Joustoluottolaskuri

Laske sopiva lainan määrä joustoluottolaskurilla

Minkä kokoinen laina sopisi sinun taloudelliseen tilanteeseesi? Kokeile lainalaskurillamme! Lainasummaa miettiessä on tärkeää suhteuttaa lainan määrä omaan maksukykyyn ja elämäntilanteeseen sopivaksi.

Kätevä joustoluottolaskurimme auttaa sinua suunnittelemaan, minkä kokoinen joustoluotto olisi taloudelliseen tilanteeseesi sopiva ja kuinka pitkän maksuajan tarvitset. Nordic Bankin nettisivuilla voit kilpailuttaa joustoluotot 500 eurosta jopa 70 000 euroon asti.

Kun olet päättänyt sopivan luoton määrän, pääset täyttämään lainahakemusta. Muista, että hakemuksen tekeminen ja tarjouksiin tutustuminen ei sido eikä velvoita mihinkään.

Minkä kokoinen laina sopisi sinun taloudelliseen tilanteeseesi? Kokeile lainalaskurillamme! Lainasummaa miettiessä on tärkeää suhteuttaa lainan määrä omaan maksukykyyn ja elämäntilanteeseen sopivaksi.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Kätevä joustoluottolaskurimme auttaa sinua suunnittelemaan, minkä kokoinen joustoluotto olisi taloudelliseen tilanteeseesi sopiva ja kuinka pitkän maksuajan tarvitset. Nordic Bankin nettisivuilla voit kilpailuttaa joustoluotot 500 eurosta jopa 70 000 euroon asti.

Kun olet päättänyt sopivan luoton määrän, pääset täyttämään lainahakemusta. Muista, että hakemuksen tekeminen ja tarjouksiin tutustuminen ei sido eikä velvoita mihinkään.

Näin joustoluottolaskuri toimii

Joustoluottolaskurilla lasket talouteesi sopivan joustoluoton määrän, takaisinmaksuajan ja kuukausierän. Valitse sopiva lainan määrä sekä laina-aika. Laina-aikaa vaihtelemalla näet miten sen pituus vaikuttaa kuukausierään ja kokonaiskustannuksiin.

Laskuri kertoo myös alustavan arvion lainan todellisesta vuosikorosta. Todellinen vuosikorko pitää sisällään sekä laina korot että kulut, joten se kertoo, mitkä ovat luoton kokonaiskustannukset vuositasolla. Huomaa kuitenkin, että laskurissa näkyvät luvut ovat vain alustavia arvioita. Lainatarjoukset ovat aina asiakaskohtaisia. Saat siis tietää millä hinnalla voit saada lainaa tällä hetkellä vasta sitten, kun olet täyttänyt hakemuksen ja tutustunut saamiisi lainatarjouksiin.

Älä valitse automaattisesti suurinta mahdollista lainasummaa ja pisintä laina-aikaa. Sekä lainasumma että laina-aika vaikuttavat kuukausierän kokoon, joten ennen kuin haet lainaa, kannattaa laskea minkä kokoisen lainan lyhentämiseen sinulla on varaa.

Katso miten joustoluottolaskuri toimii netissä

Arvioi tulojasi ja menojasi realistisesti. Laadi kuukausibudjetti, johon kirjaat kaikki tulosi ja menosi, kuten ruoka-, matka-, asumis- ja harrastuskulut. Budjetin avulla näet, minkä verran sinulle jää käteen rahaa menojen jälkeen, eli millä summalla pystyt lyhentämään joustoluottoa kuukausittain. Kun nämä luvut ovat selvillä ja olet päättänyt lainan määrän sekä laina-ajan laskurin avulla, voit siirtyä täyttämään lainahakemusta.

Kilpailuta lainat helposti netissä!

Kilpailuta yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön lainat Nordic Bank lainavertailun avulla ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Täytä lainahakemus.

Kilpailuta pankit verkossa

Joustoluoton edut

Joustoluotto on jatkuva, luottokortin kaltainen laina. Se eroaa luottokortista sillä tavalla, että et saa fyysistä korttia vaan virtuaalisen luottotilin. Voit itse tehdä nostoja luottotililtäsi omaan tahtiisi.

Joustoluoton paras puoli on se joustavuus. Tällaisen luoton nostaminen ja takaisinmaksu ovat joustavia. Koko luottoa ei tarvitse nostaa tilille yhdessä erässä, vaan sitä voi nostaa omalle pankkitilille useissa erissä silloin, kun ylimääräisen rahan tarve ilmenee. Luotolla ei välttämättä ole myöskään kiinteää takaisinmaksuaikaa, vaan sitä voi lyhentää itselle sopivissa erissä.

Kyseessä on jatkuva luotto, eli laina palautuu takaisin käyttöösi sitä mukaan, kun olet lyhentänyt sitä. Tämä tarkoittaa, että voit nostaa sitä pankkitilillesi uudestaan taas joskus myöhemmin.

Tutustu joustoluoton eduihin

Korkoja tällaisesta lainasta maksetaan vain siitä osasta, jonka olet nostanut omalle tilillesi. Korkoa ei siis kerry koko luottosummasta, jos et sitä nosta tilillesi.

Joustoluotto on nopea. Kun olet hakenut joustoluoton valmiiksi, saat rahat nopeasti käyttöösi. Voit tehdä nostoja omaan tahtiisi. Saat päättää minkä verran nostat rahaa ja milloin. Tällainen laina toimii erinomaisena taloudellisena puskurina, sillä saat rahaa käyttöösi helposti ja juuri tarvitsemasi summan. Jos siis esimerkiksi puhelimesi hajoaa yllättäen tai postilaatikkoon tipahtaa odotettua isompi lasku, saat avun nopeasti joustoluotosta.

Joustoluoton kilpailuttaminen on helppoa. Sinun tarvitsee täyttää vain yksi ilmainen hakemus ja voit sillä saada useita tarjouksia eri tahoilta. Vakuudettomien luottojen kilpailuttaminen on paljon helpompaa kuin vakuudellisten lainojen kilpailuttaminen. Hakemusta ei tarvitse tehdä erikseen jokaiseen rahoituslaitokseen, vaan yhden hakemuksen täyttäminen riittää. Sillä voit saada tarjouksen monesta eri paikasta.

Kannattaako valita joustoluotto vai luottokortti?

Joustoluotto ja luottokortti muistuttavat paljon toisiaan. Kumpikin on vakuudeton, jatkuva luotto, jota voi käyttää oman tarpeen mukaan. Korkoja maksetaan vain siitä osasta, joka on käytetty ja luotto palautuu takaisin käyttöösi sitä mukaan, kun olet maksanut sitä takaisin.

Sekä joustoluotolle että luottokortille on oma aikansa ja paikkansa. Esimerkiksi matkojen maksaminen on turvallista luottokortilla, koska saat rahat takaisin luottokorttiyhtiön kautta, jos esimerkiksi matkanjärjestäjä menee konkurssiin. Joustoluotto taas voi olla luottokorttia edullisempi vaihtoehto.

Joustoluotto ei ole fyysinen kortti, vaan virtuaalinen luottotili, josta voit nostaa rahaa tarvittaessa omalle pankkitilillesi. Joustoluotto ei siis ole maksuväline, vaan laina, jota voit nostaa tilillesi ja käyttää sitten lainarahat haluamaasi tarkoitukseen. Nostojen tekeminen onnistuu yleensä tekstiviestillä tai verkkopankkiin kirjautumalla. Voit tehdä nostoja luottorajan puitteissa. Kun maksat luottoa takaisin, se vapautuu uudelleen käyttöösi, eli voit nostaa sitä tilillesi taas joskus myöhemmin uudestaan.

Joustoluoton hyvät puolet
+ Luottoraja on suurempi.
+ Todellinen vuosikorko on kilpailutetussa joustoluotossa usein halvempi kuin luottokortissa.
+ Joustoluoton takaisinmaksu on tavallisesti joustava.
+ Luotto täytyy ensin nostaa tilille, joten ostoksia ehtii harkita.

Joustoluoton huonot puolet
– Luotto pitää ensin nostaa omalle tilille ennen kuin sitä voi käyttää.
– Ei korotonta maksuaikaa.
– Ei vakuutuksia, pisteitä tai muita etuja.
– Et voi hakea maksunpalautusta luottokorttiyhtiöltä, jos esimerkiksi olet varannut matkan ja matkanjärjestäjä menee konkurssiin.

Luottokorttia haetaan pankista. Se voi olla fyysinen kortti tai digitaalinen, älypuhelimella käytettävä kortti. Myös luottokortille asetetaan luottoraja, jonka puitteissa saat tehdä ostoksia kortilla. Luottokortilla voi maksaa sekä kaupoissa ja nettikaupoissa. Luottokortissa on tavallisesti korotonta maksuaikaa kuukauden tai parin verran, eli korkoja ei tarvitse maksaa, jos saat maksettua luoton pois tuon ajan sisällä. Luottokortti on jatkuva luotto, eli se palautuu takaisin käyttöösi sitä mukaan, kun olet maksanut sitä takaisin.

Luottokortin hyvät puolet
+ Heti käyttövalmis kortti, joka käy lukemattomissa eri kaupoissa ympäri maailman.
+ Korttiin voi kuulua etuja, kuten matkavakuutus.
+ Maksaminen on turvallista, sillä tarvittaessa voit hakea rahoja takaisin luottokorttiyhtiöltä.
+ Korotonta maksuaikaa.
+ Esimerkiksi opiskelija voi saada luottokortin mutta ei välttämättä joustoluottoa.

Luottokortin huonot puolet
– Pieni luottoraja.
– Luottopäätöksessä voi kestää.
– Luottokorttia on helppo käyttää: ylivelkaantumisen vaara.
Luottokortin korko voi olla yllättävän korkea.

Kuka voi hakea joustoluottoa?

Joustoluoton hakemiseen et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Hyvin hoidetut raha-asiat toimivat eräänlaisena vakuutena. Sinulla pitää siis olla puhtaat luottotiedot sekä vakaat palkka- tai eläketulot. Voit tehdä lainahakemuksen yksin tai yhdessä yhteishakijan kanssa. Yhdessä voitte saada isomman lainasumman sekä matalamman koron.

Pankkien ja luotonmyöntäjien vaatimukset vaihtelevat jonkin verran, mutta nämä yllä kerrotut ehdot pätevät kaikkiin lainapaikkoihin. Lisäksi joillakin pankeilla on tiukemmat vaatimukset esimerkiksi hakijan iän ja tulojen suhteen. Osa lainapaikoista ei myönnä lainaa nuorille aikuisille, koska heidän taloudellinen tilanteensa ei välttämättä ole vielä kovin vakiintunut. Rajoituksia saattaa olla myös tulojen suhteen. Hakijalta saatetaan vaatia vähintään tietyn kokoisia kuukausituloja ennen kuin lainaa voi saada.

Voit silti tehdä lainahakemuksen, vaikka et olisi varma voitko saada lainaa. Hakemuksen tekeminen ei sido eikä velvoita mihinkään, joten se on riskitöntä. Välitämme tarjouksesi kymmenille eri rahoituslaitoksille. Voit siis saada useita tarjouksia eri paikoilta.

Joustoluottolaskurilla helpotusta rahatilanteeseen

Hae joustoluottoa helposti netistä

Kun olet päättänyt sopivan lainan määrän, pääset täyttämään joustoluottohakemusta ja kilpailuttamaan luotot. Nordic Bankissa kilpailutat joustoluoton vaivattomasti ja nopeasti. Sinun tarvitsee täyttää vain yksi lainahakemus nettisivuillamme ja voit sillä saada useita tarjouksia eri tahoilta.

Kaikki tarjoukset lähetetään sähköpostiisi. Sen lisäksi voit tarkastella niitä verkkopalvelussamme, jossa ne järjestyvät automaattisesti koron mukaan. Tämä ominaisuus helpottaa lainojen vertailua entisestään, sillä näet heti yhdellä silmäyksellä, missä tarjouksessa on matalin korko. Kun olet valinnut parhaan lainan, saat nostaa rahaa tilillesi parhaassa tapauksessa jo saman päivänä aikana.

Voit hakea joustoluottoa netistä, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla on vakaat tulot sekä puhtaat luottotiedot. Lisäksi tarvitset verkkopankkitunnukset. Niitä käytetään tunnistautumiseen, sillä luottoa haetaan netin välityksellä.

Usein kysytyt kysymykset joustoluottolaskurista:

Täytä ilmainen lainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla. Voit saada useita lainatarjouksia yhdellä maksuttomalla hakemuksella. Vertaile tarjouksia, valitse niistä paras ja nosta rahaa tilillesi.

Joustoluottoa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita. Sinulla pitää olla vain vakaat tulot sekä puhtaat luottotiedot.

Nordic Bankin kautta voit hakea joustoluottoa enintään jopa 70 000 euroa.

Lainapäätös voidaan tehdä todella nopeasti, kun kyseessä on netistä haettava vakuudeton laina. Voit saada luottoa tilillesi parhaassa tapauksessa jo samana arkipäivänä sopimuksen allekirjoittamisesta. Ensimmäisen noston jälkeen voit tehdä uusia nostoja luottotililtä omaan tahtiisi.

Joustoluottolaskuri auttaa sinua arvioimaan sopivaa luoton määrää sekä laina-aikaa.

Kyllä, lainan hakeminen on ilmaista. Voit huoletta tehdä hakemuksen ja tarkastella tarjouksia, sillä lainan hakeminen ei sido eikä velvoita mihinkään.

Lainan voi maksaa pois sovittua nopeammin. Se on lakiin kirjattu oikeus. Lainat kannattaakin tavallisesti pyrkiä maksamaan pois mahdollisimman nopeasti, koska sillä tavalla säästät lainan kuluissa. Korkoja ja kuluja ei ehdi kertyä niin pitkältä ajalta, joten säästät rahaa.

Joustoluotto toimii pitkälti samaan tyyliin kuin luottokortti. Saat luottorajan, jonka puitteissa voit tehdä nostoja omalle pankkitilillesi. Korkoja maksetaan siitä osasta luottoa, joka on nostettu omaan käyttöön. Luotto palautuu takaisin käyttöösi sitä mukaan, kun olet maksanut sitä takaisin. Kyseessä on siis jatkuva luottolimiitti.

Lainapäätökseen vaikuttavat esimerkiksi hakijan taloudellinen tilanne, kuten tulot ja menot sekä muut lainat. Myös työsuhteen luonne saattaa vaikuttaa lainapäätökseen, varsinkin jos hakijan määräaikainen työsuhde on päättymässä pian. Tietysti myös luottotietojen pitää olla kunnossa, jotta lainaa voi saada.

Joustoluotto on joustava laina, jota voi nostaa tilille oman tarpeen mukaan. Se voi toimia esimerkiksi taloudellisena puskurina, johon voit turvautua tarvittaessa, kun rahapula yllättää. Se toimii myös erinomaisena remonttilainana. Voit nostaa lainaa tilillesi vasta sitten, kun tiedät tarkemmin, minkä verran sitä tarvitset.

Lisätietoa luotoista: