Euro24

Hae Euro24 lainaa jopa 60 000 euroa maksuvakuutuksella! Saat lainaa 24/7, joustavasti.

Kun haluat vertailla lainat, kilpailutamme Nordic Bankilla Euro24 lainan lisäksi kymmeniä muita rahalaitoksia samalla hakemuksella.

Lue lisää Euro24 tuotteista alta!

Euro24

Mikä on Euro24?

Euro24 Finance Oy on osa Euro24 Group Oyj -konsernia. Euro24 lainaa on myönnetty jo kymmenille tuhansille suomalaisille.

Nykyaikaisia sekä kehittyneitä rahoitustuotteita tarjoava Euro24 haluaa mahdollistaa kuluttajille helpon ja nopean tavan paikata hetkellistä rahantarvettaan.

Euro24 Finance Oy on rekisteröity Etelä-Suomen Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin 2011 alkaen. Yhtiö toimii läheisessä yhteistyössä viranomaisten kanssa ja huolehtii vastuullisesta lainan myöntämisen periaatteista.

Nykyaikaista palvelua suoraan älypuhelimesta

Euro24 Finance Oy on kehittänyt lainapalveluaan ja kertoo haluavansa kehittää sitä entistä kätevämmäksi ja joustavammaksi tavaksi hankkia rahoituspalveluitaan tulevaisuudessa.

Innovatiivisella mobiilisovelluksella Euro24 pystyy tarjoamaan kuluttajille vaivatonta luoton nostamista suoraan omista puhelimistaan.

Nykyaikainen teknologia mahdollistaa automaation avulla vastuullisen luotonantamisen. Euro24 kertookin pitävänsä huolta huolellisesti taloudentilanteen tarkistamisesta ennen lainapäätöksen tekemistä.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta lainat fiksusti!

Nordic Bank lainavertailupalvelun avulla kilpailutat yli 30 rahoitusyhtiötä, ilman sitoutumista.

Yleisiä kysymyksiä Euro24 palveluista:

Paljonko voin saada lainaa?

Euro24:ltä on mahdollista saada lainaa 10 € – 60 000 €. Mikäli haluat kilpailuttaa samalla yli 30 muuta pankkia voit tehdä ilmaisen lainahakemuksen Nordic Bankin verkkosivuilla ja hakea lainatarjoukset 500 € aina 70 000 € saakka.

Kuka voi saada lainaa?

Nordic Bankin kautta lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias jolla säännölliset palkka- tai eläketulot, puhtaat luottotiedot sekä suomalainen henkilöturvatunnus.

Kuinka nopeasti lainarahat maksetaan tilille?

Lainarahat maksetaan tilille usein jo saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Huomioithan että suoritus tapahtuu aina arkisin toimistoaikoina.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Lainan voi aina suorittaa nopeammalla aikataululla pois. Jos haluat suorittaa lainan etuajassa niiin ole yhteydessä luotonmyöntäjään ja pyydä loppusumma. Maksamalla lainan pois ennenaikaisesti, maksat vähemmän tilin hoitokustannuksia ja korkoja. Selvitä ohjeet luotonmyöntäjältä ennen maksua.

Kenelle Euro24 palvelut sopivat?

Yhtiön kehittämä joustoluotto sopii yllättävien menojen ratkaisemiseksi juuri silloin kun sitä eniten tarvitsee.

Nykyaikaiset teknologiat mahdollistavat helpon ja nopean tavan hakea lainaa sekä nostaa sitä omalle tililleen.

Rahoitusta kaipaaville on kuitenkin joitain ehtoja: Sinun tulee olla vähintään 21-vuotias Suomen kansalainen, ei luottohäiriömerkintöjä sekä säännölliset tulot.

Minkälaisia palveluja Euro24 tarjoaa?

Euro24 tarjoaa joustoluottoa asiakkailleen joustavilla ehdoilla. Joustoluottoa voi nostaa kun siltä tuntuu ja takaisinmaksun jälkeen luotto on käytössä aina uudestaan.

Mikäli lainan suuruus ylittää joustoluoton rajan, eli 2 000 euroa, voi Euro24 silloin tarjota mahdollisuuden hyväksyä muiden kilpailijoiden lainoja tai esimerkiksi Taskulainaa.

Lainan voi käyttää siihen mitä kokee itselleen tarpeelliseksi ja hyödyntää joustoluoton mahdollistamaa turvaa taloudelleen. Lainalleen voi myös ottaa maksuturvan, mikä turvaa taloudellisen tilanteen heikentymistä vakuutuksen tavoin.

Euro24 Joustoluotto

Joustoluottoa voi saada jopa 2000 euroa ilman kiinteää vuosimaksua, laskutuslisää tai muita piilokuluja.

Tilin avaaminen ei maksa mitään ja maksat vain kuukausikorkoa nostamastasi lainasta 9,9% sekä nostopalkkiota 14,9% nostettavasta joustoluottosummastasi.

Euro24 Taskulaina

Taskulaina on edullinen ja vakuudeton limiittiluotto 300 euroon asti ja sitä maksetaan takaisin maksimissaan 6 kuukauden ajalta. Et siis sitoudu kovin pitkään lainasopimukseen!

Taskulainan hinnoittelu on edullinen ja löydät henkilökohtaisen hinnoittelusi kätevästi luottosopimuksestasi.

Euro24 taskulaina

Euro24 Maksuturva

Maksuturvalla pystyt turvaamaan heikentyneen maksukyvyn tilannetta työkyvyttömyyden tai työttömyyden varalta.

Jos jäät työttömäksi tai olet työkyvytön, voit hakea vakuutuksen myöntäjältä korvausta lainan takaisinmaksamiseksi. Maksuturvan voi irtisanoa koska tahansa ja sen hinnoittelu on alkaen vain 13,68e kuukaudessa.

Yhteistyökumppaneiden lainat

Kovin tarkasti Euro24 sivuilla ei ole kerrottu mihin asti heiltä voi suoraan saada lainaa, mutta hakemuksen täyttämällä saat sen selville kätevästi.

Jos Euro24 ei voi tarjota sinulle luottopäätöksen perusteella omaa lainatuotettaan, voit saada halutessasi tarjouksen muilta pankeilta samalla hakemuksella.

Miten haen lainaa?

Lainan hakeminen on helppoa. Valitse sopiva lainasumma, täytä hakemus huolellisesti ja valitse sen jälkeen itsellesi sopiva laina ja hyväksy sopimus.

Kun joustoluotto on hyväksytty, sinulle luodaan henkilökohtainen tili ja voit aloittaa lainan nostamisen itsellesi valitsemalla summalla.

Uudella mobiilisovelluksella voit tehdä nostoja kellon ympäri omalla tilillesi mistä tahansa ja milloin sinulle sopii parhaiten. Saat saman sovelluksen avulla kätevästi selville omat tietosi sekä lainahistoriasi.

Lainasopimuksen ehdot

Saat sopimuksen ehdot itsellesi ennen sopimuksen allekirjoittamista ja sen jälkeen uudestaan kun allekirjoittaminen on suoritettu. Voit myös ladata Euro24.fi sivujen kautta taskulainaan liittyvät ehdot.

Muiden luottosopimusten ehdot saat aina henkilökohtaisesti, joten käsitellään tässä kappaleessa pelkästään 300 euron suuruista Taskulainaa.

Mikäli luottosopimuksen ehdoissa on jotain kysyttävää, vastaa Euro24 asiakaspalvelu viesteihinsä nopealla aikataululla. Sähköpostiviesteihin vastataan yhtiön mukaan keskimäärin 15 minuutissa!

Laina-aika ja määrä

Taskulainaa voi hakea korkeintaan 300 euron verran ja sitä maksetaan takaisin maksimissaan 6 kuukauden ajan.

Ensimmäisen nostokerran tulee oltava vähintään 100 euroa, ja nostoja voi tehdä oman rajan puitteissa, mikäli erääntyneitä kuluja ei ole ehtinyt muodostua. Voit siis aina ottaa uusia nostoja kun edelliset on maksettu takaisin!

Takaisinmaksu

Takaisinmaksuerät ovat minimilyhennyksiä ja niiden tulee olla vähintään 100 euroa, lukuun ottamatta ensimmäistä ja viimeistä erää, jotka saattavat olla pienempiä.

Ensimmäinen lasku lähetetään 30 päivän kuluttua lainasopimuksen solmimisesta ja siitä eteenpäin aina kuukauden välein.

Kuukausittaisia takaisinmaksueriä voidaan muuttaa tarpeen vaatiessa jos siitä ollaan sovittu luotonantajan kanssa erikseen.

Peruuttaminen

Luotonsaajalla on oikeus perua 14 vuorokauden kuluessa sopimus sen allekirjoittamisesta. Ilmoitus tulee tehdä kirjallisesti yhtiölle.

Lainasumma tulee maksettavaksi kokonaisuudessaan ja mahdollisesti lainaan liittyvät korkokulut tai käsittelymaksut.

Takaisinmaksun viivästyminen

Jos laskua ei makseta eräpäivänä, lähtee luotonsaajalle maksumuistutus, jonka kustannukseksi tulee 5 euroa ja viivästyskorko lainan maksusuorituksen viivästymisen ajalta.

Viivästyneestä takaisinmaksusta voi myös tulla luottohäiriömerkintä ja luoton maksamatta jättäminen voi johtaa perintätoimiin, joka lisää kustannuksia lainaan liittyen.

Ennenaikainen takaisinmaksu

Lainan voi maksaa koska tahansa takaisin ilman erillistä syytä. Sen voi tehdä kokonaisuudessaan tai osittain ja luotonantajalla on oikeus periä ennenaikaiseen maksuun asti kertynyt korko sekä lainasopimuksen avausmaksu.

Euro24 lainat ja kokemuksia

Euro24 lainan kilpailuttaminen

Kuten artikkelista jo varmasti selviää, niin Euro24 lainan tarjoamat tuotteet ovat hieman erikoisia ja ehkä jopa kalliita. Tietoa on hankalasti selvillä ja prosessi ei vaikuta yksinkertaiselta.

Nordic Bank auttaa tässä tapauksessa lainanhakijaa. Voit Nordic Bankin lainavertailun avulla kilpailuttaa suuren määrän eri lainatarjoajia, kuten Euro24 ja saat kätevästi lainatarjoukset sähköpostiisi jopa yli 20 pankilta ja rahoituslaitokselta.

Lainojen hakeminen ja kilpailuttaminen ei sido sinua mihinkään ja voit tehdä hakemuksia niin usein kuin tahdot. Voit kokeilla halutessasi tehdä lainahakemuksen Nordic Bankin kautta ja sen jälkeen kokeilla Euro24 lainan hakemista erikseen. Huomaat tarjonnan eroavaisuudet ja sen mitä me voimme tarjota poiketen Euro24:stä.

Euro24 todellinen vuosikorko

Euro24 sivuilta löytyy hinnasto vain omasta Taskulainastaan. Yleiset KSL:n mukaiset todelliset vuosikorot ovat viitteellisiä sivujen kautta haetuille lainoilla ja saat aina yksilöllisen tarjouksen omasta lainastasi.

Taskulainan hinnasto ja todellinen vuosikorko 4 kuukauden sovitulla takaisinmaksuajalla:

  • Lainasumma 300 e
  • Avausmaksu 5 euroa
  • Korko 15,18 euroa
  • Yhteensä 320,15 euroa
  • Todellinen vuosikorko 36,96%
  • Tarkista arvio Euro24 sivuilta

Lainaa hakiessasi voit tarkastaa arvion minkälaisesta kuukausierästä voisi olla kyse lainaa hakiessasi. Hinnat ovat vain arvioita, ja perustuvat keskimääräisen lainan määrään, mikä on kuvattu yhtiön sivuilla. Laskurilla voi testata esimerkiksi 5 000 euron lainan 15 vuoden takaisinmaksuajalla, milloin arvio kuukausierästä on 39 euroa. Silloin takaisinmaksettava summa on kokonaisuudessaan jopa 7000 euroa!

Euro24 kokemuksia asiakkailta

Joidenkin kokemuksien mukaan Euro24 tarjoama joustoluotto on yksinkertainen ja hakuprosessi on selkeä. Itselle ei ainakaan sellainen kuva tullut sivuja selaillessa, sillä mistään ei kovin hyvin selviä mitä lainaa yritys tarjoaa itse ja mitä oikeastaan haetaan muilta kilpailijoilta.

Keskustelupalstoja luettaessa monilla ihmisillä tuntuu olevan ongelmia, jos maksut ovat viivästyneet ja joistain ylimääräisistä kuluista varoittavat. Kommentteja on kauemmalta ajalta ja palvelun laatu on voinut muuttua ajan saatossa erilaiseksi nykyisten lakimuutosten vuoksi.

Suora lainaus eräältä kommentoijalta: ”Herrajumala älkää missään nimessä ottako lainaa jos ette halua maksaa hirvittäviä nostokuluja, korkoja. 2000 euron lainalle joka oli 8 kk pituinen tuli maksettavaksi 5008,00 euroa. Siinä sitä euro24 rikastuu ja vauhdilla, mutta sinä et. Pahin kokemus ikinä. ”

Internetissä kuka vain voi sanoa omat kommenttinsa ja lainaehdot ovat määritelty tarkkaan, mikä estää oikeasti tuollaisen tapahtuvan. Maksaessasi lainat  pois sopimuksen mukaan, ei synny minkäänlaisia ylimääräisiä kuluja, joista et etukäteen tietäisi.

Euro24 verkkopalvelut

Euro24 palvelun hallinta onnistuu kätevästi omilta asiakassivuilta netissä tai mobiilisovelluksen avulla puhelimessa. Pääset kätevästi tarkastelemaan avointa laskua, selaamaan maksuhistoriaasi tai nostamaan luottoa käyttöön.

Euro24 verkkosivujen tiedot vaikuttavat hieman monimutkaisilta, mutta osasta tuotteista löytyy tiedot todella simppelisti. Välillä saatetaan mainita pikalainasta ja taskulainasta, kuitenkin pikalaina tarkoittaa heidän tapauksessaan taskulainasta tehtyä nostoa.

Asiakaspalvelun tiedot löytyvät selkeästi, yhtiön mukaan sähköposteihin vastataan todella nopeasti ja reaaliaikainen chat palvelu mahdollistaa joustavan asioinnin sivuilla.

Chat asiakaspalvelu

Euro24 palvelun asioinnin helpottamiseksi on kotisivuilta löytyvä asiakaspalvelu chat. Voit aloittaa keskustelun asiakaspalvelijan kanssa syöttämällä sivuilla olevaan Chat-ikkunaan nimesi sekä sähköpostisi.

Käytäthän lainasopimuksen tekemisessä käytettyä sähköpostiosoitettasi asioinnin helpottamiseksi, sillä asiakaspalvelija löytää tietosi samantien ja pääset nopeammin eteenpäin.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelun yhteystiedot ovat selkeästi sivuilla esillä ja sivuille tultaessa löydät oikeasta yläkulmasta puhelimitse hoidetun asiakaspalvelun tiedot: Avoinna arkisin 8-20 soittamalla numeroon 0600 93 200.

Sähköpostitse saat yritykseen yhteyttä osoitteessa [email protected] tai [email protected] Sivuston mukaan viesteihin vastataan jopa 15 minuutissa keskimäärin.

Euro24 palvelun ongelmia ei voi hoitaa fyysisesti konttorissa, mutta esimerkiksi peruutusilmoituksen kirjeitse voi tehdä osoitteeseen: Euro24 Finance Oy, Aurakatu 8, 20100 Turku.

Muut tiedot netissä

Verkkosivuilta löydät lisäksi usein kysytyt kysymykset, yrityksen tiedot, eri tuotteiden tiedot sekä kirjautumisen omille asiakassivuille.

Kilpailuta lainat turvallisesti Nordic Bankilla

Kilpailuta lainat Nordic Bankilla

Lainan hakeminen saattaa tuntua hankalalta ja varsinkin erilaisia kommentteja lukeneena myös hieman huolestuttavalta.

Voit kilpailuttaa huoletta lainasi Nordic Bankin avulla ja saat suoraan tarjouksia erilaisilta lainatarjoajilta. Voit tarkastella lainatarjouksia korkojen perusteella ja tehdä itse omat valintasi harkintasi mukaan.

Jos olet siis etsimässä helppoa ratkaisua lainojen kilpailuttamiseen, on silloin valintasi Nordic Bank. Voit tehdä ilmaiseksi hakemuksia niin usein kuin haluat etkä sitoudu mihinkään. Vasta lainatarjouksen hyväksyttyäsi sitoudut kyseisen tarjoajan antamaan lainaan. Lainatarjous hyväksytään allekirjoittamalla se verkkopankkitunnuksilla.

Kilpailuta lainat fiksusti

Usein kysytyt kysymykset Euro24 luotosta:

Hakijan tulee olla 21 vuotta täyttänyt Suomessa asuva henkilö, kenellä on säännölliset tulot eikä maksuhäiriömerkintöjä. Lainaa saa ilman vakuuksia, mutta se ei aina tarkoita että lainaa myönnetään täydellä varmuudella.

Euro24 asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8-22. Voit olla yhteydessä yritykseen netti chatin välityksellä, puhelimitse tai sähköpostilla.

Euro24 tarjoama Taskulaina on limiittiluotto 300 euroon asti. Voit siis tehdä nostoja omalta luottotililtäsi ja maksamalla lainaa takaisin vapautuu varat taas käyttöösi uusia nostoja varten.

Euro24 online palvelussa voit ilman vakuuksia kilpailuttaa lainoja, jos annat mahdollisuuden yhtiölle tarjota sinulle kilpailijoiden lainoja. Nordic Bankissa kilpailuttamalla saat kattavamman tarjonnan erilaisia lainamyöntäjiä sekä parhaat korot. Kilpailutamme myös Euro24 tarjoaman lainan.

Palvelusta saa nostettua luottoa omalta tililtäsi joko netissä tai puhelinsovelluksella. Pääset käsiksi tilillesi vuorokauden ympäri ja voit nostaa varoja itsellesi sopivalla ajankohdalla.

Euro24 tarjoama laina myönnetään ilman vakuuksia. Täytä palvelusta lainahakemus ja laina voi olla jo tililläsi saman päivän aikana.

Lainoja käsitellään vuorokauden ympäri, yleensä viimeistään kahden vuorokauden aikana voit saada hyväksytyn lainasopimuksen.

Lainan voi maksaa pois aikaisemmin tai suuremmissa erissä. Lainanmyöntäjä voi periä korot takaisinmaksuun asti tai tilin avausmaksun.

Arvostele palvelu: Euro24

Klikkaa tähteä arvioidaksesi sen!

Keskiarvio: 5 / 5. Arvostelujen määrä: 4

Ei arvosteluita toistaiseksi! Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän palvelun.