Yritysluotto

Kilpailuta yritysluotot netissä!

Lainavertailupalvelu Nordic Bank auttaa sinua löytämään yrityksellesi parhaan rahoituksen. Kilpailuta yritysluotot palvelussamme jopa 250 000 euroon saakka.

Yritysluottojen kilpailutus palvelussamme on erittäin helppoa. Täytä vain yksi maksuton yrityslainahakemus nettisivuillamme, niin välitämme sen yli 10 pankille ja rahoitusyhtiölle. Voit tutustua tarjouksiin sähköpostissasi sekä verkkopalvelussamme, jossa ne järjestyvät automaattisesti koron mukaan. Valitse yrityksellesi sopivin laina. Saat rahat käyttöösi yleensä yhdessä arkipäivässä.

Yritysluottoa kannattaa hakea, kun yritys tarvitsee lisärahoitusta. Yritysluotto sopii monenlaisten investointien tekemiseen.

Lainavertailupalvelu Nordic Bank auttaa sinua löytämään yrityksellesi parhaan rahoituksen. Kilpailuta yritysluotot palvelussamme jopa 250 000 euroon saakka.

Lainatarjoukset yli 10 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

YRITYSLAINALASKURI

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika kuukautta. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Luottojen kilpailutus palvelussamme on erittäin helppoa. Täytä vain yksi maksuton hakemus nettisivuillamme, niin voit saada yli 10 lainatarjousta. Voit tutustua tarjouksiin sähköpostissasi sekä verkkopalvelussamme, jossa ne järjestyvät automaattisesti koron mukaan. Valitse yrityksellesi sopivin laina. Saat rahat käyttöösi yleensä yhdessä arkipäivässä.

Yritysluottoa kannattaa hakea, kun yritys tarvitsee lisärahoitusta. Yritysluotto sopii monenlaisten investointien tekemiseen.

Yritysluottoa netistä

Vakuudettoman yritysluoton hakeminen netistä on erittäin helppoa. Voit hakea meidän kauttamme yritysluottoa enintään 250 000 euroa. Pystyt siis toteuttamaan isojakin projekteja avullamme. Tavallisesti luottoa kuitenkin haetaan pienempiä summia kerrallaan. Tyypillisesti vakuudetonta yrityslainaa haetaan esimerkiksi 20 000–40 000 euroa.

Täytä ilmainen yrityslainahakemus nettisivuillamme. Muista kirjoittaa Lainan tarkoitus -kohtaan yrityslaina. Saat rahat käyttöösi, parhaassa tapauksessa jo samana arkipäivänä. Nopeus on vakuudettomien yritysluottojen parhaita ominaisuuksia. Aikaa ei tarvitse käyttää lainaneuvotteluihin eikä rahoja tarvitse odotella päiväkausia. Pääset heti kehittämään yritystä ja rahoittamaan kasvua.

Yritysluotto on hyvä vaihtoehto, jos olet varma, että yrityksesi pystyy maksamaan kaikki lainan maksuerät ajallaan. Lainaa voi hakea, jos siitä todella on hyötyä yritystoiminnan kehittämisessä.

Yritysluottoa fiksusti verkosta

Laina-aika tällaisissa vakuudettomissa yrityslainoissa on 3 kuukautta – 3 vuotta. Rahoitusta voi hakea yrityksen toimitusjohtaja. Luottoa voi hakea myös yksityishenkilö, joka tahtoo perustaa oman yrityksen. Yrityslainaa ei voi saada, jos yrityksellä ei ole Y-tunnusta, mutta aloittava yrittäjä voi hakea lainaa perustettavalle yritykselle yksityishenkilönä omiin nimiinsä.

Vakuudettoman yritysluoton edut

Perinteiset pankkilainat ovat tavallisesti edullisempia kuin netistä haettavat vakuudettomat lainat. Tavallista pankkilainaa on kuitenkin usein vaikea saada. Ehdot ovat tiukat, joten saattaa käydä niin, ettei lainaa myönnetä. Etenkin uuden yrityksen voi olla vaikea todistaa kannattavuuttaan, jolloin lainaa ei anneta. Vakuudetonta yrityslainaa voi hakea myös uudelle yritykselle.

Vakuudettomien yritysluottojen korot saattavat olla korkeammat. Tämä johtuu siitä, että vakuudettomuus kasvattaa luotonmyöntäjän riskiä. Silti vakuudettomissa lainoissa on paljon hyviä puolia, jotka tekevät niistä monessa tilanteessa järkevän vaihtoehdon.

Nopeus
Vakuudettomat yritysluotot ovat nopeita, tavallisesti paljon nopeampia kuin perinteiset pankkilainat. Lainan hakeminen tapahtuu netissä. Prosessi on todella nopea ja lainapäätöksen saa pian. Rahat voi saada käyttöön jo yhden työpäivän kuluessa.

Ei reaalivakuuksia
Reaalivakuuksia ei vaadita lainkaan. Myös tämä nopeuttaa lainan myöntämistä, sillä vakuuksia ei tarvitse tarkistella. Yrittäjä toimii yritysluoton takaajana. Hän siis vastaa luotosta kuin omastaan, jos yritys ei pystykään maksamaan sitä takaisin ajallaan.

Rahat voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen
Rahojen käyttökohdetta ei määrätä, eikä sitä tarvitse määritellä tarkasti etukäteen. Rahat voi siis käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Vakuudeton yritysluotto sopii monenlaisiin yrityksen menoihin ja kasvun rahoittamiseen. Sillä voi esimerkiksi hankkia uusia toimitiloja, remontoida tiloja tai hankkia tavaraa varastoon.

Luottojen kilpailutus on helppoa
Edullinen yritysluotto löytyy kilpailuttamalla. Vertaile luotot Nordic Bankissa. Täytä yksi täysin ilmainen lainahakemus, niin voit saada jopa yli 10 tarjousta eri pankeista ja rahoitusyhtiöistä. Pelkkä hakemuksen lähettäminen ja tarjouksiin tutustuminen ei vielä velvoita ottamaan lainaa. Voit siis huoletta tehdä hakemuksen ja tarkastella tarjouksia.

Millaisissa tilanteissa yritysluottoa voidaan tarvita?

Monet pienet ja keskisuuret yritykset päätyvät jossain vaiheessa tilanteeseen, jossa ne tarvitsevat lisärahoitusta yrityksen ulkopuolelta. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi kiireellisten hankintojen tekeminen, varaston täydentäminen tai henkilökunnan palkkaaminen.

Joskus yritystoiminta saattaa jumittua, kun olisi pakko tehdä investointeja, mutta niihin ei sillä hetkellä ole rahaa. Myös esimerkiksi kausivaihtelut ja sesonkiin valmistautuminen saattavat aiheuttaa lisärahoituksen tarpeen.

Yritysluoton voi käyttää esimerkiksi seuraaviin tarkoituksiin:

  • kalusto ja laiteinvestoinnit
  • käyttöpääoma
  • sesonkiin valmistautuminen
  • yrityskaupan toteutus
  • liiketoiminnan laajennus
  • kiinteistön osto
  • liiketilojen remontointi ja sisustaminen
  • työntekijöiden palkkaaminen
  • varaston täydentäminen.

Tällainen yritys voi saada yritysluottoa

Yritysluottoa voi saada kaupparekisterissä oleva suomalainen yritys. Luotto voidaan myöntää, jos yrityksen taloudellinen tilanne on kunnossa eikä sillä ole maksuvaikeuksia. Jokainen hakemus käsitellään yksilöllisesti. Luotto voidaan myöntää, jos yrityksen raha-asiat on hoidettu hyvin ja yritys on tuloksentekokykyinen.

Rahoitusta kauttamme voi hakea myös aloittava yrittäjä, jonka yrityksellä ei vielä ole Y-tunnusta. Tällainen yritys ei voi saada yrityslainaa. Yrittäjä voi hakea lainaa omiin nimiinsä. Yksityishenkilö voi saada lainaa meidän kauttamme enintään 70 000 euroa. Lainaa voi saada, jos hakijalla on puhtaat luottotiedot ja hyvä maksukyky.

Yrityslaina kahvilaan

Mitkä asiat vaikuttavat yritysluoton korkoon?

Rahoituslaitokset tekevät aina riskiarvion jokaisesta asiakkaasta. Laitoksilla on erilaisia kriteereitä, joiden perusteella riskit arvioidaan. Tämän arvion perusteella määritellään luoton korko.

Jos yrityksen liiketoiminta on helposti ennustettavaa ja sen kassavirta on vakaa, saa lainaa yleensä matalammalla korolla. Jos yrityksen toiminta taas on epävarmaa ja sen tulevaisuutta on vaikeaa ennustaa, on korko yleensä korkeampi.

Luotonmyöntäjät ovat kiinnostuneita myös yrityksen maksuhistoriasta. Jos yrityksen raha-asiat on hoidettu hyvin, on luotonmyöntäjien helpompi myöntää lainaa. Verovelat ja laskujen maksaminen myöhässä sen sijaan eivät kasvata luottamusta. Jos yrityksellä on maksuvaikeuksia, lainaa ei välttämättä anneta.

Myös lainan määrä ja laina-aika voivat vaikuttaa korkoon. Yleensä pienessä ja lyhytaikaisessa lainassa on korkeampi korko. Lyhytaikaisen luoton kulut jäävät kuitenkin yleensä kokonaisuutena melko pieniksi, koska luotto maksetaan takaisin nopeasti.

Vertaile yritysluotot turvallisesti Nordic Bankissa

Vertaile yritysluotot helposti Nordic Bankissa

Kilpailuta yritysrahoitus Nordic Bankissa helposti 250 000 euroon asti. Meidän kauttamme saat nopeasti rahoituksen yrityksen kasvun ja erilaisten investointien rahoittamiseen. Reaalivakuuksia ei tarvita lainkaan. Yrittäjä toimii itse lainan takaajana, eli vastaa siitä kuin omastaan, jos yritys ei pysty maksamaan lainaa takaisin.

Yritys voi saada luoton ilman vakuuksia, jos sen raha-asiat on hoidettu hyvin eikä sillä ole esimerkiksi verovelkoja. Yritysluottoa voi saada suomalainen kaupparekisterissä oleva yritys.

Luotot kannattaa kilpailuttaa. Se on todella helppoa, eli pienellä vaivalla voit säästää paljon rahaa. Täytä yksi maksuton yrityslainahakemus nettisivuillamme. Välitämme lainahakemuksen monille eri rahoituslaitoksille. Voit yhdellä hakemuksella saada yli 10 yrityslainatarjousta. Yleensä ensimmäiset tarjoukset saapuvat perille jo parissa kymmenessä minuutissa. Vertaile tarjouksia ja valitse niistä paras. Yritys saa rahat käyttöönsä yleensä jo yhden työpäivän kuluessa.

Usein kysytyt kysymykset yritysluotoista:

Vakuudettoman yritysluoton saa tilille hyvin nopeasti - usein jo yhden arkipäivän kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Yrityslainahakemuksen täyttämiseen on hyvä varata aikaa noin 15 minuuttia. Ensimmäiset laintarjoukset tulevat yleensä jo minuuteissa sen jälkeen. Vertaile tarjouksia ja hyväksy paras laintarjous allekirjoittamalla se verkkopankkitunnuksilla. Luotonmyöntäjä voi myös edellyttää joitakin liitteitä toimitettavaksi ennen lopullista lainapäätöstä.

Yritysluottoa haetaan netistä. Täytä ilmainen, helppo lainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla. Välitämme lainahakemuksesi yli 10 pankille ja rahoitusyhtiölle. Alat pian saada lainatarjouksia sähköpostitse, joista voit valita parhaan yritysluottotarjouksen.

Kyllä, yritysluottojen kilpailuttaminen on helppoa Nordic Bankissa. Täytä vain yksi ilmainen hakemus, niin voit sillä saada yli 10 lainatarjousta. Tarjoukset tulevat sähköpostitse ja sen lisäksi niitä voi tarkastella kirjautumalla verkkopalveluumme. Verkkopalvelussamme tarjoukset järjestyvät automaattisesti koron mukaan.

Nordic Bankin kautta voit hakea yritysluottoa enintään 250 000 euroa ilman vakuuksia.

Yritysluotto on yrityksen kasvun, käyttöpääoman ja investointien rahoitukseen tarkoitettu laina. Yritysluottoa voi saada suomalainen yritys, jolla on Y-tunnus.

Vakuudeton yritysluotto on helppo hakea netin kautta. Rahat saa käyttöön yleensä jo yhden työpäivän kuluessa. Reaalivakuuksia ei tarvita lainkaan.

Yritys saa käyttää rahat mihin tahansa tarkoitukseen. Niillä voi esimerkiksi tehdä remontteja, tehdä laiteinvestointeja, palkata työntekijöitä tai maksaa laskuja. Vakuudettomien lainojen käyttökohdetta ei ole korvamerkitty mihinkään tiettyyn käyttötarkoitukseen.

Yritysluoton korko on aina yksilöllinen. Luotonmyöntäjät tekevät riskiarvion, jonka perusteella luoton hinta määräytyy. Siihen vaikuttaa esimerkiksi yrityksen maksuhistoria, tämänhetkinen taloudellinen tilanne ja tulevaisuudennäkymät. Myös luoton määrä ja laina-aika saattavat vaikuttaa korkoon.

 

Lue lisää yritysluotoista: