Millaisiin tilanteisiin lyhytaikainen laina sopii?

Lyhytaikainen laina on tavallisesti kertaluontoinen laina, jolla on lyhyt takaisinmaksuaika. Yleensä puhutaan alle vuoden maksuajasta. Laina voidaan maksaa takaisin muutamissa päivissä tai kuukausissa. Laina voidaan maksaa kokonaan kerralla takaisin esimerkiksi seuraavasta palkasta, lomarahoista tai veronpalautuksista. Lyhytaikaista lainaa voi käyttää myös hätätapauksessa palkkaennakon korvaajana.

Pienet lyhytaikaiset lainat sopivat monenlaisiin tilanteisiin. Tällainen laina voi olla hyvä ratkaisu, jos taloudellinen tilanteesi on muuten hyvä ja tarvitset lainaa vain johonkin tiettyyn hankintaan tai suuren laskun maksamiseen.

Esimerkiksi hammaslääkärissä tai muulla lääkärillä käynti voi tulla yllättävän kalliiksi. Varsinkin hammaslääkärissä käyminen maksaa melko paljon, myös julkisella puolella. Jonot ovat pitkät, eikä lääkäriaikaa välttämättä saa riittävän nopeasti, joten voi olla pakko mennä asioimaan yksityiselle puolelle, mikä toki tulee vielä kalliimmaksi. Terveys on kuitenkin niin tärkeä asia, että vaivat pitäisi saada hoidettua. Jos tilillä ei juuri sillä hetkellä ole rahaa lääkäri- ja lääkekulujen maksamiseen, mutta tiedät, että rahaa on tulossa piakkoin, voit hakea pienen lyhytaikaisen lainan.

Pikalainaa voi käyttää myös esimerkiksi shoppailurahana. Jos olet esimerkiksi juuri saanut uuden työpaikan, saatat tarvita uusia siistejä vaatteita töihin. Pieni shoppailuraha voi silloin olla tarpeen, ja voit maksaa lainan takaisin ensimmäisestä palkasta. Tai jos puhelimesi hajosi yllättäen, haluat varmasti päästä ostamaan uutta nopeasti. Lyhytaikaisen lainan saa nopeasti tilille, joten uutta voi päästä ostamaan jo samana päivänä.

Myös yritys saattaa joskus tarvita lyhytaikaisen lainan. Kun esimerkiksi tärkeä tuotantokone on hajonnut tai asiakkaiden maksut ovat viivästyneet, tarvitaan jostain pikaisesti lainaa, jonka avulla toiminta saadaan pidettyä käynnissä. Lyhytaikainen laina voi olla tällaisessa tilanteessa juuri sopiva apu.

Lyhytaikaisten lainojen hakeminen on helppoa. Laina haetaan netistä ja hakeminen vie vain hetken. Rahat saa käyttöön yleensä nopeasti, jopa samana päivänä. Tällaiset lainat ovat vakuudettomia, eli niitä varten ei tarvita takaajia tai vakuuksia.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa yli 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta lainat fiksusti!

Nordic Bank lainavertailupalvelun avulla kilpailutat yli 30 rahoitusyhtiötä, ilman sitoutumista.

Mitä hyötyä lyhytaikaisesta lainasta on?

Lyhytaikaisen lainan saa nopeasti, minkä vuoksi se sopii erinomaisesti pieniin, äkillisiin rahantarpeisiin. Auton hajoaminen, yllättävän suuri lasku tai kiireelliset lääkärikulut ovat hyviä esimerkkejä tilanteista, joissa pieni laina voi tulla apuun.

Pienten lainojen korot ovat usein korkeammat kuin suurempien, mutta koska laina-aika on lyhyt, ei koroista ehdi kertyä kovin paljon maksettavaa. Vaikka korkoprosentti siis olisi melko korkea, ei kyseessä välttämättä ole euroissa laskettuna kovin suuri summa. Pienten lainojen vertailussa kannattaakin tarkastella korkojen lisäksi myös sitä, mitä nuo prosenttiluvut tarkoittavat euroissa.

Vakuudetonta lyhytaikaista lainaa on helppo hakea. Vakuuksia ja takaajia ei tarvita ollenkaan. Sinulla ei siis tarvitse olla omaa mökkiä, metsää tai muuta vakuudeksi kelpaavaa omaisuutta, jotta voit saada tällaisen lainan. Koko hakuprosessi tapahtuu netissä, joten ei tarvitse edes poistua kotoa. Lainaa voi hakea vaikka riippumatossa mukavasti makoillen. Ei tarvitse lähteä pankkikonttoriin neuvottelemaan lainasta.

Kilpailuta lyhytaikaiset lainat

Kun puhutaan vipeistä tai muista lyhytaikaisista lainoista, on kyseessä yleensä pieni tai pienehkö lainasumma. Pienetkin lainat kannattaa kuitenkin kilpailuttaa, koska voit sillä säästää huomattavasti rahaa. Monet pankit ja rahoitusyhtiöt tarjoavat lyhytaikaisia lainoja. Korot ja kulut vaihtelevat luotonmyöntäjien välillä, ja vaihtelu voi olla yllättävänkin suurta. Juuri siksi lainojen kilpailuttaminen on tärkeää.

Voit kilpailuttaa lainat helposti Nordic Bankissa. Yhdellä ilmaisella lainahakemuksella voit saada jopa lähes 30 lainatarjousta eri pankeista ja rahoitusyhtiöistä. Kilpailuttaminen on nopea prosessi. Sitä ei siis kannata jättää tekemättä sen vuoksi, että tarvitset lainaa nopeasti. Lainahakemuksen tekeminen ei vie kauan, ja saat ensimmäiset tarjoukset jo parissa minuutissa. Palveluumme kirjautumalla näet lainat järjestyneenä pienimmän koron mukaan. Tämä nopeuttaa lainojen vertailua entisestään, kun näet yhdellä nopealla silmäyksellä, mikä tarjous on edullisin.

Nordic Bankissa kilpailutat lyhytaikaiset lainat ja myös monet muut vakuudettomat lainat. Jos tarvitsetkin hieman suurempaa ja pidempiaikaista lainaa esimerkiksi auton ostamista tai kodin remontointia varten, voit hakea kauttamme myös näitä lainoja. Palvelussamme kilpailutat vakuudettomat autolainat, remonttilainat, lomalainat ja monet muut kulutusluotot nopeasti ja helposti.

Kilpailuta lyhytaikainen laina
Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tutustu evästekäytäntöömme.