus
Yrityslaina A
22,19 %
17,04 €
25,10 %
36
3 080,15 €
110 885,23 €
Yrityslaina B
18,06 %
12,49 €
20,01 %
36
2 907,09 €
104 655,24 €
Yrityslaina C
13,29 %
9,90 €
14.43 %
36
2 716,60 €
97 797,75 €
Nordic Bank yrityslaina vertailu
4,99 %
-
5,11 %
36
2 397,31 €
86 303,25 €

Esimerkkilaskelma osoittaa, että tekemällä helpon ja ilmaisen lainavertailun maksutta sivuillamme voi säästää jopa 24 581,98 euroa tämän kokoisen yrityslainan kokonaiskustannuksista. Huomaa, että lainatarjoukset ovat aina yrityskohtaisia. Lähetä yrityslainahakemus nyt ja tutustu lainatarjouksiin! Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään.

Kuka voi hakea lainaa uudelle yritykselle?

Rahoitusta yritykselle voi hakea henkilö, jolla on nimenkirjoitusoikeus yrityksessä. Yrityksen pitää olla suomalainen, kaupparekisterissä oleva yritys. Myös vastuuhenkilöiden tulee asua Suomessa. Sekä yrityksellä että lainanhakijalla pitää olla puhtaat luottotiedot. Jos maksuhäiriömerkintöjä tai esimerkiksi verovelkaa on, ei lainaa välttämättä myönnetä.

Reaalivakuuksia ei tarvita ollenkaan. Tällaisessa yrityslainassa lainanhakija toimii lainan omavelkaisena takaajana. Omavelkainen takaus tarkoittaa sitä, että jos yritys ei jostain syystä pysty maksamaan velkaa pois ajallaan, se peritään kokonaisuudessaan takaajalta. Takaaja siis vastaa velasta kuin omastaan.

Jokainen lainahakemus käsitellään yksilöllisesti. Yritykselle voidaan myöntää lainaa, jos sen raha-asiat on hoidettu hyvin, eikä velkoja ole liikaa. Lainaa voi saada, jos yritys on tuloksentekokykyinen ja sen tulevaisuus näyttää valoisalta. Yrityksellä pitää siis olla moitteeton maksuhistoria. Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista eikä se velvoita ottamaan lainaa, joten voit huoletta kokeilla, millä hinnalla yrityksesi saisi lainaa tällä hetkellä.

Vakuudeton yrityslaina turvallisesti verkosta

Miksi kannattaa valita vakuudeton yrityslaina?

Vakuudellinen laina on tavallisesti vakuudetonta lainaa edullisempi. Vakuudettomassa lainassa on silti monia hyviä ominaisuuksia, jotka tekevät niistä järkevän vaihtoehdon monissa tilanteissa. Perinteisen pankkilainan ehdot ovat tiukat, minkä vuoksi sellaista ei välttämättä edes myönnetä etenkään uusille yrityksille.

Nopeus
Vakuudettomat yrityslainat ovat erittäin nopeita, yleensä paljon nopeampia kuin perinteiset pankkilainat. Lainaa haetaan netin kautta, joten hakijan ei tarvitse mennä konttoriin neuvottelemaan lainasta. Koska vakuuksia ei tarvita, aikaa ei kulu myöskään vakuuksien tarkasteluun. Näiden seikkojen vuoksi rahat saa käyttöön todella nopeasti.

Ei reaalivakuuksia
Meidän kauttamme yrityslainaa voi saada täysin ilman vakuuksia. Tällaisessa lainassa yrittäjä toimii itse lainan takaajana, eli hän ottaa lainasta täyden vastuun, jos sattuu käymään niin, ettei yritys pystykään maksamaan lainaa pois.

Rahat saa käyttää mihin tahansa tarkoitukseen
Rahojen käyttökohdetta ei määrät, vaan yritys saa käyttää ne mihin itse haluaa. Tyypillisesti yrityslaina käytetään esimerkiksi uusien tilojen hankkimiseen ja tilojen remontointiin, varaston täydentämiseen tai työntekijöiden palkkoihin.

Kilpailuttaminen on helppoa
Vakuudettomien lainojen kilpailuttaminen on paljon helpompaa kuin vakuudellisten lainojen. Sinun ei tarvitse lähettää hakemusta erikseen jokaiseen pankkiin, vaan saat yhdellä ilmaisella hakemuksella kilpailutettua noin 10 eri pankkia ja rahoitusyhtiötä. Hakemuksen tekeminen on täysin ilmaista eikä se sido ottamaan lainaa.

Kilpailuta yrityslainat Nordic Bankissa

Yrityslainojen vertaileminen on erittäin tärkeää. Yritysluottojen ja -lainojen korot ja kulut vaihtelevat, joten yritys voi säästää huomattavia summia, kun sille valitaan mahdollisimman matalakorkoinen laina. Kilpailuttamalla löydät edullisen lainan.

Kilpailuttaminen onnistuu helpoiten lainavertailupalvelu Nordic Bankissa. Lainojen vertailu palvelussamme on sujuvaa, helppoa ja nopeaa. Sinun tarvitsee täyttää ainoastaan yksi täysin ilmainen lainahakemus nettisivuillamme. Voit sillä saada yli 10 lainatarjousta. 

Kaikki tarjoukset lähetetään sähköpostitse. Näet ne myös palvelustamme, jossa ne järjestyvät automaattisesti koron mukaan. Näet yhdellä nopealla vilkaisulla missä tarjouksessa on matalin korko. Tarjouksia alkaa yleensä tulla nopeasti, joten sinun ei tarvitse odotella päiväkausia tai edes tuntikausia ensimmäisiä tarjouksia. Kun olet tutustunut tarjouksiin huolellisesti ja valinnut niistä sopivan, saat rahat käyttöön nopealla aikataululla.

Kilpailuta yrityslainat

Näin haet lainaa perustettavalle yritykselle, jolla ei vielä ole Y-tunnusta

Yrityslaina on tarkoitettu yrityksille, joilla on Y-tunnus. Voit kuitenkin hakea lainaa perustettavalle yrityksellesi yksityishenkilönä, jos yritykselläsi ei vielä ole Y-tunnusta. Yksityishenkilö voi saada lainaa korkeintaan 70 000 euroa. Vakuudeton yrittäjän laina voi myös täydentää pankista saatua vakuudellista lainaa.

Tällaisen lainan turvin voit aloitella yritystoimintaa ja tehdä hankintoja jo ennen kuin Y-tunnusta on olemassa. Kun yritys myöhemmin on perustettu, yrittäjä voi myöntää lainan edelleen yritykselle. Lainan siirtäminen yrityksen nimiin ei yleensä onnistu. Tässä tilanteessa voi siis toimia niin, että yritys lyhentää lainaa yrittäjälle ja yrittäjä lyhentää omaa lainaansa rahoituslaitokselle. Yritys voi toki myös hakea yrityslainan myöhemmin ja maksaa kerralla koko lainasumman yrittäjälle.

Uusi yritys tarvitsee usein lainarahaa toiminnan käynnistämiseen. Yritys ei vielä tuota mitään, mutta kuluja on paljon. Tilojen hankkiminen ja remontoiminen yrityksen tarpeita vastaavaksi vie rahaa. Lisäksi saatetaan tarvita esimerkiksi tuotteita varastoon sekä rahaa henkilökunnan palkkoihin. Myös markkinointi on tärkeää, jotta asiakkaat löytävät uuden yrityksen. Vakuudeton laina on siinä mielessä hyvä, että rahoja ei ole korvamerkitty, vaan ne saa käyttää ihan mihin tahansa tarkoitukseen.

Laita korvan taakse myös se, että kun yritystoiminta kasvaa ja kasvun investointeihin tarvitaan lisärahoitusta, voit hakea Nordic Bankin kautta myös kasvurahoituksen yritykselle.

Laina uudelle yritykselle – usein kysytyt kysymykset:

Uusi yritys voi hakea yrityslainaa, jos sillä on Y-tunnus. Jos Y-tunnusta ei vielä ole, yrittäjä voi hakea lainaa omissa nimissään. Yritys voi saada lainaa, jos sillä on moitteeton maksuhistoria.

Yrityslainaa voi hakea Nordic Bankin kautta enintään 250 000 euroa. Yksityishenkilö voi saada lainaa kauttamme enintään 70 000 euroa. Sopiva lainan määrä riippuu hakijan yksilöllisestä tilanteesta, tuloista ja menoista. Luotonmyöntäjät ovat kiinnostuneita erityisesti lainanhakijan maksukyvystä.

Kilpailuta yrityslainat Nordic Bankissa. Hakemuksen tekeminen on helppoa ja ilmaista. Voit saada yhdellä hakemuksella parhaimmillaan yli 10 lainatarjousta.

Kyllä, toiminimi voi saada lainaa. Kilpailuta lainat Nordic Bankissa, niin voit saada yhdellä ilmaisella hakemuksella useita lainatarjouksia. Lainojen kilpailuttaminen onnistuu palvelussamme helposti yhdellä hakemuksella.

Yrityksen perustamisilmoitus maksaa jonkin verran. Sen lisäksi yrittäjällä kannattaisi olla valmiina ainakin kolmen kuukauden käyttöpääoma. Vaikka tuloja ei vielä juurikaan ole, rahaa kuluu esimerkiksi kirjanpitoon, vakuutuksiin, toimitiloihin, palkkoihin ja markkinointiin. Aloittava yritys tarvitsee usein oman pääoman lisäksi vierasta pääomaa.

Yritys ei välttämättä saa lainaa, jos sillä on aiemmin ollut vaikeuksia laskujen ja verojen maksamisessa. Lainaa ei myönnetä välttämättä silloinkaan, jos yritys ei tuota riittävästi tai se ei pysty osoittamaan kannattavuuttaan. Luotonmyöntäjät tarkastelevat siis yrityksen taloudellista tilannetta kokonaisuutena ennen kuin lainaa myönnetään.

Monet rahoituslaitokset tarjoavat lainoja yrityksille. Vaikka lainaa ei saisi omasta pankista, voi joku toinen taho silti myöntää lainan. Lainahakemus kannattaa tehdä moneen eri paikkaan. Nordic Bankissa kilpailutat yrityslainat helposti, sillä voit yhdellä ilmaisella hakemuksella saada useita lainatarjouksia.

Täytä maksuton yrityslainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla. Yhdellä ilmaisella hakemuksella voit saada yli 10 lainatarjousta. Hakemuksen tekeminen on helppoa eikä se vie kauan aikaasi.

Yrityslainoja tarjoaa moni rahoituslaitos. Kilpailuta lainat Nordic Bankissa, niin voit löytää edullisen yrityslainan. Täytä maksuton hakemus nettisivuillamme. Tavoitat yhdellä hakemuksella yli 10 lainantarjoajaa.

Lue lisää yrityslainoista: