Tasalyhenteinen laina

Tasalyhenteinen laina Nordic Bankin lainavertailussa

Kilpailuta tasalyhennyslainat helposti Nordic Bankissa, niin löydät edulliset lainat. Välitämme hakemuksesi yli 30 rahoituslaitokselle.  Kilpailuta lainat Nordic Bankissa jopa 70 000 euroon asti.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Kilpailuta tasalyhennyslainat helposti Nordic Bankissa, niin löydät edulliset lainat. Välitämme hakemuksesi yli 30 rahoituslaitokselle.

Kilpailuta lainat Nordic Bankissa jopa 70 000 euroon asti.

Lainahakemuksen voi täyttää nettisivuillamme koska tahansa. Hakemuksen tekeminen on maksutonta, eikä pelkkä hakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen sido ottamaan lainaa.

Ensimmäiset lainatarjoukset tulevat sähköpostiisi jo parissa minuutissa, ja rahat siirretään sinulle yhden työpäivän kuluessa.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Lainahakemuksen voi täyttää nettisivuillamme koska tahansa. Hakemuksen tekeminen on maksutonta, eikä pelkkä hakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen sido ottamaan lainaa.

Ensimmäiset lainatarjoukset tulevat sähköpostiisi jo parissa minuutissa, ja rahat siirretään sinulle yhden työpäivän kuluessa.

Mikä on tasalyhenteinen laina?

Tasalyhennyslainan maksuerä koostuu kiinteästä lyhennyksestä ja korosta. Lyhennysosa pysyy koko ajan samana, mutta korot saattavat vaihdella.

Kun korko muuttuu, maksuerän koko muuttuu. Jos korko nousee, maksuerä nousee. Jos korko laskee, maksuerä pienenee. Laina-ajassa ei tapahdu muutoksia.

Tasalyhenteinen laina lyhenee alusta asti nopeasti, koska iso osa kuukausierästä koostuu lyhennyksestä. Maksuerät pienenevät vähitellen, kun laina lyhenee, jos korkotaso pysyy suurin piirtein samana. Tämä johtuu siitä, että korkojen euromäärä vähenee koko ajan, kun lainaa lyhennetään.

Alussa tällaisen lainan lyhentäminen on siis raskaampaa, koska maksuerät ovat suurempia. Myöhemmin lainan lyhentäminen tulee helpommaksi, koska maksuerät pienenevät.

Tasalyhenteinen laina fiksusti verkosta

Kokeile helppokäyttöisellä lainalaskurillamme mikä olisi sinulle sopiva lainasumma ja laina-aika. Valitse sopiva lainan määrä sekä laina-aika, niin laskuri näyttää sinulle heti arvion kuukausierästä. Laina-aikaa muuttelemalla näet heti, miten takaisinmaksuajan pituus vaikuttaa kuukausierään. Laskurin avulla voit helposti suunnitella lainan ottamista ja sopivaa laina-aikaa.

Tasalyhenteisen lainan edut ja haitat:

+ Laina lyhenee alusta asti nopeasti.

+ Tiedät laina-ajan etukäteen tarkalleen.

+ Kun lainaa on lyhennetty jonkin aikaa, maksuerät yleensä pienenevät.

– Maksuerät ovat aluksi suuremmat.

– Maksuerät nousevat, jos korko nousee.

Millaisessa tilanteessa tasalyhenteinen laina on hyvä vaihtoehto?

Tasalyhenteinen laina on hyvä vaihtoehto, jos haluat tietää tarkasti etukäteen, minkä mittainen laina-aika on. Laina-aika ei muutu, vaikka korko muuttuisi. Koron muutokset vaikuttavat maksuerän kokoon. Tällainen laina sopii siis sinulle, jos taloutesi kestää myös mahdollisen korkojen nousun ja siitä aiheutuvan maksuerän kasvun.

Tällainen laina sopii henkilölle, joka pystyy aluksi maksamaan isompaa maksuerää. Alussa tasalyhennyslainan lyhentäminen on raskaampaa, mutta myöhemmin maksuerät yleensä pienenevät. Maksuerät pienenevät, kun laina lyhenee, jos korot pysyvät samana. Korkojen nousu kasvattaa maksuerien kokoa.

Laina lyhenee alusta lähtien tasaisesti. Lainaa lyhennetään koko ajan samalla summalla, vain korkojen määrä vaihtelee. Jos haluat, että laina lyhenee tasaisesti koko ajan, on tasalyhenteinen laina hyvä valinta.

Kilpailuta lainat turvallisesti Nordic Bankissa

Muita lainanlyhennystapoja: annuiteettilaina ja kiinteä tasaerälaina

Annuiteettilainan kuukausierä muuttuu, kun korko muuttuu. Jos korko nousee, maksuerä kasvaa. Jos korko laskee, maksuerä pienenee. Korko on sidottu usein 12 kuukauden euriboriin. Se tarkoittaa sitä, että korko tarkistetaan 12 kuukauden välein. Laina-aika pysyy koko ajan samana, vaikka korossa tapahtuisi muutoksia.

Annuiteettilainan ja tasalyhennyslainan ero on se, että annuiteettilainassa lainaa lyhennetään aluksi pienemmällä summalla ja maksuerät koostuvat suurelta osin korosta, kun taas tasalyhennyslainassa laina lyhenee koko ajan tasaisesti. Kun annuiteettilaina lyhenee, yhä suurempi osuus maksuerästä koostuu lyhennyksestä ja pienempi osa menee korkoihin.

Kiinteä tasaerälaina eroaa näistä muista lainanlyhennystavoista sillä tavalla, että muutokset korossa vaikuttavat laina-aikaan. Kuukausierät pysyvät koko ajan samana. Kun korot nousevat, laina-aika pitenee. Kun korot laskevat, laina-aika lyhenee. Tällainen laina lyhenee aluksi hitaammin, koska iso osa kuukausierästä koostuu korosta. Lainan lyhentyminen kiihtyy ajan kuluessa, kun laina lyhenee.

Tasaerälainan hyvä puoli on se, että lainakulut on helppo ennakoida, koska maksuerät pysyvät samana koko laina-ajan. Maksuerä on aina vähintään koron suuruinen. Jos korko nousee paljon laina-aikana saattaa käydä niin, että koko maksuerä menee korkojen maksuun, jolloin laina ei enää lyhene. Tällaisessa tilanteessa joudutaan yleensä neuvottelemaan uusi maksusuunnitelma.

Riippuu henkilöstä ja tilanteesta mikä kenellekin on paras lainanlyhennystapa. Annuiteettilaina ja tasalyhennyslaina sopivat henkilölle, joka ei välitä siitä, että maksuerät saattavat muuttua ja jonka talous kestää myös korkojen nousun. Laina-aika on tällaisessa lainassa tarkalleen tiedossa jo etukäteen. Kiinteä tasaerälaina sopii henkilölle, joka haluaa tietää tarkasti millainen summa lainan lyhentämiseen menee kuukausittain ja joka ei välitä siitä, että laina-aika saattaa muuttua.

Kilpailuta lainat Nordic Bankissa

Lainat kannattaa kilpailuttaa, koska sillä tavalla voit säästää huomattavia summia rahaa. Korkojen ja kulujen määrä vaihtelee. Siksi lainatarjous kannattaa pyytää mahdollisimman monesta eri rahoituslaitoksesta. Kun vertailet tarjouksia, löydät edullisen lainan ja säästät rahaa.

Kilpailuta lainat Nordic Bankissa, niin säästät myös aikaa. Lainahakemusta ei tarvitse lähettää jokaiseen rahoituslaitokseen erikseen, vaan kun teet yhden lainahakemuksen Nordic Bankissa, voit saada jopa yli 30 lainatarjousta.

Lainojen vertaileminen palvelussamme on erittäin helppoa. Välitämme hakemuksesi eri pankeille ja rahoitusyhtiöille. Lainatarjoukset lähetetään suoraan sähköpostiisi. Tutustu niihin tarkasti ja valitse niistä itsellesi sopivin vaihtoehto. Saat miettiä asiaa rauhassa, sillä usein ainakin osa lainatarjouksista on voimassa monta viikkoa. Tarjouksen voimassaoloaika käy ilmi tarjouksesta.

Valitse itsellesi sopivin lainatarjous

Lainarahat saa käyttää ihan mihin tahansa tarkoitukseen. Voit siis hakea vakuudetonta lainaa aina, kun mielessäsi on mikä tahansa projekti tai hankinta. Esimerkiksi uuden puhelimen ostaminen, auton korjauttaminen, juhlien järjestäminen tai remontin toteuttaminen onnistuu avullamme. Meidän kauttamme voit hakea lainaa 500 eurosta 70 000 euroon asti.

Vakuudetonta lainaa varten ei tarvita ollenkaan vakuuksia eikä takaajia. Voit siis saada tällaisen lainan, vaikka sinulla ei olisi vakuudeksi kelpaavaa omaisuutta. Voit hakea lainaa, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla on puhtaat luottotiedot sekä säännölliset palkka- tai eläketulot. Hakemuksen tekeminen on riskitöntä, sillä pelkkä hakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen ei sido ottamaan lainaa.

Usein kysyttyä tasalyhenteisestä lainasta:

Tasalyhenteisen lainan maksuerä koostuu kiinteästä lyhennyksestä ja korosta. Lyhennysosa pysyy samana koko laina-ajan, mutta korot saattavat vaihdella. Korkojen muutokset vaikuttavat maksuerän kokoon. Laina-aika ei muutu, vaikka koroissa tapahtuisi muutoksia.

Tasaerälainassa maksuerä pysyy koko ajan samana, kun taas tasalyhenteisessä lainassa maksuerän koko voi muuttua. Tasaerälainassa korkojen muutokset vaikuttavat laina-ajan pituuteen. Tasalyhenteisen lainan maksuerä muuttuu, kun korko muuttuu. Ja yleensä ajan kuluessa maksuerä pienenee, kun koron määrä vähenee. Tasalyhennyslainan laina-aika ei muutu, vaikka koroissa tapahtuisi muutos.

Tasalyhenteinen laina lyhenee alusta saakka tasaisesti tietyllä summalla. Annuiteettilainan maksuerä taas muodostuu aluksi suurelta osin korosta. Tällainen laina lyhenee siis aluksi hitaammin. Myöhemmin lyhennyksen määrä kasvaa ja korkojen määrä pienenee. Kummassakin lainassa laina-aika pysyy koko ajan samana, ja koron määrä vaikuttaa maksuerien kokoon.

Luottokorko tarkoittaa lainan kuukausittaista tai vuotuista korkoprosenttia. Luottokorko ei kerro kaikkia lainan kustannuksia, sillä se ei sisällä muita lainan kuluja. Todellinen vuosikorko ottaa huomioon nimelliskoron sekä muut lainan kulut, joten lainoja vertaillessa kannattaa tarkastella erityisesti todellista vuosikorkoa.

Tasalyhenteinen laina lyhenee koko ajan tasaisesti samalla summalla. Korkojen määrä voi vaihdella. Kun korko nousee, maksuerä kasvaa. Kun korko laskee, maksuerä pienenee. Laina-aika ei muutu, vaikka korko muuttuu.

Lainaa voi saada täysi-ikäinen. Osa luotonmyöntäjistä ei myönnä lainaa nuorille aikuisille, koska heidän taloudellinen tilanteensa ei yleensä ole vielä vakiintunut. Luotonmyöntäjillä saattaa olla myös yläikäraja lainan myöntämiselle.

Nordic Bankin kautta rahoitusta voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen. Sinulla pitää olla vain puhtaat luottotiedot sekä säännölliset palkka- tai eläketulot. Vakuuksia ei tarvita.

Luotonmyöntäjät ovat kiinnostuneita etenkin tulojen ja menojen suhteesta. Jos talous on hyvässä tasapainossa, luottotiedot ovat kunnossa, eikä velkaa ole liikaa, voi lainaa saada. Täytä lainahakemus Nordic Bankissa, niin saat pian tietää, voitko saada lainaa tällä hetkellä. Tavoitat yhdellä hakemuksella yli 30 luotonmyöntäjää.

Täytä ilmainen hakemus Nordic Bankissa. Hakemus tehdään nettisivuillamme. Sen täyttäminen on erittäin helppoa eikä vien kauan aikaa. Alat jo parissa minuutissa saada tarjouksia sähköpostiisi. Vertaile tarjouksia, valitse niistä sopiva ja nosta rahat tilillesi.

Korkoon vaikuttaa esimerkiksi inflaatio, valtion rahapolitiikka sekä rahamarkkinoiden tilanne. Sen lisäksi luotonmyöntäjät tekevät yksilöllisen riskiarvion lainanhakijasta. Sen vuoksi lainatarjous on aina henkilökohtainen.

Luottoa ei yleensä myönnetä, jos sinulla on merkintöjä luottotiedoissa. Luottoa ei välttämättä saa silloinkaan, jos sinulla on kovin pienet tai epäsäännölliset tulot tai jos sinulla on jo paljon lainoja suhteessa tuloihin.

Osamaksussa saattaa olla yllättävän korkea korko. Sen vuoksi suosittelemme, että kilpailutat myös lainat, kun olet tekemässä mitä tahansa hankintoja. Lainojen joukosta saattaa löytyä osamaksua edullisempi vaihtoehto.

Lainaa ei kannata ottaa, jos sinulla on jo useita lainoja. Lainaa pitää ottaa vain todelliseen tarpeeseen. Sitä ei missään nimessä kannata ottaa, jos et ole täysin varma, pystytkö maksamaan lainan takaisin ajallaan.