Sähköpyörä sopii monenlaisille liikkujille

Sähköpyörät ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina. Sähköpyörällä matka taittuu leikiten. Matkanteko ei tyssää ylämäessäkään, sillä pyörä avustaa satulassa istuvaa jokaisella polkaisulla. Yleensä avustusta on mahdollista säätää itselle tilanteeseen sopivaksi.

Niin työmatkat kuin maastossa pyöräileminen onnistuu sähköpyörällä, kunhan valitset tarkoitukseen sopivan mallisen pyörän. Jos siirryt esimerkiksi työmatkoissa sähköpyöräilyyn, voit säästää polttoainekuluissa. Sähköpyörän käyttökustannukset ovat edulliset ja ajaminen on mukavaa.

Sähköavusteinen pyörä sopii monenlaisille liikkujille. Sekä kokeneet liikkujat että vähemmän liikuntaa harrastaneet saavat sähköpyörästä hyötyä ja iloa. Pyöräily on erinomainen liikuntamuoto. Sähköavustuksen ansiosta pyöräileminen ei ole liian raskasta vähemmän liikkuneellekaan.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Mitä kannattaa ottaa huomioon sähköpolkupyörän hankinnassa?

Sähköpyörässä moottori avustaa polkijaa ja tekee polkemisesta kevyempää. Moottori käynnistyy kun polkeminen alkaa ja pysähtyy kun polkeminen loppuu tai maksiminopeus saavutetaan. Suomen lainsäädännössä polkupyörän enimmäisteho saa olla 250 W ja maksiminopeus 25 kilometriä tunnissa. Tällaisen pyörän kuljettamiseen ei siis tarvita ajokorttia tai liikennevakuutusta.

Markkinoilta löytyy monenlaisia sähköpyöriä eri tarkoituksiin. Hinnat vaihtelevat paljon mallista riippuen. Useimmat sähköpyörät ovat hinnaltaan 1000-5000 euroa. Parilla tuhannella eurolla saa hyvän peruspyörän, jolla työmatkat ja huvireissut taittuvat mukavasti.

Fatbike on paksuilla renkailla varustettu maastopyörä. Sillä voi kulkea melkein missä tahansa. Sähköavusteisella fatbikella liikut vaivatta niin lumessa, mudassa kuin kaupunkien mukulakivillä. Kapeampirenkaiset sähkömaastopyörät sopivat etenkin harrastepyöriksi. Sähköavustuksen ansiosta jaksat polkea pidempään hankalassakin maastossa. Jousituksen määrä vaikuttaa ajomukavuuteen.

Kannattaa myös miettiä etukäteen, kuinka pitkiä matkoja pyörällä on tarkoitus ajaa ja valita sopivan kokoinen akku sen perusteella. Esimerkiksi 500 Wh:n akulla voi polkea tavallisesti 50-100 kilometriä riippuen olosuhteista, mäkisyydestä ja kuljettajan painosta. Kannattaa myös varmistaa, että pyörässä on laadukas moottori. Laadukas moottori tekee ajamisesta sujuvaa ja liikkeellelähdöt ja mäet hoituvat mukavasti ja tehokkaasti.

Sähköpyörä osamaksulla

Sähköpyörä osamaksulla, fiksusti netistä

Monet pyöriä myyvät liikkeet tarjoavat osamaksumahdollisuutta. Kannattaa tutustua huolellisesti liikkeen tarjoaman osamaksun kuluihin ennen sopimuksen tekemistä, sillä kulut saattavat olla yllättävän korkeat. Osamaksun todellinen vuosikorko saattaa olla jopa yli 20 %.

Nordic Bankista voit löytää edullisemman vaihtoehdon osamaksulle. Voit ottaa esimerkiksi edullisen kulutusluoton, jolla ostat pyörän. Kulutusluotto maksetaan takaisin osissa kuukausimaksulla aivan kuten kauppojen osamaksutkin, mutta kulutusluoton korot saattavat olla paljon matalammat. Liikkeen tarjoamassa osamaksussa on yleensä kiinteä korko, kun taas kulutusluoton korkoon vaikuttaa myös lainanhakijan yksilöllinen taloudellinen tilanne.

Voit kokeilla kätevällä lainalaskurillamme, millainen kuukausierä olisi sinun budjettiisi sopiva. Esimerkiksi 2000 euron laina ja 2 vuoden laina-aika tarkoittaisi sitä, että kuukausierä olisi arviolta noin 87 euroa. Jos haluat kuukausierästä hieman pienemmän, valitse pidempi laina-aika. Esimerkiksi 4 vuoden takaisinmaksuaika tarkoittaisi sitä, että 2000 euron lainan kuukausierä olisi noin 45 euroa.

Tällä tavalla saat pyörän maksettua sopivan kokoisissa kuukausierissä. Kulutusluotto on mahdollista myös maksaa pois sovittua nopeammin, jos niin haluat. Kokeile siis lainalaskurilla, millainen lainasumma ja laina-aika olisi sinulle sopiva. Laskurissa näkyvä arvio todellisesta vuosikorosta ei välttämättä ole lopullinen luku. Todellinen vuosikorko on aina yksilöllinen, joten saat lopullisen todellisen vuosikoron selville sinulle lähetetyistä lainatarjouksista.

Vertaa sähköpyörän osamaksut netissä

Näin kilpailutat lainat

Edullinen kulutusluotto löytyy kilpailuttamalla. Kilpailuttaminen on erittäin helppoa Nordic Bankissa. Toimi näin:

1. Täytä ilmainen lainahakemus nettisivuillamme.
2. Vertaa lainatarjouksia.
3. Valitse sopiva lainatarjous, allekirjoita lainasopimus verkkopankkitunnuksilla netissä ja nosta rahat tilillesi.

Voit yhdellä ilmaisella hakemuksella saada jopa yli 20 lainatarjousta. Vertaile tarjouksia rauhassa ja kun olet valinnut niistä itsellesi sopivan, saat rahat tilillesi yhden työpäivän kuluessa.

Meidän kauttamme voit hakea lainaa 500 eurosta jopa 70 000 euroon asti. Voit hakea yhtä lainaa montaa eri hankintaa varten.

Jos olet ostamassa sähköpyörän lisäksi vaikka uutta puhelinta, voit hakea kerralla lainan, joka kattaa nämä molemmat hankinnat. Tämäkin on keino säästää rahaa. Kun sinulla on vain yksi laina monen pienen sijaan, säästät korkokuluissa ja muissa lainojen kuluissa.

Kilpailuta lainat

Lisää esimerkkejä asioista, joiden rahoittamisessa Nordic Bank voi auttaa:

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tutustu evästekäytäntöömme.