Lainalupaus

Saat lainalupauksen nopeasti Nordic Bankista

Kilpailuta kulutusluotot ja muut lainat Nordic Bankissa. Alat saada lainatarjouksia jo parissa minuutissa.

Voit kilpailuttaa lainat palvelussamme jopa 70 000 euroon asti. Yhdellä ilmaisella hakemuksella tavoitat yli 30 luotonmyöntäjää. Voit siis saada useita lainalupauksia. Täytä lainahakemus nettisivuillamme, niin saat pian ensimmäiset tarjoukset.

Meidän kauttamme voit hakea lainaa ihan mitä tahansa hankintaa tai projektia varten. Vakuudettomat lainat sopivat erinomaisesti esimerkiksi auton tai elektroniikan ostamiseen tai remonttien tekemiseen.

Kilpailuta kulutusluotot ja muut lainat Nordic Bankissa. Alat saada lainatarjouksia jo parissa minuutissa.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Voit kilpailuttaa lainat palvelussamme jopa 70 000 euroon asti. Yhdellä ilmaisella hakemuksella tavoitat yli 30 luotonmyöntäjää. Voit siis saada useita lainalupauksia. Täytä lainahakemus nettisivuillamme, niin saat pian ensimmäiset tarjoukset.

Meidän kauttamme voit hakea lainaa ihan mitä tahansa hankintaa tai projektia varten. Vakuudettomat lainat sopivat erinomaisesti esimerkiksi auton tai elektroniikan ostamiseen tai remonttien tekemiseen.

Mitä lainalupaus tarkoittaa?

Lainatarjous ja lainalupaus tarkoittavat käytännössä lähes samaa asiaa. Lainalupauksesta puhutaan yleensä, kun kyse on asuntolainasta. Kulutusluottojen yhteydessä taas on tapana puhua lainatarjouksesta. Kumpikin tarkoittaa siis sitä, että pankki tai rahoituslaitos on valmis myöntämään lainaa.

Kun harkitset asunnon ostamista, pyydät pankilta lainaa ja jos laina myönnetään, saat pankilta lainalupauksen. Siitä käy ilmi, millaisilla ehdoilla pankki on valmis myöntämään lainaa. Lainalupaus tarkoittaa siis sitä, että pankki sitoutuu antamaan sinulle lainaa. Lainalupaus ei sido sinua, eli voit aivan hyvin myös jättää asunnon ostamatta, jos et satu löytämään sopivaa kotia.

Lainalupausta pyytäessäsi sinun ei tarvitse vielä tietää, minkä asunnon olet ostamassa. Sinun täytyy vain kertoa pankille omasta taloudellisesta tilanteestasi sekä kuvailla, millaisen asunnon aiot ostaa.

Hae lainalupaus fiksusti verkosta

Näiden tietojen perusteella pankki päättää, myöntääkö se lainan. Lainalupaus velvoittaa pankkia antamaan lainan, eli sitä ei enää voi perua. Hae lainalupaus aina kirjallisesti, sillä suullisista sopimuksista tulee helposti kiistaa jälkikäteen.

Tavallisesti lainatarjous on yksityiskohtaisempi kuin lainalupaus. Lainalupauksessa voidaan vain mainita, että hakija voi saada jonkin tietyn lainasumman, mutta mitään muita ehtoja siinä ei välttämättä käydä läpi sen kummemmin. Lainatarjous sen sijaan voi sisältää esimerkiksi takaisinmaksusuunnitelman.

Usein lainalupaus ja lainatarjous ovat alustavia. Kun kyseessä on kulutusluotto, tämä tarkoittaa sitä, että lainan ehdot saattavat vielä muuttua sen jälkeen, kun hakija on toimittanut luotonmyöntäjälle liitteet. Asuntolainasta sovitaan lopullisesti sitten, kun ostettava asunto on löytynyt. Lainalupauksesta huolimatta pankki ei välttämättä myönnä lainaa, jos ostettava kohde on esimerkiksi huonossa kunnossa eikä se näin ollen kelpaa lainan vakuudeksi.

Ostettavan asunnon täytyy vastata alkuperäistä lainahakemusta. Esimerkiksi jos olet pyytänyt lainalupauksen ostaaksesi kerrostaloasunnon kaupungista, et voi yhtäkkiä muuttaa mieltäsi ja ostaa omakotitaloa maalta. Jos tällainen mielenmuutos tulee, pitää sinun hakea uusi lainalupaus.

Hanki lainalupaus etukäteen verkosta

Lainalupauksen voi hankkia etukäteen

Lainalupauksen voi hankkia jo etukäteen, vaikka et vielä tietäisi, mitä olet ostamassa. Tämä pätee niin asuntolainan lainalupaukseen kuin kulutusluottojen lainatarjouksiin. Voit mennä ostoksille hyvillä mielin, kun tiedät, että voit saada riittävästi lainaa hankintaasi varten.

Lainalupauksen ansiosta pystyt tekemään ostotarjouksen kohteesta. Jos alat pohtia lainahakemuksen tekemistä vasta sen jälkeen, kun olet löytänyt kiinnostavan kohteen, saattaa joku toinen ehtiä ensin ja ostaa asunnon nenäsi edestä ennen kuin sinä olet ehtinyt saada rahoitusasiat kuntoon.

Lainalupauksen voimassaoloaika vaihtelee. Tavallisesti lainatarjous tai lainalupaus on voimassa monta viikkoa. Melko tavallinen voimassaoloaika on kolme kuukautta. 

Joidenkin pankkien lupaukset saattavat olla voimassa jopa kuusi kuukautta. Voimassaoloaika käy ilmi lainalupauksesta tai lainatarjouksesta. Pyydä lainalupaus siis aina kirjallisena, jotta voit helposti tarkistaa, miten kauan se on voimassa.

Voiko lainalupauksen saada monesta eri pankista?

Asuntolainan lainalupauksen voi pyytää eri pankeista. Lainaa ei ole pakko ottaa omasta pankista, vaan sitä voi ja kannattaa pyytää myös muista pankeista. Jos kilpaileva pankkikin myöntää lainan, voit palata takaisin omaan pankkiisi kilpailijan tarjoamien lainaehtojen kanssa. Oma pankki saattaa tarjota saman tai tehdä vielä paremman tarjouksen.

Myös lainatarjouksia voi saada monesta eri pankista tai rahoitusyhtiöstä. Kun haet Nordic Bankin kautta esimerkiksi kulutusluottoa, voit saada jopa yli 30 lainatarjousta eri tahoilta. Vertaile tarjouksia ja valitse niistä edullisin. Tällä tavalla voit säästää huomattavia summia rahaa.

Hae edullinen lainalupaus ja toteuta unelmasi, fiksusti!

Lainatarjous tai lainalupaus ei velvoita ottamaan lainaa

Voit hakea lainalupauksen etukäteen, vaikka et vielä tiedä minkä asunnon olet ostamassa. Hakemuksessa pitää kertoa, millaista asuntoa etsii ja miltä alueelta. Laina myönnetään, jos lopullinen ostettava kohde vastaa tätä kuvausta.

Lainalupaus sitoo pankkia myöntämään lainaa, mutta se ei sido asiakasta ottamaan lainaa. Jos siis et löydäkään sopivaa kotia, ei sinun ole pakko ottaa lainaa.

Samat seikat koskevat myös kulutusluottoja ja niiden lainatarjouksia. Lainatarjouksen saaminen ei velvoita ottamaan lainaa. Voit huoletta kokeilla, millä hinnalla voisit saada lainaa. Lopullisen päätöksen lainan ottamisesta teet vasta sitten, kun olet tutustunut tarjouksiin huolellisesti.

Kilpailuta lainat helposti Nordic Bankissa

Lainojen kilpailuttaminen on todella helppoa Nordic Bankissa. Sinun tarvitsee täyttää vain yksi ilmainen lainahakemus nettisivuillamme ja voit sillä saada jopa yli 30 lainatarjousta. Saat tarjoukset suoraan sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme tarjoukset järjestyvät automaattisesti koron mukaan, eli näet helposti, missä tarjouksessa on matalin korko.

Sekä pienet että suuret lainat kannattaa kilpailuttaa. Korot ja kulut vaihtelevat luotonmyöntäjän mukaan. Kannattaa etsiä mahdollisimman edullinen laina, niin voit säästää huomattavia summia rahaa. Vertaile lainoja Nordic Bankissa, niin säästät myös aikaa.

Voit hakea lainaa 500–70 000 euroa 1–15 vuoden laina-ajalla. Laina voidaan myöntää, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Tulot voivat olla palkka- tai eläketuloja. Lainaa on mahdollista hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa.

Kilpailuta lainalupaus Nordic Bankin avulla turvallisesti netissä

Rinnakkaishakijan lisääminen hakemukseen kannattaa etenkin, jos kyseessä on suurempi lainasumma. Yhdessä voitte myös saada lainalle matalamman koron.

Jos sinulla on jo valmiiksi useita kulutusluottoja ja muita pieniä lainoja, kannattaa tutustua yhdistelylainaan. Yhteen yhdistelylainaan voit yhdistää kaikki osamaksusi ja muut lainasi. Näin voit saada paljon säästöjä lainanhoitokuluissa. Säästät rahaa joka kuukausi, kun et enää maksa monen lainan korkoja ja muita kuluja.

Lue myös:

Usein kysytyt kysymykset lainalupauksesta:

Lainalupaus tarkoittaa sitä, että pankki on valmis antamaan sinulle lainan. Lainalupaus sitoo pankkia. Lainalupauksesta puhutaan yleensä, kun kyse on asuntolainasta.

Lainalupaus ja -tarjous tarkoittavat käytännössä lähes samaa asiaa. Lainalupauksesta puhutaan yleensä, kun kyse on asuntolainasta. Lainatarjouksesta taas puhutaan, kun kyse on kulutusluotoista.

Nordic Bankin kautta saat lainatarjouksia tavallisesti jo parissa minuutissa. Voit saada tarjouksia useista eri pankeista ja rahoitusyhtiöistä.

Kyllä, lainalupauksen voi pyytää monesta eri pankista. Näin kannattaakin tehdä. Näin saat selville, millä hinnalla mikäkin pankki olisi valmis myöntämään sinulle lainaa ja voit valita lainalupausten joukosta sen, joka on edullisin ja jossa on parhaat ehdot.

Ei. Lainalupaus sitoo pankkia, mutta ei lainanhakijaa. Sinun ei ole pakko ottaa lainaa, jos et esimerkiksi löydäkään sopivaa asuntoa.

Pankkien asuntolainalupauksen saaminen kestää tavallisesti monta päivää. Kulutusluottojen lainatarjoukset sen sijaan saa jo samana päivänä hakemuksen lähettämisestä.

Rahoituslaitokset ovat kiinnostuneita erityisesti lainanhakijan tulojen ja menojen suhteesta. Sopiva lainan määrä riippuu ihan hakijan maksukyvystä.

Lainalupaus kannattaa pyytää monesta eri pankista ja rahoitusyhtiöstä. Voit saada useita lainatarjouksia, kun teet lainahakemuksen Nordic Bankin kautta.