Lainaa 15000 euroa

Lainaa 15 000 euroa, ilman vakuuksia

Oletko ostamassa käytettyä autoa tai kenties tekemässä remonttia? Tai onko sinulla useita kulutusluottoja, jotka haluaisit yhdistää? Nämä ja kaikki muutkin hankinnat voi rahoittaa vakuudettomalla 15 000 euron lainalla.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Oletko ostamassa käytettyä autoa tai kenties tekemässä remonttia? Tai onko sinulla useita kulutusluottoja, jotka haluaisit yhdistää? Nämä ja kaikki muutkin hankinnat voi rahoittaa vakuudettomalla lainalla. Lainan käyttökohdetta ei määrätä, vaan voit käyttää rahat ihan mihin itse haluat.

Lainan voi käyttää myös esimerkiksi kohteisiin, jotka maksavat itsensä takaisin pitkässä juoksussa. 15 000 euroa voisi riittää esimerkiksi aurinkopaneelien hankkimiseen.

Ihmiset ovat kiinnostuneita ympäristöystävällisistä ja edullisemmista sähköntuotantovaihtoehdoista. Siksi aurinkopaneelien suosio nousee koko ajan. Aurinkopaneelit kodin tai mökin katolla voivat säästää paljon rahaa, sillä sähkön hinta nousee koko ajan.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Lainan voi käyttää myös esimerkiksi kohteisiin, jotka maksavat itsensä takaisin pitkässä juoksussa. 15 000 euroa voisi riittää esimerkiksi aurinkopaneelien hankkimiseen.

Ihmiset ovat kiinnostuneita ympäristöystävällisistä ja edullisemmista sähköntuotantovaihtoehdoista. Siksi aurinkopaneelien suosio nousee koko ajan. Aurinkopaneelit kodin tai mökin katolla voivat säästää paljon rahaa, sillä sähkön hinta nousee koko ajan.

Tee taloudellinen päätös ja vertaile 15 000 euron lainat verkossa!

Jos haluat järjestää hää- tai synttärijuhlat, voit hakea lainaa meidän kauttamme sitäkin varten. Pyri laittamaan lainahakemukseen kaikki juhlien järjestämisestä aiheutuvat kulut, jotta lainasumma varmasti riittää niiden järjestämiseen.

Laske siis mukaan summaan esimerkiksi tilojen vuokra, ruoat, musiikki ja koristeet. Koska vakuudettoman lainan saa tilille nopeasti, sillä pystyy järjestämään myös ex tempore -juhlat.

15 000 euron pienlainalla voi saada myös käytetyn auton. Oma auto helpottaa elämää kummasti. Sillä teet kätevästi sekä työmatkat että vapaa-ajan matkat. Jos siis olet kyllästynyt odottelemaan bussia pysäkillä räntäsateessa, voit hakea meiltä autolainaa.

15000 euroa riittää moniin asiohin, sillä pystyy esimerkiksi hankkimaan auton tai vesijetin, suorittamaan keittiöremontin tai yhdistämään kalliit kulutusluotot! Hae lainaa fiksusti kilpailuttamalla ja saat rahat nopeasti tarvittaviin menoihin.

Lainaa 15000 euroa juhlaan kätevästi netistä

15 000 euroa lainaa ilman vakuuksia ja takaajia

Kaikki Nordic Bankin kautta haettavat lainat ovat vakuudettomia. Et siis tarvitse takaajia tai omaisuutta lainan vakuudeksi. Sinun täytyy olla täysi-ikäinen ja sinulla pitää olla puhtaat luottotiedot sekä vakaat palkka- tai eläketulot. Se, että olet hoitanut talousasiasi hyvin, toimii lainanmyöntäjille eräänlaisena vakuutena.

Voit tehdä lainahakemuksen, vaikka et olisi aivan varma, täytätkö lainaehtoja. Hakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään, joten se on riskitöntä. 

Lainaa on mahdollista hakea yhteishakijan kanssa. Jos olet esimerkiksi ostamassa aurinkopaneeleja yhteiseen taloonne puolisosi kanssa, voitte tehdä lainahakemuksen molempien nimellä. Yhteishakija mahdollistaa suuremman lainasumman ja pienemmän koron. Tällä tavalla teidän on siis mahdollista säästää korkokuluissa.

Lainaa 15000 euroa edullisesti netistä

Vakuudetonta lainaa tilille nopeasti

Vakuudettomien lainojen etu on, että lainanhakuprosessi on helppo ja nopea. Täytä lainahakemus huolellisesti ja jo muutamassa minuutissa alat saada tarjouksia sähköpostiisi. Vertaile tarjouksia rauhassa. Jos päätät valita niistä jonkun, saat rahat tilillesi parhaassa tapauksessa jo parissa tunnissa mutta kuitenkin yhden työpäivän kuluessa. Meidän kauttamme lainan hakeminen käy sujuvasti ja helposti!

Meidän kauttamme voit hakea lainaa 500–70 000 euroa. Joten jos tarvitset isomman lainasumman, voit hakea kauttamme myös esimerkiksi 20 000 tai 25 000 euron lainan. Lainoja kannattaa vertailla, varsinkin kun kyse on suurista lainoista. Vertaileminen on järkevää, koska sillä tavalla voit säästää todella paljon rahaa. Vertaileminen on nykyään helppoa, koska lainavertailupalvelumme avulla sinun ei tarvitse laittaa hakemusta erikseen jokaiseen pankkiin.

Lainavertailupalvelu Nordic Bank kilpailuttaa puolestasi 35 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä ilmaisella hakemuksella.

Lainojen yhdistäminen voi tuoda sinulle merkittäviä säästöjä

Osamaksusopimuksia tarjotaan nykyään innokkaasti. Puhelimia, tabletteja, huonekaluja ja vaikka mitä saa ostettua osamaksulla. Helposti voi käydä niin, että osamaksusopimuksia ja lainoja on maksettavana useita yhtä aikaa. Tällaisessa tapauksessa korkoihin, tilinhoitomaksuihin ja muihin kuluihin voi mennä yllättävän suuria summia.

Kun yhdistät lainasi, voit säästää huomattavia summia, kun maksat vain yhden lainan kuluja. Todennäköisesti sinulle jää enemmän rahaa säästöön tai elämiseen. Laske jäljellä olevat lainasi yhteen ja kirjoita tuo summa lainalaskuriimme. Kätevällä lainalaskurilla voit kokeilla, millä takaisinmaksuajalla lainan kuukausierästä tulisi budjettiisi sopiva.

Lähetä sitten lainahakemus. Alat pian saada tarjouksia sähköpostiisi. Jos hyväksyt niistä jonkun, voit maksaa rahoilla kaikki pienemmät lainasi pois. Jatkossa lyhennät vain yhtä lainaa. Joskus käy niin, että sinulle tarjotaankin pienempää summaa kuin mitä hait. Silloin et siis pystykään yhdistämään kaikkia lainojasi. Tällaisessa tapauksessa voi kuitenkin olla kannattavaa yhdistää edes osa kalliskorkoisista lainoista.

Jos olet hakemassa uutta lainaa jotain hankintaa varten, voit yhdistää olemassa olevat lainasi samaan hakemukseen. Laske hankintaa varten tarvittava summa sekä lainojesi jäljellä olevat summat yhteen ja kirjoita tuo luku lainahakemukseesi.

Esimerkkilaskelma: Miksi 15 000 euron laina kannattaa kilpailuttaa?

Lainojen kilpailuttaminen onnistuu helposti Nordic Bankin kautta. Kun teet lainahakemuksen sivuillamme, välitämme hakemuksesi yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle. Voit saada siis lukuisia lainatarjouksia, joista on helppo valita halvin. Lainojen kilpailuttaminen on näin yksinkertaista!

Alla olevasta esimerkkilaskelmasta näet helposti kuinka paljon voit säästää hakemalla lainan Nordic Bankin kautta ja vertailemalla saamasi lainatarjoukset. Esimerkkilaskelma on laskettu 15 000 euron lainasummalle ja 6 vuoden maksuajalla. Huomaa, että voit tämän sivun yläreunassa olevalla lainalaskurilla arvioida mikä olisi omalle taloudellesi sopiva maksuaika.

Laina
Nimelliskorko
Tilinhoitomaksu (kk)
Todellinen vuosikorko
Luottoa jälijellä (kk)
Kuukausierä
Kokonais-kustannus
Laina A
18,79 %
19,95 €
23,69 %
72
368,80€
26 553,58 €
Laina B
15,03 %
14,95 €
18,50 %
72
332,37 €
23 930,61 €
Laina C
12,51 %
4,45 €
13,96 %
72
301,70 €
21 722,13 €
Nordic Bank lainavertailu
6,94 %
-
7,17 %
72
255,30€ / kk
Säästöä jopa 113,50 €/kk!
18 381,83€
Säästöä jopa 8 171,75 €!

Esimerkkilaskelma osoittaa, että kilpailuttamalla 15 000 euron lainan Nordic Bankin kautta voit säästää jopa 8 171,75 euroa lainanhoitokustannuksissa! Huomaa, että lainatarjoukset ovat aina henkilökohtaisia. Tee lainahakemus nyt ja tutustu lainatarjouksiin! Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido ottamaan lainaa. Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo parissa minuutissa sähköpostiisi. Näet lainatarjoukset myös verkkopalvelustamme. Lainatarjouksista on helppo valita paras ja edullisin. Lainatarjouksen hyväksyttyäsi lainarahat maksetaan nopeasti tilille.

Lainahakemukseen kannattaa mahdollisuuksien mukaan lisätä yhteishakija. Yhdessä on usein mahdollista saada parempi lainatarjous kuin yksin hakiessa.

Kilpailuta lainat helposti netissä!

Kilpailuta yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön lainat Nordic Bank lainavertailun avulla ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Täytä lainahakemus.

Lainaa 15000 euroa helposti missä ja milloin tahansa

Yhdellä hakemuksella yli 30 lainatarjousta

Nordic Bank on lainavertailupalvelu, joka kilpailuttaa 35 eri pankkia ja rahoituslaitosta. Saat yhdellä ilmaisella hakemuksella kattavan kuvan lainamarkkinoista.

Nordic Bankin kautta haettavat lainat ovat vakuudettomia.

Niitä varten ei siis tarvita takaajia tai vakuuksia. Niiden käsittelyprosessi on erittäin nopea. Saat rahat tilillesi nopeasti: yhden työpäivän kuluessa.

Meidän kauttamme voit hakea lainaa 500–70 000 euroa. Vakuudettoman lainan voi käyttää ihan mihin tahansa tarkoitukseen.

Voit toteuttaa avullamme pieniä haaveita kuten uusi puhelin tai tietokone, ja isoja haaveita kuten oma tontti tai kodin remontit.

Pikalainaa voit hakea tilanteissa, joissa rahantarve yllättää ja tarvitset lainaa todella nopeasti. Pikalaina on pienehkö summa, jonka saat tilillesi nopeasti. Joten jos esimerkiksi puhelimesi menee rikki, voit päästä ostamaan uutta parhaassa tapauksessa jo saman päivän aikana.

Vakuudettomia lainoja varten ei tarvita takaajia eikä vakuuksia. Hakijan pitää olla täysi-ikäinen ja hänellä tulee olla säännölliset tulot sekä puhtaat luottotiedot.

Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä se sido eikä velvoita hakijaa mitenkään. Jo muutamassa minuutissa alat saada lainatarjouksia sähköpostiisi. Voit vertailla niitä aivan rauhassa ja tehdä päätöksesi.

Valitsemasi lainan voit allekirjoittaa verkkopankkitunnuksilla, eli missään konttorissa ei tarvitse käydä.

Kaikki lainat – niin pienet kuin isotkin – kannattaa vertailla. Pienissäkin lainoissa isompi korko voi tarkoittaa vähintäänkin useita kymmeniä euroja lisää maksettavaa.

Olemassa olevat lainat kannattaa vertailla säännöllisin väliajoin, esimerkiksi vuosittain. Sillä tavalla pysyt kärryillä lainamarkkinoiden tilanteesta. Voit varmistua siitä, että lainasi ovat aina mahdollisimman edullisia.

Vertaileminen Nordic Bankissa ei sido eikä velvoita sinua mihinkään, joten voit vertailla lainoja huoletta.

Lainoja eri käyttötarkoituksiin – Kannattaako valita joustolaina, kertalaina vai yhdistelylaina?

Kun tarvitset lainaa, on monia vaihtoehtoja, joista voit valita tilanteeseen sopivan. Tärkeintä on ymmärtää eri lainatyyppien ominaisuudet ja erot. Seuraavaksi kerromme, millaisia lainoja ovat joustolaina, kertalaina ja yhdistelylaina, jotta voit vertailla niitä ja pohtia mikä olisi sinulle sopiva lainatyyppi.

Joustolaina on luottokortin kaltainen jatkuva luotto. Voit nostaa rahaa omalle tilillesi oman tarpeesi mukaan silloin, kun itse haluat. Lainan voi maksaa takaisin kerralla tai osissa. Kun olet maksanut sitä takaisin, se palautuu takaisin käyttöösi, eli voit nostaa sitä omalle tilillesi taas uudestaan joskus myöhemmin.

Joustoluotto on hyvä valinta, jos tarvitset jatkuvaa luottoa tai haluat vahvistaa taloudellista puskuriasi. Joustoluottoa saa tilille helposti ja nopeasti, joten siihen voi turvautua, kun arjessa tulee eteen yllättäviä menoja. Joustoluotto on erinomainen ratkaisu myös sellaisissa tilanteissa, joissa et ole varma etukäteen, minkä verran tarvitset lainaa. Voit hakea joustoluottoa etukäteen ja nostaa lainaa omalle tilillesi vasta sitten, kun osaat määritellä lainan tarpeen tarkemmin.

Kertalaina on kerralla tilille maksettava laina. Sitä haetaan tavallisesti jotain yksittäistä hankintaa tai projektia varten, esimerkiksi uuden kodinkoneen ostamiseen, pieneen remonttiin tai vuokravakuuteen. Kertalaina on tavallisesti 1000 – 20 000 euron kokoinen, mutta voi toki olla tätä isompikin summa. Tällainen laina on hyvä valinta, jos tiedät tarkasti millaisen lainasumman tarvitset.

Kertalainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausierissä ennalta määrätyn ajanjakson aikana. Tavallisesti laina-aika on noin 5 vuotta. Laina-aika riippuu pitkälti lainan koosta, joten se voi olla myös paljon viittä vuotta lyhyempi tai pidempi.

Yhdistelylaina on tarkoitettu pienempien lainojen yhdistämiseen. Tämä voi auttaa sinua madaltamaan lainojen korkoa ja pienentämään kuukausierää. Tavallisesti nimittäin yksi iso laina tulee halvemmaksi kuin monta pientä. Yhdistelylainalla voi yhdistää osamaksut, kulutusluotot, luottokorttivelat ja muut vastaavat pienet lainat.

Yhdistelylainaan kannattaa tutustua, jos sinulla on useampi pieni laina. Tällaisen lainan tarkoitus on sekä saada aikaan säästöjä että vähentää raha-asioista aiheutuvaa stressiä. Kun vastuullasi on vain yksi laina, on paljon helpompi pysyä kärryillä siitä, että kaikki maksuerät on varmasti maksettu ja minkä verran velkaa on vielä jäljellä.

Kuinka paljon lainaa voin saada?

Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia enintään 70 000 euroa. Sopiva lainan määrä riippuu ihan yksilöllisestä tilanteestasi, tarpeistasi ja maksukyvystäsi.

Tärkeintä on varmistaa, että summa on realistinen, jotta pystyt maksamaan sen takaisin ajallaan. Ennen lainan ottamista kannattaa tehdä budjetti ja pohtia sopivaa lainamäärää sen perusteella.

Lainaa voi hakea yhdessä toisen henkilön kanssa, esimerkiksi puolison kanssa.

Rinnakkaishakija pienentää lainanmyöntäjän riskiä, minkä vuoksi voitte yhdessä saada suuremman lainan ja pienemmän koron.

Lainaa kannattaa siis hakea yhdessä etenkin, jos kyseessä on isompi lainasumma.

Lainavertailun avulla voit säästää huomattavia summia kuukausittain

Voiko lainan maksaa nopeammin takaisin?

Lainalle sovitaan jonkinlainen takaisinmaksuaika. Nordic Bankin kautta haetuissa lainoissa se on tavallisesti 1 – 15 vuotta. Lain mukaan kuluttajien ottamissa lainoissa on kuitenkin aina oltava mahdollisuus maksaa laina nopeammin takaisin, tai vaikka kerralla jos niin haluat.

Kiinteäkorkoisista lainoista voi joutua maksamaan korvauksia, jos lainan maksaa pois nopeammin. Tavallisesti kulutusluotoissa ja joustoluotoissa ei kuitenkaan ole tällaista riskiä, vaan korvaus koskee vain joitain kiinteäkorkoisia lainoja.

Maksamalla lainan pois nopeammalla tahdilla voit säästää huomattavia summia lainakustannuksissa. Mitä nopeammin maksat lainan pois, sitä vähemmän lopulta maksat korkoja ja kuluja.

Usein kysytyt kysymykset 15000 euron lainasta:

Valitse lainalaskurin avulla 15 000 euron lainasumma ja itsellesi sopivin kuukausierä, täytä helppo lainahakemus ja vertaile saadut lainatarjoukset. Lainan saat tilillesi pian hyväksyttyäsi lainatarjouksen.

Lainaa voi hakea Nordic Bankin avulla kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa. Lainan hakeminen ei sido tai velvoita sinua mihinkään, vertaa ja valitse itsellesi paras lainatarjous!

Nordic Bankin avulla lainan hakeminen on aina ilmaista. Voit siis tutustua lainatarjouksiin luottavaisin mielin ja valita niistä sopivin.

Kyllä, voit maksaa lainan myös nopeammin pois - ilman lisäkuluja!

Voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa vertailemalla lainat Nordic Bankin avulla! Voit saada useita lainatarjouksia, joista on helppo valita edullisin.

Mikäli esimerkiksi nykyisten lainojen kuukausimaksut ovat yli 50% tuloista, suurin osa pankeista ja luotonmyöntäijstä ei tee lainatarjouksia.

Lainavertailu on Nordic Bankin kautta täysin ilmaista ja sen avulla voit saada itsellesi entistä edullisempia lainatarjouksia.

Edullisen lainatarjouksen löydät helposti lainahakemuksen lähetettyä sillä lainatarjoukset ovat järjestetty aina parhaan koron mukaan. Voit valita saamasi lainatarjouksista itsellesi edullisimman lainan!

15000 euron laina maksetaan tilillesi usein käytännössä samantien jo muutamassa minuutissa lainasopimuksen allekirjoittamisesta!

Kyllä voit! On suositeltavaa hakea lainaa yhdessä yhteishakijan kanssa. Yhteishakijan kanssa on usein mahdollista saada isompi ja edullisempi laina.

Moni rahoituslaitos tarjoaa 15 000 euron lainoja. Täytä ilmainen lainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla, niin voit saada jopa yli 30 lainatarjousta. Lainojen vertaileminen palvelussamme on erittäin helppoa ja sujuvaa.

Kilpailuta 15 000 euron yrityslainat Nordic Bankissa. Yhdellä maksuttomalla hakemuksella voit saada yli 10 lainatarjousta. Vakuudettoman yrityslainan saa käyttöön todella nopeasti, parhaassa tapauksessa jo samana arkipäivänä.

Osamaksussa on usein yllättävän korkea korko. Sen vuoksi kilpailutettu laina saattaa olla halvempi vaihtoehto. Suosittelemme, että kilpailutat lainat, kun olet tekemässä mitä tahansa hankintoja.

Lainan vakuutena voi toimia esimerkiksi oma asunto, metsä tai arvopaperit. Vakuus pienentää lainanantajan riskiä, sillä niiden avulla lainanantaja saa ainakin osan lainaamistaan rahoista takaisin, jos velallinen ei pystykään maksamaan velkaansa pois.

Luotonmyöntäjät tekevät yksilöllisen riskiarvion, jonka perusteella korko määritellään. Siksi korko vaihtelee asiakkaiden välillä ja lainatarjous on aina henkilökohtainen.

Korkoa korolle -ilmiö tarkoittaa lyhyesti sanottuna sitä, että kun sijoituksista tai säästöistä saadut tuotot eli korko sijoitetaan uudelleen, myös korko alkaa tuottaa korkoa.

Kilpailuta lainat Nordic Bankissa, niin voit saada yli 30 lainatarjousta. Saat yhdellä ilmaisella hakemuksella kattavan kuvan lainamarkkinoista. Lainojen vertailu palvelussamme on erittäin helppoa ja sujuvaa.

Moni rahoituslaitos tarjoaa lainoja, joita varten ei tarvita ollenkaan vakuuksia tai takaajia. Tee maksuton lainahakemus Nordic Bankissa. Tavoitat yhdellä hakemuksella yli 30 luotonmyöntäjää ja pankkia.

Sanoilla laina ja luotto tarkoitetaan samaa asiaa.


Lue lisää: