LAINAA 40000 EUROA

Kilpailuta 40 000 euron laina

Hae 40 000 euroa ilman vakuuksia. Täytä lainahakemus helposti täällä ja vertaile 40 000 euron lainatarjoukset heti! Valitse sopivin laina-aika ja lainaa 40 000 euroa hankintoihin fiksusti, kilpailuttamalla lähes kolmekymmentä luotonmyöntäjää ja pankkia.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Hae 40 000 euroa ilman vakuuksia. Täytä lainahakemus helposti täällä ja vertaile saamasi lainatarjoukset. Valitse sopivin laina-aika ja lainaa 40 000 euroa hankintoihin fiksusti, kilpailuttamalla noin kolmekymmentä pankkia ja rahoitusyhtiötä. 40 000 euron lainan voit saada heti tilille ilman erillisiä vakuuksia tai takaajia.

Voit siis hakea 40000 euron lainalle edullisia lainatarjouksia helposti ja nopeasti Nordic Bankin verkkosivuilla.

Lainat kannattaa aina kilpailuttaa. Todellinen vuosikorko saattaa vaihdella eri pankkien ja luotonmyöntäjien välillä huikeasti. Edullisen 40 000 € vakuudettoman lainan saat kun vertaat mahdollisimman monta pankkia ja rahoituslaitosta. Vertailemalla voit tehdä taloudellisesti järkevän päätöksen ja rahat saat nopeasti tilille – jopa saman päivän aikana!

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

40 000 euron lainan voit saada heti tilille ilman erillisiä vakuuksia tai takaajia. Voit siis hakea 40000 euron lainalle edullisia lainatarjouksia helposti ja nopeasti Nordic Bankin verkkosivuilla.

Hae lainaa fiksusti hankintoihin, vertailemalla! Todellinen vuosikorko saattaa vaihdella eri pankkien ja luotonmyöntäjien välillä huikeasti. Edullisen 40 000 € lainan saat kun vertaat mahdollisimman monta pankkia ja rahoituslaitosta jonka avulla voit tehdä taloudellisesti fiksun päätöksen nopeasti jopa saman päivän aikana!

40000 € lainan laina-aika 1 – 15 vuotta

Laina-aika on aina 1 – 15 vuotta. 40000 euron lainan voi maksaa myös nopeammin pois, vaikka todellinen vuosikorko on laskettu laina summan sekä laina-ajan mukaisesti. Voit säästää selvää rahaa kuukaudessa yhdistämällä pienemmät lainat.

Hae 40000 euron lainaa fiksusti Nordic Bankista. Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään. Mikäli tarvitset lainaa nopeasti, voit saada rahat tilille jopa saman päivän aikana yhdellä ilmaisella hakemuksella, jonka lähettämisen jälkeen voit valita parhaan lainatarjouksen. Et sitoudu mihinkään täyttämällä lainahakemuksen.

Lainaa 40 000 € fiksusti, valitse mieluisin laina-aika vuodesta viiteentoista vuoteen.

Lainatarjoukset saapuvat jo heti lainahakemuksen lähetettyäsi, eli näet helposti ja kätevästi parhaan 40 000 euron lainan. 

Lainaa 40000 euroa fiksusti mihin tahansa hankintaan

Lainaa netistä 40 000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia

Nyt on erinomainen aika tehdä haaveista totta. Olet ehkä jo vuosia unelmoinut monenlaisista asioista. Eikö nyt olisi hyvä hetki ottaa askeleita noita unelmia kohti? Mitä ikinä haaveesi ovatkaan, me autamme sinua toteuttamaan ne.

Ehkä olet aina halunnut omistaa oman veneen. Haluaisit ajella järvellä tai merellä, nauttia auringosta ja vauhdista. Välillä hiljennät vauhtia ja kuuntelet laineiden liplatusta veneen kylkiä vasten. Katselet kauniita maisemia ja hengität puhdasta ilmaa. Jos tykkäät kalastaa, voit pysähtyä myös ongelle hyville kalapaikoille.

Tai ehkäpä olet haaveillut rakentavasi pihaasi saunarakennuksen. Tykkäät saunoa, ja haluaisit perinteisen puusaunan omallekin pihallesi. Pääsisit sinne koska tahansa nauttimaan ihanista löylyistä. Jos rakennukseen tekisi oleskelutiloja, se voisi toimia myös vierasmajana. Voisit halutessasi myös vuokrata sitä matkailijoille tai illanistujaisia varten, niin saisit sen avulla lisätuloja.

Tai sitten olet kyllästynyt seisoskelemaan bussipysäkeillä odottelemassa kyytiä, joten haluaisit oman auton. Haluaisit ostaa kerralla kunnollisen, uuden auton, joka kestää pitkään. Omalla autolla teet niin työ-, kauppa- kuin lomamatkatkin mukavasti ja kenties myös nopeammin kuin julkisilla. 

Mikä tahansa onkaan haaveesi, me autamme sinua toteuttamaan sen! Tarvitset haaveesi toteuttamiseen sitten esimerkiksi mökkilainan tai autorahoituksen, voit hakea Nordic Bankin kautta lainaa ilman takaajia ja reaalivakuuksia jopa 70 000 euroa. Laina-aika on 1–15 vuotta, mutta yleensä laina on mahdollista maksaa pois sovittua nopeamminkin. 

Lainat on syytä vertailla ennen kuin sitoudut mihinkään. Helpointa lainojen vertaileminen on tehdä lainavertailupalvelussa. Nordic Bank välittää hakemuksesi 35 pankille ja luotonmyöntäjälle. Saat kattavan kuvan Suomen lainamarkkinoista, ja löydät edulliset lainat.

Kuka voi saada vakuudettoman lainan?

Kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset palkka- tai eläketulot, voi saada vakuudettoman lainan. Et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Hyvin hoidetut raha-asiat ja säännölliset tulot toimivat eräänlaisena vakuutena. Voit hakea vakuudetonta lainaa myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Voitte esimerkiksi yhdessä puolisosi kanssa hakea lainaa yhteisiä hankintoja varten tai yhdistää olemassa olevat lainanne. Yhteishakijan kanssa voit saada pienemmän koron. 

Jos sinulla ei ole tuloja tai tulosi ovat pienet tai epäsäännölliset, et välttämättä saa lainaa. Tai jos sinulla on jo paljon velkaa suhteessa tuloihisi, eivät luotonantajat välttämättä enää myönnä uutta luottoa. Voit silti tehdä hakemuksen nettisivuillamme, vaikka et olisi täysin varma, täytätkö lainaehdot. Hakemuksen tekeminen on ilmasta, eikä se sido sinua mitenkään.

Esimerkkilaskelma: kilpailuta 40 000 euron laina, niin säästät:

Lainojen kilpailuttaminen onnistuu nopeasti Nordic Bankin verkkopalvelussa. Kun teet lainahakemuksen kauttamme, välitämme sen yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle. Voit saada siis lukuisia lainatarjouksia, joista on helppo valita paras ja edullisin. Lainojen kilpailutus on näin helppoa!

Alla olevasta esimerkkilaskelmasta näet helposti kuinka paljon voit säästää hakemalla lainan Nordic Bankin kautta ja vertailemalla saamasi lainatarjoukset. Lainatarjousten vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota etenkin lainan todelliseen vuosikorkoon, joka sisältää nimelliskoron lisäksi myös lainan kaikki muut kulut. Esimerkkilaskelma on laskettu 40 000 euron lainasummalle ja 7 vuoden maksuajalla. Huomaa, että voit tämän sivun yläreunassa olevalla lainalaskurilla arvioida mikä olisi omalle taloudellesi sopiva maksuaika.

Laina
Nimelliskorko
Tilinhoitomaksu (kk)
Todellinen vuosikorko
Luottoa jälijellä (kk)
Kuukausierä
Kokonais-kustannus
Laina A
17,81 %
18,94 €
20,47 %
84
855,20 €
71 837,20 €
Laina B
12,94 %
9,90 €
14.33 %
84
736,27 €
61 847,05 €
Laina C
10,12 %
4,90 €
10,90 %
84
671,43 €
56 400,13 €
Nordic Bank lainavertailu
4,99 %
-
5,11 %
84
565,17 € / kk
Säästöä jopa 290,03 €/kk!
47 474,15€
Säästöä jopa 24 363,05 €!

Esimerkkilaskelman mukaan voit säästää yhteensä jopa 24 363,05 euroa lainan koroissa ja kuluissa, kun kilpailutat sen Nordic Bankissa! Huomaa, että lainatarjoukset ovat aina henkilökohtaisia ja perustuvat hakijan tietoihin. Lähetä lainahakemus nyt ja tutustu lainatarjouksiin! Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo minuuteissa. Lainatarjouksista on helppo valita edullisin. Rahat maksetaan tilillesi nopeasti, jos päätät allekirjoittaa lainatarjouksen.

Jos mahdollista, niin lainahakemukseen kannattaa lisätä yhteishakija. Yhdessä on monesti mahdollista saada parempi lainatarjous kuin yksin hakiessa.

40000 euron laina helposti kotisohvalta

Kokeile lainalaskurilla sopiva laina-aika

Tavallisesti vakuudettoman lainan laina-aika on 1–15 vuotta, mutta toki yleensä laina on mahdollista maksaa pois myös sovittua nopeammin, jos niin haluat. Kun maksat lainan pois nopeasti, pystyt säästämään korkokuluissa. 

Nettisivuillamme on kätevä laskuri, jolla voit itse kokeilla, minkälaisella laina-ajalla kuukausierästä tulisi sinun budjettiisi sopiva. Löydät laskurin sivun yläosasta. Syötä haluamasi summa laskuriin ja valitse laina-aika. Näet heti arvion kuukausierästä ja todellisesta vuosikorosta. Laina-aikaa vaihtelemalla näet, miten aika vaikuttaa kuukausierään. 

Pyri valitsemaan sopiva kuukausierä: ei liian pieni mutta ei liian suurikaan. Jos maksat kovin pientä kuukausierää, lainan maksaminen kestää kauan, ja päädyt maksamaan enemmän korkoja. Laina siis tulee sinulle kokonaisuutena kalliimmaksi.

Liian suuri kuukausierä taas pistää taloutesi tiukalle. Pahimmassa tapauksessa et välttämättä pystykään suoriutumaan lyhennyksistä joka kuukausi. Olisi hyvä, että sinulle jäisi elämisen kulujen, lainojen lyhennysten ja muiden menojen jälkeen myös hieman rahaa säästöön joka kuukausi. 

Laskuristamme näet heti myös arvion todellisesta vuosikorosta. Se on kuitenkin yksilöllinen, joten se määräytyy lopullisesti antamiesi tietojen perusteella. Tutustu tarjouksiin huolellisesti, sillä niistä käy ilmi, minkälaista korkoa luotonmyöntäjät tarjoavat.

Lainojen yhdistäminen voi tuoda sinulle huomattavia säästöjä

Jos sinulle on kertynyt useita osamaksuja, luottokorttivelkaa ja kulutusluottoja, hyötyisit todennäköisesti yhdistelylainasta. Kun yhdistät kaikki pienemmät lainasi yhdeksi isommaksi, voit säästää suuria summia koroissa ja tilinhoitomaksuissa. Yleensä nimittäin yksi isompi laina tulee halvemmaksi kuin monta pientä.

Yhdistelylaina saattaa pidentää maksuaikaa, mutta tuo yleensä silti huomattavia säästöjä, jos todellinen vuosikorko vain on matalampi kuin pienemmissä lainoissasi oli. Säästät myös hermojasi ja muistiasi, kun sinulla on muistettavana ainoastaan yksi laina. Pysyt helposti selvillä siitä, miten paljon velkaa on vielä jäljellä. 

Me Nordic Bankissa autamme sinua löytämään myös edulliset yhdistelylainat. Suurin summa, jonka meidän kauttamme voit saada, on 70 000 euroa, eli pystyt hakemaan yhdistelylainaa, vaikka sinulle olisi kertynyt paljon pieniä velkoja.

Edulliset lainat löytyvät Nordic Bankin avulla

Me Nordic Bankilla haluamme auttaa sinua löytämään edullisia lainoja. Halvat lainat löytyvät tietysti vertailemalla. Me kilpailutamme yli 30 eri pankkia ja luotonmyöntäjää, joten saat avullamme kattavan kuvan Suomen lainamarkkinoista.

Sinun ei tarvitse lähettää hakemusta erikseen jokaiselle pankille ja luotonmyöntäjälle, vaan sinun tarvitsee täyttää vain yksi ilmainen hakemus nettisivuillamme. Me välitämme hakemuksesi pankeille ja luotonmyöntäjille. Voit saada yhdellä hakemuksella yli 30 lainatarjousta! 

Saat lainatarjoukset sähköpostiisi ja voit rauhassa tutustua niihin. Tarjoukset tulevat näkyviin myös palveluumme, jossa ne järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan. Se tekee lainojen vertailemisesta erityisen helppoa. Näet heti yhdellä silmäyksellä, mikä tarjouksista on edullisin.

Vertaile edullinen 40 000 euron laina Nordic Bankissa

Jos päätät hyväksyä tarjouksen, voit allekirjoittaa lainasopimuksen verkkopankkitunnuksillasi. Rahat saat tilillesi yhden työpäivän kuluessa. Parhaassa tapauksessa ne voivat tulla tilillesi jo parissa tunnissa sopimuksen allekirjoittamisesta. 

Meidän kauttamme voit saada lainaa 500–70 000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia. Rahat saat käyttää mihin itse haluat. Voit esimerkiksi ostaa uusia laitteita, auton, tehdä remonttia, järjestää juhlat tai yhdistää lainasi.

Muista, että lainojen kilpailuttaminen kannattaa tehdä säännöllisesti, esimerkiksi kerran vuodessa. Tällä keinolla voit varmistua siitä, että lainasi ovat mahdollisimman edullisia aina. Kun vertailet lainat palvelussamme, säästät aikaa, rahaa ja hermojasi!

40000 euron rahoitus myös yrityksen kehittämiseen

Kilpailuta 40 000 euron yrityslaina netissä

Nordic Bankissa kilpailutat myös 40 000 euron yrityslainat helposti. Täytä yksi ilmainen yrityslainahakemus nettisivuillamme, niin voit saada jopa yli 10 tarjousta.

Vakuudetonta yrityslainaa on yhtä helppo hakea kuin muitakin vakuudettomia lainoja. Muista kirjoittaa hakemukseen ”yrityslaina” Lainan tarkoitus -kohtaan. 

Yrityslaina, kuten muutkin vakuudettomat lainat, on todella nopea vaihtoehto. Rahat saa tilille jo yhden työpäivän kuluessa. Siksi tällainen yrityslaina sopii erinomaisesti sellaisiin tilanteisiin, joissa ylimääräistä rahaa tarvitaan mahdollisimman pian. Jos esimerkiksi jokin yrityksen tuotantokone menee rikki tai ilmenee muita kiireellisiä menoja, saa niihin rahoituksen nopeasti. Meidän kauttamme voi hakea enintään 250 000 euron yrityslainan.

Useimmille pienille ja keskisuurille yrityksille tulee jossain vaiheessa lisärahoituksen tarve. Kasvurahoitusta voidaan tarvita esimerkiksi toimitilojen hankkimiseen, varaston täydentämiseen tai työntekijöiden palkkaamiseen. Myös sesonkiin valmistautuminen saattaa aiheuttaa lisärahoituksen tarvetta. Tällaisissa tilanteissa voi hakea vakuudetonta kasvurahoitusta.

Yrityslainaa voi saada suomalainen, kaupparekisterissä oleva yritys. Yrityksen vastuuhenkilöiden pitää asua Suomessa. Yrityksen taloudellista tilannetta tarkastellaan, kun se hakee lainaa. Sillä ei saa olla esimerkiksi verovelkoja tai maksuhäiriömerkintöjä.

Vakuudetonta yrityslainaa varten ei tarvita lainkaan reaalivakuuksia. Yrittäjä toimii tällöin itse omavelkaisena takaajana lainalle. Eli hän ottaa vastuun yrityksen velasta, jos yritys ei jostain syystä pystykään maksamaan sitä takaisin.

Yrityslainojen laina-aika on 3–36 kuukautta. Laina-aika riippuu yrityksestä ja lainaehdoista. Yrityksen taloudellinen tilanne ja tulevaisuuden näkymät vaikuttavat laina-aikaan. Vaikka takaisinmaksu sovitaankin aluksi tietynlaiseksi, on laina mahdollista maksaa pois myös nopeammin. Näin kannattaa toimia, jos vain mahdollista, koska sillä tavalla saa lisää säästöä korkokuluissa.

Usein kysytyt kysymykset 40 000 euron lainasta:

Nordic Bank kilpailuttaa puolestasi 35 pankkia ja rahalaitosta. Lainojen vertailu on siis kauttamme todella helppoa. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia ja voit niistä valita edullisimman.

Lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 500 eurosta 70 000 euroon asti.

Todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja lasketaan asiakkaan tietojen perusteella. Voit siis tarkistaa omasi veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Pisin laina-aika on tällä hetkellä 180 kuukautta eli 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata, jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Lainavertailun avulla löydät helposti itsellesi halvan lainan ja voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa lainanhoitokustannuksissa. Kilpailutat Nordic Bankin avulla yli 30 luotonmyöntäjää ilmaiseksi!

Laina maksetaan asiakkaan tilille heti lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen, yleensä käytännössä vähintäänkin yhden työpäivän kuluessa lainahakemuksen hyväksymisestä!

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin laina.

Edullinen laina on sellainen laina, jonka lainanhoitokustannukset ja todellinen vuosikorko ovat asiakkaalle edullisia. 

Hakiessasi lainaa Nordic Bankin kautta et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot toimivat vakuutena. 

40 000 euroa lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen. Lainan voi saada, jos maksukyky ja luottotiedot ovat kunnossa.

Koron nousu vaikuttaa eri tavoin erityyppisiin lainoihin. Tasalyhennyslainassa ja annuiteettilainassa koron nousu nostaa kuukausittaista maksuerää. Tasaerälainassa laina-aika pitenee.

Vakuus on omaisuutta, jonka velallinen asettaa velkojen pantiksi siltä varalta, että hän ei pystykään maksamaan lainaansa pois sovitusti. Vakuudeksi kelpaa esimerkiksi omistusasunto, mökki tai metsä.

Moni luotonmyöntäjä ja pankki myöntää vakuudettomia 40 000 euron lainoja. Kilpailuta lainat Nordic Bankissa, niin voit löytää edullisen lainan. Voit saada jopa yli 30 lainatarjousta yhdellä hakemuksella.

Paras laina riippuu tilanteestasi. Voit hakea esimerkiksi pienen pikalainan, isomman kulutusluoton tai joustoluoton.

Lainatarjouksia ei välttämättä tule, jos sinulla on maksuhäiriömerkintöjä tai sinulla on jo paljon velkaa suhteessa tuloihin. Lainaa ei välttämättä myönnetä silloinkaan, jos sinulla on pienet tai epäsäännölliset tulot.

Pankit tarkastelevat lainanhakijan taloudellista tilannetta sekä työllisyystilannetta. Maksukyvyn pitää olla kunnossa, jotta lainaa voi saada. Lisäksi perinteistä pankkilainaa varten vaaditaan vakuuksia.

Kiinteä tasaerä tarkoittaa sitä, että lainan jokainen maksuerä on yhtä suuri. Korkojen noustessa lainan kuukausittainen maksuerä ei kasva, vaan lainan takaisinmaksuaika pitenee. Takaisinmaksuerä koostuu lainanlyhennyksestä ja korosta.

Euribor on euroalueen viitekorko. Sitä käytetään usein lainojen viitekorkona. 3 kk euribor tarkoittaa sitä, että korko tarkistetaan 3 kuukauden välein. Euribor 12 kk tarkoittaa sitä, että korko vaihtuu 12 kuukauden välein.

Korko muodostuu viitekorosta ja marginaalista. Sen lisäksi lainasta maksetaan esimerkiksi tilinhoitomaksuja. Koron määrän saa laskettua seuraavalla kaavalla:

(lainan pääoma x korko prosentteina x laina-aika vuosina) / 100

Lainan kuukausikorko voidaan laskea vuosikorosta. Esimerkiksi jos vuosikorko on 5 % ja se jaetaan 12 kuukaudella, on kuukausikorko silloin 0,42 %.

Pieni tai keskisuuri yritys, jonka toimipaikka on Suomessa, voi saada kasvurahoitusta. Myös yrityksen omistajien pitää asua Suomessa. Lainaa hakevalla henkilöllä pitää olla nimenkirjoitusoikeudet yhtiöön.

Lue lisää: