LAINAA 30000 EUROA

Lainaa 30000 euroa

Lainaa 30 000 euroa ilman vakuuksia. Täytä lainahakemus helposti täällä ja vertaile 30 000 euron lainatarjoukset heti! Valitse sopivin laina-aika ja lainaa 30 000 euroa hankintoihin fiksusti, kilpailuttamalla lähes kolmekymmentä lainatarjousta.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Hae 30 000 euron vakuudeton laina kauttamme netistä. Täytä lainahakemus helposti täällä ja vertaile noin 30 pankin ja rahoitusyhtiön lainatarjoukset heti. Valitse sopivin laina-aika ja lainaa 30 000 euroa hankintoihin fiksusti, kilpailuttamalla lähes kolmekymmentä lainatarjousta. Rainarahat voit saada tilille jo samana päivänä ilman erillisiä vakuuksia tai takaajia.

Voit siis hakea 30000 euron lainalle edullisia lainatarjouksia helposti ja nopeasti Nordic Bankin lainahakemuksella.

Lainat kannattaa aina kilpailuttaa. Todellinen vuosikorko saattaa vaihdella eri pankkien ja luotonmyöntäjien välillä suuresti. 30 000 euron lainan saat mahdollisimman edullisesti, kun vertaat yhdellä hakemuksella monta pankkia ja rahoituslaitosta. Maksuttoman lainavertailun avulla voit tehdä järkevän päätöksen nopeasti ja helposti!

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

30 000 euron lainan voit saada heti tilille ilman erillisiä vakuuksia tai takaajia. Voit siis hakea 30000 euron lainalle edullisia lainatarjouksia helposti ja nopeasti Nordic Bankin lainahakemuksella.

Hae lainaa fiksusti hankintoihin, vertailemalla! Todellinen vuosikorko saattaa vaihdella eri pankkien ja luotonmyöntäjien välillä suuresti. 30 000 € mahdollisimman edullisesti saat kun vertaat yhdellä hakemuksella monta pankkia ja rahoituslaitosta jonka avulla voit tehdä fiksunpäätöksen nopeasti jopa saman päivän aikana!

30 000 euron lainan laina-aika on 1 – 15 vuotta

Laina-aika on aina 1 – 15 vuotta. 30000 euron lainan voi myös maksaa nopeammin pois, vaikka todellinen vuosikorko on laskettu laina summan sekä laina-ajan mukaisesti, voit siis säästää huomattavasti enemmän rahaa kuukaudessa yhdistämällä pienemmät lainat.

Hae 30000 euron laina fiksusti Nordic Bankista. Lainahakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Mikäli tarvitset lainaa nopeasti voit saada rahat tilille jopa saman päivän aikana yhdellä ilmaisella hakemuksella, jonka lähettämisen jälkeen voit valita parhaan lainatarjouksen.

Lainaa 30 000 euroa rahaa järkevästi ja valitse mieluisin laina-aika vuodesta viiteentoista vuoteen.

Lainatarjoukset saapuvat jo heti lainahakemuksen lähetettyäsii eli näet helposti ja kätevästi parhaan lainatarjouksen. 

Lainaa 30000 euroa fiksusti netistä

30000 euroa lainaa ilman vakuuksia ja takaajia!

Voit saada jopa kymmenien tuhansien eurojen lainan, etkä tarvitse sitä varten takaajia tai vakuuksia! Vakuudettoman lainan voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Ehkä olet haaveillut uudesta autosta. Tai ehkä tahtoisit rakentaa kotisi pihaan aikuisille grillikodan ja lapsille ihanan leikkimökin. Nämä ja kaikki muutkin hankinnat pystyt tekemään vakuudettomalla lainalla. 

Ennen kuin allekirjoitat lainasopimuksen, kannattaa lainat kilpailuttaa ensin. Lainojen kilpailuttaminen on aina fiksua, mutta erityisen kannattavaa se on silloin, kun olet hakemassa tällaista hieman isompaa lainaa. Ensimmäinen vastaan tuleva tarjous ei välttämättä ole kannattavin. Kun pyydät tarjouksen mahdollisimman monesta paikasta, voit löytää todella edullisia lainoja. 

Lainojen vertaileminen on todella helppoa nykyään, kiitos lainavertailupalveluiden. Kun teet hakemuksen Nordic Bankissa, me välitämme sen 35 eri pankille ja luotonmyöntäjälle. Saat avullamme kattavan kuvan Suomen lainamarkkinoista ja voit löytää hyvinkin edullisia lainoja. Hakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä se sido tai velvoita mitenkään. Ensimmäiset lainatarjoukset tulevat sähköpostiisi muutamassa minuutissa. Yleensä kaikki tarjoukset ovat saapuneet kuuden tunnin sisällä.

Meidän kauttamme voit hakea mitä tahansa summaa 500–70 000 euron väliltä. Laina-aika on 1–15 vuotta, paitsi jos kyseessä on pieni pikalaina. Ne on tapana maksaa takaisin viikoissa tai kuukausissa. Kaikki lainat on tavallisesti mahdollista maksaa pois sovittua nopeammin. Se onkin kannattavaa, sillä se on myös yksi keino, jolla voit säästää korkokuluissa.

Vakuudeton laina nopeasti tilille

Vakuudettoman lainan saa tilille parhaassa tapauksessa jo parissa tunnissa hakemuksen lähettämisestä, mutta kuitenkin yhden työpäivän kuluessa. Juuri nopeus onkin vakuudettomien lainojen paras puoli. Kun saat rahat tilillesi heti, pääset pian ostoksille, maksamaan laskuja, yhdistämään lainoja tai mitä nyt olitkaan tekemässä rahoilla.

Esimerkkilaskelma: Lainavertailu säästää pitkän pennin

Lainavertailun tekeminen onnistuu nopeasti Nordic Bankin verkkopalvelussa. Kun teet lainahakemuksen kauttamme, välitämme sen yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle. Voit saada siis lukuisia lainatarjouksia, joista on helppo valita paras ja edullisin. Lainojen vertailu on näin helppoa!

Alla olevasta esimerkkilaskelmasta näet helposti kuinka paljon voit säästää hakemalla lainan Nordic Bankin kautta ja vertailemalla saamasi lainatarjoukset. Lainatarjousten vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota etenkin lainan todelliseen vuosikorkoon, joka sisältää nimelliskoron lisäksi myös lainan muut kulut. Esimerkkilaskelma on laskettu 30 000 euron lainasummalle ja 5 vuoden maksuajalla. Huomaa, että voit tämän sivun yläreunassa olevalla lainalaskurilla arvioida mikä olisi omalle taloudellesi sopiva maksuaika.

Laina
Nimelliskorko
Tilinhoitomaksu (kk)
Todellinen vuosikorko
Luottoa jälijellä (kk)
Kuukausierä
Kokonais-kustannus
Laina A
18,45 %
4,90 €
20,48 %
60
774,07 €
46 443,95 €
Laina B
14,81 %
4,90 €
16,25 %
60
715,61 €
42 936,56 €
Laina C
10,33 %
4,90 €
11,23 %
60
647,19 €
38 831,61 €
Nordic Bank lainavertailu
8,09 %
-
8,40 %
60
609,58 € / kk
Säästöä jopa 164,49 €/kk!
36 575,09€
Säästöä jopa 9 868,86 €!

Esimerkkilaskelma osoittaa, että lainavertailun tekemällä voit säästää yhteensä jopa 9 868,86 euroa tämän kokoisen lainan koroissa ja kuluissa! Huomaa, että lainatarjoukset ovat aina henkilökohtaisia ja perustuvat hakijan tietoihin. Lähetä lainahakemus nyt ja tutustu lainatarjouksiin! Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo minuuteissa. Lainatarjouksista on helppo valita sopivin. Rahat maksetaan tilillesi nopeasti, jos päätät allekirjoittaa lainatarjouksen.

Jos mahdollista, niin lainahakemukseen kannattaa lisätä yhteishakija. Yhdessä on monesti mahdollista saada parempi lainatarjous kuin yksin hakiessa.

Lainaa 30000 euroa helposti kotisohvalta

Haet 30 000€ lainaa fiksusti Nordic Bankista!

Tiesitkö että lainat ovat järjestetty parhaan koron mukaan eli vain muutaman minuutin kuluessa lainahakemuksen lähetettyä voi saada 30 000 euroa lainaa kilpailutetulla korolla. Lainan saat nostettua tilillesi jopa saman päivän aikana.

Nordic Bankista haet lainaa fiksusti koska me kilpailutamme lähes kolmekymmentä eri pankkia ja rahoituslaitosta ilmaiseksi. Lainaa 30000 euroa fiksusti!

Korko voi aina yllättää, mutta ei Nordic Bankin asiakkaita. Kaikki lainat jopa 30 000 euron laina kilpailutetaan lähes kolmenkymmenen pankin ja rahoituslaitoksen välillä jotta asiakas saa kattavan kuvan parhaimmista lainatarjouksista ja pystyt helposti löytämään itsellesi parhaan lainan.

Täytä ilmainen lainahakemus täällä ja saat lainapäätöksen heti! 

30 000 euron lainan todellinen vuosikorko

Ensimmäiseen vastaan tulevaan lainatarjoukseen tarttuminen ei välttämättä ole kaikkein fiksuin valinta, sillä se tarjous ei välttämättä ole kaikista edullisin vaihtoehto. Kun kilpailutat lainat, voit löytää paljon halvemman vaihtoehdon.

Pankkien ja netissä toimivien luotonmyöntäjien tarjoamat korot vaihtelevat, ja vaihtelu voi olla yllättävän suurta. Sen vuoksi lainat on syytä vertailla ennen valinnan tekemistä. Kun valitset pienikorkoisen lainan, sinulle jää paljon rahaa säästöön tai muita elämisen kuluja kattamaan. 

Nettisivuiltamme löydät kätevän lainalaskurin, josta näet myös arvion todellisesta vuosikorosta. Kyseessä on kuitenkin vain suuntaa antava arvio, ei välttämättä lopullinen korko, koska todellinen vuosikorko on yksilöllinen. Se määräytyy sinun henkilökohtaisten tietojesi perusteella. Todellinen vuosikorko käy ilmi tarjouksista. Tutustu saamiisi tarjouksiin huolellisesti ennen allekirjoittamista.

Kuka voi saada vakuudettoman lainan?

Vakuudetonta lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen. Vakuuksia tai takaajia ei vaadita. Hakijalla tulee olla vain vakaat palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot. Lainaa voi hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Yhdessä voitte saada lainalle pienemmän koron. Jos siis olette esimerkiksi puolisosi kanssa ostamassa uutta autoa, kannattaa lainahakemus tehdä molempien nimellä, jotta saatte mahdollisimman kilpailukykyisiä tarjouksia.

Hakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen ei vielä sido tai velvoita mitenkään. Se on myös ilmasta. Hakemuksen tekeminen on siis riskitöntä, ja voit tehdä sen myös, vaikka et olisi täysin varma, täytätkö lainaehdot. Toisinaan käy niin, että tarjouksia ei tulekaan. Tällaisessa tapauksessa kyse on yleensä siitä, että hakijalla on jo paljon velkaa suhteessa tuloihin tai hänen tulonsa ovat pienet tai epäsäännölliset. Tarjouksia ei tule yleensä myöskään, jos hakijalla on maksuhäiriömerkintä. Myös puutteellisesti täytetty hakemus voi johtaa kielteiseen päätökseen.

Voit säästää paljon rahaa yhdistämällä lainasi

Nykyään liikkeet tarjoavat innokkaasti osamaksuja. Puhelimia, tietokoneita, televisioita, vaatteita ja melkein mitä tahansa muutakin saa ostettua osamaksulla. Siksi helposti käy niin, että samanaikaisesti on maksettavana useita pieniä lainoja ja luottoja. 

Tällaisessa tapauksessa asiakas yleensä hyötyy yhdistelylainasta. Voit saada huomattavia säästöjä lainanhoitokuluissa, kun maksettavaksesi jää vain yksi laina usean sijaan. Tällöin maksat tietysti vain yhden lainan korkoja ja tilinhoitopalkkioita. 

Laske ensin kaikki olemassa olevat lainasi yhteen. Täytä ilmainen lainahakemus nettisivuillamme. Jos saat lainan, voit maksaa rahoilla kaikki pienet lainasi ja kulutusluottosi pois. Sinulle jää maksettavaksi ainoastaan yksi yhdistelylaina. Saat säästöjä ja pysyt helpommin kärryillä siitä, miten paljon lainaa on vielä jäljellä.

Kilpailuta lainat fiksusti!

Nordic Bank lainavertailupalvelun avulla kilpailutat yli 30 rahoitusyhtiötä, ilman sitoutumista.

Lainaa 30 000 euroa

Nordic Bankin avulla löydät edulliset lainat

Suomalainen lainavertailupalvelu Nordic Bank kilpailuttaa 35 pankkia ja luotonmyöntäjää. Voit saada yhdellä ilmaisella hakemuksella yli 30 lainatarjousta! Me autamme sinua löytämään edullisia lainoja.

Meidän kauttamme saat vakuudettomia lainoja, joita varten ei siis vaadita takaajia tai vakuuksia. Jotain vaatimuksia lainanantajilla kuitenkin on. Sinun pitää olla täysi-ikäinen ja sinulla pitää olla vakaat palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot. Muista, että voit hakea lainaa myös yhteishakijan kanssa. Yhdessä voitte saada lainalle pienemmän koron.

Meidän kauttamme voit hakea lainaa 500–70 000 euroa. Pienimmät summat käytetään yleensä päivittäisen elämän kuluihin, laskujen maksamiseen, uuden puhelimen ostamiseen tai muihin vastaaviin kiireellisiin, pienempiin menoihin. Isoimmilla summilla voi tietysti toteuttaa isompia haaveita, esimerkiksi ostaa tontin omaa taloa varten tai tehdä isoja remontteja. 

Löydät edullisen 30 000 euron lainan nopeasti Nordic Bankista

Hakemuksen tekeminen on ilmasta ja helppoa. Tarjoukset tulevat sähköpostiisi. Ne tulevat näkyviin myös palveluumme, jossa ne järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan. Näet yhdellä silmäyksellä, mikä tarjouksista on koron puolesta edullisin. Rahat saat nostettua tilillesi yhden työpäivän kuluessa. 

Lainat kannattaa vertailla säännöllisesti. Suosittelemme tekemään lainavertailun esimerkiksi kerran vuodessa. Tällä tavalla voit varmistua siitä, että lainasi ovat aina mahdollisimman edullisia. Vertaileminen palvelussamme on erittäin nopeaa, sujuvaa ja helppoa.

Kun vertailet lainoja palvelussamme, voit säästää merkittäviä summia rahaa. Sen lisäksi säästät takuulla hermojasi ja aikaasi, sillä sinun ei tarvitse lähettää lainahakemusta erikseen jokaiselle pankille ja luotonmyöntäjälle, vaan voit saada yhdellä ilmaisella hakemuksella lähes 30 tarjousta!

30000 euron laina yritykselle

Edullinen ja nopea 30 000 euron kasvurahoitus yritykselle

Nordic Bankissa voit kilpailuttaa myös 30 000 euron kasvurahoituksen yritykselle.

Vakuudettoman kasvurahoituksen kilpailuttaminen on ihan yhtä helppoa kuin muidenkin vakuudettomien lainojen.

Täytä nettisivuillamme ilmainen yrityslainahakemus. Voit tuolla yhdellä hakemuksella saada yli 10 lainatarjousta. Muista kirjoittaa Lainan tarkoitus -kohtaan yrityslaina.

Yksi kasvurahoituksen parhaita puolia on sen nopeus. Rahat saa tilille tavallisesti jo yhden työpäivän kuluessa. Siksi tällaista rahoitusta pystyy käyttämään myös tilanteissa, joissa lisärahoitusta tarvitaan kiireellisesti. Jos esimerkiksi jokin tärkeä laite menee rikki, pääsee uutta ostamaan tai vanhaa korjaamaan todella nopealla aikataululla.

Kasvurahoitusta voidaan tarvita monista eri syistä. Esimerkiksi tulevaan sesonkiin valmistautuminen, varaston täydentäminen ja työntekijöiden palkkaaminen saattavat olla tilanteita, joissa tarvitaan lisärahoitusta yrityksen ulkopuolelta. Usein myös yrityskauppa tai uusien toimitilojen hankkiminen täytyy rahoittaa lainarahalla.

Vakuudettomalla kasvurahoituksella kehität yritystäsi ja teet monenlaisia investointeja. Jos 30 000 tuntuu liian pieneltä summalta, voit hakea meidän kauttamme yrityslainaa jopa 250 000 euroon asti. Yrityslainojen laina-aika on 3–36 kuukautta.

Yrityslainaa voi saada yritys, jolla on tili suomalaisessa pankissa ja toimipaikka Suomessa. Lainanhakijalla pitää olla nimenkirjoitusoikeus. Luotonmyöntäjät arvioivat yrityksen luottokelpoisuutta, ja jos se on riittävällä tasolla, voidaan lainaa myöntää.

Myös yrityslainat kannattaa kilpailuttaa riippumatta lainan koosta, sillä lainojen korot vaihtelevat luotonmyöntäjän mukaan. Luotonmyöntäjät tekevät riskiarvion, jonka perusteella lainan hinta määritellään. Rahoitusyhtiöt tarkastelevat esimerkiksi yrityksen maksuhistoriaa, taloudellista tilannetta sekä tulevaisuudennäkymiä. Nordic Bankissa saat kilpailutettua yli 10 lainantarjoajaa yhdellä hakemuksella. Täytä siis lainahakemus nettisivuillamme, niin alat pian saada tarjouksia.

Usein kysytyt kysymykset 30 000 euron lainasta:

Nordic Bank kilpailuttaa puolestasi 35 pankkia ja rahalaitosta. Lainojen vertailu on siis kauttamme todella helppoa. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia ja voit niistä valita edullisimman.

Lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 500 eurosta 70 000 euroon asti.

Todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja lasketaan asiakkaan tietojen perusteella. Voit siis tarkistaa omasi veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Pisin laina-aika on tällä hetkellä 180 kuukautta eli 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata, jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Lainavertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Kilpailutat Nordic Bankin avulla yli 30 luotonmyöntäjää ilmaiseksi!

Laina maksetaan asiakkaan tilille heti lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen, yleensä käytännössä vähintäänkin yhden työpäivän kuluessa lainahakemuksen hyväksymisestä!

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin laina.

Edullinen laina on sellainen laina, jonka lainanhoitokustannukset ja todellinen vuosikorko ovat asiakkaalle edullisia. 

Hakiessasi lainaa Nordic Bankin kautta et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot toimivat vakuutena. 

30 000 euron kasvurahotuksen voi saada pieni tai keskisuuri yritys, jonka toimipaikka on Suomessa. Lainaa voi hakea henkilö, jolla on nimenkirjoitusoikeus yhtiöön.

Lainaa voi saada täysi-ikäinen, jolla on vakaat tulot ja puhtaat luottotiedot.

Nordic Bankin kautta lainaa ilman takaajia voi saada enintään jopa 70 000 euroa. Pienin mahdollinen lainasumma on 500 euroa.

Luotonmyöntäjät tarkastelevat tulojen ja menojen suhdetta. Sopiva lainan määrä riippuu siitä. Laina voidaan myöntää, jos olemassa olevia velkoja ei ole paljon ja jos lainanhakijan talous on muutenkin kunnossa ja maksukyky on hyvä. Täytä maksuton lainahakemus nettisivuillamme, niin saat pian tietää, minkä verran saisit lainaa nyt.

Lainalupauksella tarkoitetaan sitä, että pankki on suostunut myöntämään lainan. Lainalupaus on käytännössä melkein sama asia kuin lainatarjous. Lainalupauksesta puhutaan yleensä asuntolainoista puhuttaessa. Lainatarjous puolestaan sisältää aina lainalupauksen lisäksi tiedot myös lainan tarkoista kuluista.

Lainatarjous tarkoittaa käytännössä samaa kuin lainalupaus. Lainalupaus-sanaa käytetään yleensä, kun puhutaan asuntolainoista.

Hae järjestelylainaa Nordic Bankista. Voit saada jopa 70 000 euron lainan ilman vakuuksia. Järjestelylainalla saat yhdistettyä kaikki pienemmät lainasi.

Luoton hinta muodostuu korosta sekä muista kuluista, kuten luoton perustamiskuluista, tilinhoitomaksuista ja muista mahdollisista palvelumaksuista.

Täytä yksi ilmainen hakemus Nordic Bankin nettisivuilla. Voit saada yhdellä hakemuksella yli 30 lainatarjousta. Alat pian saada tarjouksia sähköpostiisi. Vertaile tarjouksia ja valitse niistä itsellesi sopivin vaihtoehto. Allekirjoita lainasopimus, niin saat rahat tilillesi.

Rahoitusyhtiö on rahoitusta yksityishenkilöille ja yrityksille myöntävä yritys.

Pankki ei yleensä myönnä lainaa, jos menosi ovat jatkuvasti suuremmat kuin tulosi. Lainaa ei välttämättä saa silloinkaan, jos tulot ovat pienet tai todella epäsäännölliset.

Luotonmyöntäjät ovat kiinnostuneita erityisesti tulojen ja menojen suhteesta. Jos maksukyky on hyvä, eli tulot riittävät kaikkiin menoihin ongelmitta ja rahaa jää ylikin, voidaan laina myöntää.

Lue lisää: