Lainapäätös heti

Lainapäätös heti Nordic Bankista!

Nordic Bankista saat lainapäätöksen heti. Voit vertailla palvelussamme monia erilaisia vakuudettomia lainoja 500 eurosta 70 000 euroon asti.

Hakemuksen tekeminen on helppoa, eikä se vien kauan aikaasi. Saat lainapäätöksen heti.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Nordic Bankista saat lainapäätöksen heti. Voit vertailla palvelussamme monia erilaisia vakuudettomia lainoja 500 eurosta 70 000 euroon asti. Hakemuksen tekeminen on helppoa, eikä se vien kauan aikaasi. Saat lainapäätöksen heti.

Voit saada kauttamme jopa yli 30 laintarjousta eri pankeista ja rahoitusyhtiöistä. Autamme sinua löytämään edullisen vakuudettoman lainan. Kun olet valinnut tarjousten joukosta itsellesi sopivimman vaihtoehdon, saat rahat tilillesi jo yhden työpäivän kuluessa!

Täytä maksuton lainahakemus, joka ei sido sinua mihinkään ja jonka avulla voit saada säästöjä jopa satoja euroja kuukaudessa.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Voit saada kauttamme jopa yli 30 laintarjousta eri pankeista ja rahoitusyhtiöistä. Autamme sinua löytämään edullisen vakuudettoman lainan. Kun olet valinnut tarjousten joukosta itsellesi sopivimman vaihtoehdon, saat rahat tilillesi jo yhden työpäivän kuluessa!

Täytä maksuton lainahakemus, joka ei sido sinua mihinkään ja jonka avulla voit saada säästöjä jopa satoja euroja kuukaudessa.

Voit saada lainarahat tilillesi jopa muutamassa minuutissa.

Lainapäätös heti netissä

Joskus rahantarve iskee yllättäen. Vaikka kuinka olisi yrittänyt säästää rahaa ja varautua yllätyksiin, ei kaikkeen kuitenkaan aina pysty varautumaan. Milloin tahansa saattaa tulla jokin ylimääräinen kuluerä, joka pitää maksaa heti. Silloin tarvitset ehkä hieman vakuudetonta lainaa ylimääräisiä kuluja varten. Haluat tällaisessa tapauksessa varmasti lainapäätöksen heti – ei parin päivän päästä tai ensi viikolla, vaan heti.

Nordic Bankista saat luottopäätöksen heti, ja halutessasi saat rahat nopeasti tilillesi. Täytä ilmainen lainahakemus nettisivuillamme, niin alat saada lainatarjouksia sähköpostiisi jo parissa minuutissa.

Valitse lainatarjouksista sopivin, allekirjoita sopimus verkkopankkitunnuksillasi ja toimita vielä liitteet, jos sellaisia vaaditaan. Kun kaikki tämä on tehty, saat lainarahat nopeasti tilillesi.

Parhaassa tapauksessa ne tulevat jo samana päivänä.

Tee lainahakemus netissä ja saa lainapäätös heti

Nopeus on ehdottomasti vakuudettomien lainojen parhaita puolia. Juuri nopeuden vuoksi vakuudettomat lainat sopivat hyvin yllättäviin tilanteisiin, joissa ylimääräistä rahaa tarvitaan pian. Kodinkoneiden tai puhelimen hajoaminen, kiireellinen remonttitarve tai vaikkapa postilaatikosta tipahtanut suuri lasku saattavat olla tällaisia tilanteita, joissa avuksi tarvitsee hieman lainaa.

Positiivinen lainapäätös näillä edellytyksillä

Vakuudetonta lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on puhtaat luottotiedot ja vakaat tulot. Lainaa ei yleensä myönnetä, jos hakijalla on kovin pienet tulot tai hänellä on jo paljon velkaa suhteessa tuloihin. Lainaa voi hakea myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Se on kannattavaa varsinkin, jos ensisijaisella hakijalla on pienet tai epäsäännölliset tulot. Yhdessä rinnakkaishakijan kanssa lainaa hakiessa saatte todennäköisemmin positiivisen lainapäätöksen. Lisäksi yhdessä saatatte saada isomman lainan ja lainalle matalamman koron.

Tällaisia lainoja voit hakea kauttamme

Vakuudettomia lainoja on paljon erilaisia. Tässä kerromme lyhyesti erilaisista vakuudettomista lainoista, jotta voit valita lainatyypeistä omaan tilanteeseesi parhaiten sopivan. Kaikki tässä mainitut lainat ovat vakuudettomia, eli niitä varten ei tarvita takaajia tai vakuuksia. Puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot sekä täysi-ikäisyys ovat vaatimuksena. Vakuudettomien lainojen haku tapahtuu netissä. Sen vuoksi ne ovat nopeita ja helppoja.

Vakuudeton pikalaina on pieni tai pienehkö luotto. Kyseessä on nimensä mukaisesti nopea laina. Hakemus käsitellään nopeasti ja rahat siirretään tilille yleensä samana päivänä. Pikalainat myös maksetaan takaisin nopeasti, tavallisesti muutamissa viikoissa tai kuukausissa. Kun laina maksetaan nopeasti pois, korkoja ei ehdi kertyä kovin paljon.

Pikalaina sopii nopeutensa vuoksi erinomaisesti tilanteisiin, joissa eteen tulee yllätys, joka vaatii vähän ylimääräistä rahaa. Esimerkiksi 1000 euron pikalainalla voi saada ostettua uuden tietokoneen hajonneen tilalle.

Vakuudeton kulutusluotto on yleensä pikalainaa suurempi summa. Tavallisesti kulutusluottoa haetaan 500025 000 euroa, mutta Nordic Bankin kautta sitä voi hakea jopa 70 000 euroa. Koska lainasumma on isompi, myös laina-aika on pidempi kuin pikalainassa. Tavallisesti se on 1-5 vuotta, mutta voi olla enintään jopa 15 vuoden mittainen.

Kulutusluottoja käytetään usein esimerkiksi kodin tai mökin remontointia ja sisustamista varten, lomamatkoihin tai auton korjaamiseen. Vakuudeton kulutusluotto on hyvä valinta silloin, kun hankinnan kulut ovat selvillä jo etukäteen. Tiedät siis jo valmiiksi melko tarkasti, minkä verran lainaa tarvitset.

Vakuudeton joustoluotto on jatkuva luotto. Sinulle myönnetään luottoraja, jonka puitteissa saat tehdä nostoja luottotililtä silloin, kun itse haluat ja sen verran kuin haluat. Maksat korkoja vain siitä osasta, jonka olet nostanut omalle tilillesi käyttöösi. Joustoluotto palautuu takaisin käyttöön sitä mukaan, kun olet maksanut sitä takaisin.

Joustoluotto sopii tilanteisiin, joissa hankinnan kulut eivät ole vielä täysin selvillä. Esimerkiksi remontit ovat asioita, joissa monesti tulee eteen yllätyksiä. Et siis välttämättä voi tietää etukäteen ennen remontin aloittamista aivan tarkkaan minkä verran projekti tulee maksamaan kokonaisuudessaan. Tällaisessa tilanteessa joustoluotto voi olla remonttilainaa parempi ratkaisu. Voit hakea joustoluottoa jo ennen remontin aloittamista ja nostaa luottotililtä rahaa, jos eteen tulee yllätyksiä remontin edetessä. Jos remontti on tarkkaan suunniteltu, eikä kustannusten suhteen ole odotettavissa yllätyksiä, niin remonttilaina voi olla parempi ratkaisu. Kannattaa hyödyntää ilmaista remonttilaina-laskuria remontin suunnittelun tukena.

Hae yhdistelylaina netistä ja saa lainapäätös saman tien

Yhdistelylainalla voit saada merkittäviä säästöjä

Vakuudeton yhdistelylaina voi olla hyvä valinta, jos sinulle on kertynyt monia pieniä lainoja ja osamaksuja. Tällaisessa tapauksessa ei kannata ottaa pikalainaa, sillä pikalaina ei sovellu talouden tasapainottamiseen. Tällaisessa tilanteessa parempi ratkaisu on yhdistelylaina.

Yhdistelylainalla voit yhdistää kaikki lainasi ja osamaksusi yhdeksi isommaksi lainaksi. Tällä tavalla voit saada huomattavia säästöjä korkokuluissa ja muissa lainojen kuluissa.

Tavallisesti monta pientä lainaa tulee kokonaisuutena kalliimmaksi kuin yksi iso, koska maksat jokaisesta lainasta korkoja joka ikinen kuukausi.

Lainojen yhdistäminen helpottaa elämää siinäkin mielessä, että pysyt sen avulla helposti kärryillä siitä, minkä verran sinulla on vielä lainaa maksamatta.

Valitse sopiva laina kätevästi verkossa

Yhdistelylainaa on mahdollista hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Voitte siis tehdä lainahakemuksen esimerkiksi yhdessä puolisosi kanssa, jos haluatte yhdistää kaikki osamaksunne ja lainanne. Saatte yhteislainaan lainapäätöksen heti. Rinnakkaishakijan lisääminen lainahakemukseen kannattaa varsinkin jos haettava lainasumma on iso tai pääasiallisella hakijalla on epäsäännölliset tai pienet tulot. Rinnakkaishakija pienentää luotonmyöntäjän riskiä, joten voitte yhdessä saada lainaa matalammalla korolla.

Lainojen kilpailuttaminen Nordic Bankissa on erittäin helppoa

Lainojen vertaileminen on äärimmäisen helppoa. Lainahakemusta ei tarvitse lähettää jokaiseen pankkiin tai muuhun rahoituslaitokseen erikseen, vaan lainavertailupalvelu Nordic Bankissa saat vertailtua yhdellä hakemuksella jopa 35 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä se sido tai velvoita mihinkään. Voit siis huoletta täyttää hakemuksen ja katsoa, millaisia tarjouksia saat.

Sinun kannattaa vertailla lainoja, oletpa sitten hakemassa pientä pikalainaa, suurempaa kulutusluottoa tai keskikokoista joustoluottoa. Korot ja kulut vaihtelevat luotonmyöntäjästä riippuen, joten voit saada paljon säästöjä, kun etsit edullisen lainavaihtoehdon. Lainojen vertaileminen Nordic Bankissa on helppoa, joten voit pienellä vaivalla säästää paljon rahaa.

Kilpailuta lainat helposti Nordic Bankissa

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, alat saada tarjouksia sähköpostiisi jo minuuteissa. Saat siis lainapäätöksen heti. Voit rauhassa vertailla tarjouksia, sillä tavallisesti ainakin osa niistä on voimassa monta viikkoa. Kun olet valinnut tarjousten joukosta sopivan lainan, allekirjoita sopimus verkkopankkitunnuksilla ja toimita vaaditut liitteet. Sitten saat rahat tilillesi. Ne saapuvat sinulle yhden työpäivän kuluessa.

Usein kysytyt kysymykset lainapäätöksestä:

Lainavertailun voi tehdä kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa. Saat lainapäätöksen sähköpostilla heti lainahakemuksen lähetettyäsi.

Kauttamme voit hakea lainapäätöstä vakuudettomille lainoille ja luotoille aina 70 000 euroon asti.

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa todellisen vuosikoron veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen. Saat lainatarjoukset pian sähköpostiisi ja todellinen vuosikorko on selkeästi merkattu niihin. 

Pisin laina-aika on 15 vuotta. Sinun on mahdollista hakea myös maksuvapaata, jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Kyllä, voitte tehdä lainavertailun yhdessä. On suositeltavaa hakea lainaa yhteishakijan kanssa, sillä näin voitte saada edullisemman lainapäätöksen paremmalla korolla ja isommalla lainasummalla.

Tasalyhennyslaina on nimensä mukaisesti laina, jossa lainan maksuerä pysyy tasasuuruisena eli samana koko laina-ajan. Et siis joudu maksamaan tasalyhennyslainassa suurempia eriä lainan alussa tai lopussa. Kuten kaikissa lainoissa, myös tasalyhennyslainassa kannattaa valita matalin korko.

Lähettämällä lainahakemuksen Nordic Bankin lainavertailun kautta netissä, saat lainapäätöksen käytännössä heti. Ensimmäiset lainatarjoukset tulevat sähköpostiin jo muutamissa minuuteissa lainahakemuksen täyttämisen jälkeen.

Lainavertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Vertaile lainat aina säännöllisin aikavälein, niin varmistat ettet maksa koskaan liikaa!

Vakuudeton laina maksetaan nopeasti tilille - usein yhden työpäivän kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen saat lainatarjouksia sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme lainat on järjestettynä parhaan koron mukaan. Näin sinun on helpompi erottaa edullisin laina.

Vakuudettomaan lainan hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi, esimerkiksi tiliotteilla.

Lisätietoa lainoista: