Lainapalvelu

Lainapalvelu 2023 helposti netissä!

Lainapalvelu mahdollistaa nopean ja kätevän tavan kilpailuttaa monien pankkien lainat yhdellä hakemuksella.

Markkinoilla on kymmeniä eri pankkeja ja lainanmyöntäjiä ja lainaa hakiessa säästät aikaa käyttämällä lainapalvelua.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Lainapalvelu mahdollistaa nopean ja kätevän tavan kilpailuttaa monien pankkien lainat yhdellä hakemuksella. Markkinoilla on kymmeniä eri pankkeja ja lainanmyöntäjiä ja lainaa hakiessa säästät aikaa käyttämällä lainapalvelua.

Lainahakemuksen tekemällä saat yhdellä hakemuksella itsellesi tarjoukset kymmenistä eri pankeista. Voit hakea lainaa ilman vakuuksia vaivattomasti ja kilpailuttaa parhaimmat korot suoraan palvelussamme.

Käytä turvallista ja nopeaa Nordic Bankin lainapalvelua. Voit hakea netistä lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Voit saada lainaa 1 -15 vuoden maksuajalla. Lainasumma vaihtelee 500 eurosta jopa 70 000 euroon.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Lainahakemuksen tekemällä saat yhdellä hakemuksella itsellesi tarjoukset kymmenistä eri pankeista. Voit hakea lainaa ilman vakuuksia vaivattomasti ja kilpailuttaa parhaimmat korot suoraan palvelussamme.

Käytä turvallista ja nopeaa Nordic Bankin lainapalvelua. Voit hakea netistä lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Voit saada lainaa 1 -15 vuoden maksuajalla. Lainasumma vaihtelee 5o0 eurosta jopa 70 000 euroon.

Miten Nordic Bank lainapalvelu toimii?

Nordic Bankin lainapalvelu on tehnyt tiedon saannin helpoksi erilaisista lainoista. Lainan hakeminen on turvallista ja vaivatonta.

Lainahakemuksen täyttäminen kestää vain muutaman minuutin.

Täytä hakemus ja lainapalvelumme kilpailuttaa kymmeniä pankkeja puolestasi.

Tarjouksen tekeminen kestää vähän aikaa ja saat tarjouksia erilaisista lainoista melkein samantien.

Lainahakemuksen tekeminen ei ole maksullista eikä velvoita sinua ottamaan lainaa vaikka saisitkin lainatarjouksia.

Voit hylätä tarjoukset tai olla ottamatta niitä laisinkaan.

Lainapalvelu helposti netissä

Kokeile lainalaskuriamme

Lainalaskurin avulla lasket helposti itsellesi sopivan lainasumman ja laina-ajan. Voit katsoa laskurista kätevästi esimerkkitarjouksen siitä, minkäkokoinen lainasi tulisi olemaan. Voit etukäteen arvioida mahdollisia kuukausikuluja ja näet mikä on lainan todellinen vuosikorko.

Täytä hakemus muutamassa minuutissa

Lainaa voi hakea muutamassa minuutissa lainapalvelun lainahakemuksen avulla. Voit saada lainaa heti ilman vakuuksia tai takaajia. Lainaa myönnetään ilman vakuuksia suurimmassa. Lainaa voi hakea uudestaan jos tarjous ei miellytä, kilpailuttamalla eri lainanmyöntäjät päätä mistä voi hakea lainaa itse.

On myös mahdollista hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Yhdessä voitte saada todennäköisesti paremman lainatarjouksen, sillä rinnakkaishakijan lisääminen lainahakemukselle vähentää luotonmyöntäjän riskejä.

Lainapalvelu kilpailuttaa pankit puolestasi

Säästä aikaa ja vaivaa käyttämällä lainapalvelua lainojen kilpailuttamiseen. Nordic Bankin kautta haet lainaa yhdellä hakemuksella kymmenistä eri pankeista ja rahalaitoksista, kuten. Fellow Finance tai Komplett Bank.

Automatiikan avulla saat lainatarjouksia jo muutamissa minuuteissa mihin tahansa vuorokauden aikaan. Lainatarjoukset tulevat sähköpostiisi, josta voit selata eri vaihtoehtoja.

Kannattaa tutustua saatuihin lainatarjouksiin hyvin, sillä korko voi olla erilainen eri pankkien tarjoamissa lainoissa. Voit säästää suuren pennin kilpailuttamalla lainoja. Et sitoudu lainan hakemisessa mihinkään ja tietosi ovat aina turvassa.

Lainatarjoukset ovat korkojärjestyksessä aina pienimmästä suurimpaan, se onkin yksin lainapalveluiden hyödyistä, säästät aikaa myös tarjousten hyväksymisen yhteydessä.

Säästä rahaa lainapalvelun avulla

Lainapalvelu kilpailuttaa lainat puolestasi ja tarjoaa sinulle näkymän missä lainat ovat korkojärjestyksessä halvimmasta kalleimpaan. Säästät rahaa lainapalvelun kilpailuttamisella, ja voit siitä vielä itse kilpailuttaa lainan vielä uudestaan.

Lainaa hyvällä korolla

Lainapalvelumme etsii tarjolla olevista pankeista ja rahalaitoksista parhaimmat tarjoukset puolestasi. Saat lainaa parhaalla korolla lainapalvelun avulla. Useimmiten saat lainaa heti ja lainapalvelun kautta voit saada lainaa netistä todella kätevästi.

Lainaa ilman vakuuksia ja takaajia

Lainapalvelumme kilpailuttaa lainat ilman vakuuksia ja takaajia. Voit hakea lainaa 500 – 70 000 väliltä samalla hakemuksella. Määritä vain summan mitä olet hakemassa. Lainaa voi kokeilla hakea aina 70 000 euroon asti, mutta joskus myös kannattaa kokeilla pienempää, esim. 10 000 euroa.

Pienemmistä lainoista voi hakea lainaa aina 500 ja 2000 euron väliltä ilman vakuuksia. Laina-ajat ovat yleensä lainapalveluissa myös suurempia, 1-15 vuotta on yleisin laina-aika mikä on tarjolla.

Satojen eurojen lainat – lainaa 500 euroa

Lainapalvelun kautta hakemuksella oleva lainatuote on jatkuva, ja varsinkin pienempiä lainoja tulee uusia jatkuvasti. Pienemmissä satojen eurojen lainoissa on yleensä suurempi todellinen vuosikorko, ja jotkut lainat voivat olla kuukauden maksuajalla. Voit hakea 500 euroa lainaa todella lyhyellä maksuajalla, esim. kuukauden maksuajalla olevia lainoja on monia tarjolla.

Tuhansien eurojen lainat – lainaa 5000 euroa

Tuhansien eurojen lainoissa maksuajat saattavat olla jo vähän pidempiä ja korot hieman alhaisempia. Voit hakea 1000 eurosta jopa 3000 euroon saakka lainaa ilman vakuuksia. Monissa lainapalveluissa on myös tarjolla lainoja muilla summilla, esim. 2000 euroa, 4000 euroa tai 5000 euroa.

Kymmenien tuhansien eurojen lainat – lainaa 30 000 euroa

Hyödynnä lainapalveluamme suurempiin hankintoihin. Suurimmissa lainoissa alkaa tarjolla olevat maksuajat olla jo paljon suurempia. Voit saada esim. 30 000 euroa 15 vuoden maksuajalla ja hyvällä korko prosentilla. Suuremmissa lainoissa ollaan kuitenkin paljon tarkempia siitä kenelle lainaa tosiasiassa myönnetään.

Lainapalvelusta voit hakea lainaa ilmaiseksi

Miksi en saanut lainapalvelusta lainaa?

Lainapalvelussamme hakemuksesi välitetään monille eri pankille ja rahoituslaitoksille. Laina myönnetään aina hakijan yksilöllisten tietojen perusteella, jotka menevät täysin pankkien ja rahalaitoksien ehtojen perusteella. Pankkien on pakko katsoa lainan hakijoita tarkalla silmällä, sillä he tulevat haluamaan lainasummansa takaisin korkoineen.

Eri lainapaikoilla, rahalaitoksilla ja pankeilla on omia prosessejaan ja byrokratiaa, joita ei välttämättä kerrota edes julkisesti. Alla listattuna muutama seikka, joka vaikuttaa lainapäätökseen:

Hakijan ikä

Joidenkin pankkien tarjoaman lainan ikäraja on 20 vuotta. Lainaa on mahdollista saada myös 18 vuotiaana, mutta se ei ole sama asia kaikilla pankeilla. Joillain pankeilla ikäraja voi olla myös korkeampikin, jopa 23 vuotta. On myös pankkeja jotka vaativat vähintään 22 vuotta ikää.

Hakijan luottotiedot

Luottotiedot ovat merkittävässä osassa lainan hakemista. Jos olet selvinnyt ilman maksuhäiriömerkintöjä, on sinulla paremmat todennäköisyydet saada lainatarjouksia. Lainaa voi hakea myös ilman luottotietoja, mutta todennäköisempää on saada lainaa jos luottotiedot ovat kunnossa.

Lainan määrä

Voit hakea lainaa lainapalvelussamme 500 euroa sen sijaan että hakisit lainaa 3000 euroa. Toki lainaa voi hakea 3000 euroon asti, mutta jos se on syynä ettet saa lainaa, voit valita aina pienemmän lainan, vaikka 500 eurosta lähtien.

Lainan suhde tuloihin

Säännölliset tulot ovat ehtona lainan saannille, mutta tulot eivät saa myöskään olla liian vähäiset lainalyhennyksiin verrattuna.

Huolellisesti täytetty hakemus

Lainahakemus voi olla täytetty huonosti, minkä vuoksi lainaa ei myönnetä. Jos samantien hakemuksen täyttämisestä saat hylkäävän päätöksen, kannattaa silloin hakemus tehdä uudestaan ja kokeilla mikäli lainaa voi hakea oikeasti vai menikö hakemus vain huonosti läpi.

Vakaat tulot

Lainaa hakiessa kannattaa olla riittävät eläke- tai palkkatulot. Lainanmyöntäjä on tarkkana siitä että oletko valmiudessa maksamaan lainaa takaisin. Tarpeeksi tasaisilla ja hyvillä tuloilla on helppo saada lainaa pankilta kuin pankilta.

Nordic Bankin lainapalvelulla helposti lainaa

Nordic Bank on lainapalvelu, jonka kautta voit hakea lainaa yhdellä hakemuksella kymmenistä eri pankeista ja rahalaitoksista. Lainahakemuksen tekemiseen menee vain muutama minuutti.

Lainahakemuksen voit täyttää verkossa ajasta ja paikasta riippumatta vuorokauden ympäri. Lainahakemuksen täyttäminen on täysin ilmaista, ja voit hakea lainaa ilman minkäänlaista sitoutumista.

Lainatarjoukset saatuasi voit päättää otatko lainaa vai et, voit myös unohtaa tarjoukset ja olla vastailematta mihinkään jos et halua. Sinä päätät miten toimit.

Lainatarjoukset saatuasi kannattaa kuitenkin vielä kilpailuttaa saadut tarjoukset, sillä voit pienellä vaivalla valita itsellesi huomattavasti paremman lainan, ja summa mitä maksat takaisin voi olla jopa tuhansia euroja pienempi.

Nordic Bankin lainapalvelu on avoinna kellon ympäri

Lainalaskurimme avulla voit myös etukäteen arvioida minkälaisia takaisinmaksueriä lainoille voi tulla, minkälainen todellinen vuosikorko voi olla, ja mitkä on todelliset lainan kulut. Laskurin avulla tehty luku on vain arvio, ja vasta tarjoukset saatuasi näet todellisen hinnan lainallesi.

Usein kysytyt kysymykset lainapalvelusta:

Lainavertailun voi tehdä kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 70 000 euroon asti.

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa todellisen vuosikoron veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen. Saat lainatarjoukset pian sähköpostiisi ja todellinen vuosikorko on selkeästi merkattu niihin.

Pisin laina-aika on 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Kyllä, voitte tehdä lainavertailun yhdessä. On suositeltavaa hakea lainaa yhteishakijan kanssa, sillä näin voitte saada edullisemmalla korolla isompaa lainaa, jonka ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Tasalyhennyslaina on nimensä mukaisesti laina, jossa lainan maksuerä pysyy tasasuuruisena eli samana koko laina-ajan. Et siis joudu maksamaan tasalyhennyslainassa suurempia eriä lainan alussa tai lopussa. Kuten kaikissa lainoissa, myös tasalyhennyslainassa kannattaa valita matalin korko.

Lainavertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Vertaile lainat aina säännöllisin aikavälein, niin varmistat ettet maksa koskaan liikaa!

Vakuudeton laina maksetaan nopeasti tilille - usein yhden työpäivän kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen saat lainatarjouksia sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme lainat on järjestettynä parhaan koron mukaan. Näin sinun on helpompi erottaa edullisin laina.

Vakuudeton laina on lainamuoto jonka saamiseen ei edellytetä vakuuksia tai takaajia.

Vakuudettomaan lainan hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi, esimerkiksi tiliotteilla.

Lue lisätietoa lainan hakemisesta: