Uudet pikavipit vuonna 2023 kannattaa kilpailuttaa, sillä pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamien pikavippien korot elävät koko ajan. Vaikka hakisit vain pientä lainaa, voit silti saada paljon säästöjä, kun vertailet lainat ensin ja valitset mahdollisimman edullisen vaihtoehdon.

Kilpailuttaminen käy helposti Nordic Bankissa. Voit vertailla yli 30 eri pankin ja rahoitusyhtiön lainatarjoukset helposti yhdellä lainahakemuksella. Meidän avullamme saat kattavan kuvan Suomen lainamarkkinoista ja löydät parhaat tarjoukset pikavipeistä ja muista lainoista. Voit saada jopa kymmeniä lainatarjouksia yhdellä hakemuksella!

Lainan hakeminen on erittäin helppoa. Lomakkeen täyttämiseen menee vain muutama minuutti. Ensimmäiset tarjoukset saat sähköpostiisi jo parin minuutin päästä. Näet kaikki lainatarjoukset myös palvelustamme, jossa ne järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan.

Lainan hakeminen ja tarjousten katsominen ei vielä velvoita mihinkään. Voit siis kokeilla vaikka ihan vain huvin vuoksi, minkä kokoisia pikavippejä sinun olisi mahdollista saada.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Mikä on pikavippi?

Pikavippi on nopean maksuajan laina, missä ei tarvitse olla vakuuksia lainan myöntämiseksi. Vippien summat ovat tyypillisesti pieniä, muutamasta kymmenestä eurosta tuhanteen euroon asti.

Lainoja on helppo sekä nopea saada. Nykyään pikavipin käsite on vähän muuttunut ja laina-ajat voivat olla myös pidempiä. Sinä päätät juuri itsellesi sopivan laina-ajan ja kuukausierän.

Pankkien ja rahoituslaitosten määrä on suuri ja lainavertailulla säästät selkeästi aikaa ja voit vertailla parhaimman tarjouksen itsellesi nopeasti.

Vaikka joillain rahoituslaitoksilla voi olla median uutisoinnin mukaan huono maine, niin itsehän sinä sen päätä millaisen lainan otat tai olet ottamatta. Ehdot ovat selkeästi kaikissa lainoissa luettavissa.

Hae pikavippi fiksusti, vertailemalla halvin korko

Alla muutama esimerkki rahoituslaitoksilta, joilta voit hakea uuden pikavipin vuodelle 2023:

Credigo

Credigo on suosittu lainapalvelu ja se tarjoaa suurempia lainoja ja pikavippejä, muutamasta sadasta eurosta jopa 10 000 € saakka, selkeällä hinnoittelulla, pienellä kuukausierällä ja reilulla laina-ajalla. Credigo toimi aiemmin myös Easycredit.fipalvelussa, joka lopetettiin korkokattouudistuksen myötä.

Euro24.fi

100 % Suomalainen Euro24 -palvelu tarjoaa pienempiä pikavippejä, eli “taskulainaa” 100 – 300 € euron väliltä. Lainan saa nopeasti verkkopankkitunnuksilla tunnistautumalla ja saat lainapäätöksen käytännössä heti hakemuksen täytettyäsi. Laina tulee maksaa takaisin kuudessa erässä, joten laina-aikakin pysyy hallinnassa eikä veny pitkäksi, joka usein kasvattaa kuluja.

Limiitti

Saldo Limiitti on pikavippi, joka tarjoaa joustavuutta raha-asioihin ja voit päättää itse määrästä sekä takaisinmaksun aikataulusta. Sovit juuri sellaiset ajat, jotka sopivat aikatauluihisi. 

Vippi.fi 

Vippi mainostaa olevansa suomen suosituin pikavippipalvelu. Vipistä löytyy pikavipit, jotka saa suoraan tilille sekä joustoluotto, missä saat itsellesi ns. saldoa, mistä voit nostaa pieniä eriä lainaa, kun sille on tarvetta. Sivustolla on kätevä laskuri heti alkuun, mistä voi hakea pikavippiä.

Kilpailutettu laina turvallisesti

Pikavippi pankkitunnuksilla

Pankkitunnuksilla tunnistautuminen tekee lainan hakemisesta nopeaa, turvallista sekä tehokasta. Vahva tunnistautuminen takaa turvallisen lainan hakemisen.

Nopeasti tunnistautumalla säästät aikaa lainan hakemisessa, sekä rahalaitokset voivat turvallisin mielin tarjota sinulle hyvät lainasopimukset. Jotkut järjestelmät voivat tarjota mahdollisuuden automatiikalle tarkistaa tilisi tapahtumat, milloin tarjous tulee nopeammin ja varmemmin.

Ennen kun haet pikavippiä kannattaa lainat kilpailuttaa, Nordic Bankin lainavertailu on fiksu tapa löytää edullinen laina ja säästää huomattavasti rahaa. 

Hae edullinen vippi tästä

Joskus voi tulla yllättäviä menoja ja silloin pikavippi voi olla hyvä apu. Voit hakea pikalainaa verkkopankkitunnuksilla nopeasti ja turvallisesti. Nordic Bank vertailee kymmeniä pankkeja samalla hakemuksella, myös pikavippeihin pankkitunnuksilla. Säästät siis samalla tehokkaasti aikaa ja rahaa, kun sinun ei tarvitse käyttää aikaa lainojen etsintään ja kilpailuttamiseen. 

Saat lainaa verkkopankkitunnuksilla helposti verkossa, ilman vakuuksia. Kaikki Nordic Bankin kilpailuttamat lainat ovat vakuudettomia, se tarkoittaa lainatarjouksen saatuasi todella nopeaa lainaa, mahdollisesti jopa minuuteissa pankkitilille. Koskaan ei voi tietää miten nopeasti rahantarve tulee, ja pikavippi pankkitunnuksilla voi auttaa pois ahdingosta.

Pikavippi tulee tarpeen silloin, kun rahantarve on äkillistä. Lainojen kilpailuttaminen esimerkiksi heikentyneen luottotilanteen vuoksi voi olla ainoa tapa löytää itselleen sopiva pikavippi nopeasti kuluja säästäen. Moni ottaa heti ensimmäisen lainan minkä laskurit antavat, mutta kannattaa seurata eri lainojen ehtoja kulut silmällä pitäen. 

Uudet pikavipit vuoden 2023 aikana kannattaa kilpailuttaa useasti rahan tarpeen mukaan. Rahoituslaitosten korot ja hinnat muuttuvat jatkuvasti sekä uusia rahoittajia tulee markkinoille lisää. Lainsäädäntökin muuttuu aika-ajoin, mikä taas tekee lainojen kilpailuttamisesta tärkeämpää.

Pikavippien kilpailuttaminen on tärkeää, sillä rahoituslaitokset muuttavat tarjouksiaan jatkuvasti. Vuonna 2022 tullut korkokatto-uudistus vaikuttaa lainoihin ja siksi niitä kannattaa aika-ajoin kilpailuttaa uudestaan.

Alla muutama uusi asia pikavippeihin 2023 liittyen 

  • 2020 kesällä päätettiin väliaikaisesta korkokatosta lainoille, mikä on syksyllä 2021 purettu. Yritykset voivat nostaa korkoja suuremmaksi yllättäen, siksi kannattaa seurata uusia toimijoita ja tarjouksia. 
  • Ihmisten heikentyneen rahatilanteen vuoksi lainoja voi olla enemmän tarjolla ja uudet toimijat kannattaa käydä läpi tarkasti.
  • Miksi hakisit pikavippiä? Pikavippi haetaan tilanteessa, kun rahatilanne on heikentynyt tilapäisesti ja laina maksetaan nopeasti takaisin. 

Pikavippi pankkitunnuksilla on kätevä tapa saada raha nopeasti tilille tunnistautumisen jälkeen.

Nykyään lainapalvelut voivat käydä tilitietosi läpi automaattisesti ja sen avulla saadaan nopeasti selville, oletko sopiva lainanhakija.

Uudet pikavipit helposti netistä pankkitunnuksilla

Miten Nordic Bank laina toimii?

Nordic Bank hoitaa puolestasi monta pankkia yhdellä ja samalla lainahakemuksella.

Kilpailutamme jopa kymmeniä eri rahoituslaitoksia puolestasi, nopeasti ja tehokkaasti. Lomakkeen täyttö on todella nopeaa ja lainojen kilpailutus vie sinulta korkeintaan muutamia minuutteja.

Rahan lisäksi Nordic Bank säästää sinulta myös aikaa. Saat lainatarjoukset jo muutamissa minuuteissa sähköpostiisi ja voit valita niistä itsellesi parhaan lainan. Lainat kannattaa kilpailuttaa muutaman kerran vuodessa, parempia tarjouksia tulee aika-ajoin.

Lainaa haettaessa on tärkeää, että omaa säännölliset palkka- tai eläketulot. Rahoituslaitoksille se on ensisijaisen tärkeää, sillä siitä näkee parhaiten maksukyvyn. Pienemmät maksuhäiriöt ei välttämättä rahoituslaitoksia haittaa, mutta ilman luottotietoja voi olla haastavaa saada lainaa. Mikään ei silti estä kokeilemasta lainahakemusten tekoa.

Rahalaitoksia on kymmeniä sekä lainoja on monenlaisia. Vertailustamme löytyy lainoja aina 500 eurosta jopa 70 000 euroon asti. Laina-aika on 1–15 vuotta pitkä. Lainoja kannattaa siis vertailla ja miettiä mikä sopii itselleen parhaiten.

Joskus voi olla tilanne, kun on ottanut muutaman eri lainan ja maksamisen muistaminen voi olla haastavaa, silloin kannattaa myös yhdistää lainoja!

Voi olla, että edellisen lainan lisäksi tarvitsee tehdä muitakin hankintoja. Silloin kannattaa ottaa yhdellä kertaa kilpailutettu isompi laina, johon kaikki muut lainat yhdistetään.

Yhdistelylainan takaisinmaksu on helppoa, koska maksat jatkossa kaikki entiset lainat vain yhdessä erässä.

Nordic Bankilta tulevat lainatarjoukset ovat vakuudettomia lainoja. Se tarkoittaa, ettei sinulla tarvitse olla takaajia tai omaisuutta, jota panttaisit lainaa vastaan.

Vakuudettoman lainan vuoksi tulotason täytyy olla säännöllistä.

Vakuudettoman lainan kohdetta ei myöskään ole määritelty ja voit käyttää sen juuri mihin itse haluat.

Käyttökohteena voi olla esimerkiksi sähkölaskun maksaminen tai ruoan ostaminen tilipäivän lähestyessä. Maksat myöhemmin vipin pois ja homma on selvä.

Nordic Bankin palvelussa lainojen vertailu on täysin ilmaista, eikä vertailun tekeminen velvoita mihinkään. Se on todella nopea tapa tutkia minkälaisia ja kokoisia lainoja sinulle voidaan myöntää.

Tutustu lainatuotteisiimme osoitteessa Nordicbank.fi

Lue myös:

Usein kysytyt kysymykset pikavipeistä pankkitunnuksilla:

Vertaile pikavipit Nordic Bankissa. Voit saada yli 30 lainatarjousta yhdellä hakemuksella. Vippien korot vaihtelevat, joten voit saada huomattavat säästöt, kun etsit mahdollisimman matalakorkoisen pikavipin.

Kyllä, moni luotonmyöntäjä tarjoaa edelleen pikavippejä. Kilpailuta pikavipit Nordic Bankissa, niin tavoitat yhdellä hakemuksella useita luotonmyöntäjiä.

Hae 500 euron pikavippi Nordic Bankin kautta. Saat hetkessä useita lainatarjouksia sähköpostiisi. Vipin saa tilille erittäin nopeasti, usein jo muutamissa minuuteissa lainatarjouksen allekirjoittamisen jälkeen.

Usein pieni pikavippi maksetaan pois yhdessä erässä. Tavallisesti isompikin pikavippi on mahdollista maksaa pois sovittua nopeammin. Mitä nopeammin maksat vipin pois, sitä halvemmaksi se sinulle tulee.

Lainojen takaisinmaksuaika on tavallisesti 1–15 vuotta. Tällöin lainaa lyhennetään kuukausittain. Kun kyseessä on pikavippi, voi laina-aika olla reilusti alle vuoden mittainen. Aivan pieni pikavippi maksetaan usein pois kerralla, yhdessä erässä.

Voit hakea pikavipin pankkitunnuksilla Nordic Bankin kautta. Pankkitunnuksilla tunnistautuminen tekee lainan hakemisesta turvallista ja nopeaa.

Pikavippiä ei kannata ottaa, jos taloudellinen tilanteesi on epävarma, etkä ole täysin varma, pystytkö maksamaan lainan takaisin ajallaan. Pikavippi ei sovellu talouden tasapainottamiseen. Eli jos sinulla on jo monta pientä lainaa ja osamaksuja, ei pikavippiä kannata ottaa, vaan parempi ratkaisu on yrittää lainojen yhdistämistä.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tutustu evästekäytäntöömme.