Vakuudetonta lainaa voi hakea myös uudelle tai perustettavalle yhtiölle

Uuden tai perustettavan yrityksen on usein vaikeaa saada vakuudellista lainaa. Vakuudettoman yrityslainan voi hakea myös uudelle yritykselle. Yrityslainaa ei voi hakea yritykselle, jolla ei ole vielä Y-tunnusta, mutta perustettavaa yritystä varten voi hakea lainaa yksityishenkilön, eli yrittäjän nimissä. Tämä mahdollistaa sen, että yritystoimintaa varten voi alkaa tehdä hankintoja jo ennen kuin Y-tunnusta on olemassa. Kun yritys on perustettu, voi yrittäjä myöntää edelleen lainan omalle yritykselleen. Näin yritys lyhentää lainaa yrittäjälle ja yrittäjä puolestaan lyhentää omissa nimissä olevaa lainaansa. Yrittäjän lainaa voi olla mahdotonta saada siirrettyä omista nimistä yrityksen nimiin. Siksi tällainen lainajärjestely voi olla tarpeellinen, jos rahoitusta tarvitaan jo ennen kuin perustettavalla yrityksellä on Y-tunnusta.

Yrityksen perustamisen jälkeen yritys voi toki myös hakea yrityslainan ja kuitata sillä koko lainasumman kerralla yrittäjälle. Vakuudeton yrityslaina voi myös täydentää pankista otettua lainaa. Toimitilojen ja tarvittavien laitteiden hankkiminen vaatii pääomaa. Myös markkinointiin on syytä varata riittävästi rahaa, jotta liiketoiminnan saa nopeasti kasvatettua kannattavalle tasolle. Lisäksi voidaan tarvita valmiiksi tuotteita varastoon, ja palkkoihinkin täytyy varata rahaa ennen kuin liiketoiminta alkaa tuottamaan kassaan rahaa. Näitä ja monia muita yrityksen perustamisesta aiheutuvia kuluja voi kattaa vakuudettomalla lainalla. Vakuudettoman lainan käyttökohdetta ei ole korvamerkitty, eli rahat voi käyttää kuten parhaaksi näkee.

Vakuudettomuus tarkoittaa sitä, että lainalle ei tarvitse asettaa vakuuksia eikä takaajia. Tällaista lainaa on helpompi ja nopeampi hakea kuin tavallista pankkilainaa. Lainanhaku hoituu kokonaan netin välityksellä. Vastauksia hakemukseen alkaa tulla nopeasti, ja rahat saa tilille jo yhden työpäivän kuluessa. On kiva, ettei tarvitse odotella viikkokausia, että viimein pääsee perustamaan yritystä ja toteuttamaan siihen liittyviä projekteja.

Vakuudettomien lainojen pisin mahdollinen laina-aika on 15 vuotta. Yksityishenkilö voi hakea lainaa enintään 70 000 euroa. Yritysrahoituksen laina-aika on enintään 3 vuotta ja lainaa voi hakea enintään 250 000 euroa. Tavallisesti laina on mahdollista maksaa pois myös sovittua nopeammin, jos näin haluat. Kun lainan maksaa pois nopeasti, ei korkojakaan ehdi kertyä maksettavaksi kovin paljon. Lainaa voi hakea esimerkiksi jonkin tietyn projektin toteuttamista varten tai esimerkiksi jonkin uuden koneen hankkimiseen. Kun homma on saatu valmiiksi ja uusi laite on ostettu, tuottoja alkaa tulla ja lainan voi maksaa pois nopeallakin aikataululla.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan yrityslainaa. Kilpailuta yli 10 pankkia turvallisesti verkossa.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan yrityslainaa. Kilpailuta jopa yli 10 pankkia turvallisesti verkossa.

Vakuudettoman lainan hyödyt

Tavallisesti vakuudellinen laina on vakuudetonta edullisempi. Vakuudellisissa lainoissa on kuitenkin monia hyviä puolia, joiden vuoksi ne ovat usein erinomainen vaihtoehto. Tavallisten pankkilainojen ehdot ovat monesti tiukat, joten voi olla, ettei pankkilainaa edes saa.

Nopea
Vakuudettoman lainan yrityksen perustamista varten saa nopeasti. Se on tavallisesti huomattavasti nopeampi kuin perinteinen pankkilaina. Nopeus johtuu siitä, että lainaa haetaan netin kautta, konttoriin ei tarvitse varailla aikoja eikä vakuuksia tarvitse tarkistella. Näistä syistä lainarahat voi saada käyttöön jo yhden työpäivän kuluessa. On kiva, että rahoja ei tarvitse jäädä odottelemaan viikkokausiksi, vaan yritystä pääsee perustamaan todella nopealla aikataululla.

Ei vakuuksia tai takaajia
Vakuudetonta lainaa voi hakea myös sellainen henkilö, jolla ei ole vakuudeksi kelpaavaa omaisuutta tai takaajia. Kun kyseessä on vakuudeton laina, hakija vastaa henkilökohtaisesti lainasta. Jos siis käy niin, että yritys ei pystykään maksamaan lainaa takaisin ajallaan, yrittäjä ottaa siitä vastuun henkilökohtaisesti.

Koska vakuuksia ei vaadita, on lainan korko tavallisesti vakuudellisia lainoja korkeampi. Lainojen kilpailuttaminen on tärkeää juuri siksi, että voit sillä tavalla löydät mahdollisimman edullisen vakuudettoman lainan.

Rahat voi käyttää mihin tahansa
Rahojen käyttökohdetta ei määrätä mitenkään, eli vakuudeton laina sopii monenlaisiin yrityksen perustamisesta aiheutuviin kuluihin. Tällaisia voivat olla esimerkiksi tilojen hankkiminen ja remontoiminen, tavarahankinnat varastoon sekä työntekijöiden palkkaaminen.

Muista kilpailuttaa lainat
Edullinen laina yrityksen perustamiseen löytyy kilpailuttamalla. Lainojen vertaileminen hoituu kätevästi Nordic Bankissa. Täytä vain yksi ilmainen lainahakemus nettisivuillamme, niin voit saada jopa noin 10 lainatarjousta. Pelkkä hakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen ei velvoita mihinkään, joten voit tehdä lopullisen päätöksen lainan nostamisesta vasta sitten, kun olet nähnyt tarjoukset. Jos perustettavalla yhtiöllä on jo Y-tunnus, niin voit hakea suoraan yrityslainaa yrityslainahakemuksella.

Laina perustavalle yhtiölle turvallisesti netistä

Kuka voi hakea lainaa yrityksen perustamiseen?

Lainaa perustettavalle yhtiölle voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on vakaat tulot ja puhtaat luottotiedot. Yrityslainaa uudelle suomalaiselle yritykselle, jolla on jo Y-tunnus, voi hakea enkilö, jolla on nimenkirjoitusoikeus lainaa hakevassa yhtiössä.

Lainahakemuksia tarkastellaan aina asiakaskohtaisesti. Hakijan henkilökohtaiseen taloudelliseen tilanteeseen tutustutaan kokonaisuutena. Myönteisen lainapäätöksen voi saada, jos maksukyky on kunnossa, velkoja ei ole liikaa ja yritys, jolle lainaa haetaan, on tuloksentekokykyinen.

Hyödynnä myös TE-toimiston starttiraha

TE-toimiston myöntämän starttirahan tarkoitus on edistää työllistymistä ja uutta yritystoimintaa. Starttiraha turvaa yrittäjän toimeentulon yritystoiminnan alussa siihen asti, kunnes toiminta on vakiintunut. Tukea voi saada kuitenkin enintään 12 kuukautta.

Tuen myöntämiselle on tiettyjä edellytyksiä. Starttirahaa voi saada, jos hakijalla on riittävät valmiudet toimia yrittäjänä. Hänellä pitää olla koulutus tai kokemusta yrittäjyydestä sekä riittävä ammattitaito toimia suunnitellulla toimialalla. Lisäksi luvat, liiketilat, rahoitus, liiketoimintasuunnitelma ja muut vastaavat pitää olla jo valmiina. Tarkemmin starttirahasta ja siihen liittyvistä vaatimuksista voi lukea TE-palveluiden nettisivuilta.

Starttirahan määrä on noin 700 euroa kuukaudessa. Starttirahaa ei tarvitse maksaa takaisin. Kyseessä on hyvä tuki, mutta starttiraha ei kuitenkaan tavallisesti yksin riitä yrityksen perustamiseen. Lisäksi voi hakea lainarahaa, jolla voi esimerkiksi hankkia laitteita, täydentää varastoa ja kattaa muita yrityksen perustamisesta aiheutuvia kuluja.

Yrityslainaa jopa 250 000 euroa

Kilpailuta uuden yrityksen lainat Nordic Bankissa

Yritysluottojen ja kasvurahoituksen kilpailuttaminen on erittäin tärkeää. Luotonmyöntäjien tarjoamat korot ja muut lainan kulut vaihtelevat. Kilpailuttamalla löydät matalakorkoisen lainan ja voit säästää huomattavia summia.

Yrityslainojen kilpailuttaminen Nordic Bankissa on sujuvaa ja nopeaa. Palvelussamme saat vertailtua jopa noin 30 pankin ja rahoitusyhtiön tarjoamat lainat yhdellä maksuttomalla yrityslaina-hakemuksella. Hakemus on helppo tehdä ja alat saada lainatarjouksia pian. Kaikki tarjoukset toimitetaan sinulle sähköpostitse. Lisäksi näet tarjoukset palvelustamme, jossa ne järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan.

Yrityslainaa voi hakea täysi-ikäinen, jolla on puhtaat luottotiedot sekä säännölliset tulot. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita lainkaan. Kun olet hoitanut henkilökohtaiset raha-asiasi hyvin, luotonmyöntäjät voivat paremmin luottaa siihen, että pystyt maksamaan lainan takaisin ajallaan.

Kilpailuta yrityslainat

Laina perustettavalle yhtiölle – usein kysytyt kysymykset:

Hae lainaa yrityksen perustamista varten Nordic Bankin kautta. Tavoitat palvelussamme yhdellä ilmaisella hakemuksella useita lainantarjoajia. Jos et ole vielä perustanut yritystä, voit hakea lainaa omissa nimissä. Jos yritys on perustettu ja sillä on jo Y-tunnus, voit hakea yritykselle yrityslainaa.

Kyllä, uusi tai perustettava yritys voi saada vakuudetonta lainaa. Vakuudettomalla lainalla yritystoiminnan saa käyntiin nopeasti.

Vakuudetonta yrityslainaa voi saada, jos sekä hakijan että yrityksen taloudellinen tilanne on kunnossa. Esimerkiksi maksuhäiriömerkintöjä ja verovelkoja ei saa olla. Lainaa voi saada, jos maksukyky on kunnossa ja yrityksen tulevaisuus näyttää valoisalta. Vakuuksia ja takaajia ei tarvita.

Yritysrahoitus voi tarkoittaa esimerkiksi lainan hankkimista tai muita yrityksen rahoitukseen liittyviä päätöksiä. Yritysrahoitus on yrityksen ulkopuolelta hankittavaa pääomaa.

Pankkien lisäksi myös monet rahoitusyhtiöt myöntävät yrityslainoja. Kilpailuta yrityslainat Nordic Bankissa, niin voit saada jopa yli 10 lainatarjousta yhdellä ilmaisella yrityslainahakemuksella.

Starttirahaa haetaan TE-toimistosta. Starttirahan tarkoitus on tukea yrittäjän toimeentuloa siihen asti, kunnes yritystoiminta on vakiintunut. Tukea voi saada enintään 12 kuukautta.

Yrityslimiitti on yrityksille tarkoitettu joustoluotto. Yritykselle myönnetään limiitti, jota se voi nostaa käyttöönsä silloin kun tarvitsee lainaa. Yrityslimiitti toimii samankaltaisesti kuin luottokortti.

Perustettava yhtiö voi hakea lainaa yrittäjän nimissä. Lainaa voi saada, jos lainanhakijalla on puhtaat luottotiedot ja vakaa taloudellinen tilanne. Kun yritys on perustettu, voi yrityksen nimissä hakea yrityslainaa.

Yrityslainaa voi saada kaupparekisteriin merkitty yritys, jolla on hyvä maksukyky. Yrityslainaa myönnetään myös aloittaville yrityksille.

Monet pankit ja rahoitusyhtiöt myöntävät lainaa yrityksille. Lainat kannattaa kilpailuttaa, jotta löydät edullisen yrityslainan. Kun kilpailutat yrityslainat Nordic Bankissa, voit saada yli 10 lainatarjousta yhdellä hakemuksella.

Kyllä, toiminimi voi saada lainaa. Kilpailuta lainat Nordic Bankissa, niin voit saada yli 10 lainatarjousta.

Kyllä, kevytyrittäjä voi hakea lainaa. Lainaa voi saada, jos hakijalla on puhtaat luottotiedot.

Rahoituslimiitti on luotollinen tili, josta asiakas voi nostaa lainaa tarvitsemiaan summia. Rahoituslimiitti sopii yritysten lyhytaikaisiin investointeihin, kuten projektien rahoitukseen ja kausivaihtelujen tasaamiseen.

Uusi yritys rahoitetaan aluksi omalla ja vieraalla pääomalla. Myöhemmin yrityksen toimintaa rahoitetaan toiminnasta saaduilla tuloilla.

Bullet-laina on laina, joka maksetaan kerralla pois laina-ajan päätyttyä. Laina-aikana tällaisesta lainasta maksetaan vain korkoja.

Kyllä, aloittava yrittäjä voi hakea vakuudetonta yrityslainaa yrityksen perustamista varten. Yrityslainaa ei myönnetä yritykselle, jolla ei vielä ole Y-tunnusta, mutta yrittäjä voi hakea lainaa yksityishenkilönä.

Yrittäjä tai osakas voi lainata rahaa yritykselle. Jos yrittäjän tai osakkaan yritykselle antaman lainan osoitetaan olevan yhtiölle välttämätön, voidaan lainalle määritellä kohtuullisen kokoinen korko. Kohtuullinen koron määrä on sellainen, joka jouduttaisiin suorittamaan rahalaitokselta otetusta lainasta. 

Monet pankit ja luotonmyöntäjät tarjoavat lainaa aloittaville yrittäjille. Lainaa voi saada, jos luottotiedot ovat kunnossa. Kilpailuta lainat Nordic Bankissa. Voit yhdellä ilmaisella ja helpolla hakemuksella saada useita lainatarjouksia.

Kevytyrittäjälle ei myönnetä yrityslainaa. Kevytyrittäjä voi kuitenkin tarvittaessa hakea lainaa yksityishenkilönä omiin nimiinsä.

Kilpailuta lainat Nordic Bankissa, niin voit löytää edullisen lainan perustettavalle yritykselle. Täytä ilmainen lainahakemus nettisivuillamme, niin saat hetkessä useita lainatarjouksia.

Sivutoiminen yrittäjä voi hakea lainaa yritystoiminnan kehittämistä varten. Yritykselle voidaan hakea yrityslainaa, vaikka toiminta olisi sivutoimista. 

Lainaa yrityksen perustamiseen voi saada täysi-ikäinen, jolla on luottotiedot kunnossa. Yrittäjä voi hakea lainaa omiin nimiinsä, jos yrityksellä ei vielä ole Y-tunnusta. Voit hakea pelkästään vakuudetonta lainaa yrityksen perustamista varten, tai vakuudeton laina voi myös täydentää vakuudellista pankkilainaa.

Nordic Bankin kautta voit hakea yrityslainaa enintään 250 000 euroa. Vakuuksia ja takaajia ei tarvita.

Kyllä, toiminimen perustamiseen voi hakea lainaa. Jos et ole vielä perustanut yritystä, voit hakea lainaa omissa nimissä. Jos toiminimi on perustettu ja sillä on jo Y-tunnus, voit hakea yritykselle yrityslainaa.

Yksityishenkilö voi saada lainaa enintään 70 000 euroa. Yrityslainaa voi hakea enintään 250 000 euroa.

Lue lisää yrityslainoista:

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tutustu evästekäytäntöömme.