tonttilaina

Tonttilaina tilille ilman vakuuksia

Hae tonttilaina fiksusti Nordic Bankista, täytä helppo lainahakemus ja vertaile lainatarjoukset kätevästi verkossa. Kauttamme voit hakea lainaa tontin ostamista varten jopa 70 000 euroon asti ilman vakuuksia tai erillisiä takaajia.

Lainat kannattaa kilpailuttaa aina hyvissä ajoin sillä se ei sido tai velvoita asiakasta mihinkään. Voit tutustua rauhassa lainatarjouksiin sitoutumatta lainan ottamiseen. Lainalaskurin avulla voit valita mieluisan lainamäärän sekä laina-ajan jolloin näet suuntaa antavan kuukausierän lainallesi.

Täytä lainahakemus kätevästi tässä ja vertaile lainatarjoukset muutamassa minuutissa. Sopivan tarjouksen hyväksyttyä tonttilaina maksetaan tilillesi jopa muutaman tunnin kuluessa!

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Tonttilainan laina aika ja todellinen vuosikorko

Löysitkö unelmatontin mutta rahoitus puuttuu. Ehkä suunnitelmissa on rakentaa mukava pieni kesämökki tontille, mutta rahoitus puuttuu ja päätös tontin ostosta tehtävä viikon sisällä. Meidän kautta voit hakea tonttilainan minkä takaisinmaksuaika on 1 – 15 vuotta, näin voit valita lainalaskurista sopiva lainamäärä sekä laina-aika niin näet suuntaa antavan kuukausierän lainallesi.

Yleensä tonttilaina haetaan 10 vuoden maksuajalle, mutta voit valita juuri Sinuun tarpeisiin sopivimman kokonaisuuden.

Lainan voi maksaa takaisin myös nopeammin ilman erillisiä lisäkustannuksia. Lainan hakeminen tontin ostamiseen on helppoa ja vaivatonta!

Todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen joka määräytyy asiakkaan antamien tietojen perusteella joten on syytä tehdä lainahakemus huolellisesti ja tutustua lainatarjouksiin sitoutumatta mihinkään!

Tonttilaina helposti netistä

Voit hakea tonttilainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Nordic Bankin avulla lainan saa ilman minkäänlaisia takaajia tai vakuuksia. Suosittelemme silti yhteishkjian lisäämistä lainahakemukselle nimittäin silloin lainansaanti mahdollisuudet voivat parantua paljonkin ja saatte parhaan mahdollisen koron lainalle.

Kuka voi hakea tonttilainaa?

Tonttilainaa voi hakea kuka tahansa täysi ikäinen jolla on säännölliset palkka tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Yhdellä lainahakemuksella jopa 27 lainatarjousta

Pitää paikkansa, sillä Nordic Bank kilpailuttaa lähes kolmekymmentä eri pankkia ja rahoituslaitosta jotta asiakkaillemme löydettäisiin mahdollisimman edullinen laina tontin ostamista varten.

Tonttilaina ilman vakuuksia vapaa ajan asunnon rakentamiseen

Haet edullista tonttilainaa aina Nordic Bankista!

Tiesitkö että tonttilainat ovat järjestetty edullisimman koron mukaan eli vain muutaman minuutin kuluessa lainahakemuksen lähetettyä voit saada edullisen lainan tontin ostamista varten. Tonttilainan saat nostettua tilillesi jopa saman päivän aikana.

Nordic Bankista haet lainaa mitä tahansa hankintaa varten fiksusti koska me kilpailutamme lähes kolmekymmentä eri pankkia ja rahoituslaitosta veloituksetta. Vakuudettomat lainat kannattaa kilpailuttaa aina Nordic Bankin avulla!

  1. Löydä sopiva tontti
  2. Täytä lainahakemus ja vertaile lainatarjoukset
  3. Osta unelmiesi tontti!

Täytä ilmainen lainahakemus tästä ja saat lainapäätöksen heti!