Lainatarjous

Lainatarjous muutamassa minuutissa!

Hae edullinen lainatarjous kätevästi netistä täyttämällä helppo lainahakemus.

Säästät huomattavasti aikaa ja rahaa, koska me Nordic Bankilla kilpailutamme hakemuksesi lähes kolmenkymmenen eri pankin ja luotonmyöntäjän välillä ilmaiseksi.

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten vertaileminen ei sido tai velvoita mihinkään. Voit tutustua lainatarjouksiin rauhassa pian hakemuksen lähetettyäsi.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Nordic Bankista voit saada jopa 27 lainatarjousta

Kaikki lainat kannattaa kilpailuttaa riippumatta lainan koosta. Pienempikorkoinen laina tarkoittaa isoa säästöä sinulle.

Lainan korko voi yllättää, mutta ei Nordic Bankin asiakkaita.

Meidän avullamme saat kattavan kuvan lainamarkkinoista ja voit helposti vertailla lainoja. Me Nordic Bankilla kilpailutamme 27 luotonmyöntäjää.

Useita lainatarjouksia yhdellä ilmaisella hakemuksella

Lainojen kilpailuttaminen on fiksua, koska sillä tavalla voit säästää paljon rahaa. Lainat kilpailutetaan pyytämällä lainatarjouksia pankeilta ja luotonmyöntäjiltä ja vertailemalla tarjouksia keskenään. 

paras lainatarjous kotisohvalta fiksusti

Voit toki pyytää tarjouksen erikseen jokaiselta pankilta ja luotonmyöntäjältä, mutta se vie tarpeettoman paljon aikaasi. Nordic Bankin kautta saat yhdellä ilmaisella hakemuksella useita lainatarjouksia! Me kilpailutamme 27 luotonmyöntäjää ja pankkia, eli voit saada jopa yli 20 lainatarjousta.

Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa 500–70 000 euroa. Sekä pienet että isot lainat kannattaa kilpailuttaa, sillä pienessäkin lainassa voit saada merkittäviä säästöjä, kun valitset edullisen vaihtoehdon. Eri lainanantajat tarjoavat eri suuruisia korkoja.

Korot voivat vaihdella huomattavasti lainanantajien välillä. Siksi kaikkien lainojen kilpailuttaminen on järkevää. Kun kyseessä on suuri laina, tulee kilpailuttamisesta tietysti erityisen tärkeää. Voit säästää parhaimmillaan jopa satoja euroja kuukaudessa, kun etsit halvan lainan.

Täytä ilmainen hakemus nettisivuillamme, niin saat lainatarjouksia sähköpostiisi. Yleensä ensimmäiset tarjoukset tulevat jo muutamissa minuuteissa. Vertaile niitä huolellisesti. Tarjouksen voi allekirjoittaa verkkopankkitunnuksilla, ja rahat saat tilille yleensä viimeistään seuraavana työpäivänä. Lainojen vertaileminen Nordic Bankissa on sujuvaa ja helppoa!

Lainatarjous taloudellisesti netistä

Mikä on vakuudeton laina?

Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa vakuudettomasti 500–70 000 euroa. Vakuudetonta lainaa varten ei vaadita takaajia tai vakuuksia. Sinulta vaaditaan vain puhtaat luottotiedot ja säännöllisesti palkka- tai eläketulot. Ne toimivat eräänlaisena vakuutena.

Muista myös, että lainaa voi hakea yhteishakijan kanssa. Jos olet tekemässä hankintoja tai remonttia esimerkiksi yhdessä puolisosi kanssa, lainaa kannattaa hakea molempien nimellä.

Yhteishakija mahdollistaa isomman lainasumman ja pienemmän koron. Voitte siis saada lisää säästöä, kun teette hakemuksen yhdessä.

Meidän avullamme pystyt toteuttamaan pieniä ja isoja haaveita. Vakuudettoman lainan voi käyttää mihin tahansa hankintaan. Meiltä haet niin kulutusluotot, autolainat, pikalainat kuin tonttilainatkin. Jos kaipaat joustavaa ”virtuaalilompakkoa”, josta voit nostaa rahaa silloin kun haluat, voit hakea käyttöluottoa.

Vakuudettoman lainan laina-aika on 1–15 vuotta. Kätevällä laskurillamme näet, minkälaisella laina-ajalla kuukausierästä tulisi sinulle sopiva. Näet laskurista heti myös suuntaa antavan arvion todellisesta vuosikorosta.

Todellinen vuosikorko on kuitenkin yksilöllinen, eli se määräytyy lopullisesti vasta asiakkaan henkilökohtaisten tietojen perusteella. Täytä hakemus huolellisesti, jotta saisit mahdollisimman kilpailukykyisiä tarjouksia.

Lainojen yhdistäminen voi säästää paljon rahaa

Kaupat tarjoavat innokkaasti osamaksusopimuksia. Elektroniikkaa, vaatteita, huonekaluja ja melkein mitä tahansa muuta voi ostaa osamaksuilla ja kulutusluotoilla. Jos sinulle on kertynyt useita kulutusluottoja, lainoja ja luottokorttivelkaa, sinun kannattaa tutustua lainojen yhdistämiseen.

Yleensä nimittäin tulee kalliimmaksi lyhentää montaa lainaa yhtä aikaa, koska silloin maksat niistä jokaisesta myös korkoja ja kuluja joka kuukausi.

Kun lyhennät vain yhtä yhdistelylainaa, maksat tietysti vain yhden lainan korkoja, tilinhoitopalkkioita ja muita mahdollisia kuluja. Tällä tavalla on yleensä mahdollista säästää merkittäviä summia rahaa joka ikinen kuukausi.

Sinulle jää enemmän rahaa käyttöön tai säästöön tai vaikkapa sijoituksia varten.

Lainojen yhdistäminen vaatii hieman vaivannäköä, mutta on sen arvoista, jos voit sillä tavalla säästää rahaa. Aloita lainojen yhdistäminen laskemalla kaikki vielä maksamatta olevat lainasi yhteen.

Ota selvää myös koroista ja kuluista. Jos aiot hakea uutta lainaa esimerkiksi pintaremonttia varten, voit laittaa myös siihen tarvitsemasi summan samaan lainahakemukseen.

Edullisella lainatarjouksella toteutat unelmasi, fiksusti!

Kirjoita olemassa olevien lainojesi ja tarvitsemasi uuden remonttilainan yhteissumma kätevään lainalaskuriimme ja katso millä takaisinmaksuajalla kuukausierästä tulisi sopiva.

Kun olet päättänyt, minkä laina-ajan haluat, voit täyttää hakemuksen. Täytä hakemus huolellisesti, sillä puutteellisesti täytetty hakemus voi johtaa kielteiseen lainapäätökseen.

Lähetä hakemus ja odottele pieni hetki. Jo muutaman minuutin kuluttua alat saada tarjouksia. Kaikki tarjoukset tulevat sähköpostiisi. Näet ne myös palvelustamme, jossa ne on laitettu järjestykseen pienimmän koron mukaan.

Jos lainojen yhdistäminen onnistuu, eli saat hakemasi lainasumman, voit maksaa rahoilla pois kaikki jäljellä olevat pienemmät lainat. Jatkossa maksat kerralla vain yhtä lainaa pois, minkä ansiosta sinulle jää todennäköisesti paljon enemmän rahaa käyttöön.

Kilpailuta lainasi säännöllisesti

Lainavertailua kannattaa tehdä säännöllisesti. Sen voi suorittaa esimerkiksi kerran vuodessa. Kun teet kilpailutuksen tasaisin väliajoin, pysyt aina selvillä lainamarkkinoiden tilanteesta ja saat pidettyä lainasi mahdollisimman edullisina. Laita jo nyt muistutus kalenteriisi, että muistat tehdä vertailun taas ensi vuonna.

Vertaileminen Nordic Bankissa on ilmaista, siitä ei aiheudu sinulle kuluja. Se ei sido eikä velvoita sinua mihinkään, joten voit vertailla lainoja meidän kauttamme huoletta. Kilpailuttaminen on myös erittäin helppoa ja nopeaa.

Lainatarjousten vertailu on helppoa

Lainatarjoukset Nordic Bankin kautta nopeasti

Lainavertailupalvelu Nordic Bank auttaa sinua löytämään edullisia lainoja. Meiltä saat lainatarjouksia kaikkiin hankintoihin. Autolaina, lomalaina, käyttölaina, rakennuslaina ja monet muut vakuudettomat lainat löytyvät kätevästi ja nopeasti Nordic Bankin kautta.

Yhdellä ilmaisella hakemuksella voit saada parhaimmillaan jopa lähes 30 tarjousta.

Kaikkien lainojen kilpailuttaminen on järkevää. Jos tarvitset esimerkiksi pientä 500 euroa lainaa, saatat miettiä, mitä järkeä on vertailemisessa, kun kyseessä on niin pieni summa.

Eri luotonantajat tarjoavat eri suuruista korkoa. Pienessäkin lainassa suuri korko voi tarkoittaa useita kymmeniä euroja enemmän maksettavaa. 

Nordic Bankin avulla löydät sopivan lainatarjouksen

Ei ole järkeä maksaa tarpeettoman suurta korkoa, jos voisit pienellä vaivalla löytää edullisemman vaihtoehdon. Lainojen vertaileminen on nykyään erittäin helppoa lainavertailupalveluiden ansiosta.

Nordic Bankin kautta kaikki täysi-ikäiset, joilla on puhtaat luottotiedot ja vakaat tulot, voivat hakea vakuudetonta lainaa mitä tahansa tarkoitusta varten.

Meidän kauttamme saat lainaa tarpeesi mukaan 500–70 000 euroa. Laina-aika on 1–15 vuotta. Jos kyseessä on pieni pikalaina, voi laina-aika olla jopa alle vuoden.

Lainoja kannattaa vertailla säännöllisesti. Voit tehdä vertailun esimerkiksi kerran vuodessa. Tällä tavalla pysyt kärryillä lainamarkkinan tilanteesta ja voit varmistua siitä, että lainasi on aina mahdollisimman edullinen.

Usein kysytyt kysymykset lainatarjouksesta:

Kuka voi hakea edullisia lainatarjouksia?

Lainatarjouksia voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot.

Mistä edullisin lainatarjous?

Edullisin lainatarjous löytyy helposti Nordic Bankin avulla pankit kilpailuttamalla. Täytä ilmainen ja helppo lainahakemus, niin saat jo muutamassa minuutissa lainatarjouksia sähköpostiin!

Sitoudunko vastaanottamaan lainaa?

Et, voit vertailla lainatarjoukset luottavaisin mielin.

Mikä on lainan todellinen vuosikorko?

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja lasketaan asiakkaan tietojen perusteella, tarkista omasi maksutta täyttämällä helppo lainahakemus ja vertailemalla lainatarjoukset.

Voinko hakea lainaa yhdessä puolison kanssa?

Kyllä, voit saada edullisempia lainatarjouksia lisäämällä yhteishakijan lainahakemukselle.

Miksi lainojen kilpailutus kannattaa?

Kilpailuttamalla voit säästää huomattavasti rahaa kuukaudessa. Älä maksa turhaan liian isoja lainanhoitokuluja. Kilpailuta lainat Nordic Bankin avulla ja vertaile lainatarjoukset fiksusti!

Mikä on pisin laina-aika?

Pisin laina-aika on 180 kuukautta eli 15 vuotta.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Kyllä, lainan voi maksaa nopeammin takaisin ilman lisäkuluja!

Miksi en saanut lainatarjouksia?

Suurin osa luotonmöyöntäjistä ja pankeista eivät tee lainatarjouksia, mikäli asiakkaalla on luottohäiriömerkintä tai nykyisten lainojen kuukausilyhennykset ovat liian isoja.

Kuinka nopeasti laina maksetaan tilille?

Lainatarjouksen hyväksyttyäsi rahat siirretään tilille usein jo muutaman tunnin kuluessa. Lainatarjous hyväksytään verkkopankkitunnuksilla netissä.