LAINAA 8000 EUROA

8000 euron laina vakuudettomasti

Jos elämä heittää yhtäkkiä kapuloita rattaisiin ja rahapula yllättää, tarvitaan jostain pian hieman ylimääräistä rahaa. Auto voi hajota yllättäen, eikä Suomessa joka puolella toimi julkinen liikenne kovin hyvin, joten oma auto on välttämätön väline. Auto pitäisi siis saada korjattua mahdollisimman pian.

Tai jos olet vaikkapa remontoimassa tai rakentamassa, voi eteen tulla yllätyksiä, joiden vuoksi budjetti ylittyy. Tällaisessa tilanteessa jostain tarvitaan nopeasti lisää rahaa. Vaikka asialla onkin kiire, kannattaa pysähtyä hetkeksi ja kilpailuttaa lainat. Nordic Bankissa saat vertailtua jopa 35 eri pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä ilmaisella hakemuksella. 

Jos elämä heittää yhtäkkiä kapuloita rattaisiin ja rahapula yllättää, tarvitaan jostain pian hieman ylimääräistä rahaa. Auto voi hajota yllättäen, eikä Suomessa joka puolella toimi julkinen liikenne kovin hyvin, joten oma auto on välttämätön väline. 

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Tai jos olet vaikkapa remontoimassa tai rakentamassa, voi eteen tulla yllätyksiä, joiden vuoksi budjetti ylittyy. Tällaisessa tilanteessa jostain tarvitaan nopeasti lisää rahaa. Vaikka asialla onkin kiire, kannattaa pysähtyä hetkeksi ja kilpailuttaa lainat. Nordic Bankissa saat vertailtua jopa 35 eri pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä ilmaisella hakemuksella. 

Mihin tahansa tarkoitukseen sitten tarvitsetkaan rahaa, voit hakea vakuudetonta lainaa. Vakuudetonta lainaa varten ei tarvita takaajia tai vakuuksia. Rahat saa tilille todella nopeasti: yhden työpäivän kuluessa. Nämä seikat tekevät vakuudettomasta lainasta erittäin kätevän.

Mikä on vakuudeton laina?

Vakuudeton laina on nimensä mukaisesti laina, jota varten ei vaadita vakuuksia tai takaajia. Hakijalta vaaditaan ainoastaan täysi-ikäisyyttä, puhtaat luottotiedot ja vakaat palkka- tai eläketulot. Lainaa voi hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa, jolloin teidän on mahdollista saada pienempikorkoinen laina.

 Vakuudettoman lainan voi käyttää ihan mihin itse haluat! Lomamatkat, remontit, uudet kodinkoneet ja lainojen yhdistäminen – nämä kaikki voit rahoittaa vakuudettomalla lainalla. Nordic Bankin kautta voit hakea 500–70 000 euroa. Saat rahat tilillesi yhden työpäivän kuluessa. 

Koska rahojen käyttökohdetta ei määrätä, voit yhdistää samaan hakemukseen rahaa useita eri hankintoja varten. Jos olet esimerkiksi ostamassa uuden tietokoneen ja käytetyn auton ja tarvitset myös vähän uusia työvaatteita, voit hakea kaikkia näitä asioita varten lainaa yhdellä hakemuksella.

Lainaa 8000 euroa helposti netistä

Mitä 8000 eurolla voisi tehdä? 

Vakuudettoman lainan saa käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Tässä kuitenkin muutamia esimerkkejä siitä, mihin 8000 euroa voisi riittää. 

Auton ostaminen: Jos kaipaat omaa autoa, voit rahoittaa sen hankinnan vakuudettomalla lainalla. 8000 eurolla saisi jo jonkinlaisen käytetyn auton. Markkinoilla on paljon erilaisia käytettyjä autoja, joten vaihtoehtoja riittää. Toki käytettyä ostaessa täytyy olla erityisen tarkkana ja varovainen. 

Remontti ja sisustaminen: Kodin ja mökin remontoiminen aika ajoin on tärkeää, jotta talo pysyy hyvässä kunnossa. Esimerkiksi märkätilat kannattaa remontoida säännöllisesti, jotta rakenteisiin ei pääse syntymään vaurioita.

8000 eurolla voisi saada tehtyä kylpyhuoneremontin, etenkin jos kyseessä on pieni tila. Samalla kun remonttia tehdään, on kiva päivittää myös huonekaluja, mattoja ja lamppuja. 

Hääjuhlat: Haaveiletko ihanista hääjuhlista, joihin voisit kutsua sukulaisesi ja läheiset ystäväsi? 8000 euron häälainalla voisi saada järjestettyä kivat, tunnelmalliset häät. Ota lainahakemuksessa huomioon kaikki mahdolliset juhliin liittyvät kulut: tilojen vuokrat, asut, ruoat, juomat, kukat, koristeet jne. 

Yhdistelylaina: Nykyään liikkeet tarjoavat innokkaasti osamaksuja. Osamaksulla on mahdollista ostaa melkein mitä tahansa. Siksi helposti käy niin, että lyhennettävänä on useita osamaksuja samanaikaisesti. Lisäksi voi olla esimerkiksi kulutusluottoja ja luottokorttivelkaa. Jokaisesta lainasta maksetaan korkoa ja mahdollisia muita kuluja kuten tilinhoitopalkkioita.

Kun lainoja on monta, kasvaa maksettavien korkojen määrä suureksi. Siksi yleensä tällaisessa tilanteessa asiakas hyötyy yhdistelmälainasta. Kun maksat pois vain yhtä lainaa, säästät todennäköisesti suuria summia rahaa pitkässä juoksussa.

Esimerkkilaskelma: Paljonko voit säästää kilpailuttamalla 8000 euron lainan?

Lainojen kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa Nordic Bankin verkkopalvelussa. Kun teet lainahakemuksen kauttamme, välitämme sen noin 30 pankille ja rahoitusyhtiölle. Voit saada siis lukuisia lainatarjouksia, joista on helppo valita edullisin.

Esimerkkilaskelma on laskettu 8 000 euron lainasummalle ja 4 vuoden maksuajalla.

Alla olevasta esimerkkilaskelmasta näet helposti kuinka paljon voit säästää hakemalla lainan Nordic Bankin kautta ja vertailemalla saamasi lainatarjoukset. Huomaa, että voit tämän sivun yläreunassa olevalla lainalaskurilla arvioida mikä olisi omalle taloudellesi sopiva maksuaika.

Laina
Lainasumma
Nimelliskorko
Tilinhoitomaksu (kk)
Todellinen vuosikorko
Luottoa jälijellä (kk)
Kuukausierä
Kokonais-kustannus
Laina A
8 000 €
19,91 %
4,95 €
23,22 %
48
248,01 €
11 904,48 €
Laina B
8 000 €
17,01 %
4,45 €
19,66 %
48
235,33 €
11 295,84 €
Laina C
8 000 €
15,89 %
4,45 €
18,36 %
48
230,72 €
11 074,56 €
Nordic Bank lainavertailu
8 000 €
4,41 %
-
4,5 %
48
182,10 € / kk
Säästöä jopa 65,91 €/kk!
8 740,80 €
Säästöä jopa 3 163,68 €!

Esimerkkilaskelma osoittaa, että voit säästää jopa 3 163,68 euroa lainan kustannuksista, jos teet nopean lainavertailun ennen lainan ottamista. Huomaa, että lainatarjoukset ovat aina henkilökohtaisia ja perustuvat hakijan tietoihin. Tee lainahakemus nyt ja tutustu lainatarjouksiin! Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido ottamaan lainaa. Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo minuuteissa. Lainatarjouksista on helppo valita paras ja edullisin. Rahat maksetaan tilillesi nopeasti allekirjoitettuasi lainatarjouksen.

Lainaa 8000 euroa sisustukseen

Kuinka paljon lainaa voi saada vakuudettomasti?

 Jos 8000 euroa ei ole sinulle sopiva summa, voit hakea meidän kauttamme mitä tahansa muutakin summaa 500 ja 70 000 euron väliltä.

Laina-aika on 1–15 vuotta. Pienet pikavipit maksetaan yleensä takaisin alle vuodessa.

Jos tarvitset pienehkön pikalainan, voit hakea esimerkiksi 2000 € tai 3000 € lainan. Tai jos tarvitset isomman lainan, voit hakea vaikkapa 10 000 € tai 15 000 € lainaa.

Pienempiä summia käytetään yleensä tavallisiin elämän kuluihin, kuten ostosten tekemiseen ja laskujen maksamiseen.

Isoimmilla summilla voi esimerkiksi tehdä remontteja tai ostaa auton.

Hakemuksen tekeminen on helppoa

Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista ja erittäin helppoa. Täytä vain lainahakemus nettisivuillamme ja odottele muutama minuutti. Alat pian saada tarjouksia sähköpostiisi. Tarjoukset tulevat näkyviin myös palveluumme, jossa ne järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan. 

Ennen hakemuksen lähettämistä voit kokeilla kätevällä laskurillamme, minkälainen lainasumma ja laina-aika sopisivat sinulle. Laskurista näet heti myös suuntaa antavan arvion todellisesta vuosikorosta. Kyseessä on vain arvio, sillä vuosikorko määräytyy lopullisesti henkilökohtaisten tietojesi perusteella.

Valitse sopiva lainatyyppi tarpeen mukaan

Markkinoilla on monenlaisia lainatuotteita. Osa niistä on kertaluontoisia, osa jatkuvia luottoja. Käyttöluotto-termiä voidaan toisinaan käyttää sekä kertaluontoisista että jatkuvista luotoista, mutta usein sillä tarkoitetaan jatkuvaa joustoluottoa. Kertalaina on kerralla, yhdessä erässä tilille maksettava laina.

Nämä molemmat ovat vakuudettomia lainoja, eli niitä varten ei tarvita ollenkaan takaajia tai vakuuksia. Lainoja on helppo hakea netistä. Voit kilpailuttaa molemmat lainatyypit Nordic Bankin nettisivuilla.

Jatkuva käyttöluotto toimii kuin luottokortti. Et kuitenkaan saa fyysistä korttia, vaan luottotilin ja luottorajan. Voit nostaa luottotililtä rahaa omalle pankkitilillesi oman tarpeesi mukaan. Luottoraja määrää, minkä verran lainaa saa korkeintaan nostaa. Korkoja maksetaan ainoastaan siitä osasta, joka on nostettu omalle tilille, ei siis koko lainasummasta, jos sitä ei nosteta omalle pankkitilille.

Joustoluotto palautuu takaisin käyttöösi sitä mukaan, kun olet maksanut sitä takaisin. Eli voit taas joskus myöhemmin nostaa uudestaan lainaa omalle tilillesi. Tällainen laina voi hyvin toimia taloudellisena puskurina, johon voi turvautua, kun elämä heittää kapuloita rattaisiin. Luottotililtä saa nopeasti rahaa käyttöön, eikä tarvitse sitoutua isoon lainasummaan.

Kertalainan saat tilillesi yhdessä erässä, koko lainasumman kerralla. Takaisinmaksu tapahtuu tavallisesti erissä kuukausittain. Laina-aika riippuu lainan koosta. Kertalaina on hyvä vaihtoehto, jos tiedät jo etukäteen, minkä kokoisen lainan tarvitset. Se sopii siis erinomaisesti yksittäisten hankintojen tekemiseen, kuten auton, peräkärryn tai kodinkoneiden ostamiseen.

Myös kertalainan saa tilille nopeasti. Lainaa on helppo hakea netistä. Vakuuksia ei tarvita, minkä vuoksi hakemusten käsittely on nopeaa. Lainan saa omalle tilille jo yhden arkipäivän kuluessa, parhaassa tapauksessa jo samana päivänä. Kertalainaa voi siis hyödyntää myös kiireellisissä tilanteissa, joissa rahantarve ilmenee aivan yllättäen.

Talous tasapainoon yhdistelylainalla

Lähes mitä tahansa tavaroita ja palveluita saa ostettua osamaksulla tai luottokortilla. Siksi helposti käy niin, että osamaksuja, luottokorttivelkaa ja kulutusluottoja kertyy maksettavaksi useita. Jokaisesta lainasta maksetaan lyhennyksen lisäksi korkoja ja kuluja. Kun pieniä lainoja on monta, kuukausierät saattavat kasvaa yllättävän suuriksi ja rasittaa taloutta. On myös stressaavaa huolehtia, onko varmasti muistanut maksaa jokaisen lainan maksuerät ajoissa.

Talouden voi saada parempaan hallintaan yhdistelylainalla. Kaikki osamaksut, luottokorttivelat, kulutusluotot ja muut pienet lainat on mahdollista yhdistää yhdeksi lainaksi. Näin voit säästää huomattavia summia koroissa ja kuluissa. Velan kokonaismäärä pysyy samana, mutta säästö syntyy siitä, että maksettavana on enää vain yhden lainan korot ja kulut. Lisäksi stressi vähenee, kun vastuullasi on enää ainoastaan yksi laina.

Kilpailuttamalla lainat pidät taloudesta huolta

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia enintään 70 000 euroa. Sopiva lainan määrä riippuu täysin sinun maksukyvystäsi ja taloudellisesta tilanteestasi. Tärkeintä on varmistaa, että lainasumma on yksilölliseen tilanteeseesi sopiva. Sinun pitää pystyä maksamaan jokainen kuukausierä ongelmitta. Olisi hyvä, että rahaa jäisi pakollisten elämisen menojen sekä lainanlyhennysten jälkeen vielä hieman säästöönkin.

Lainaa on mahdollista hakea myös yhteishakijan kanssa. Rinnakkaishakijan lisääminen lainahakemukseen kannattaa etenkin, jos kyseessä on isompi lainasumma. Luotonmyöntäjän riski pienenee, kun lainasta vastaa kaksi ihmistä. Siksi lainalle voi saada matalamman koron.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Lainan takaisinmaksuaika on lainan koosta riippuen tavallisesti 1-15 vuotta. Ihan pienten pikalainojen laina-aika voi olla reilusti alle vuoden mittainen. Lainan voi kuitenkin aina maksaa pois nopeammassakin tahdissa tai vaikka koko summan kerralla. Laissa on säädetty, että kuluttajien ottamissa lainoissa on oltava mahdollisuus maksaa laina takaisin nopeammin. Lainat kannattaakin maksaa pois mahdollisimman nopeasti, koska sillä tavalla säästät rahaa. Mitä nopeammin maksat lainan pois, sitä enemmän säästät rahaa.

Ota lainaa vastuullisesti

Lainan ottaminen on usein tarpeen, kun haluat tehdä mitä tahansa isompia hankintoja. Lainan avulla pystyy toteuttamaan sellaisiakin projekteja, joiden toteuttaminen ei olisi mahdollista ilman lainaa. Lainan ottaminen vaatii kuitenkin myös vastuullisuutta.

Ennen lainan ottamista on määriteltävä, onko laina todella tarpeen ja jos on, minkä verran sitä täytyy ottaa. Lainasumman pitää olla realistinen, jotta pystyt varmasti maksamaan sen takaisin ajallaan. On myös tärkeää vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia, jotta löydät lainan, jossa on paras korko.

Kun olet ottanut lainan, pidä huoli siitä, että maksat lainan takaisin ajallaan. Takaisinmaksun myöhästyminen voi aiheuttaa paljon lisäkustannuksia ja siten aiheuttaa ongelmia. Esimerkiksi luottotietojen menettäminen vaikeuttaa monia asioita elämässä.

Vertaile lainoja fiksusti Nordic Bankissa! 

Suomalainen lainavertailupalvelu Nordic Bank vertailee 35 pankkia ja luotonmyöntäjää. Voit saada yhdellä ilmaisella hakemuksella jopa lähes 30 tarjousta. Meidän avullamme saat helposti kattavan kuvan Suomen lainamarkkinoista. 

Vakuudettomia lainoja varten ei vaadita takaajia ja vakuuksia. Sinulla pitää olla vain puhtaat luottotiedot ja vakaat tulot. Hakemukset käsitellään erittäin nopeasti ja rahat saa tilille jo yhden työpäivän kuluessa. 

Hakemuksen tekeminen ei sido eikä velvoita sinua mihinkään. Voit siis huoletta tehdä hakemuksen myös tilanteessa, jossa et ole täysin varma, täytätkö lainaehdot. Lainatarjoukset tulevat sähköpostiisi. Ensimmäiset tulevat jo minuuteissa ja yleensä kaikki saapuvat kuuden tunnin sisällä. Vertaile tarjouksia huolellisesti ja tee valintasi rauhassa. 

Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa 500–70 000 euroa 1–15 vuoden laina-ajalla. Pystyt siis toteuttamaan avullamme sekä pieniä että isoja unelmia kuten oma auto, juhlat, mökin remontti tai kodin sisustaminen. 

Kilpailuttaminen kannattaa aina riippumatta lainan koosta. Pienessäkin lainassa suuri korko voi tarkoittaa merkittävästi enemmän maksettavaa sinulle. Ei ole järkeä maksaa kallista korkoa, jos tarjolla olisi muitakin vaihtoehtoja! Me autamme sinua löytämään edulliset lainat. 

Lainoja kannattaa vertailla säännöllisesti, esimerkiksi vuosittain. Näin voit varmistua siitä, että lainasi ovat aina mahdollisimman edullisia. Kun vertailet lainat Nordic Bankissa, voit säästää paljon rahaa pitkässä juoksussa.

Usein kysytyt kysymykset 8000 euron lainasta:

Nordic Bank kilpailuttaa puolestasi yli 30 pankkia ja rahalaitosta. Lainojen vertailu on siis kauttamme todella helppoa. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia ja voit niistä valita edullisimman.

Lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 500 eurosta 70 000 euroon asti.

Todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja lasketaan asiakkaan tietojen perusteella. Voit siis tarkistaa omasi veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Nordic Bankissa voit kilpailuttaa myös yrityslainat. Moni pankki ja luotonmyöntäjä tarjoaa vakuudettomia lainoja yrityksille. Kun kilpailutat yrityslainat palvelussamme, voit saada yli 10 lainatarjousta yhdellä hakemuksella.

Pisin laina-aika on tällä hetkellä 180 kuukautta eli 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata, jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Lainavertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Kilpailutat Nordic Bankin avulla lähes 30 luotonmyöntäjää ilmaiseksi!

Laina maksetaan asiakkaan tilille heti lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen, yleensä käytännössä vähintäänkin yhden työpäivän kuluessa lainahakemuksen hyväksymisestä!

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin laina.

Edullinen laina on sellainen laina, jonka lainanhoitokustannukset ja todellinen vuosikorko ovat asiakkaalle edullisia. 

Hakiessasi lainaa Nordic Bankin kautta et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot toimivat vakuutena. 

Lue lisää: