Halpa laina

Halpaa lainaa heti tilille!

Nordic Bankissa vertailet vakuudettomat halvat lainat helposti ja nopeasti. Palvelussamme saat yhdellä hakemuksella parhaimmillaan jopa 27 lainatarjousta. Hakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä se sido tai velvoita mihinkään.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Nordic Bankissa vertailet vakuudettomat lainat helposti ja nopeasti. Palvelussamme saat yhdellä hakemuksella parhaimmillaan jopa 35 lainatarjousta. Hakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä se sido tai velvoita mihinkään.

Nordic Bankissa vertailet sekä pienet että isommat lainat. Meidän kauttamme voit hakea lainaa oman tarpeesi mukaan 500–70 000 euroa.

Laina-aika on 1–15 vuotta. Kokeile kätevällä laskurillamme, mikä lainasumma ja laina-aika olisi sinulle sopiva. Laskurista näet myös alustavan arvion todellisesta vuosikorosta.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Nordic Bankissa vertailet sekä pienet että isommat lainat. Meidän kauttamme voit hakea lainaa oman tarpeesi mukaan 500–70 000 euroa.

Laina-aika on 1–15 vuotta. Kokeile kätevällä laskurillamme, mikä lainasumma ja laina-aika olisi sinulle sopiva. Laskurista näet myös alustavan arvion todellisesta vuosikorosta.

Lainojen vertaileminen on erittäin tärkeää

Oletko remontoimassa kotiasi tai ostamassa autoa? Vai oletko kenties hankkimassa uusia huonekaluja tai viemässä perheesi lomamatkalle? Vakuudettomalla lainalla voit toteuttaa nämä ja monet muut hankinnat.

Muista kuitenkin aina kilpailuttaa lainat ensin. Lainojen kilpailuttaminen on tärkeää riippumatta siitä, minkälaista lainaa olet hakemassa. Myös pienet lainat on syytä kilpailuttaa, jotta löydät mahdollisimman halvan lainan.

Vakuudettomia lainoja on monenlaisia. On esimerkiksi kerralla tilille maksettavia kulutusluottoja, nopeasti saatavia pikavippejä sekä joustolainoja, jonka voit nostaa tilille sellaisissa osissa kuin itse haluat.

Kaikki nämä ja monet muut lainatyypit voit kilpailuttaa Nordic Bankin nettisivuilla. Me autamme sinua saamaan halpaa lainaa heti tilille.

Halpaa lainaa Nordic Bank vertailupalvelun avulla suoraan netistä

Lainasta maksetaan korkoa ja usein muitakin kuluja, kuten tilinhoitomaksuja. Lainojen kulut ja korot vaihtelevat paljon rahoituslaitoksesta riippuen. Sen vuoksi kannattaa pyytää lainatarjous mahdollisimman monesta eri pankista. Tällä tavalla saat tietää, millä hinnalla voisit tällä hetkellä saada lainaa ja löydät vaihtoehtojen joukosta edullisen luoton.

Lainoja tarjoavat Suomessa pankit ja monet rahoitusyhtiöt. Olisi hankalaa alkaa kysellä tarjousta jokaisesta niistä erikseen. Siksi vertaileminen kannattaa tehdä lainavertailupalvelussa. Se on erittäin helppoa, sillä sinun täytyy täyttää vain yksi ilmainen lainahakemus netissä. Nordic Bankissa voit saada yhdellä hakemuksella parhaimmillaan lähes 35 lainatarjousta.

Täytä hakemukseen huolellisesti kaikki vaaditut tiedot. Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat jo parissa minuutissa ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi. Tavallisesti kaikki tarjoukset saapuvat asiakkaalle kuuden tunnin sisällä. Näet tarjoukset myös palvelustamme, jossa ne järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan. Tämä tekee lainojen vertailemisesta entistä helpompaa, kun näet heti, mikä tarjouksista on koron puolesta edullisin. Tietysti kannattaa silti tutustua muihin tarjouksiin ja sinä itse päätät, minkä niistä lopulta valitset.

Kun olet päättänyt, minkä tarjouksen hyväksyt, voit allekirjoittaa sopimuksen verkkopankkitunnuksillasi. Osa lainanmyöntäjistä vaatii vielä lisäksi liitteitä, joilla todistat maksukykysi. Mitään massiivista paperisotaa ei kuitenkaan yleensä tarvitse käydä, vaan kyse on aivan tavallisista dokumenteista, jotka jokainen löytänee kätköistään melko helposti. Usein saatetaan vaatia esimerkiksi palkkakuittia.

Löydä halpa laina nopeasti kauttamme

Mistä tunnistaa halvan lainan?

Mitä lukuja lainatarjouksista oikeastaan pitäisi tarkastella? Mitä tarkoittaa halpa laina? Lainaan liittyy monenlaisia kuluja, jotka vaikuttavat luottokustannuksiin. Tarjouksista kannattaa tarkastella erityisesti näitä lukuja:

Korko on rahan hinta. Se on korvaus luotonmyöntäjälle siltä ajalta, jolloin raha ei ole luotonmyöntäjän käytettävissä. Nimelliskorko on tärkeä luku, mutta ei kerro aivan koko totuutta lainan kustannuksista.

Todellinen vuosikorko sisältää koron lisäksi kaikki muutkin lainan kulut. Tällaisia voivat olla esimerkiksi avausmaksu ja tilinhoitopalkkiot. Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko antaa siis paremman kuvan siitä, onko laina edullinen vai kallis.

Avausmaksu on maksu, joka pitää maksaa, kun laina nostetaan omalle tilille. Avausmaksun määrä riippuu haetusta lainasummasta ja rahoituslaitoksen hinnastosta.

Tilinhoitopalkkio on eräänlainen palvelumaksu. Tilinhoitopalkkio lisätään kuukausittain laskuun. Se ei yleensä ole kovin iso summa, mutta jos sinulla on maksettavana monta lainaa samanaikaisesti, saattaa tilinhoitomaksuista kasaantua yllättävän suuri summa. Jos sinulla on monta lainaa tai osamaksua samanaikaisesti, suosittelemme tutustumaan lainojen yhdistämiseen.

Lainalaskurin käyttäminen on helppoa palvelussamme

Vakuudetonta lainaa mihin tahansa tarkoitukseen

Moni on varmasti hakenut esimerkiksi asuntolainaa pankista. Asuntolaina on vakuudellinen pankkilaina, joka myönnetään jonkin tietyn asunnon tai talon ostamista varten. Saadaksesi tällaisen lainan, sinulla pitää olla vakuuksia tai takaajia.

Vakuudettomia lainoja varten ei tarvita takaajia eikä vakuuksia. Rahojen käyttökohdetta ei myöskään määrätä mitenkään, vaan saat käyttää rahat mihin itse haluat. Voit siis hakea samassa hakemuksessa lainaa useita eri tarkoituksia varten. Jos tarvitset esimerkiksi uuden puhelimen ja autosi pitää korjauttaa, voit hakea yhden kulutusluoton, joka kattaa nämä molemmat menot.

Voit kattaa vakuudettomalla lainalla monenlaisia kuluja. Lomamatkat, kodin remontoiminen, uudet autonrenkaat, muuttokustannusten kattaminen ja monet muut onnistuvat avullamme. Lainarahat saa nopeasti tilille, minkä vuoksi vakuudeton laina sopii hyvin tilanteisiin, joissa ylimääräistä rahaa tarvitaan mahdollisimman pian.

Vertaile vakuudettomat lainat vaikka pyörän hankintaan

Vakuudettoman lainan saa nopeasti tilille

Vakuudettomien lainojen kiva puoli on se, että lainan hakuprosessi on erittäin nopea ja helppo. Lainaa haetaan netistä. Lainahakemuksen täyttäminen ei vie kauaa ja tarjouksia alkaa tulla sähköpostiin heti. Sopimuksen allekirjoittamisen ja mahdollisesti vaadittujen liitteiden lähettämisen jälkeen saat rahat tilillesi. Usein ne siirretään sinulle jo samana päivänä mutta kuitenkin viimeistään yhden työpäivän kuluessa.

Vakuudettoman lainan hakuprosessi on siis paljon helpompi kuin vakuudellisen. Kun vertailet lainat palvelussamme, voit saada halpaa lainaa.

Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu myös läppärillä

Lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen

Nordic Bankin kautta lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen. Voit saada lainaa, jos sinulla on puhtaat luottotiedot ja vakaat palkka- tai eläketulot.

Lainaa on mahdollista hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Se on kannattavaa varsinkin, jos ensisijaisella hakijalla on pienet tai epäsäännölliset tulot tai haettava lainasumma on suuri.

Rinnakkaishakijan suhteen on samat vaatimukset, eli hänen pitää olla täysi-ikäinen, jolla on vakaat tulot ja puhtaat luottotiedot.

Voit tehdä lainahakemuksen, vaikka et olisi aivan varma, voitko saada lainaa. Hakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen ei sido tai velvoita mihinkään. Voit huoletta lähettää hakemuksen ja katsoa, miten luotonmyöntäjät siihen vastaavat

Löydä sopiva laina nopeasti

Nordic Bank auttaa löytämään halvan lainan

Kotimainen lainavertailupalvelu Nordic Bank vertailee jopa 35 luotonmyöntäjää. Yhdellä ilmaisella hakemuksella voit saada parhaimmillaan 35 lainatarjousta. Nordic Bankin avulla saat helposti kattavan kuvan Suomen lainamarkkinoista.

Voit hakea lainaa, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Et tarvitse vakuuksia etkä takaajia. Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa 500–70 000 euroa. Meidän avullamme saat hankittua mitä tahansa uudesta pyykinpesukoneesta tonttiin. Laina-aika on 1–15 vuotta.

Lainoja on hyvä vertailla riippumatta siitä, tarvitsetko pienen vai ison lainan. Kun valitset mahdollisimman halvan lainan, voit säästää paljon rahaa. Tarkastele tarjouksista erityisesti todellista vuosikorkoa. Se kertoo hyvin lainan kustannuksista.

Lainahakemuksen tekeminen on helppoa. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jo muutamassa minuutissa. Vertaile tarjouksia rauhassa ja kun olet valinnut niistä itsellesi sopivan, voit allekirjoittaa sopimuksen verkkopankkitunnuksillasi. Vertaile lainat Nordic Bankissa, niin saat halpaa lainaa heti tilille.

Usein kysytyt kysymykset halvoista lainoista:

Lainavertailun voi tehdä kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 70 000 euroon asti.

Pisin laina-aika on 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Kyllä voitte. On suositeltavaa hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, sillä näin voit saada edullisemmalla korolla, isompaa lainaa jonka ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Lainavertailun avulla löydät halvan lainan ja voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa lainanhoitokustannuksissa. Vertaile lainat aina säännöllisin aikavälein, niin varmistat ettet maksa koskaan liikaa!

Vakuudeton laina maksetaan tilille usein yhden työpäivän kuluessa, lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Halpa laina löytyy helposti Nordic Bankin lainavertailun avulla. Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset järjestettynä parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa halvin laina.

Vakuudeton laina on lainamuoto jonka saamiseen ei edellytetä vakuuksia tai takaajia.

Vakuudettomaan lainan hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi, esimerkiksi tiliotteilla.