Limiittiluotto

Edullinen limiittiluotto Nordic Bankista

Limiittiluotto nopeasti Nordic Bankin lainavertailun avulla, täytä limiittiluotto hakemus muutamassa minuutissa.

Hakemuksen tekeminen ei sitouta sinua mihinkään.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Limiittiluotto nopeasti Nordic Bankin lainavertailun avulla. Täytä limiittiluotto-hakemus muutamassa minuutissa. 

Välitämme luottohakemuksesi noin 30 pankille ja rahoitusyhtiölle. Muutamissa minuuteissa hakemuksen tekemisestä voit saada jo limiittilaina-tarjoukset itsellesi. Palvelumme kautta näet lainat järjestyksessä halvimmasta kalleimpaan. Niistä on helppo valita itselleen paras luotto.

Nordic Bankissa lainojen kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa. Voit säästää merkittäviä summia rahaa pikaisella lainavertailulla. Parhaimmassa tapauksessa säästät jopa tuhansia euroja. Hakemuksen tekeminen ei sido sinua mihinkään.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Muutamissa minuuteissa hakemuksen tekemisestä voit saada jo limiittiluottotarjoukset itsellesi. Palvelumme avulla näet järjestyksessä halvimmasta kalleimpaan, mikä laina kannattaa ottaa.

Kun kilpailutat lainan vielä itse halvimmalla tarjouksella, säästät aikaa ja rahaa. Parhaimmassa tapauksessa tuhansia euroja.

Mikä on limiittiluotto?

Limiittiluottoa kutsutaan myös nimellä joustoluotto ja se tarkoittaa suurempaa lainaa, jota voit tarvittaessa ottaa aina vähän kerrallaan käyttöösi.

Limiittilaina on joustava tapa hakea lainaa nopeasti tilillesi.

Luottokortissa sinulle myönnetään tietty määrä rahaa, mitä voit nostaa kuten se olisi omaasi. Kuukausittain tulee lasku maksettavaksi ja homma pelittää. Luottokortin todellinen vuosikorko saattaa olla vaan yllättävän korkea.

Limiittiluotossa sinulle myönnetään tietty määrä lainaa, voit ottaa sitä osissa tilillesi ja sopia kuukausieristä lainatarjousta vastaanottaessa.

Voit siis heti ottaa varalle suuremman luoton. Kun luotto on myönnetty, voit nostaa rahaa silloin kun tahdot ja tarve on suurin. 

Avaa limiittiluotto kilpailuttamalla edullisin vaihtoehto verkossa

Miten limiittiluotto toimii?

Limiittilainan hakemus löytyy helposti Nordic Bankin sivustolta. Täytä hakemus ja juuri sinulle räätälöidyt luottotarjoukset lähtevät tulemaan.

Lainahakemukseen määritetään limiittiluoton määrä. Kun lainanantaja on hyväksynyt hakemuksen, saat limiittiluoton käyttöösi. Luottopäätös tulee nopeasti muutamissa minuuteissa.

Lainaa voi nostaa haluamallaan ajankohdalla, kunhan luottoa on jäljellä. Lainaa voi ottaa aina uudestaan, kun edellistä luottoa on maksettu pois. Limiittilaina eli saldolimiitti on siis erittäin joustava lainamuoto.

Esimerkkinä:

  • Henkilö ottaa 2 000 euron lainalimiitin
  • 30 päivän aikana nostoja tehdään 5 kappaletta, yhteensä 2 000 euron edestä
  • Tulee palkkapäivä ja limiittilaina lasku maksetaan osittain pois, 500 euron edestä
  • Luottoa on nyt 500 euron edestä taas käytettävissä haluamallaan ajalla
  • Limiittilaina lasku on vielä 1500 euroa, ja sitä voi maksaa sovitulla tavalla pois
  • Voit siis nostaa esimerkiksi 200 euroa ja limiitti on vielä tallella

Lainasumma voi kokonaisuudessaan pysyä samana, mutta sitä lyhennellään ja nostellaan pikkuhiljaa. Tämä tekee limiittilainasta todella joustavan luotto muodon. Saat myös itse valita mikäli lainasumma on erilainen eri ajankohdissa.

Laina-aika luoton takaisinmaksun suhteen on määritelty erikseen sopimuksessa. Luottolimiittiä määrittelee tietyt seikat: nimelliskorko, todellinen vuosikorko, lainasumma ja kuukausierä.

Limiittiluoton korko ja kulut kannattaa vertailla

Limiittilainan korot ja kulut

Limiittiluottoon vaikuttavat tekijät ovat lainanmyöntäjän määritteleviä, perustuen lainaajan tulotasoon sekä muihin vaikuttaviin tekijöihin. Tarjouksia selaillessa kannattaa vertailla erityisesti lainan todellista vuosikorkoa, joka sisältää nimelliskoron lisäksi myös kaikki muut lainanhoitokustannukset.

Palveluntarjoaja sekä lainasumma ovat suurimmat tekijät, jotka vaikuttavat siihen, miten kallis limiittilaina loppujenlopuksi tulee olemaan. Limiittilainan korko voi esimerkiksi olla riippuvainen kuukausittaisista tilinhoitopalkkioista.

Limiittiluottoa nostaessa kannattaa ottaa huomiota siihen, kuinka paljon rahaa tarvitset ja kuinka paljon nostoja on kuukaudessa. Silloin voit tehdä lainasummallesi huomattavia lisäyksiä, mikäli jokainen nosto on maksullinen. Jos esimerkiksi tekstiviestillä nostaa lainaa, voi jokaisesta viestistä tulla erillinen lisämaksu.

Joissain tapauksissa kulut voi riippua siitä, mikäli lainan haluaa heti tilillesi. Nopeutettu siirto saattaa aiheuttaa täysin eri hinnan lainalle.

Mikäli luottosi on maksullista nostaa jokaisella kerralla, kannattaa pyrkiä vähentämään nostoja. Jos tiedät tarvitsevasi usean päivän saatossa 500 euroa, kannattaa se nostaa kerralla pois lisäkuluja välttääkseen.

Pienistä kuluista voi tulla suuri korko loppusummalle. Lainasumma on riippuvainen esimerkiksi siitä, miten suuri on todellinen vuosikorko, nostopalkkiot, lainasumma ja nostojen määrä luoton aikana.

Limiittiluotto helposti netistä

Limiittiluotto on helppo hakea Nordic Bankin lainahakemuksella. Hakemuksen täyttäminen on muutaman minuutin homma ja alat saamaan lainatarjouksia.

Lainahakemusten teko Nordic Bankin sivuilta on täysin veloituksetonta ja se ei sido sinua mihinkään. Hakemuksia voi tehdä niin usein kuin tahtoo.

Hakemuksen teon jälkeen alat saamaan tarjouksia eri limiittiluotoista, voit olla hyväksymättä lainaa ja unohtaa koko jutun ilman mitään ylimääräistä.

Jos kuitenkin päätät valita itsellesi limiittiluottotarjouksen, kannattaa se kilpailuttaa rahan säästämiseksi. Palvelumme kautta näet halvimmassa korkojärjestyksessä olevat tarjoukset ja voit helposti valita edullisimman.

Limiittiluotto ilman vakuuksia

Limiittiluottoa voit hakea Nordic Bankin kautta ilman vakuuksia tai takaajia. Riittää että sinulla on tasaiset tulot ja maksutiedot kunnossa, niin lainan saanti on todella helppoa.

Voit hakea vakuudettomia limiittiluottoja aina 50 000 euroon asti. Limiittiluotot yleensä lähtevät pienemmistä summista, mutta voit hakea suurempaa summaa alkuun ja ottaa käyttöön sen mitä tarvitset.

Laina-aika liikkuu yleensä 1-15 vuoden välillä, mutta kuluttomasti voit maksaa lainan takaisin koska vain. Lainaa ei kannata turhaan pitkittää, koska ylimääräiset kulut vain kasaantuvat.

Limiittiä ei kannata myöskään turhaan nostaa kerralla pois, vaan pitää siellä tallella tulevaisuuden varalle.

Nordic Bank kilpailuttaa limiittiluoton ilmaiseksi

Nordic Bank kilpailuttaa limiittiluoton puolestasi ilmaiseksi. Sinun ei tarvitse lähteä moniin eri pankkeihin pyytämään tarjouksia, vaan me hoidamme sen puolestasi. Välitämme lainahakemuksesi kerralla 35 eri pankille ja luotonmyöntäjälle.

Hakemuksen tekemisen jälkeen alat saamaan ilmoituksia sähköpostiisi tarjouksista, jotka ovat saatavilla palvelumme kautta.

Voit täyttää limittiluottohakemuksen niin usein kuin tahdot täysin veloituksettomasti, mikään ei myöskään sido sinua hakemuksen jälkeen ottamaan lainaa. Päätät itse otatko tarjouksen vastaan vai et.

Lainatarjoukset näkyvät palvelussamme pienimmästä korkoprosentista suurimpaan, ja voit tehdä lisäkilpailuttamisen vielä itse.

Muista että lainojen kilpailuttamisella voit säästää huomattavasti rahaa ja turhaahan se olisi katsoa halvempi vaihtoehto, kun se on niin helposti tehtävissä.

Nordic Bankin avulla vertailet lainat helposti netissä

Nordic Bankilta limiittilaina ja muut lainatuotteet helposti yhdellä hakemuksella

Nordic Bank kilpailuttaa, limiittilainat, täsmäluotot ja muut lainat puolestasi jopa 35 eri pankin ja rahoitusyhtiön välillä. Saat lainatarjouksen nopeasti ja helposti sähköpostiisi, josta voit vertailla eri hintaiset lainat kätevästi yhdellä hakemuksella.

Limiittilaina myönnetään hakijan yksilöllisten tietojen perusteella. Mikäli sinulla herää kysyttävää lainan hakemisesta, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa [email protected]

Usein kysytyt kysymykset limiittiluotosta:

Pankit myöntävät joskus asiakkailleen limiittilainaa, mutta useasti netissä haetut lainat ovat edukkaampia. Tee itse kilpailutus ja hae lainaa Nordic Bankista.

Kauttamme voit hakea limiittiluottoa ilman vakuuksia aina 50 000 euroon asti. Kertalainaa voit hakea jopa 70 000 euroa.

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa todellisen vuosikoron veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen. Saat lainatarjoukset pian sähköpostiisi ja todellinen vuosikorko on selkeästi merkattu niihin.

Riippuen sopimuksestasi, voi limiittilaina olla maksullista jokaisella nostokerralla. Saat toki luoton kerralla nostettua kätevästi, ilman että yksittäiset nostot muuttavat loppusummaa merkittävästi. Älä hae usein lainaa automaatista, nosta vain tarpeesi mukaan ja mieti aina mihin raha on menossa.

Kyllä, voitte tehdä lainavertailun yhdessä. On suositeltavaa hakea luottoa yhteishakijan kanssa, sillä näin voitte saada edullisemmalla korolla isompaa lainaa, jonka ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Käyttöluotto eli limiittiluotto on myönnetty laina, mitä ei tarvitse ottaa kokonaan tilille, voit ottaa lainaa tarvittaessa helposti kun se on jo myönnetty.

Vakuudeton laina maksetaan nopeasti tilille - usein yhden työpäivän kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Todellinen vuosikorko on henkilökohtainen ja tarkentuu vasta lainatarjouksen saatuasi. Lainatarjouksesta selviää mm. laina-aika, todellinen vuosikorko ja kuinka paljon limiittilaina tulee maksamaan kokonaisuudessaan lainan ottajalle.

Vakuudeton laina on lainamuoto jonka saamiseen ei edellytetä vakuuksia tai takaajia.

Vakuudettoman luoton hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia luottopäätöksen saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi, esimerkiksi tiliotteilla.

Lue myös: