Pienlaina

Pienlaina nopeasti Nordic Bankista

Pienlaina kannattaa hakea kilpailuttamalla edullisin lainatarjous. Voit hakea pientä lainaa ilman vakuuksia. Laina-aika on yleensä vuodesta viiteen vuoteen. Pienlaina maksetaan tilille jopa saman päivän aikana.

Pienetkin lainat kannattaa kilpailuttaa – varsinkin kun se on näin helppoa! Todellinen vuosikorko saattaa vaihdella eri pankkien ja luotonmyöntäjien välillä huikeasti.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Pienlaina kannattaa hakea kilpailuttamalla edullisin lainatarjous. Voit hakea pientä lainaa ilman vakuuksia. Laina-aika on yleensä vuodesta viiteen vuoteen. Pienlaina maksetaan tilille jopa saman päivän aikana.

Pienetkin lainat kannattaa kilpailuttaa – varsinkin kun se on näin helppoa! Todellinen vuosikorko saattaa vaihdella eri pankkien ja luotonmyöntäjien välillä huikeasti.

Kilpailutamme lainahakemuksesi yli 30 pankilla ja rahoituslaitoksella puolestasi. Palvelumme avulla voit tehdä taloudellisen ja järkevän päätöksen nopeasti.

Täytä tässä ilmainen lainahakemus, joka ei sido tai velvoita vastaanottamaan lainaa. Palvelun avulla voit löytää helposti itsellesi sopivimman lainan edullisilla lainanhoitokuluilla!

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Kilpailutamme lainahakemuksesi yli 30 pankilla ja rahoituslaitoksella puolestasi. Palvelumme avulla voit tehdä taloudellisen ja järkevän päätöksen nopeasti.

Täytä tässä ilmainen lainahakemus, joka ei sido tai velvoita vastaanottamaan lainaa. Palvelun avulla voit löytää helposti itsellesi sopivimman lainan edullisilla lainanhoitokuluilla!

Pienlainan kilpailuttaminen on fiksua

Menikö autosi rikki, eikä sen korjaamiseen ole juuri nyt varaa? Vai löysitkö kaupasta ihanan uuden sohvan – juuri sellaisen, josta olet jo pitkään haaveillut?

Olipa kyse sitten ikävistä tai mukavista yllätyksistä, pienlaina voi olla hyvä ratkaisu, kun tarvitset nopeasti hieman rahaa.

Lainoja kannattaa aina ensin vertailla. Helpoiten se onnistuu lainavertailupalvelun kautta. Me Nordic Bankilla vertailemme yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta. Yhdellä helpolla hakemuksella saat erittäin kattavan kuvan tarjolla olevista pienlainoista.

Pienlaina

Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä se sido tai velvoita mihinkään. Täytä hakemus huolellisesti, jotta saisit mahdollisimman kilpailukykyisiä tarjouksia. Voit hakea lainaa myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Yhdessä voitte saada enemmän lainaa pienemmällä korolla.

Mikä on pienlaina?

Pienlaina on vakuudeton pienehkö kulutusluotto. Pienten lainojen laina-aika on yleensä lyhyt, tavallisesti 1–5 vuotta. Kaikkein pienimpien lainasummien kohdalla laina-aika voi olla reilusti alle vuoden mittainen, esimerkiksi muutaman kuukauden. Lainat kannattaakin aina pyrkiä maksamaan mahdollisimman nopeasti pois, koska sillä tavalla saa säästöä korkokuluissa ja muissa kuluissa.

Vakuudettomat lainat ovat monipuolisia ja joustavia. Asiakas itse saa päättää täysin, mihin rahat käyttää. Pienlainan hakuprosessi on erittäin nopea, eli rahat saa tilille pian. Näistä syistä pienlaina sopii hyvin sekä paikkaamaan yllättävää rahapulaa että myös pitkäaikaisten haaveiden ja vähän isompien hankintojen tekemiseen.

Jos esimerkiksi tarvitset uuden tietokoneen tai puhelimen, on ne mahdollista rahoittaa pienlainalla. Elektroniikkaa saa ostettua usein myös osamaksulla, mutta se ei välttämättä ole kaikkein edullisin vaihtoehto. Siksi suosittelemme, että vertailet liikkeiden tarjoamien osamaksujen lisäksi myös vakuudettomat lainat, jotta löydät edullisimman ja itsellesi parhaiten sopivan ratkaisun.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia pienlainasta:

Kuka voi hakea pienlainaa?

Pienlaina on haettavissa kaikille täysi-ikäisille yksityishenkilöille, joilla on säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa.

Mikä on pienlaina?

Pienlaina on pieni usein alle 2000 euron laina jonka hakeminen onnistuu helposti kauttamme.

Kuinka nopeasti saan lainan tilille?

Pienlaina maksetaan asiakkaan tilille usein jo muutamassa minuutissa, lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

Mikä on lainan todellinen vuosikorko?

Lainan todellinen vuosikorko on henkilökohtainen, voit tarkistaa omasi veloituksetta lähettämällä helpon hakemuksen ja vertailemalla saadut lainatarjoukset.

Pienlainan esimerkkilaskelma:

Pienlaina A
2 000 €
6 kk
402 € / kk
2 412 €
Pienlaina B
2 000 €
6 kk
394 € / kk
2 364 €
Pienlaina C
2 000 €
6 kk
362 € / kk
2 172 €
Nordic Bank pienlaina vertailu
2 000 €
6 kk
340 € / kk
Säästöä jopa 62 €/kk!
2 100€
Säästöä jopa 312 €!

Löydät pienlainan esimerkkilaskelmasta tarjouksia, joita on viime aikoina saatu 2 000 euron pienelle lainalle 6 kuukauden maksuajalla. Kuten esimerkistä näkyy, voi lyhyenkin maksuajan lainojen hinnoissa olla todella suuria eroavaisuuksia. Tekemällä lainavertailun löydät parhaat henkilökohtaisen lainatarjouksen itsellesi. Täytä lainahakemus maksutta nettisivuillamme – välitämme sen kymmenille pankeille ja rahoitusyhtiöille, jotta löydetään sinulle mahdollisimman edullinen pienlaina. Saat pian lainatarjouksia sähköpostiisi. Voit vertailla sinulle annettuja lainatarjouksia myös verkkopalvelussamme ja valita niistä helposti edullisimman. 

Katso miten lainan korko, tilinhoitomaksu ja avausmaksu voi vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin: 

Pienlaina A

Luoton määrä 2000 € ja kuukausierä 402 €, 6 kk maksuajalla. Pienlainan vuosikorko 27,7 %. Tilinhoitokulut 15 € / kk. Avausmaksu 150 €.

Pienlaina B

Luoton määrä 2000 € ja kuukausierä 394 €, 6 kk maksuajalla. Pienlainan vuosikorko 24,9 %. Tilinhoitokulut 10 € / kk. Avausmaksu 150 €.

Pienlaina C

Luoton määrä 2000 € ja kuukausierä 362 €, 6 kk maksuajalla. Pienlainan vuosikorko 7,1 %. Tilinhoitokulut 5 € / kk  Avausmaksu 100 €.

Nordic Bank pienlaina vertailu

Luoton määrä 2000 € ja kuukausierä 340 €, 6 kk maksuajalla. Pienlainan vuosikorko 7.1 %. Tilinhoitokulut 0 € / kk. Avausmaksu 0 €.

Pienlainalla voit rahoittaa yllättävät menot tai toteuttaa haaveitasi

Silmälasien hajoaminen, kiireellinen remonttitarve tai äkillinen työttömyys voivat tapahtua kenelle tahansa. Vaikka kuinka olisi yrittänyt etukäteen varautua näihinkin asioihin, ei se aina välttämättä onnistu. Kun ilmaantuu yllättävä rahareikä ja tilin saldo lähestyy nollaa, voi pienlaina tuoda avun. Lainan saa nostettua tilille tavallisesti hyvinkin nopeasti, jopa samana päivänä lainahakemuksen tekemisestä.

Tai sitten haluat hieman vaihtelua arkeesi lomareissun merkeissä tai aiot tehdä kodistasi viihtyisämmän pintaremontilla ja uusilla kalusteilla. Pienlaina voi olla hyvä ratkaisu tällaisissa tilanteissa, joissa et pysty kerralla maksamaan tarvittavaa summaa, mutta pystyt lyhentämään lainaa pienemmissä erissä kuukausittain.

Nopean pienlainan avulla voit toteuttaa unelmasi lomamatkan

Voinko saada pienlainan?

Nordic Bankin kautta voit hakea pienlainaa, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää. Sinulla täytyy myös olla säännölliset palkka- tai eläketulot. Jos haet lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, voitte saada isomman lainan ja pienemmän koron. Meidän kauttamme voit saada lainaa 500 eurosta 70 000 euroon asti.

Laina-aika ja todellinen vuosikorko?

Tavallisesti pienen lainan takaisinmaksuaika on 1-5 vuotta. Voit kuitenkin maksaa lainan takaisin myös sovittua nopeammin, jos sinulla on siihen mahdollisuus. Lainan maksaminen takaisin nopeasti on suositeltavaa, sillä mitä nopeammin maksat sen pois, sitä vähemmän lopulta maksat korkoja ja muita kuluja.

Kätevästä laskuristamme näet heti suuntaa antavan arvion todellisesta vuosikorosta. Vuosikorko on kuitenkin yksilöllinen. Lopullisesti se määräytyy antamiesi tietojen perusteella, joten täytä lainahakemus huolellisesti. Laskurilla pystyt suunnittelemaan, millä lainasummalla ja laina-ajalla kuukausierästä tulisi budjettiisi sopiva.

Lainavertailun avulla säästät kuluissa

Pienlainojen yhdistäminen yhdistelylainaksi voi tuoda merkittäviä säästöjä

Onko sinullekin kertynyt paljon osamaksuja ja pieniä kulutusluottoja? Tavaroiden ostaminen osamaksulla on todella helppoa ja sen vuoksi moni niitä ottaakin sen kummemmin asiaa pohtimatta. Ajan myötä voi kuitenkin käydä niin, että yhtäkkiä havahtuu siihen, että osamaksuja on maksettavana useita eri yrityksille.

Maksat tietysti jokaisesta osamaksusta ja pienestä lainasta myös korkoja ja kuluja joka kuukausi. Siksi pelkästään korkoihin menee kuukausittain paljon rahaa, kun lainoja on useita. Kaikki tämä raha on pois muusta kuluttamisesta ja taloudellinen tilanteesi ja maksukykysi on heikompi, kun lainoja on paljon.

Asialle voi onneksi tehdä jotain. Kaikki pienet lainat on nimittäin mahdollista yhdistää yhdistelylainalla. Yhdistelylaina tuo usein merkittäviä säästöjä. Säästö syntyy siitä, että sinun ei tarvitse enää käyttää niin paljon rahaa korkoihin ja kuluihin, kun maksettavanasi on ainoastaan yksi laina. Näin sinulle jää enemmän rahaa käyttöön, säästöön tai vaikkapa sijoituksia varten. Myös oman talouden hallinta helpottuu, kun on vain yksi laina.

Nordic Bankin nettisivuilla olevalla yhdistelylainalaskurilla voit helposti laskea, minkä verran säästöä saat joka kuukausi yhdistelylainan ansiosta. Laskuria on helppo käyttää. Syötä jokaisen olemassa olevan lainan tiedot laskuriin omalle rivilleen. Kirjoita laskuriin myös uuden yhdistelylainan tiedot. Laskuri laskee puolestasi heti, millaisen summan saat säästettyä joka kuukausi yhdistelylainan ansiosta.

Erityyppiset pienlainat eri tarpeisiin

Markkinoilta löytyy paljon erilaisia vakuudettomia lainoja. Jokaisella niistä on omat piirteensä ja hyvät puolensa, ja ne sopivat erilaisiin tilanteisiin ja käyttötarkoituksiin. Kaikkia vakuudettomia lainoja yhdistää se, että niitä varten ei tarvita takaajia tai vakuuksia. Lainan hakeminen onnistuu alusta loppuun saakka netissä.

Pikalaina on pieni lainasumma, jota haetaan yleensä äkillisten ylimääräisten kulutustarpeiden täyttämistä varten. Pikalainalla maksetaan usein esimerkiksi laskuja, tehdään ruoka- tai vaateostoksia sekä maksetaan muita tavallisen arjen menoja.

Pikalaina on nimensä mukaisesti nopea. Lainaa haetaan netistä ja rahat saa tilille parhaassa tapauksessa jo minuuteissa. Laina-aika on lyhyt, tavallisesti muutamia viikkoja tai kuukausia.

Kulutusluotto on pikalainaa isompi summa. Yleensä kulutusluottoa haetaan 5000–25 000 euroa, mutta summa voi olla myös tätä paljon pienempi tai suurempi. Kulutusluoton laina-aika on 1–15 vuotta. Kulutusluottoa voi hakea yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa.

Lainarahat saa käyttää ihan mihin itse haluaa. Usein kulutusluottoja haetaan monenlaisia arjen menoja varten tai esimerkiksi lomamatkan maksamiseen. Myös kulutusluoton saa tilille nopeasti, minkä vuoksi se soveltuu tilanteisiin, joissa ylimääräistä rahaa tarvitaan pian. Esimerkiksi hajonneen auton saa korjattavaksi nopeasti kulutusluoton avulla.

Yhdistelylainalla voi yhdistää kaikki pienet lainat ja osamaksut. Kun pieniä lainoja on paljon, menee joka kuukausi rahaa todella paljon jo pelkästään lainojen korkoihin. Yhdistelylaina tuo yleensä merkittäviä säästöjä, kun enää ei tarvitsekaan maksaa montaa lainaa, vaan maksettavana on vain yksi laina ja näin ollen vain myös yhden lainan kulut ja korot.

Kertalaina on kerralla tilille maksettava vakuudeton laina. Esimerkiksi erilaiset kulutusluotot ja yhdistelylainat ovat kertalainoja. Koko lainasumma siis siirretään tilillesi yhdessä erässä.

Usein kertalainaa haetaan 1000–10 000 euroa. Lainaa voidaan hakea esimerkiksi lomaa, remonttia tai uusien kodinkoneiden ostamista varten.

Joustoluotto poikkeaa kertalainasta sillä tavalla, että koko lainasummaa ei välttämättä siirretä asiakkaan tilille kerralla. Sen sijaan asiakkaalle myönnetään luottotili ja luottoraja, jonka puitteissa asiakas saa itse nostaa rahaa käyttöönsä sen verran kuin haluaa, silloin kun haluaa.

Joustoluotto palautuu takaisin käyttöön sitä mukaan, kun olet maksanut sitä takaisin. Korkoja maksat vain siitä osasta, jonka olet nostanut omalle tilillesi, et siis koko luottosummasta, jos et sitä käytä. Jos olet esimerkiksi saanut 2000 euron joustoluoton ja nostat siitä omalle tilillesi 600 euroa, maksat korkoja vain tuosta 600 eurosta.

Edullinen pienlaina fiksusti netistä

Pieni laina nopeasti ja turvallisesti Nordic Bankista – Näin haet lainaa

1. Valitse sopiva lainasumma ja kuukausierä.

2. Täytä lainahakemus huolellisesti.

2. Valitse sopiva lainatarjous ja nosta kilpailutettu pienlaina tilillesi.

Täytä lainahakemus huolellisesti nettisivuillamme. Hakemus on ilmainen eikä sen tekeminen sido sinua mihinkään. Alat jo muutamassa minuutissa saada tarjouksia sähköpostiisi.

Voit aivan rauhassa vertailla saamiasi tarjouksia ja tehdä päätöksesi. Kun olet tehnyt päätöksesi, voit saada nostettua lainan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Kilpailuttaaksesi lainat sinun ei tarvitse lähettää hakemusta erikseen jokaiseen pankkiin ja rahoituslaitokseen. Kun teet hakemuksen Nordic Bankissa, hakemuksesi välitetään lähes 30 eri laitokseen. Lainavertailussamme on mukana niin kotimaisia kuin ulkomaisia luotonmyöntäjiä.

Saat siis yhdellä hakemuksella kattavan kuvan tarjolla olevista lainoista. Tarjoukset on järjestetty edullisimman koron mukaan, joten näet heti yhdellä silmäyksellä, mikä tarjouksista on edullisin.

Vertaile lainoja Nordic Bankin avulla, niin säästät aikaa ja rahaa.

Pienlaina nopeasti tilille

Pienlainan hakuprosessi on helppo ja nopea. Hakemus tehdään netissä ja päätöksen saa todella nopeasti. Rahat maksetaan tilille parhaassa tapauksessa jo parissa tunnissa. Näiden seikkojen vuoksi pikaluotto voi olla hyvä apu tilanteissa, joissa ylimääräistä rahaa tarvitaan mahdollisimman pian.

Vaikka olet hakemassa pienehköä lainaa ja saatat tarvita rahat tilillesi nopeasti, sinun kannattaa silti kilpailuttaa lainat. Sillä tavalla saat paljon säästöjä pitkässä juoksussa. Hakemusta ei ole tarpeen lähettää jokaiseen pankkiin ja rahoituslaitokseen erikseen, vaan saat vertailtua Nordic Bankin kautta yhdellä hakemuksella jopa 35 eri pankkia ja rahoitusyhtiötä.

Tee ilmainen lainahakemus nettisivuillamme ja odottele hetki. Saat jo parin minuutin kuluttua ensimmäiset lainatarjoukset. Kaikki tarjoukset tulevat sähköpostiisi. Lisäksi näet ne palvelustamme, jossa tarjoukset on laitettu järjestykseen pienimmän koron mukaan. Jos päätät hyväksyä jonkun tarjouksista, allekirjoita se verkkopankkitunnuksillasi.

Pienlainojen vertailussa kiinnitä huomiota:

Korko ja todellinen vuosikorko

Korko on yksi tärkeimmistä tekijöistä lainojen vertailussa. Korko määrää, minkä verran sinun pitää maksaa luotonmyöntäjälle lainan lisäksi, eli käytännössä se tarkoittaa rahan hintaa.

Korkoon vaikuttaa moni asia, kuten yleinen korkotaso, lainanhakijan yksilöllinen taloudellinen tilanne sekä lainan määrä ja takaisinmaksuaika.

Lisäksi lainoista maksetaan yleensä muita kuluja, kuten aloitusmaksu (maksetaan kerran) sekä tilinhoitomaksut (maksetaan kuukausittain).

Nämä nostavat lainan hintaa ja siksi ne kannattaa huomioida vertailussa.

Matala korko ei välttämättä tarkoita halpaa lainaa, sillä muut kulut saattavat nostaa lainan hintaa huomattavasti.

Pienlainat vertailussa

Todellinen vuosikorko sisältää koron ja kulut, eli se antaa kokonaiskuvan lainan kustannuksista. Todellinen vuosikorko on erittäin hyödyllinen luku, johon kannattaa kiinnittää huomiota pienlainojen vertailussa.

Lainan käsittelykulut

Koron lisäksi lainasta maksetaan erilaisia muita kuluja. Aloitusmaksu veloitetaan lainan nostamisen yhteydessä ja se maksetaan laina-aikana vain kerran. Tilinhoitomaksu taas on kuukausittain maksettava kulu, joka lisätään lyhennyksen ja koron päälle. Se kattaa lainan hallinnointikustannukset.

Tilinhoitomaksua maksetaan joka kuukausi, niin kauan kuin lainaa lyhennetään. Tilinhoitomaksu vaihtelee lainantarjoajan mukaan. Näitä kuukausittaisia maksuja voidaan kutsua eri nimillä, esimerkiksi tilinhoitopalkkioiksi tai lainanhoitomaksuiksi. Lisäksi lainasta voidaan periä laskutuslisä, jos lasku lähetetään paperisena postitse.

Lainan käsittelykulut saattavat vaihdella paljon eri luotonmyöntäjien välillä. Siksi on tärkeää selvittää, kuinka paljon käsittelykuluja lainasta pitää maksaa. Näin voit arvioida kokonaiskustannuksia. Käsittelykulut voivat nostaa lainan kustannuksia huomattavasti. Tämän vuoksi niitä ei kannata jättää huomiota. Pelkkä korko ei kerro koko totuutta pienlainan kustannuksista.

Valitse sopiva takaisinmaksuaika

Takaisinmaksuaika vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin. Mitä pidempi laina-aika on, sitä enemmän korkoja ja kuluja siitä pitää maksaa. Takaisinmaksuaika vaikuttaa myös kuukausierän kokoon. Pienlainalle on tärkeää valita sopiva takaisinmaksuaika, jotta kuukausierästä tulee budjettiisi sopiva. Jokainen kuukausierä pitää pystyä maksamaan ongelmitta.

Pitkä takaisinmaksuaika on houkutteleva, koska silloin kuukausierästä tulee mukavan pieni. Tällöin kuitenkin korkoja ja kuluja maksetaan niin pitkältä ajalta, että lainan kokonaiskustannukset kasvavat suuremmiksi. Siksi usein on kannattavampaa valita lyhyempi laina-aika. Mutta takaisinmaksuaika ei saa olla myöskään liian lyhyt, sillä silloin kuukausierästä voi tulla liian suuri, mikä lisää riskejä. Valitse kuukausibudjettiisi sopiva kuukausierä. Yleensä lainaa voi lyhentää myös alkuperäistä sopimusta nopeammin.

Onko mahdollisuus lyhennysvapaaseen kuukauteen tarvittaessa

Lyhennysvapaa kuukausi tarkoittaa sitä, että tämän kuukauden aikana maksat lainasta vain korot ja kulut mutta et lainanlyhennystä. Lyhennysvapaan aikana laina ei siis lyhene. Maksuvapaasta sovitaan erikseen luotonmyöntäjän kanssa.

Lyhennysvapaa voi olla tarpeellinen, jos joudut äkillisten taloudellisten vaikeuksien eteen tai jos sinulla on muita yllättäviä kuluja. Kannattaa siis tarkistaa jo etukäteen lainan ehdoista, sisältyykö niihin mahdollisuus lyhennysvapaaseen. Maksuvapaata ei ole pakko käyttää, jos sille ei ole tarvetta, mutta mahdollisuus on ehkä hyvä olla olemassa varmuuden vuoksi.

Muut kriteerit

Muut kriteerit, joihin kannattaa kiinnittää huomiota, voivat vaihdella sen mukaan, mikä on sinulle tärkeää. Varmista esimerkiksi, että lainan määrä ja laina-aika ovat sopivat. Ota myös selvää luotonmyöntäjän asiakaspalvelusta. On tärkeää, että saat tarvittaessa apua ja neuvoja lainanhakuprosessin ja lainan takaisinmaksun aikana. Lue lainaehdot tarkasti, jotta tiedät, mihin sitoudut.

Ota pienlainaa vastuullisesti

Ota pienlainaa vastuullisesti ja harkiten

Ennen pienlainan hakemista kannattaa pohtia, onko lainan ottaminen varmasti tarpeellista ja miten laina sopii taloudelliseen tilanteeseesi.

Toisinaan tilapäiseen rahapulaan voi olla parempi etsiä muita ratkaisuja, jotka eivät vaadi lainan takaisinmaksua korkoineen.

Jos päätät ottaa pienlainan, on tärkeää vertailla lainantarjoajia ja valita luotettava kumppani ja edullinen laina.

Nordic Bank tekee yhteistyötä vain luotettavien toimijoiden kanssa, joten voit kilpailuttaa lainan palvelussamme turvallisesti. Moni yhtiö tarjoaa pienlainoja, ja niiden kustannukset ja ehdot voivat vaihdella suuresti.

Tarkista siis lainan todellinen vuosikorko ja vertaa sitä eri lainantarjoajien välillä.

Harkitse myös lainan takaisinmaksuaikaa huolellisesti. Liian lyhyt takaisinmaksuaika tekee kuukausierästä suuren. Tämä lisää riskejä, sillä jos taloudellinen tilanteesi muuttuu tai heikentyy hetkellisesti, et välttämättä enää pysty maksamaan lainanlyhennyksiä ongelmitta. Toisaalta taas liian pitkä takaisinmaksuaika tarkoittaa suurempia kokonaiskustannuksia. Valitse takaisinmaksuaika, joka sopii taloudelliseen tilanteeseesi.

Varmista, että maksat jokaisen kuukausierän ajallaan. Jos kohtaat ongelmia lainan maksamisessa, ota heti yhteyttä lainanantajaan. Voit esimerkiksi saada lyhennysvapaata, jonka aikana lainaa ei lyhennetä ollenkaan. Näin sinulle jää yhden kuukauden aikana enemmän rahaa muihin, kiireellisimpiin tarkoituksiin.

Usein kysytyt kysymykset pienlainasta:

Kyllä, myös opiskelija voi saada pienlainan. Vakuudetonta lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä luottotiedot kunnossa. Pienen pikavipin voi saada myös ilman säännöllisiä tuloja.

Nordic Bankin kautta hakiessa et sitoudu vastaanottamaan lainaa.

Koska lainan korot ja muut kulut eroavat toisistaan voit säästää huomattavasti vertailemalla useita lainatarjouksia samaan aikaan!

Edullisen pienlainan löydät täyttämällä lainahakemuksen kauttamme. Sillä me kilpailutamme yli 30 pankkia ja luotonmyöntäjää yhdellä hakemuksella.

Pienlainasta voi tulla kallista, mikäli ei kilpailuteta lainat hyvissä aijoin. Täytä maksuton lainahakemus ja kilpailuta Suomen pienlainat Nordic Bankin avulla.

Pienlaina otetaan yleensä äkilliseen rahantarpeeseen, sillä se siirretään asiakkaan tilille jo muutamassa minuutissa.

Et tarvitse vakuuksia etkä takaajiia. Säännölliset tulot ja kunnossa olevat luottotiedot toimivat hyvin vakuutena.

Pienlaina on hyvä ratkaisu, kun tarvitset nopeasti lyhytaikaista rahoitusta etkä halua sitoutua pitkäaikaiseen lainaan. Pienlainalla voit tehdä yksittäisiä hankintoja. Rahat saa nopeasti tilille, joten pienlaina voi tuoda avun myös yllättävässä ja kiireellisessä tilanteessa.

Pienlaina on usein alle 2000 euron kokoinen laina. Pienin mahdollinen summa on 500 euroa. Nordic Bankissa voit kuitenkin vertailla lainoja jopa 70 000 euroon saakka.

Pienlaina on pienikokoinen vakuudeton kulutusluotto. Tavallisesti sen laina-aika on noin 1-5 vuotta mutta voi olla myös alle vuoden mittainen. Pienlaina on tarkoitettu lyhytaikaiseen rahoitustarpeeseen. Usein pienlainaa haetaan esimerkiksi odottamattomiin laskuihin, uusien kodinkoneiden ostamiseen tai muihin kiireellisiin menoihin.

Moni rahoituslaitos myöntää pieniä lainoja pienituloisille. Tulojen lisäksi lainan määrään vaikuttaa esimerkiksi hakijan ikä, työsuhde, menot, asumismuoto sekä muut lainat. Voit täyttää lainahakemuksen nettisivuillamme. Se ei sido mihinkään eikä velvoita ottamaan lainaa.

Pienlainan saaminen voi olla hankalaa, jos sinulla ei ole säännöllisiä tuloja tai tulosi ovat erittäin pienet. Maksuhäiriömerkinnät estävät yleensä lainan saamisen kokonaan. Lisäksi lainan saaminen voi olla hankalaa, jos sinulla on jo valmiiksi useita lainoja tai taloudellinen tilanteesi on muuten epävakaa.

Pienlainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota etenkin lainan korkoon ja todelliseen vuosikorkoon. Todellinen vuosikorko antaa parhaan kokonaiskuvan kustannuksista, sillä tuo luku sisältää sekä koron että kaikki kulut. Lisäksi pitää valita sopiva takaisinmaksuaika, jolla kuukausierästä tulee sopivan kokoinen. Kannattaa myös tutustua huolellisesti muihin lainan ehtoihin, esimerkiksi onko mahdollista saada lyhennysvapaa kuukausi tarvittaessa.

Ota lainaa vain todelliseen tarpeeseen. Pienlainaa ei kannata ottaa, jos et pysty maksamaan sitä takaisin sovitussa aikataulussa. Uutta lainaa ei kannata ottaa, jos sinulla on jo paljon velkaa. Tällöin uuden lainan ottaminen saattaa vain pahentaa tilannetta.

Lue lisää: