Lainatarjous

Lainatarjous jopa muutamassa minuutissa!

Hae edullinen lainatarjous kätevästi netistä täyttämällä helppo lainahakemus. Säästät huomattavasti aikaa ja rahaa, koska me Nordic Bankilla kilpailutamme hakemuksesi yli kolmenkymmenen eri pankin ja luotonmyöntäjän välillä ilmaiseksi.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Hae edullinen lainatarjous kätevästi netistä täyttämällä helppo lainahakemus. 

Säästät huomattavasti aikaa ja rahaa, koska me Nordic Bankilla kilpailutamme hakemuksesi yli kolmenkymmenen eri pankin ja luotonmyöntäjän välillä ilmaiseksi.

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten vertaileminen ei sido tai velvoita mihinkään. Voit tutustua lainatarjouksiin rauhassa pian hakemuksen lähetettyäsi.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten vertaileminen ei sido tai velvoita mihinkään. Voit tutustua lainatarjouksiin rauhassa pian hakemuksen lähetettyäsi.

Nordic Bankista voit saada jopa 35 lainatarjousta

Kaikki lainat kannattaa kilpailuttaa riippumatta lainan koosta. Pienempikorkoinen laina tarkoittaa isoa säästöä sinulle.

Lainan korko voi yllättää, mutta ei Nordic Bankin asiakkaita.

Meidän avullamme saat kattavan kuvan lainamarkkinoista ja voit helposti vertailla lainoja. Me Nordic Bankilla kilpailutamme 35 luotonmyöntäjää yhdellä lainahakemuksella netin kautta.

Paras lainatarjous löytyy vertailemalla

Lainojen kilpailuttaminen on fiksua, koska sillä tavalla voit säästää paljon rahaa. Lainat kilpailutetaan pyytämällä lainatarjouksia pankeilta ja luotonmyöntäjiltä ja vertailemalla tarjouksia keskenään. 

paras lainatarjous kotisohvalta fiksusti

Voit toki pyytää tarjouksen erikseen jokaiselta pankilta ja luotonmyöntäjältä, mutta se vie tarpeettoman paljon aikaasi. Nordic Bankin kautta saat yhdellä ilmaisella hakemuksella useita lainatarjouksia! Me kilpailutamme 35 luotonmyöntäjää ja pankkia, eli voit saada jopa yli 30 lainatarjousta.

Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa 500–70 000 euroa. Sekä pienet että isot lainat kannattaa kilpailuttaa, sillä pienessäkin lainassa voit saada merkittäviä säästöjä, kun valitset edullisen vaihtoehdon. Eri lainanantajat tarjoavat eri suuruisia korkoja.

Korot voivat vaihdella huomattavasti lainanantajien välillä. Siksi kaikkien lainojen kilpailuttaminen on järkevää. Kun kyseessä on suuri laina, tulee kilpailuttamisesta tietysti erityisen tärkeää. Voit säästää parhaimmillaan jopa satoja euroja kuukaudessa, kun etsit halvan lainan.

Täytä ilmainen hakemus nettisivuillamme, niin saat lainatarjouksia sähköpostiisi. Yleensä ensimmäiset tarjoukset tulevat jo muutamissa minuuteissa. Vertaile niitä huolellisesti. Tarjouksen voi allekirjoittaa verkkopankkitunnuksilla, ja rahat saat tilille yleensä viimeistään seuraavana työpäivänä. Lainojen vertaileminen Nordic Bankissa on sujuvaa ja helppoa!

Lainatarjous tarkoittaa käytännössä siis melkein samaa asiaa kuin lainalupaus. Kumpikin tarkoittavat sitä, että pankki tai rahoituslaitos on valmis myöntämään lainaa. Lainalupaus-sanaa käytetään usein, kun puhutaan asuntolainoista.

Edullisempi lainatarjous rinnakkaishakijan kanssa

Lainaa voi hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakija, eli yhteishakija, parantaa lainan saamisen mahdollisuuksia huomattavasti. Lainaa voi saada yhdessä matalammalla korolla, eli yhteinen laina tulee usein halvemmaksi kuin yksin otettu.

Yhteishakijan lisääminen hakemukseen kannattaa varsinkin, kun kyseessä on isompi lainasumma. 10 000 euron kokoisia ja sitä isompia lainoja kannattaa hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Pienempiäkin summia voi toki hakea yhdessä, mutta niissä rinnakkaishakija ei ole pakollinen eikä hänestä välttämättä ole niin paljon hyötyä. Nyrkkisääntö on, että mitä isompi laina on kyseessä, sitä enemmän hyötyä yhteishakijasta on.

Rinnakkaishakijasta on hyötyä erityisesti silloin, kun päähakijalla on pienet tai epäsäännölliset tulot. 

Edullisempi lainatarjous yhteishakijan kanssa

Rinnakkaishakija voi parantaa lainan saamisen mahdollisuuksia myös silloin, kun päähakijalla on määräaikainen työsuhde, joka on päättymässä pian. Tällöin lainan saamisen mahdollisuudet kasvavat huomattavasti, jos yhteishakijalla on vakaampi työtilanne.

Yhteishakija on tavallisesti puoliso, mutta rinnakkaishakija voi olla kuka tahansa muukin luotettava täysi-ikäinen, kuten perheenjäsen tai sukulainen. Molemmat hakijat vastaavat koko lainasummasta kuin omastaan. Jos toinen ei pystykään maksamaan lainaa pois sovitussa tahdissa, vastuu siitä jää kokonaan toiselle. Joskus luullaan, että kumpikin hakija on vastuussa vain puolikkaasta lainasta. Näin ei siis ole, vaan molemmat vastaavat koko lainasummasta.

Kumpaakin hakijaa koskevat samat vaatimukset ja molempien tulot ja luottokelpoisuus tarkistetaan. Sekä päähakijan että yhteishakijan pitää olla täysi-ikäisiä, joilla on vakaat tulot sekä puhtaat luottotiedot. Jos nämä eivät toteudu, ei yhteishakijasta ole välttämättä hyötyä lainanhaussa. Kumpikin hakija allekirjoittaa lainasopimuksen, ja molemmilta voidaan vaatia dokumentteja, kuten viimeisin palkkakuitti, joilla tulot todistetaan.

Lainatarjous taloudellisesti netistä

Mikä on vakuudeton laina?

Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa vakuudettomasti 500–70 000 euroa. Vakuudetonta lainaa varten ei vaadita takaajia tai vakuuksia. Sinulta vaaditaan vain puhtaat luottotiedot ja säännöllisesti palkka- tai eläketulot. Ne toimivat eräänlaisena vakuutena.

Muista myös, että lainaa voi hakea yhteishakijan kanssa. Jos olet tekemässä hankintoja tai remonttia esimerkiksi yhdessä puolisosi kanssa, lainaa kannattaa hakea molempien nimellä.

Yhteishakija mahdollistaa isomman lainasumman ja pienemmän koron. Voitte siis saada lisää säästöä, kun teette hakemuksen yhdessä.

Meidän avullamme pystyt toteuttamaan pieniä ja isoja haaveita. Vakuudettoman lainan voi käyttää mihin tahansa hankintaan. Meiltä haet niin kulutusluotot, autolainat, pikalainat kuin tonttilainatkin. Jos kaipaat joustavaa ”virtuaalilompakkoa”, josta voit nostaa rahaa silloin kun haluat, voit hakea käyttöluottoa.

Vakuudettoman lainan laina-aika on 1–15 vuotta. Kätevällä laskurillamme näet, minkälaisella laina-ajalla kuukausierästä tulisi sinulle sopiva. Näet laskurista heti myös suuntaa antavan arvion todellisesta vuosikorosta.

Todellinen vuosikorko on kuitenkin yksilöllinen, eli se määräytyy lopullisesti vasta asiakkaan henkilökohtaisten tietojen perusteella. Täytä hakemus huolellisesti, jotta saisit mahdollisimman kilpailukykyisiä tarjouksia.

Lainojen yhdistäminen voi säästää paljon rahaa

Kaupat tarjoavat innokkaasti osamaksusopimuksia. Elektroniikkaa, vaatteita, huonekaluja ja melkein mitä tahansa muuta voi ostaa osamaksuilla ja kulutusluotoilla. Jos sinulle on kertynyt useita kulutusluottoja, lainoja ja luottokorttivelkaa, sinun kannattaa tutustua lainojen yhdistämiseen.

Yleensä nimittäin tulee kalliimmaksi lyhentää montaa lainaa yhtä aikaa, koska silloin maksat niistä jokaisesta myös korkoja ja kuluja joka kuukausi.

Kun lyhennät vain yhtä yhdistelylainaa, maksat tietysti vain yhden lainan korkoja, tilinhoitopalkkioita ja muita mahdollisia kuluja. Tällä tavalla on yleensä mahdollista säästää merkittäviä summia rahaa joka ikinen kuukausi.

Sinulle jää enemmän rahaa käyttöön tai säästöön tai vaikkapa sijoituksia varten.

Lainojen yhdistäminen vaatii hieman vaivannäköä, mutta on sen arvoista, jos voit sillä tavalla säästää rahaa. Aloita lainojen yhdistäminen laskemalla kaikki vielä maksamatta olevat lainasi yhteen.

Ota selvää myös koroista ja kuluista. Jos aiot hakea uutta lainaa esimerkiksi pintaremonttia varten, voit laittaa myös siihen tarvitsemasi summan samaan lainahakemukseen.

Edullisella lainatarjouksella toteutat unelmasi, fiksusti!

Kirjoita olemassa olevien lainojesi ja tarvitsemasi uuden remonttilainan yhteissumma kätevään lainalaskuriimme ja katso millä takaisinmaksuajalla kuukausierästä tulisi sopiva.

Kun olet päättänyt, minkä laina-ajan haluat, voit täyttää hakemuksen. Täytä hakemus huolellisesti, sillä puutteellisesti täytetty hakemus voi johtaa kielteiseen lainapäätökseen.

Lähetä hakemus ja odottele pieni hetki. Jo muutaman minuutin kuluttua alat saada tarjouksia. Kaikki tarjoukset tulevat sähköpostiisi. Näet ne myös palvelustamme, jossa ne on laitettu järjestykseen pienimmän koron mukaan.

Jos lainojen yhdistäminen onnistuu, eli saat hakemasi lainasumman, voit maksaa rahoilla pois kaikki jäljellä olevat pienemmät lainat. Jatkossa maksat kerralla vain yhtä lainaa pois, minkä ansiosta sinulle jää todennäköisesti paljon enemmän rahaa käyttöön.

Kilpailuta lainasi netissä – säännöllisesti

Lainavertailua kannattaa tehdä säännöllisesti. Sen voi suorittaa esimerkiksi kerran vuodessa. Kun teet kilpailutuksen tasaisin väliajoin, pysyt aina selvillä lainamarkkinoiden tilanteesta ja saat pidettyä lainasi mahdollisimman edullisina. Laita jo nyt muistutus kalenteriisi, että muistat tehdä vertailun taas ensi vuonna.

Vertaileminen Nordic Bankissa on ilmaista, siitä ei aiheudu sinulle kuluja. Se ei sido eikä velvoita sinua mihinkään, joten voit vertailla lainoja meidän kauttamme huoletta. Kilpailuttaminen onnistuu kokonaan netissä ja se on helppoa ja nopeaa.

Lainatarjousten vertailu on helppoa

Kilpailuta lainatarjoukset Nordic Bankin kautta nopeasti

Lainavertailupalvelu Nordic Bank auttaa sinua löytämään edullisia lainoja. Meiltä saat lainatarjouksia kaikkiin hankintoihin. Autolaina, lomalaina, käyttölaina, rakennuslaina ja monet muut vakuudettomat lainat löytyvät kätevästi ja nopeasti Nordic Bankin kautta.

Yhdellä ilmaisella hakemuksella voit saada parhaimmillaan jopa lähes 30 tarjousta.

Kaikkien lainojen kilpailuttaminen on järkevää. Jos tarvitset esimerkiksi pientä 500 euroa lainaa, saatat miettiä, mitä järkeä on vertailemisessa, kun kyseessä on niin pieni summa.

Eri pankit ja rahoitusyhtiöt tarjoavat eri suuruista korkoa. Pienessäkin lainassa suuri korko voi tarkoittaa useita kymmeniä euroja enemmän maksettavaa. 

Nordic Bankin avulla löydät sopivan lainatarjouksen

Ei ole järkeä maksaa tarpeettoman suurta korkoa, jos voisit pienellä vaivalla löytää edullisemman vaihtoehdon. Lainojen vertaileminen on nykyään erittäin helppoa lainavertailupalveluiden ansiosta.

Nordic Bankin kautta kaikki täysi-ikäiset, joilla on puhtaat luottotiedot ja vakaat tulot, voivat hakea vakuudetonta lainaa mitä tahansa tarkoitusta varten.  Meidän kauttamme saat lainaa tarpeesi mukaan 500–70 000 euroa. Laina-aika on 1–15 vuotta. Jos kyseessä on pieni pikalaina, voi laina-aika olla jopa alle vuoden.

Lainoja kannattaa vertailla säännöllisesti. Voit tehdä vertailun esimerkiksi kerran vuodessa. Tällä tavalla pysyt kärryillä lainamarkkinan tilanteesta ja voit varmistua siitä, että lainasi on aina mahdollisimman edullinen.

Lainatarjouksien kilpailuttaminen voi tuoda tuhansien eurojen säästöt

Lainan kilpailuttaminen onnistuu helposti Nordic Bankissa. Kun teet hakemuksen sivuillamme, tavoitat yhdellä ilmaisella hakemuksella jopa yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Voit siis saada lukuisia tarjouksia yhdellä helpolla hakemuksella. Lainojen vertailu onnistuu näin vaivattomasti!

Voit saada säästettyä pienellä vaivalla isoja summia rahaa. Alla olevasta esimerkkilaskelmasta käy ilmi, että voit säästää jopa tuhansia euroja, kun käytät hetken lainojen vertailuun. Esimerkkilaskelma on laskettu 15 000 euron lainasummalle 6 vuoden maksuajalla. Tämän sivun yläosasta löydät kätevän lainalaskurin, jolla voit itse kokeilla, mikä olisi sinun tilanteeseesi sopiva lainasumma ja takaisinmaksuaika. Laskurista näet heti, miten maksuajan pituus vaikuttaa kuukausierän kokoon. Tämä auttaa sinua valitsemaan sopivan mittaisen laina-ajan.

Laina
Nimelliskorko
Tilinhoitomaksu (kk)
Todellinen vuosikorko
Luottoa jälijellä (kk)
Kuukausierä
Kokonais-kustannus
Laina A
18,79 %
19,95 €
23,69 %
72
368,80€
26 553,58 €
Laina B
15,03 %
14,95 €
18,50 %
72
332,37 €
23 930,61 €
Laina C
12,51 %
4,45 €
13,96 %
72
301,70 €
21 722,13 €
Nordic Bank lainavertailu
6,94 %
-
7,17 %
72
255,30€ / kk
Säästöä jopa 113,50 €/kk!
18 381,83€
Säästöä jopa 8 171,75 €!

Esimerkkilaskelmasta käy ilmi, että kun kilpailutat 15 000 euron lainan Nordic Bankissa, voit säästää jopa 8 171,75 euroa lainanhoitokustannuksissa. Tämä tarkoittaa kuukaudessa 113,50 euron säästöä. Kilpailuttaminen vie vain pienen hetken, eli voit pienellä vaivalla saada näin merkittäviä säästöjä joka ikinen kuukausi. Tuon yli 100 euroa, jonka säästit kilpailuttamalla, voit käyttää muihin elämisen kuluihin tai laittaa vaikkapa säästöön. Vuodessa säästöä kertyy lähes 1400 euroa.

Huomaa, että lainatarjoukset ovat aina asiakaskohtaisia. Siksi esimerkkilaskelmassa ja lainalaskureissa näkyvät luvut ovat esimerkkejä, eivät välttämättä lopullisia lukuja. Korkoon vaikuttaa aina myös lainanhakijan taloudellinen tilanne, joten lainatarjoukset ovat yksilöllisiä. Niihin vaikuttavat esimerkiksi lainasumma, hakijan taloudellinen tilanne, laina-aika ja mahdollinen rinnakkaishakija.

Täytä ilmainen lainahakemus nyt, niin saat pian tietää, millä hinnalla saat lainaa tällä hetkellä. Ensimmäiset lainatarjoukset tulevat tavallisesti jo parin minuutin kuluttua, joten pääset nopeasti tekemään vertailua. Hakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen ei velvoita ottamaan lainaa, eikä maksa mitään.

Usein kysytyt kysymykset lainatarjouksista:

Lainatarjouksia voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot.

Edullisin lainatarjous löytyy helposti Nordic Bankin avulla pankit kilpailuttamalla. Täytä ilmainen ja helppo lainahakemus, niin saat jo muutamassa minuutissa lainatarjouksia sähköpostiin!

Et, voit vertailla lainatarjoukset luottavaisin mielin.

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja lasketaan asiakkaan tietojen perusteella, tarkista omasi maksutta täyttämällä helppo lainahakemus ja vertailemalla lainatarjoukset.

Kyllä, voit saada edullisempia lainatarjouksia lisäämällä yhteishakijan lainahakemukselle.

Kilpailuttamalla voit säästää huomattavasti rahaa kuukaudessa. Älä maksa turhaan liian isoja lainanhoitokuluja. Kilpailuta lainat Nordic Bankin avulla ja vertaile lainatarjoukset fiksusti!

Pisin laina-aika on 180 kuukautta eli 15 vuotta.

Kyllä, lainan voi maksaa nopeammin takaisin ilman lisäkuluja!

Suurin osa luotonmöyöntäjistä ja pankeista eivät tee lainatarjouksia, mikäli asiakkaalla on luottohäiriömerkintä tai nykyisten lainojen kuukausilyhennykset ovat liian isoja.

Vakuudeton laina on lainamuoto jonka saamiseen ei edellytetä vakuuksia tai takaajia.

Vakuudettomaan lainan hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi, esimerkiksi tiliotteilla.

Lainatarjous on pankin tai luotonmyöntäjän antama tarjous, joka toimitetaan lainanhakijalle ennen varsinaista lainasopimusta. Lainatarjous sisältää kaikki lainan tiedot. Siitä käy ilmi esimerkiksi lainan määrä, korko ja lainaehdot. Usein lainatarjous on voimassa monta viikkoa.

Alustavasta lainatarjouksesta puhutaan usein asuntolainojen yhteydessä. Kun saat pankilta alustavan lainatarjouksen, voit tehdä ehdollisen ostotarjouksen. Tällöin ostotarjouksen ehtona on se, että rahoitus todella järjestyy. Sitovan ostotarjouksen voi tehdä, kun olet varmistanut pankilta, että kyseinen asunto kelpaa lainan vakuudeksi.

Lainatarjous ja lainalupaus tarkoittavat käytännössä samaa asiaa. Molemmat tarkoittavat sitä, että pankki tai rahoituslaitos on valmis myöntämään lainaa. Lainalupaus-sanaa käytetään usein, kun puhutaan asuntolainoista.

Ei, lainan hakeminen ei sido ottamaan lainaa. Voit huoletta tehdä hakemuksen ja tarkastella lainatarjouksia. Vasta lainatarjouksen hyväksymällä sitoudut lainaan.

Lainatarjouksen voimassaoloaika vaihtelee. Eri pankeilla se on eri mittainen. Tavallisesti tarjoukset ovat voimassa useita viikkoja. Tarjouksen voimassaoloaika käy ilmi lainatarjouksesta.

Lainaa ei yleensä myönnetä, jos hakijalla on maksuhäiriömerkintöjä tai hänellä on jo paljon lainaa. Lainaa ei myönnetä välttämättä myöskään, jos hakijalla on erityisen pienet tai epäsäännölliset tulot, tai hänellä on lyhyt työhistoria. Myös puutteellisesti täytetty lainahakemus voi johtaa kielteiseen päätökseen. Hakemus kannattaa siis täyttää aina huolellisesti.

Lue myös: