Tonttilaina

Tonttilaina tilille ilman vakuuksia

Kilpailuta itsellesi halvin tonttilaina fiksusti Nordic Bankin kautta. Täytä helppo lainahakemus ja vertaile lainatarjoukset kätevästi verkossa. 

Kauttamme voit hakea lainaa tontin ostamista varten jopa 70 000 euroon asti ilman vakuuksia tai takaajia. Kilpailutamme lainat puolestasi 35 eri pankilla ja rahalaitoksella, joten voit helposti valita parhaan tonttilainan itsellesi.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Kilpailuta itsellesi halvin tonttilaina fiksusti Nordic Bankin kautta. Täytä helppo lainahakemus ja vertaile lainatarjoukset kätevästi verkossa. Kauttamme voit hakea lainaa tontin ostamista varten jopa 70 000 euroon asti ilman vakuuksia tai takaajia.

Kilpailutamme lainat puolestasi yli 30 eri pankilla ja rahalaitoksella, joten voit helposti valita parhaan tonttilainan itsellesi. Voit tutustua rauhassa lainatarjouksiin sitoutumatta lainan ottamiseen. Lainalaskurin avulla voit valita mieluisan lainamäärän sekä laina-ajan, jolloin näet suuntaa-antavan kuukausierän lainallesi.

Täytä oheinen lainahakemus kätevästi netissä. Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo muutaman minuutin kuluttua. Sopivan tarjouksen hyväksyttyäsi tonttilaina maksetaan tilillesi jopa muutaman tunnin kuluessa!

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Voit tutustua rauhassa lainatarjouksiin sitoutumatta lainan ottamiseen. Lainalaskurin avulla voit valita mieluisan lainamäärän sekä laina-ajan, jolloin näet suuntaa-antavan kuukausierän lainallesi.

Täytä oheinen lainahakemus kätevästi netissä. Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo muutaman minuutin kuluttua. Sopivan tarjouksen hyväksyttyäsi tonttilaina maksetaan tilillesi jopa muutaman tunnin kuluessa!

Laina tontin ostoon ilman vakuuksia nopeasti

Monien suomalaisten tavoite on saada hankittua omakotitalo ja mökki. Olemme rauhaa rakastava kansa ja tarvitsemme paljon omaa tilaa. Sinäkin olet kenties jo pitkään haaveillut talosta tai mökistä.

Haluat hieman rauhallisemman elinympäristön ja enemmän tilaa – jonkun paikan, josta saisit tehdä juuri sellaisen kuin haluat.

Ehkä unelmoit omasta puutarhasta ja kasvimaasta. Omalle pihalle voisit istuttaa monenlaisia hyötykasveja ja kauniita kukkia.

Ehkä haaveilet mökistä ja mökkirannasta, josta voisit pulahtaa järveen uimaan. Kovien löylyjen jälkeen on kiva juosta viileään veteen virkistymään. Tai sitten haluaisit opetella hoitamaan metsää, ja tarvitset sitä varten palasen metsää omaksi.

Tonttilaina helposti netistä

Tontin rahoitus kannattaa kilpailuttaa

Näiden haaveiden toteuttaminen alkaa tietysti tontin ostamisesta. Kun sopiva tontti tulee myyntiin, kannattaa tilaisuuteen tarttua nopeasti, jotta joku toinen ei ehdi ensin. Vakuudettoman tonttilainan hyvä puoli on, että lainanhakuprosessi on nopea ja rahat saa tilille pian. Tonttikaupoille pääsee siis nopealla aikataululla.

Nordic Bankin kautta saa lainaa 500 eurosta jopa 70 000 euroon asti. Meidän avullamme voit siis saada vähän isommankin tontin. Tonttilainan kilpailutus onnistuu Nordic Bankissa helposti yhdellä lainahakemuksella. Välitämme hakemuksesi yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle. Saat lainatarjoukset pian sähköpostiisi ja niiden vertailu on helppoa. Verkkopalvelussamme näet lainatarjoukset parhaan koron mukaan järjestettynä, joten parhaan lainan valitseminen on tehty mahdollisimman helpoksi.

Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa myös tontille rakentamista varten. Kun kyseessä on isompi laina, vaikuttaa lainan korko merkittävästi luottokustannusten yhteismäärään. Siksi tonttilainoja kannattaa ensin vertailla.

Mitä eroa on vakuudellisella ja vakuudettomalla tonttilainalla?

Pankit myöntävät vakuudellisia lainoja rakentamista varten. Usein pankissa ei ole erikseen tonttilaina-nimistä lainaa, vaan rakennuslainaa haetaan sen verran, että se kattaa myös tontin oston. Tontin ostoon voi hakea rakennuslainaa sillä ehdolla, että tontille aletaan rakentaa tietyn määräajan sisällä.

Pankkien myöntämät rakennus- tai tonttilainat ovat vakuudellisia pankkilainoja. Usein lainan vakuudeksi riittää tontti ja siihen rakentuva talo. Jos näin ei ole, hakijan täytyy asettaa omaisuuttaan lainan vakuudeksi tai hankkia henkilötakaaja.

Vakuudellisessa lainassa on omat hyvät puolensa. Niissä on tavallisesti matalammat korot kuin vakuudettomissa lainoissa, eli ne ovat halvempia. Vakuudellisten lainojen hakuprosessi on kuitenkin paljon hitaampi. Lisäksi sinulla pitää olla tarkka kustannusarvio ennen kuin voit hakea vakuudellista lainaa.

Jos tontin hinta on kovin korkea, on vakuudellinen laina usein ainoa vaihtoehto. Vakuudettomia lainoja voi nimittäin hakea Nordic Bankin kautta 70 000 euroon asti, joten jos tonttilainaa tarvitaan tuota enemmän, pitää kääntyä pankkien puoleen ja pyytää vakuudellista lainaa.

Vakuudettomassa tonttilainassa on usein vakuudellisia lainoja korkeampi korko. Vakuudettomat lainat ovat erittäin nopeita, minkä vuoksi niiden avulla pystyy tarttumaan hyviin tilaisuuksiin nopeasti ja helposti. Jos esimerkiksi myyntiin sattuisi tulemaan mökki- tai omakotitontti täydellisellä sijainnilla, pystyt ehkä helpommin tarttumaan tilaisuuteen vakuudettoman lainan avulla. Saat nimittäin rahat tilillesi jo yhden työpäivän kuluessa.

Vakuudettomassa tonttilainassa ei ole ehtoja rakentamisen aloittamisesta tietyn ajan kuluessa. Se on siis siinä mielessä vakuudellista lainaa joustavampi vaihtoehto. Voit aloittaa rakentamisen omassa tahdissasi. Joissain tapauksissa voi olla niinkin, että tontille ei alunperinkään haluta rakentaa mitään pysyvää rakennusta. Tämäkin on ok, sillä vakuudettomissa tonttilainoissa ei ole vaatimusta talon rakentamisesta.

Lainaa tonttia varten fiksusti netistä

Tontin rahoitus

Pankkien rakennuslainalla voi ostaa myös tontin, mutta yleensä rakennuslainoissa on ehto siitä, että tontille pitää alkaa rakentaa tietyn ajan kuluessa. Jos et aio rakentaa tontille tai rakentaminen ei ole vielä ajankohtaista, voi vakuudeton tonttilaina olla parempi vaihtoehto.

Vakuudeton tonttilaina on joustavampi. Siinä ei ole vaatimuksia tontille rakentamisesta. Vakuudetonta lainaa saadakseen ei myöskään tarvitse olla takaajia tai omaisuutta lainan vakuudeksi.

Lainanhakuprosessi on myös nopeampi, joten tonttikaupoille pääsee erittäin pian. Kätevällä laskurillamme voit kokeilla, minkälaisella lainasummalla ja laina-ajalla kuukausierästä tulisi budjettiisi sopiva.

Vakuudeton laina voi olla kätevä vaihtoehto myös siinä tilanteessa, että pankki ei myönnä riittävästi tonttilainaa. Silloin voit kattaa loput tarvittavasta summasta vakuudettomalla lainalla.

Voit toki halutessasi hakea tonttilainaa jo etukäteen, mutta ehkä järkevintä on hakea sitä vasta sitten, kun ostettava tontti on jo tiedossa. Näin tiedät varmasti, minkälaista lainasummaa tarvitset.

Vakuudettomassa lainassa on myös se etu, että rahan käyttökohdetta ei ole määrätty, eli voit samalla ottaa isomman lainan ja ostaa tontin lisäksi muitakin asioita – vaikka pihasaunan ja soutuveneen. Lisäksi voit yhdistää lainaan muita lainoja, luottoja ja osamaksuja.

Tonttilaina ilman vakuuksia vapaa ajan asunnon rakentamiseen

Vertaile tonttilainoja: yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella

Kaikki lainat kannattaa ensin kilpailuttaa. Etenkin kun kyseessä on isompi laina, kuten tonttilaina, voi kilpailuttamalla säästää jopa tuhansia euroja.

Myös olemassa olevat lainat kannattaa kilpailuttaa säännöllisin väliajoin, esimerkiksi vuosittain. Näin voit varmistua siitä, että lainasi pysyy aina mahdollisimman edullisena. 

Lainojen vertaileminen on helpointa tehdä lainavertailupalvelun avulla. Sinun ei tarvitse lähettää erillistä hakemusta jokaiseen pankkiin tai rahoituslaitokseen.

Täytät vain yhden ilmaisen hakemuksen nettisivuillamme ja alat hetken päästä saada lainatarjouksia sähköpostiisi.

Kaikki tarjoukset saapuvat yleensä 4–6 tunnissa. Voit rauhassa vertailla tarjouksia, ja jos päätät valita niistä jonkun, voit saada rahat tilillesi todella nopeasti, jopa samana päivänä.

Voit siis päästä tekemään tonttikauppoja hyvinkin nopeasti. Kun käytät lainavertailupalvelua, säästä rahan lisäksi myös kallisarvoista aikaasi!

Nordic Bankissa voit yhdellä hakemuksella kilpailuttaa jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Saat yhdellä hakemuksella erittäin kattavan kuvan Suomen lainamarkkinoista. Hakemuksen tekeminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Se ei sido eikä velvoita sinua mihinkään.  

Kuinka paljon tonttilainaa voin saada?

Meidän kauttamme voit saada lainaa enintään 70 000 euroa. Takaisinmaksuaika on 1–15 vuotta. Tonttien hinnat vaihtelevat kovasti. Eniten hintaan vaikuttaa tietysti sijainti. Jo muutamilla tuhansilla voi saada tontin maaseudulta.

Rantatontin tai oman saaren voi saada jopa 20 00030 000 eurolla. Isoimpien kaupunkien alueilla tonttien hinnat ovat merkittävästi korkeampia ja voivat maksaa reilusti yli 100 000 euroa.

Nordic Bankin kautta haettavat lainat ovat vakuudettomia lainoja. Se tarkoittaa sitä, että sinulla ei tarvitse olla takaajia tai omaisuutta. Sinun tulee kuitenkin olla täysi-ikäinen ja sinulla pitää olla säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot.

Rahat saa tilille todella nopeasti, parhaassa tapauksessa jopa samana päivänä hakemuksen lähettämisestä. Näistä syistä vakuudettomat lainat ovat suosittuja Suomessa.

Tonttilainalaskurillamme voit kokeilla, minkälaisella takaisinmaksuajalla kuukausierästä tulisi sopiva. Yleensä on niin, että mitä nopeammin maksat lainan pois, sitä edullisemmaksi se sinulle tulee.

Kuukausierästä ei kannata kuitenkaan sopia myöskään liian isoa, koska silloin on vaarana, ettet pystykään enää maksamaan sitä. Aina voi tapahtua jotain yllättävää. Siksi olisi hyvä, että joka kuukausi jäisi hieman rahaa säästöön pahan päivän varalle.

Pohdi tarkasti, miten paljon lainaa tarvitset. Jos olet ostamassa tonttia yhdessä toisen henkilön kanssa, kannattaa lainahakemus tehdä yhteishakijan kanssa. Kun haette lainaa yhdessä, voitte saada isomman lainan ja matalamman koron. Matalampi korko taas tarkoittaa isoa säästöä.

Näin hankit oman tontin

  1. Etsi sopiva tontti
  2. Täytä lainahakemus ja vertaile lainatarjoukset
  3. Hyväksy valitsemasi lainatarjous ja nosta rahat tilille
  4. Tee kaupat unelmiesi tontista!

Tonttilainalla toteutat unelmasi, fiksusti!

Yhdistä lainasi ja säästä rahaa

Lainojen yhdistäminen voi olla kannattavaa, etenkin jos sinulla on jo useita lainoja ja osamaksusopimuksia. Maksat jokaisesta lainasta korkoja ja muita kuluja, ja se todennäköisesti tulee sinulle kalliimmaksi kuin jos maksaisit vain yhden lainan kuluja.

Laske olemassa olevien lainojesi jäljellä olevat lainamäärät yhteen. Syötä tuo summa Nordic Bankin lainalaskuriin ja valitse sopiva takaisinmaksuaika. Maksuaikaa muuttamalla voit testata, minkälainen kuukausierästä tulisi milläkin takaisinmaksuajalla.

Laskurista näet myös suuntaa antavan arvion lainan vuosikorosta. Todellinen vuosikorko on kuitenkin yksilöllinen, joten se määräytyy lopullisesti tietojesi perusteella.

Täytä lainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla. Varmista, että hakemukseesi kirjattu summa kattaa kaikki jäljellä olevat lainat. Kun olet lähettänyt hakemuksen, alat hetken päästä saada tarjouksia sähköpostiisi.

Vertaile tarjouksia keskenään ja vertaa niitä myös olemassa oleviin lainoihisi. Jos päätät hyväksyä jonkun tarjouksista, voit maksaa sillä lainasi pois. Jatkossa lyhennät siis vain yhtä lainaa.

Toisinaan käy niin, ettei hakija saakaan yhdistettyä heti kaikkia lainojaan. Silloin voi silti olla kannattavaa ottaa yksi laina, jolla saa maksettua edes osan kulutusluotoista pois.

Vertaile itsellesi sopivin tonttilaina helposti

Tiivistelmä: Lainojen vertailu Nordic Bankissa on helppoa!

Suomalainen lainavertailupalvelu Nordic Bank kilpailuttaa jopa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta. Meidän avullamme saat yhdellä ilmaisella hakemuksella kattavan kuvan lainamarkkinoista.

Lainat on järjestetty pienimmän koron mukaan, eli näet heti yhdellä silmäyksellä, mikä lainatarjouksista on edullisin.

Nordic Bankin kautta voit saada lainaa ilman takaajia ja vakuuksia 500–70 000 euroa. Laina-aika on 1–15 vuotta. Lainan saamisen edellytys on, että olet täysi-ikäinen ja sinulla on säännölliset tulot sekä puhtaat luottotiedot.

Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä se sido tai velvoita sinua mihinkään. Voit siis rauhassa täyttää hakemuksen ja vertailla saamiasi tarjouksia ja tehdä päätöksesi.

Nordic Bank on helppo ja nopea lainavertailupalvelu. Ensimmäiset lainatarjoukset tulevat sinulle jo parissa minuutissa, kaikki tarjoukset saapuvat yleensä 6 tunnissa.

Kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen, voit saada rahat tilillesi erittäin nopeasti. Parhaassa tapauksessa ne maksetaan sinulle vielä saman päivän aikana. Jos siis sopiva tontti tulee myyntiin, pystyt tarttumaan tilaisuuteen nopeasti.

Usein kysytyt kysymykset tonttilainasta:

Tonttilainan hakeminen onnistuu helposti kauttamme, täytä maksuton lainahakemus ja vertaile lainatarjoukset. Jonka jälkeen voit nostaa edullinen tonttilaina tilille!

Tonttilainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa. Tonttilainan hakeminen ei sido sinua mihinkään, vertaa ja valitse paras laina tontin ostamiseen!

Lainaturvavakuutus on vakuutusyhtiöiden sekä pankkien tarjoama turva lainaajalle, mikäli lainaajalle tulee yllättävä maksukyvytön tilanne vastaan. Lainaturva voi tuoda turvaa esimerkiksi kuoleman, vakavan sairauden tai työkyvyttömyyden varalta. Lainaturvavakuutus tuo vähän jonkun verran kustannuksia tonttilainan maksuun, mutta tuo myös turvaa yllättävien elämäntilanteiden varalta. Varsinkin isompien lainojen osalta kannattaa harkita lainaturvan ottamista.

Nordic Bankin kautta lainan hakeminen on aina täysin ilmaista eikä velvoita mihinkään. Voit siis tutustua lainatarjouksiin luottavaisin mielin.

Kyllä, voit maksaa lainan nopeammin takaisin, ilman lisäkuluja!

Tontin arvon arvioi kiinteistönvälittäjä. Tontin arvoon vaikuttaa esimerkiksi sijainti, koko, kaavoitukset sekä alueen palvelut. Lisäksi kiinteistönvälittäjä vertailee tonttia myytyjen tonttien tilastoihin ja muihin samalla alueella myytävänä oleviin tontteihin.

Jos esimerkiksi nykyisten lainojen kuukausimaksut ovat yli 50% tuloista tai sinulla on maksuhäiriömerkintöjä, suurin osa pankeista ja luotonmyöntäijstä ei tee lainatarjouksia.

Lainoja kannattaa vertailla, sillä se on täysin ilmaista ja voit saada edullisempia lainatarjouksia, lainavertailun avulla!

Edullisen tonttilainan löydät helposti lainahakemuksen lähetettyä, koska lainatarjoukset ovat järjestetty aina parhaan koron mukaan. 

Tonttilaina maksetaan tilillesi usein jo yhden työpäivän kuluessa, lainatarjouksen allekirjoittamisesta!

Pisin mahdollinen laina-aika on 15 vuotta. Yleensä tonttilaina otetaan 5 - 10 vuoden takaisinmaksuajalle.

Kyllä, voit hakea tonttilainaa tontin ostamista varten. Tonttilainoja on sekä vakuudellisia että vakuudettomia. Nordic Bankin kautta voit hakea tonttilainaa ilman vakuuksia enintään 70 000 euroa.

Koska korot ja lainan muut kulut vaihtelevat luotonmyöntäjien välillä, voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa vertailemalla tonttilainat kauttamme!

 

Sinua saattaa kiinnostaa myös: