Halvin laina

Halvin laina löytyy kilpailuttamalla

Löydä halvin laina nyt nopeasti netistä. Edullista lainaa voit hakea nyt kätevästi ilman vakuuksia tai takaajia!

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Löydä halvin laina nyt nopeasti netistä. Edullista lainaa voit hakea nyt kätevästi ilman vakuuksia tai takaajia! 

Valitse lainlaskurin avulla itsellesi sopivin lainasumma ja laina-aika. Näet suuntaa antavan kuukausierän heti sen jälkeen!

Lainahakemuksen täyttäminen ja tarjousten katsominen ei velvoita sinua vastaanottamaan lainaa. Voit siis rauhassa tutustua saamaasi lainatarjouksiin ja valita niistä halvimman lainan.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Valitse lainlaskurin avulla itsellesi sopivin lainasumma ja laina-aika. Näet suuntaa antavan kuukausierän heti sen jälkeen!

Lainahakemuksen täyttäminen ja tarjousten katsominen ei velvoita sinua vastaanottamaan lainaa. Voit siis rauhassa tutustua saamaasi lainatarjouksiin ja valita niistä halvimman lainan.

Halvin vakuudeton laina löytyy lainavertailun avulla

Laina on usein ainoa tapa rahoittaa isompia hankintoja. Harvalta löytyy tililtä rahaa riittävästi esimerkiksi auton ostamiseen tai remontin tekemiseen.

Tällaisissa tilanteissa avuksi voi hakea vakuudetonta lainaa. Lainan etu on se, että sitä varten ei tarvitse olla vakuuksia tai takaajia ja hakuprosessi on helppo ja erittäin nopea. Rahat voi saada tilille parhaimmillaan jo minuuteissa.

Jos siis esimerkiksi kotisi katto kaipaa remonttia tai mökkisi saunarakennus on vähän rempallaan, voit hakea meiltä remonttilainaa korjauksia varten. Tai jos olet haaveillut uudesta sohvakalustosta, voit rahoittaa senkin meidän avullamme.

Vakuudettoman lainan saa tilille erittäin nopeasti, mikä mahdollistaa sen, että kun eteen tulee hyvä tarjous, pystyt tarttumaan siihen.

Halvin laina nopeasti netistä

Vakuudetonta lainaa voi toki käyttää myös pienempiin hankintoihin tai äkillisiin menoihin. Pienin mahdollinen lainasumma on 500 euroa.

Sellainen summa voi auttaa paljon tilanteissa, joissa tarvitaan hieman ylimääräistä rahaa mahdollisimman pian. Vakuudettomien lainojen käyttökohdetta ei määrätä, vaan rahat voi käyttää mihin itse haluaa.

Pienimmät summat käytetään usein laskujen maksamiseen tai muihin elämisen kuluihin. Niillä voisi myös esimerkiksi ostaa uuden kodinkoneen hajonneen tilalle tai järjestää jotain mukavaa tekemistä perheelle, esimerkiksi kivat juhlat. 

Mistä edullisen lainan löytää? Mistä tunnistaa halvan lainan?

Markkinoilla on valtava määrä erilaisia lainatuotteita. Eri pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat lainoja, ja niiden korot voivat vaihdella paljonkin eri luotonantajien välillä. Voit säästää paljon rahaa, kun valitset edullisemman luoton. Sen vuoksi lainavertailu on järkevää.

Me Nordic Bankilla autamme sinua löytämään edullisia luottoja. Palvelumme on sujuva ja hakemuksen tekeminen on erittäin helppoa ja nopeaa.

Lainaan liittyy aina monenlaisia kuluja. Lainasta maksetaan aina korkoa. Tällä hetkellä kulutusluottojen korot liikkuvat 4–20 % välillä. Vaihtelua siis löytyy paljon.

Meidän palvelussamme näet saamasi tarjoukset edullisimman koron mukaan järjestettynä, joten näet helposti, missä niistä on edullisin korko. Koron lisäksi lainatarjouksista pitää tarkastella ainakin tilinavausmaksua, tilinhoitopalkkioita ja kuukausierää.

Luoton takaisinmaksuaika on 1–15 vuotta. Pienemmät lainat voidaan maksaa takaisin nopeamminkin, nopeimmillaan jo päivissä tai viikoissa. Yleensä laina tulee sinulle sitä edullisemmaksi, mitä lyhytaikaisempi laina on. Sovi takaisinmaksuaika omaan budjettiisi sopivaksi. Jos sovit liian isosta kuukausierästä, on olemassa vaara, että et pystykään joka kuukausi maksamaan sitä.

Kuukausierä pitäisi siis pyrkiä sopimaan sellaiseksi, että sinulle jää joka kuukausi rahaa hieman säästöönkin. Yleensä lainat on mahdollista maksaa pois sovittua nopeamminkin ilman lisäkuluja. 

Voit vertailla halvimmat lainat Nordic Bankin avulla

Kuka voi saada lainan meidän kauttamme?

Lainaa voi saada kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja jolla on säännölliset, riittävän suuret tulot. Tulot voivat olla palkka- tai eläketuloja. Vakuudettomia lainoja varten et tarvitse takaajia tai omaisuutta lainan vakuudeksi.

Kun olet hoitanut henkilökohtaiset raha-asiasi hyvin, luotonantajat voivat luottaa siihen, että maksat lainat pois sovitusti. Vakaat tulot ja puhtaat luottotiedot toimivat eräänlaisena vakuutena. Lainaa on mahdollista hakea myös toisen henkilön kanssa. Yhdessä voitte saada isomman lainasumman ja halvemman koron.

Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Täytä ilmainen lainahakemus nettisivuillamme ja alat jo minuuteissa saada tarjouksia sähköpostiisi. Kaikki tarjoukset tulevat yleensä kuuden tunnin sisällä. Saat vertailla tarjouksia rauhassa ja tehdä valintasi.

Halvan lainan löytäminen on helppoa ja vaivatonta

Lainasopimuksen voi allekirjoittaa verkkopankkitunnuksilla. Saat rahat tilillesi yhden työpäivän kuluessa. Jos kyseessä on pikalaina, saat rahat nopeasti, jopa parissa tunnissa.

Voit säästää paljon rahaa, kun yhdistät lainasi

Osamaksulla voi ostaa nykyään melkein mitä tahansa, ja kaupat tarjoavatkin osamaksuvaihtoehtoa innokkaasti. Se voikin olla kätevä tapa rahoittaa hankintoja. Helposti kuitenkin käy niin, että osamaksuja kertyy useita.

Yhtäkkiä huomaatkin lyhentäväsi montaa lainaa yhtä aikaa. Silloin korkoihin ja tilinhoitomaksuihin voi upota yllättävän paljon rahaa joka kuukausi.

Tällaisessa tilanteessa kannattaa ehdottomasti tutustua lainojen yhdistämiseen. Yleensä rahaa säästyy, kun maksat vain yhden lainan korkoja ja kuluja usean sijasta. Yksi isompi laina voi siis tulla edullisemmaksi kuin monta pientä.

Laske lainojesi jäljellä olevat summat yhteen. Kirjoita tuo summa lainahakemukseesi. Jos sinulle myönnetään laina, voit maksaa sillä kaikki pienemmät luottosi pois.

Voit yhdistää olemassa olevat lainasi myös uuteen lainaan. Jos sinulla on jo esimerkiksi 6000 euron edestä lainoja ja tarvitset 4000 euroa uutta lainaa, voit yhdistää kaikki nämä lainat hakemalla meiltä 10 000 euron lainaa.

Jos sinulle myönnetään tuo summa, voit maksaa sillä olemassa olevat lainasi ja loppusummalla teet uusia hankintoja.

Toteuta unelmasi halvalla lainalla, fiksusti!

Nordic Bankin avulla löydät edulliset lainat

Lainojen vertaileminen kannattaa aina. Sekä pienet että isot lainat on suositeltavaa kilpailuttaa. Meidän palvelussamme voit vertailla lainoja helposti ja nopeasti.

Lainat järjestyvät palveluumme automaattisesti pienimmän koron mukaan. Tarkastele lainoista myös ainakin kuukausierää ja tilinhoitomaksuja. Jos mieleesi tulee kysymyksiä lainoihin tai niiden hakemiseen liittyen, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Täytä hakemus nettisivuillamme. Hakemuksesi välitetään jopa 35 pankkiin ja rahoituslaitokseen, jotta löytäisit mahdollisimman edullisen lainan.

Voit saada jopa lähes 30 lainatarjousta. Ja mikä parasta, hakemuksen tekeminen on täysin ilmaista. Se ei sido eikä velvoita sinua mitenkään. Saat vertailla tarjouksia rauhassa ja tehdä valintasi.

Ennen lainan hakemusta voit kokeilla kätevällä laskurillamme, mikä olisi sinulle hyvä lainasumma ja laina-aika. Laskurista näet arvion todellisesta vuosikorosta ja kuukausierästä.

Todellinen vuosikorko on kuitenkin yksilöllinen, joten se määräytyy sinun henkilökohtaisten tietojesi perusteella. Laskurissa oleva luku on vain suuntaa antava arvio. Lue lainaehdot aina huolellisesti ennen sopimuksen allekirjoittamista.

Meidän kauttamme voit saada lainaa ilman vakuuksia jopa kymmeniätuhansia euroja. Vakuudettomien lainojen hakuprosessi on todella nopea. Näiden seikkojen vuoksi vakuudettomat lainat ovat suosittu lainamuoto Suomessa.

Saat rahat tilillesi yhden työpäivän kuluessa. Kun kyseessä on pieni pikalaina, voit saada rahat tilillesi jo minuuteissa.

Muista myös, että voit yhdistää lainasi, jos sinulla on niitä useita. Nykyään osamaksuja tarjotaan innokkaasti, joten herkästi käy niin, että lainoja on maksettavana useita samanaikaisesti.

Silloin pelkästään korkoihin menee joka kuukausi todennäköisesti iso määrä rahaa. Tällaisessa tapauksessa yleensä säästät paljon rahaa, kun yhdistät lainasi. 

Suosittelemme, että vertailet lainojasi säännöllisin väliajoin. Voit tehdä vertailun esimerkiksi kerran vuodessa. Tällä tavalla voit varmistua siitä, että lainasi ovat aina mahdollisimman edullisia.

Nordic Bankin kautta vertaileminen on sujuvaa ja nopeaa, joten voit pienellä vaivalla säästää paljon rahaa!

Usein kysytyt kysymykset edullisesta lainasta:

Valitse itsellesi sopivin lainasumma sekä laina-aika ja siirry täyttämään helppo lainahakemus. Lainahakemuksen lähetettyä voit vertailla lainatarjouksia ja valita niistä edullisimman!

Edullista lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa. Edullisen lainan hakeminen Nordic Bankin avulla ei sido sinua mihinkään!

Tasalyhennyslaina on nimensä mukaisesti laina, jossa lainaerä pysyy tasaisena eli samana koko laina-ajan. Et siis joudu maksamaan tasalyhennyslainassa suurempia eriä lainan alussa tai lopussa. Kuten kaikissa lainoissa, myös tasalyhennyslainassa kannattaa valita matalin korko.

Nordic Bankin avulla lainan hakeminen on täysin ilmaista eikä velvoita asiakasta mihinkään. Voit siis tutustua lainatarjouksiin ja valita niistä edullisimman luottavaisin mielin.

Kyllä, voit maksaa lainan myös nopeammin pois ilman lisäkuluja.

Voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa vertailemalla lainat netissä!

Luotonanatajat tekevät aina luottotietojen tarkistuksen ennen luottopäätöstä. Jos esimerkiksi nykyisten lainojen kuukausimaksut ovat yli 50% tuloista tai luottotiedoissa on merkintä, suurin osa pankeista ja luotonmyöntäijstä ei tee lainatarjouksia.

Koska lainavertailu on täysin ilmaista ja sen avulla voit saada edullisempia lainatarjouksia vaivattomasti netistä.

Halvan lainatarjouksen löydät helposti lainahakemuksen lähetettyäsi, sillä saamasi lainatarjoukset on järjestetty aina parhaan koron mukaan.

Laina maksetaan tilillesi nopeasti - usein jo muutamassa minuutissa lainasopimuksen allekirjoittamisesta!

Kyllä voitte. On suositeltavaa hakea lainaa yhdessä yhteishakijan kanssa. Yhteishakijan kanssa voitte saada isomman lainan, entistä edullisempia lainatarjouksia ja paremmilla ehdoilla.

Lue myös: