Pankkilaina

Pankkilaina ilman vakuuksia netistä

Säästä rahaa kilpailuttamalla pankkilainat. Vertaile lainat palvelussamme helposti ja nopeasti! Voit saada yhdellä ilmaisella hakemuksella jopa 35 tarjousta. Kaikki tarjoukset tulevat sähköpostiisi. Sen lisäksi näet ne kirjautumalla palveluumme. Palvelussamme tarjoukset järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan, joten näet yhdellä silmäyksellä, mikä tarjouksista on koron puolesta edullisin.

Voit säästää jopa useita tuhansia euroja, kun etsit edullisemman lainan. Säästät avullamme myös aikaa. Sinun ei tarvitse lähettää hakemusta jokaiseen pankkiin ja rahoitusyhtiöön erikseen, vaan voit saada meidän kauttamme yhdellä hakemuksella jopa 35 tarjousta. Vertaile lainasi Nordic Bankissa, niin säästä aikaa ja rahaa!

Säästä rahaa kilpailuttamalla pankkilainat. Vertaile lainat palvelussamme helposti ja nopeasti!

Voit saada yhdellä ilmaisella hakemuksella jopa 35 tarjousta. Kaikki tarjoukset tulevat sähköpostiisi. Sen lisäksi näet ne kirjautumalla palveluumme. Palvelussamme tarjoukset järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan, joten näet yhdellä silmäyksellä, mikä tarjouksista on koron puolesta edullisin.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Voit säästää jopa useita tuhansia euroja, kun etsit edullisemman lainan. Säästät avullamme myös aikaa. Sinun ei tarvitse lähettää hakemusta jokaiseen pankkiin ja rahoitusyhtiöön erikseen, vaan voit saada meidän kauttamme yhdellä hakemuksella jopa 35 tarjousta. Vertaile lainasi Nordic Bankissa, niin säästä aikaa ja rahaa!

Mikä on pankkilaina?

Pankit tarjoavat sekä vakuudellisia että vakuudettomia lainoja. Vakuudettomat lainat ovat pienempiä summia ja ne maksetaan nopeammin takaisin. Yleensä pankkilainasta puhuttaessa tarkoitetaan vakuudellisia lainoja.

Vakuudellista pankkilainaa voi hakea isoja hankintoja varten. Usein pankista haetaan lainaa esimerkiksi asunnon ostamiseen, yritystoiminnan kehittämiseen tai opiskelua varten. Jotta lainaa voi saada, täytyy hakijalla olla vakaiden tulojen ja puhtaiden luottotietojen lisäksi vakuuksia tai takaaja.

Vakuudellinen pankkilaina on isompi summa, yleensä 10 000 eurosta ylöspäin, eikä ylärajaa ole. Koska kyse on isoista lainoista, myös takaisinmaksuajat ovat pitkiä. Tarvittaessa on mahdollista myös hakea lyhennysvapaata, jonka aikana maksetaan pelkästään korkoa.

Yleensä pankkilainan hakuprosessi on hitaampi kuin vakuudettomien lainojen. Vakuudellisten lainojen korot ovat usein matalammat kuin vakuudettomien.

Vertaile pankkilainat fiksusti jopa 70 000 euroon asti

Mitä pankkilainan vakuutena käytetään?

Vakuudellista pankkilainaa varten tarvitaan takaaja tai vakuuksia. Pankki vaatii näitä turvatakseen lainan takaisinmaksun. Jos lainansaaja jostain syystä ajautuu maksuvaikeuksiin tai maksukyvyttömäksi, velkoja saa myydä vakuudet ja käyttää myynnistä saadut varat lainan maksamiseen.

Yleensä vakuutena käytetään asuntoa (omistusasunto, mökki tai sijoitusasunto), metsäomaisuutta tai sijoituksia. Kulutustavarat eivät käy vakuudeksi.

Lainan takaaminen tarkoittaa sitä, että takaaja ottaa vastuun lainan maksamisesta, jos velallinen itse ei jostain syystä maksa lainaansa sovitulla tavalla. Takaaja vastaa lainasta kuin omastaan.

Minkälaisissa tilanteissa vakuudeton laina on hyvä vaihtoehto?

Jos sinulla ei ole käytettävissä vakuutta tai tarvitset rahat nopeasti, on vakuudeton laina hyvä vaihtoehto. Jos tarvitset aivan pienen lainasumman, esimerkiksi pari tuhatta euroa, on vakuudeton laina yleensä ainoa vaihtoehto. Vakuudelliset pankkilainat ovat isompia ja niissä on pitkät laina-ajat.

Vakuudettomia lainoja käytetään myös täydentämään pankkilainoja. Jos olet esimerkiksi rakentamassa taloa tai tekemässä remonttia, voi eteen tulla kaikenlaisia yllätyksiä, joiden vuoksi budjetti ylittyy. Talosta voi löytyä piileviä vaurioita, jotka on pakko korjata viipymättä. Tai saatat muuttaa mielesi materiaalivalintojen suhteen.

Tällaisessa tilanteessa pankista saatu laina ei välttämättä riitäkään, vaan jostain tarvitaan lisärahoitusta. Vakuudettoman lainan hakuprosessi on nopea ja helppo. Saat pian rahat tilillesi ja pääset jatkamaan rakentamista tai remonttia.

Vakuudettoman lainan paras puoli on hakemisen helppous ja se, että rahat saa tilille niin nopeasti. Nopeuden vuoksi vakuudeton laina on erityisen kätevä tilanteissa, joissa tarvitaan hieman ylimääräistä rahaa kulutustarpeiden täyttämiseen.

Esimerkiksi jos puhelimesi hajoaa, haluat todennäköisesti ostaa uuden mahdollisimman pian. Puhelin on nykyään erittäin tärkeä monelle. Sen lisäksi, että sillä pidetään yhteyttä toisiin ihmisiin, sillä hoidetaan myös esimerkiksi pankkiasioita ja lähetetään sähköposteja.

Vertaile pankkilainat nopeasti netissä

Mitä eroa on pankkilainalla ja pikalainalla?

Pankkilaina on tavallisesti iso. Yleensä puhutaan yli 10 000 euron summista. Koska lainasumma on iso, on laina-aikakin pitkä. Pikalaina taas on pieni laina, joka maksetaan nopeasti takaisin. Lainasumma voi olla pienimmillään 500 euroa. Laina-aika on tällaisissa pienissä lainoissa yleensä vain pari kuukautta.

Pankista haetaan lainaa yleensä esimerkiksi asunnon ostamista varten, yritystoiminnan käynnistämiseen tai opiskeluja varten. Pankkien lainat ovat vakuudellisia. Pikalaina sen sijaan on tapana käyttää tavallisiin elämisen kuluihin tai esimerkiksi laskuihin tai pieniin hankintoihin. Pikalaina on vakuudeton.

Pankkilainan saaminen on vaikeampaa kuin pikavipin. Pankkilainan saamisessa on tiukemmat kriteerit, ja rahojen saaminen kestää pitempään. 

Pankkilainaa ei myöskään saa kovin pieniä summia. Se on siis tarkoitettu isoja hankintoja varten. Pankkilainoissa on yleensä matalammat korot kuin pikalainoissa.

Pikalaina on helpompi saada ja rahat saa tilille todella nopeasti. Lainaa voi hakea helposti vaikka kotisohvalta, eikä tarvitse lähteä konttoriin lainaneuvotteluun. Pikalainoissa on korkeampi korko kuin pankkilainoissa. Ne ovat kuitenkin käteviä ja sopivat moniin tilanteisiin nopeutensa vuoksi.

Sekä pikalainan että pankkilainan saadakseen hakijan täytyy olla täysi-ikäinen, jolla on puhtaat luottotiedot. Hakijalla tulee olla myös vakaat tulot. Jos hakija on pienituloinen tai hänellä on jo paljon velkaa suhteessa tuloihin, ei hänelle yleensä myönnetä pikalainaa tai pankkilainaa. Lisäksi pankin lainaa varten tarvitaan vakuuksia tai takaajia.

Nordic Bank auttaa sinua löytämään edulliset lainat

Nordic Bank on suomalainen lainavertailupalvelu. Kilpailutamme yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä ilmaisella hakemuksella! Lainahakemuksen tekeminen on helppo ja nopeaa. Voit tehdä sen nettisivuillamme.

Lainat on syytä kilpailuttaa riippumatta siitä, oletko hakemassa pientä vai isoa lainaa pankista. Eri rahoituslaitokset tarjoavat erilaisia korkoja lainoille ja vaihtelu voi olla suurta. Siksi ennen lainasopimuksen tekemistä kannattaa pyytää lainatarjous mahdollisimman monesta eri paikasta. Helpointa lainojen vertaileminen on lainavertailupalvelussa. Sinun ei tarvitse lähettää hakemusta erikseen jokaiseen pankkiin ja rahoitusyhtiöön.

Meidän kauttamme voit hakea vakuudetonta lainaa ihan mitä tahansa tarkoitusta varten! Remontit, auton ostaminen, lomamatkat tai uuden puhelimen ostaminen – nämä ja monet muut asiat pystyt toteuttamaan avullamme. Lainaa voi saada kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on vakaat tulot ja puhtaat luottotiedot.

Laske sopiva pankkilaina lainalaskurilla

Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa oman tarpeesi mukaan 500–70 000 euroa. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Laina-aika on 1–15 vuotta, paitsi jos kyseessä on pieni pikalaina. Ne maksetaan takaisin tavallisesti alle vuodessa.

Usein kysytyt kysymykset pankkilainasta:

Lainavertailun voi tehdä kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 70 000 euroon asti.

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa todellisen vuosikoron veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Pisin laina-aika on 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Kyllä, voitte tehdä lainavertailun yhdessä. On suositeltavaa hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, sillä näin voitte saada edullisemmalla korolla, isompaa lainaa, jonka ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Lainavertailun avulla, voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Vertaile lainat aina säännöllisin aikavälein, näin varmistat ettet maksa koskaan liikaa!

Vakuudeton laina maksetaan tilille nopeasti - useimmiten yhden työpäivän kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset järjestettynä parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin laina.

Vakuudeton laina on lainamuoto, jonka saamiseen ei edellytetä vakuuksia tai takaajia.

Pankkilainan saamisen edellytyksenä on yleensä aina lainan vakuudet ja takaajat. Vakuudettomaan lainan hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat silloin vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi esimerkiksi tiliotteilla.