Lainaa varmasti

Lainaa varmasti ja mutkattomasti Nordic Bankista

Vertaile lainasi Nordic Bankissa. Nordic Bankin kautta voit hakea niin pienet pikalainat kuin suuret remonttilainatkin.

Vertaile vakuudettomat lainat palvelussamme helposti ja nopeasti. Voit hakea kauttamme lainaa oman tarpeesi mukaan 500–70 000 euroa.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Vertaile lainasi Nordic Bankissa. Nordic Bankin kautta voit hakea niin pienet pikalainat kuin suuret remonttilainatkin.

Vertaile vakuudettomat lainat palvelussamme helposti ja nopeasti. Voit hakea kauttamme lainaa oman tarpeesi mukaan 500–70 000 euroa.

Voit saada lainaa, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla on tuloja sekä puhtaat luottotiedot. Etenkin pieniä lainasummia on helpompi saada.

Jos haet suurempaa lainaa, kannattaa sinun tehdä hakemus yhdessä rinnakkaishakijan kanssa.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Voit saada lainaa, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla on tuloja sekä puhtaat luottotiedot. Etenkin pieniä lainasummia on helpompi saada.

Jos haet suurempaa lainaa, kannattaa sinun tehdä hakemus yhdessä rinnakkaishakijan kanssa.

Lainaa varmasti ja helposti

Rahantarve iskee monesti yllättäen. Ylimääräistä rahaa tarvittaisiin tällöin mahdollisimman nopeasti. Moni pohtii silloin, mistä oikein saan lainaa varmasti.

Valitettavasti ei voi luvata, että jokainen saisi jostain lainaa varmasti. Luotonmyöntäjillä on lainanhakijoille tietyt kriteerit, joiden pitää täyttyä, jotta lainaa voidaan myöntää. Vaatimukset vaihtelevat jonkin verran rahoituslaitoksesta riippuen, minkä vuoksi lainatarjous kannattaa pyytää useista eri paikoista.

Yleisesti ottaen voidaan sanoa, että kaikki rahoituslaitokset vaativat, että lainahakijalla on puhtaat luottotiedot ja vakaat tulot ja hän on täysi-ikäinen. Jos tulot ovat kovin pienet tai epäsäännölliset tai hakijalla on maksuhäiriömerkintä, ei lainaa yleensä myönnetä.

Lainaa varmasti netistä

Osalla rahoituslaitoksista on tiukempia vaatimuksia esimerkiksi hakijan iästä. Jotkut eivät myönnä lainaa esimerkiksi alle 20-vuotiaalle. Tämä johtuu siitä, että nuorella aikuisella ei tavallisesti vielä ole kovin vakiintunut taloudellinen tilanne, joten riskit rahan lainaamisessa ovat korkeammat. On kuitenkin myös rahoitusyhtiöitä, jotka lainaavat 18-vuotiaalle. Kannattaa siis laittaa lainahakemus menemään, sillä voit hyvinkin saada jostain muualta lainaa, vaikka joku toinen paikka olisikin antanut kielteisen päätöksen hakemukseesi.

Lainaa voi saada helpommin, jos hakemuksen tekee yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Varsinkin jos kyse on isosta rahasummasta, yhteishakijan lisääminen hakemukseen voi auttaa. Rinnakkaishakijaa koskee samat vaatimukset kuin ensisijaistakin hakijaa, eli hänen tulee olla täysi-ikäinen, jolla on vakaat tulot ja puhtaat luottotiedot.

Varma laina näillä edellytyksillä

Saat melko varmasti vakuudetonta lainaa, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Lainaa voi hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa – silloin positiivinen luottopäätös on entistä todennäköisempi. Yhdessä voitte saada isomman lainan ja pienemmän koron. 

Joskus käy niin, että lainatarjouksia ei tule. Yleensä tämä johtuu siitä, että hakijalla on maksuhäiriömerkintä, tai hänellä on kovin pienet tai epäsäännölliset tulot. Uutta lainaa ei yleensä myönnetä myöskään silloin, jos olemassa olevia velkoja on vielä paljon maksamatta. Myös virheellisesti tai puutteellisesti täytetty lainahakemus saattaa johtaa kielteiseen päätökseen, eli täytä hakemus aina erittäin huolellisesti. Vain siten voit saada kilpailukykyisiä lainatarjouksia. 

Voit täyttää lainahakemuksen nettisivuillamme, vaikka et olisi aivan varma, täytätkö lainan myöntämisen edellytykset. Hakemuksen tekeminen on ilmaista ja riskitöntä. Pelkkä hakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen ei vielä sido tai velvoita mihinkään, eikä maksa mitään. Välitämme hakemuksesi noin 35 pankille ja luotonmyöntäjälle.

Lainan hakeminen on helppoa

Lainan hakeminen Nordic Bankin kautta on helppoa

Voit aina lähettää lainahakemuksen, vaikka et olisi varma, voitko saada lainaa tällä hetkellä. Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa. Täytä lainahakemus huolellisesti, jotta saat mahdollisimman kilpailukykyisiä tarjouksia.

Nordic Bankissa lainahakemuksen tekeminen ei sido eikä velvoita sinua mitenkään, joten se on riskitöntä. Hakemuksesi menee kerralla 35 eri pankkiin ja rahoitusyhtiöön. Voit siis saada parhaimmillaan jopa yli 30 tarjousta yhdellä hakemuksella!

Lainatarjoukset lähetetään sähköpostiisi, minkä lisäksi näet ne kirjautumalla palveluumme, jossa tarjoukset järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan. Tällä tavalla tarjousten vertailemisesta on tehty erittäin helppoa. Nordic Bankissa tarjousten vertaileminen on helppoa, nopeaa ja turvallista.

Valitse sopiva lainavaihtoehto

Kun olet valinnut lainavaihtoehdoista itsellesi sopivimman, allekirjoita sopimus verkkopankkitunnuksillasi. Toimita vielä liitteet, jos luotonmyöntäjä sellaisia vaatii, ja sen jälkeen saat rahat tilillesi. Usein rahat maksetaan sinulle jo samana päivänä mutta kuitenkin viimeistään yhden työpäivän kuluessa.

Varma pikalaina netistä helposti

Kaikille lainoja ei valitettavasti voida myöntää. Etenkin jos kyse on isosta rahasummasta, voi lainan saaminen olla vaikeaa. Pieniä pikalainoja on helpompi saada. Niitä saatetaan myöntää myös nuorille aikuisille ja pienituloisille eikä palkkakuittia tai muitakaan liitteitä välttämättä vaadita. Pikalaina maksetaan tilillesi erittäin nopeasti ja lainan laina-aika on lyhyt.

Vaikka olet hakemassa vain pienen pikalainan, kannattaa sinun silti vertailla lainat ensin. Pienessäkin lainassa suuri korko voi tarkoittaa merkittävästi enemmän maksettavaa sinulle. Lainojen vertaileminen ei vie kovin kauaa, joten se kannattaa tehdä, vaikka tarvitsisitkin rahaa kiireesti.

Tee hakemus nettisivuillamme, niin saat jo parissa minuutissa tarjouksia. Tarjoukset järjestyvät palvelussamme automaattisesti pienimmän koron mukaan, mutta sinä teet kuitenkin lopullisen päätöksen siitä, minkä tarjouksista valitset. Voit valita jonkun muunkin tarjouksen, jos katsot, että se on sinulle sopivampi.

Allekirjoita tarjous verkkopankkitunnuksillasi. Toimita luotonmyöntäjän vaatimat liitteet. Kaikki rahoituslaitokset eivät liitteitä vaadi, mutta jos niitä vaaditaan, on kyse yleensä palkkakuitista tai muista sen kaltaisista liitteistä. Liitteitä vaaditaan sen vuoksi, että niillä todistat tulosi ja maksukykysi.

Allekirjoituksen ja liitteiden jälkeen saat rahat tilillesi todella nopeasti. Usein ne maksetaan tilillesi jo samana päivänä mutta kuitenkin viimeistään yhden työpäivän kuluessa. Nopeus on vakuudettomien lainojen parhaita puolia. Lainanhakuprosessi on niin nopea ja helppoa, että pikalainasta saa pian apua rahapulaan.

Kun maksat lainan takaisin nopeasti, siitä ei ehdi kertyä kovin paljon korkoja. Tällä tavalla saat säästettyä lisää rahaa. Pikalainat maksetaan tavallisesti pois 1–10 kuukaudessa.

Vertaile lainat fiksusti netissä

Kuinka paljon vakuudetonta lainaa voi saada

Vakuudetonta lainaa voi hakea Nordic Bankista oman tarpeen mukaan 500–70 000 euroa. Pienten pikalainojen takaisinmaksuaika on tavallisesti 1–10 kuukautta, muut isommat lainat maksetaan takaisin 1–15 vuodessa.

Vakuudetonta lainaa varten ei vaadita takaajia tai vakuuksia. Sen vuoksi lainanhakuprosessi on nopeampi ja helpompi kuin vakuudellisten lainojen hakuprosessi. Vakuudettomien lainojen korko on usein korkeampi kuin vakuudellisten. Vakuudettomat lainat ovat kuitenkin käteviä esimerkiksi silloin, kun vakuuksia ei ole käytettävissä tai lainaa pitää saada nopeasti.

Vakuudettomia lainoja on erilaisia. Kertalainat maksetaan tilillesi yhdessä erässä. Tällaisia ovat esimerkiksi pikalainat ja muut kulutusluotot. Kertalaina on hyvä ratkaisu, jos tiedät jo melko tarkasti, minkä verran tarvitset lainaa.

Vakuudetonta lainaa mihin tahansa hankintaan

Joustoluotto taas on joustavampi vaihtoehto ja sopii erinomaisesti tilanteisiin, joissa et vielä tiedä aivan tarkasti, minkä verran tarvitset lainarahaa. Joustoluotto on jatkuva luotto. Voit itse tehdä nostoja luottotililtäsi silloin kun itse haluat, sen verran kuin haluat. Korkoja maksat vain siitä osasta, jonka olet nostanut käyttöösi omalle tilillesi.

Lainaa varmasti ilman vakuuksia

Nordic Bankissa voit saada 35 lainatarjousta yhdellä hakemuksella

Kotimainen lainavertailupalvelu Nordic Bank vertailee 35 eri pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä lainahakemuksella. Sinun täytyy täyttää nettisivuillamme ainoastaan yksi ilmainen hakemus, niin voit saada jopa yli 30 lainatarjousta.

Kaikki tarjoukset lähetetään sähköpostiisi. Sen lisäksi näet ne palvelustamme, jossa ne järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan. Valitse tarjouksista sinulle sopivin, allekirjoita sopimus ja toimita mahdollisesti vaaditut liitteet. Kun kaikki tämä on tehty, saat rahat tilillesi. Usein ne tulevat tilillesi jo samana päivänä.

Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa 500–70 000 euroa. Meidän kauttamme kilpailutat niin lomalainat, pikalainat, yhdistelylainat, autolainat kuin remonttilainatkin. Nämä lainat ovat vakuudettomia, eli et tarvitse niitä varten takaajia tai vakuuksia.

Usein kysyttyjä kysymyksiä lainoista:

Lainan saaminen ei ole ikinä sataprosenttisen varmaa. Lainan saamisen mahdollisuuksia voi kasvattaa hakemalla lainaa useista paikoista. Joku pankki voi antaa kielteisen päätöksen kun taas joku toinen myöntää lainan. Nordic Bankin palvelussa saat kilpailutettua yhdellä lainahakemuksella yli 30 lainantarjoajaa.

Vakuudettomaan lainan hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi, esimerkiksi tiliotteilla.

Lainan saamisen mahdollisuuksia voi parantaa hakemalla lainaa monesta eri paikasta. Hae lainaa Nordic Bankin kautta, niin tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 rahoituslaitosta.

Maksukykyä laskettaessa tarkastellaan säännöllisiä tuloja ja menoja. Tuloiksi huomioidaan palkka ja eläke. Tukia ei tavallisesti huomioida tuloksi.

Lainavertailun voi tehdä kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 70 000 euroon asti.

Vertaile pikalainat palvelussamme. Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa. Saat pian vastauksia hakemukseesi. Tavoitat palvelussamme jopa yli 30 lainantarjoajaa yhdellä hakemuksella.

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa todellisen vuosikoron veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Nordic Bankin kautta voit saada lainatarjouksen jopa kymmenistä eri paikoista. Rahoitusyhtiöt käsittelevät lainahakemukset nopeasti ja rahat voi saada tilille parhaassa tapauksessa jo minuuteissa. Pienin mahdollinen laina, jonka voit hakea meidän kauttamme, on 500 euroa.

Pisin laina-aika on 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Kyllä voit! On suositeltavaa hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, sillä näin voit saada edullisemmalla korolla, isompaa lainaa jonka ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Lainavertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Vertaile lainat aina säännöllisin aikavälein, niin varmistat ettet maksa koskaan liikaa!

Vakuudeton laina maksetaan tilille usein yhden työpäivän kuluessa, lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin laina.

Vakuudeton laina on lainamuoto jonka saamiseen ei edellytetä vakuuksia tai takaajia.

Lainaa kannattaa ottaa vain todelliseen tarpeeseen. Lainaa ei kannata ottaa, jos et ole varma pystytkö maksamaan lainan takaisin ajallaan ongelmitta. Lainaa ei kannata ottaa myöskään kroonisen rahanpulan paikkaamiseen.

Pankit eivät myönnä lainaa, jos luottotiedot eivät ole kunnossa. Vaikka luottotiedot olisivatkin kunnossa, ei lainaa välttämättä myönnetä, jos tulot ovat kovin pienet tai epäsäännölliset. Tuloiksi katsotaan tavallisesti vain palkka- ja eläketulot.

Lisätietoja lainoista: