Pienlaina

Pienlaina nopeasti Nordic Bankista

Pienlaina kannattaa hakea kilpailuttamalla edullisin lainatarjous. Voit hakea pientä lainaa ilman vakuuksia. Laina-aika on yleensä vuodesta viiteen vuoteen. Pienlaina maksetaan tilille jopa saman päivän aikana.

Lainatarjoukset jopa 27 pankilta  Ei velvoita tai sido mihinkään  Palvelu auki 24/7 

Pienlaina kannattaa hakea kilpailuttamalla edullisin lainatarjous. Voit hakea pientä lainaa ilman vakuuksia. Laina-aika on yleensä vuodesta viiteen vuoteen. Pienlaina maksetaan tilille jopa saman päivän aikana.

Pienetkin lainat kannattaa kilpailuttaa – varsinkin kun se on näin helppoa! Todellinen vuosikorko saattaa vaihdella eri pankkien ja luotonmyöntäjien välillä huikeasti.

Kilpailutamme lainahakemuksesi 27 pankilla ja rahoituslaitoksella puolestasi. Palvelumme avulla voit tehdä taloudellisen ja järkevän päätöksen nopeasti.

Täytä tässä ilmainen lainahakemus, joka ei sido tai velvoita vastaanottamaan lainaa. Palvelun avulla voit löytää helposti itsellesi sopivimman lainan edullisilla lainanhoitokuluilla!

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Pienetkin lainat kannattaa kilpailuttaa – varsinkin kun se on näin helppoa! Todellinen vuosikorko saattaa vaihdella eri pankkien ja luotonmyöntäjien välillä huikeasti.

Kilpailutamme lainahakemuksesi 27 pankilla ja rahoituslaitoksella puolestasi. Palvelumme avulla voit tehdä taloudellisen ja järkevän päätöksen nopeasti.

Täytä tässä ilmainen lainahakemus, joka ei sido tai velvoita vastaanottamaan lainaa. Palvelun avulla voit löytää helposti itsellesi sopivimman lainan edullisilla lainanhoitokuluilla!

Pienlainan kilpailuttaminen on fiksua

Menikö autosi rikki, eikä sen korjaamiseen ole juuri nyt varaa? Vai löysitkö kaupasta ihanan uuden sohvan – juuri sellaisen, josta olet jo pitkään haaveillut?

Olipa kyse sitten ikävistä tai mukavista yllätyksistä, pienlaina voi olla hyvä ratkaisu, kun tarvitset nopeasti hieman rahaa.

Lainoja kannattaa aina ensin vertailla. Helpoiten se onnistuu lainavertailupalvelun kautta. Me Nordic Bankilla vertailemme lähes 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta. Yhdellä helpolla hakemuksella saat erittäin kattavan kuvan tarjolla olevista pienlainoista.

Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä se sido tai velvoita mihinkään. Täytä hakemus huolellisesti, jotta saisit mahdollisimman kilpailukykyisiä tarjouksia. Voit hakea lainaa myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Yhdessä voitte saada enemmän lainaa pienemmällä korolla.

Mikä on pienlaina?

Pienlaina on vakuudeton pienehkö kulutusluotto. Pienten lainojen laina-aika on yleensä lyhyt, tavallisesti 1–5 vuotta. Kaikkein pienimpien lainasummien kohdalla laina-aika voi olla reilusti alle vuoden mittainen, esimerkiksi muutaman kuukauden. Lainat kannattaakin aina pyrkiä maksamaan mahdollisimman nopeasti pois, koska sillä tavalla saa säästöä korkokuluissa ja muissa kuluissa.

Vakuudettomat lainat ovat monipuolisia ja joustavia. Asiakas itse saa päättää täysin, mihin rahat käyttää. Pienlainan hakuprosessi on erittäin nopea, eli rahat saa tilille pian. Näistä syistä pienlaina sopii hyvin sekä paikkaamaan yllättävää rahapulaa että myös pitkäaikaisten haaveiden ja vähän isompien hankintojen tekemiseen.

Jos esimerkiksi tarvitset uuden tietokoneen tai puhelimen, on ne mahdollista rahoittaa pienlainalla. Elektroniikkaa saa ostettua usein myös osamaksulla, mutta se ei välttämättä ole kaikkein edullisin vaihtoehto. Siksi suosittelemme, että vertailet liikkeiden tarjoamien osamaksujen lisäksi myös vakuudettomat lainat, jotta löydät edullisimman ja itsellesi parhaiten sopivan ratkaisun.

Pienlainalla voit rahoittaa yllättävät menot tai toteuttaa haaveitasi

Silmälasien hajoaminen, kiireellinen remonttitarve tai äkillinen työttömyys voivat tapahtua kenelle tahansa. Vaikka kuinka olisi yrittänyt etukäteen varautua näihinkin asioihin, ei se aina välttämättä onnistu. Kun ilmaantuu yllättävä rahareikä ja tilin saldo lähestyy nollaa, voi pienlaina tuoda avun. Lainan saa nostettua tilille tavallisesti hyvinkin nopeasti, jopa samana päivänä lainahakemuksen tekemisestä.

Tai sitten haluat hieman vaihtelua arkeesi lomareissun merkeissä tai aiot tehdä kodistasi viihtyisämmän pintaremontilla ja uusilla kalusteilla. Pienlaina voi olla hyvä ratkaisu tällaisissa tilanteissa, joissa et pysty kerralla maksamaan tarvittavaa summaa, mutta pystyt lyhentämään lainaa pienemmissä erissä kuukausittain.

Nopean pienlainan avulla voit toteuttaa unelmasi lomamatkan

Voinko saada pienlainan?

Nordic Bankin kautta voit hakea pienlainaa, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää. Sinulla täytyy myös olla säännölliset palkka- tai eläketulot. Jos haet lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, voitte saada isomman lainan ja pienemmän koron. Meidän kauttamme voit saada lainaa 500 eurosta 70 000 euroon asti.

Laina-aika ja todellinen vuosikorko?

Tavallisesti pienen lainan takaisinmaksuaika on 1-5 vuotta. Voit kuitenkin maksaa lainan takaisin myös sovittua nopeammin, jos sinulla on siihen mahdollisuus. Lainan maksaminen takaisin nopeasti on suositeltavaa, sillä mitä nopeammin maksat sen pois, sitä vähemmän lopulta maksat korkoja ja muita kuluja.

Kätevästä laskuristamme näet heti suuntaa antavan arvion todellisesta vuosikorosta. Vuosikorko on kuitenkin yksilöllinen. Lopullisesti se määräytyy antamiesi tietojen perusteella, joten täytä lainahakemus huolellisesti. Laskurilla pystyt suunnittelemaan, millä lainasummalla ja laina-ajalla kuukausierästä tulisi budjettiisi sopiva.

Pienlaina ilman vakuuksia netistä

Pieni laina nopeasti ja turvallisesti Nordic Bankista – Näin haet lainaa

Täytä lainahakemus huolellisesti nettisivuillamme. Hakemus on ilmainen eikä sen tekeminen sido sinua mihinkään. Alat jo muutamassa minuutissa saada tarjouksia sähköpostiisi.

Voit aivan rauhassa vertailla saamiasi tarjouksia ja tehdä päätöksesi. Kun olet tehnyt päätöksesi, voit saada nostettua lainan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Kilpailuttaaksesi lainat sinun ei tarvitse lähettää hakemusta erikseen jokaiseen pankkiin ja rahoituslaitokseen. Kun teet hakemuksen Nordic Bankissa, hakemuksesi välitetään lähes 30 eri laitokseen.

Edullinen pienlaina nopeasti netistä

Saat siis yhdellä hakemuksella kattavan kuvan tarjolla olevista lainoista. Tarjoukset on järjestetty edullisimman koron mukaan, joten näet heti yhdellä silmäyksellä, mikä tarjouksista on edullisin.

Vertaile lainoja Nordic Bankin avulla, niin säästät aikaa ja rahaa.

Pienlaina nopeasti tilille

Pienlainan hakuprosessi on helppo ja nopea. Hakemus tehdään netissä ja päätöksen saa todella nopeasti. Rahat maksetaan tilille parhaassa tapauksessa jo parissa tunnissa. Näiden seikkojen vuoksi pikalaina voi olla hyvä apu tilanteissa, joissa ylimääräistä rahaa tarvitaan mahdollisimman pian.

Vaikka olet hakemassa pienehköä lainaa ja saatat tarvita rahat tilillesi nopeasti, sinun kannattaa silti kilpailuttaa lainat. Sillä tavalla saat paljon säästöjä pitkässä juoksussa. Hakemusta ei ole tarpeen lähettää jokaiseen pankkiin ja rahoituslaitokseen erikseen, vaan saat vertailtua Nordic Bankin kautta yhdellä hakemuksella jopa 27 eri pankkia ja rahoitusyhtiötä.

Tee ilmainen lainahakemus nettisivuillamme ja odottele hetki. Saat jo parin minuutin kuluttua ensimmäiset lainatarjoukset. Kaikki tarjoukset tulevat sähköpostiisi. Lisäksi näet ne palvelustamme, jossa tarjoukset on laitettu järjestykseen pienimmän koron mukaan. Jos päätät hyväksyä jonkun tarjouksista, allekirjoita se verkkopankkitunnuksillasi.

Usein kysytyt kysymykset pienlainasta:

Kuka voi hakea pienlainaa?

Pienlaina on haettavissa kaikille täysi-ikäisille joilla on säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa.

Mikä on pienlaina?

Pienlaina on pieni usein alle 2000 euron laina jonka hakeminen onnistuu helposti kauttamme.

Kuinka nopeasti saan lainan tilille?

Pienlaina maksetaan asiakkaan tilille usein jo muutamassa minuutissa, lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

Mikä on lainan todellinen vuosikorko?

Lainan todellinen vuosikorko on henkilökohtainen, voit tarkistaa omasi veloituksetta lähettämällä helpon hakemuksen ja vertailemalla saadut lainatarjoukset.

Mihin käyttötarkoituksiin voin hakea pienlainaa?

Pienlaina otetaan yleensä äkilliseen rahantarpeeseen, sillä se siirretään asiakkaan tilille jo muutamassa minuutissa.

Tarvitsenko vakuuksia pienlainan hakemiseen?

Et tarvitse vakuuksia etkä takaajiia. Säännölliset tulot ja kunnossa olevat luottotiedot toimivat hyvin vakuutena.

Sitoudunko vastaanottamaan lainaa?

Nordic Bankin kautta hakiessa et sitoudu vastaanottamaan lainaa.

Miksi pienlainat kannattaa kilpailuttaa?

Koska lainan korot ja muut kulut eroavat toisistaan voit säästää huomattavasti vertailemalla useita lainatarjouksia samaan aikaan!

Mistä löydän edullisen pienlainan?

Edullisen pienlainan löydät täyttämällä lainahakemuksen kauttamme. Sillä me kilpailutamme lähes 30 pankkia ja luotonmyöntäjää yhdellä hakemuksella.

Onko pienlaina kallista?

Pienlainasta voi tulla kallista, mikäli ei kilpailuteta lainat hyvissä aijoin. Täytä maksuton lainahakemus ja kilpailuta Suomen pienlainat Nordic Bankin avulla.