Onko haaveissasi uusi auto tai mökki? Haluaisitko remontoida asuntoasi, mutta rahoitus puuttuu vielä? Vakuudeton laina voi olla hyvä tapa rahoittaa unelmien toteuttaminen. Moni miettii, kuinka paljon lainaa voisi saada ja mitkä kaikki seikat vaikuttavat lainan saantiin. Tässä artikkelissa käymme läpi näitä asioita.

Nordic Bankin kautta voit saada jopa 70 000 euroa lainaa ilman takaajia tai vakuuksia. Meidän avullamme pystyt siis toteuttamaan isojakin haaveita. Nyt voit vihdoin ostaa oman vapaa-ajan asunnon tai nykyaikaisen auton, tai vaikkapa viedä perheesi ihanalle lomamatkalle. Vakuudettoman lainan käyttökohdetta ei ole määritelty valmiiksi, kuten on esimerkiksi asuntolainan suhteen, vaan voit käyttää rahat mihin haluat.

Vakuudeton laina tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse laittaa omaisuuttasi lainan vakuudeksi. Sinun täytyy kuitenkin olla täysi-ikäinen ja sinulla tulee olla puhtaat luottotiedot sekä säännölliset palkka- tai eläketulot. Säännölliset tulot toimivat ikään kuin lainan vakuutena.

Aivan kaikille lainoja ei siis valitettavasti myönnetä. Seuraavaksi käymme läpi neljä yleisintä syytä, jotka voivat estää sinua saamasta lainaa.

1. Huolimattomuus laskujen maksamisen kanssa

 Jos unohdat maksaa laskun eräpäivään mennessä muutaman kerran, ei se vielä vaikuta mihinkään. Mutta jos unohtelu on jatkuvaa, luottoluokitusta ei enää voida pitää kovin hyvänä. On siis tärkeää huolehtia siitä, että laskut tulee maksettua aina ajoissa. Täsmällisyys viestittää lainanantajille, että he voivat luottaa siihen, että maksat myös lainat takaisin sovitusti.

2. Riittämättömät tulot

Yleensä lainoja ei myönnetä henkilölle, jonka velat ovat yhteensä yli 75 % hänen tuloistaan. Jos velkoja on liikaa suhteessa tuloihin, ei takaisinmaksu enää välttämättä onnistu. Sen vuoksi uusia lainoja ei myönnetä, jos entisiä on paljon maksamatta.

Tässä asiassa on kuitenkin vaihtelua eri lainanantajien välillä. Jotkut rahoituslaitokset ovat joustavampia kuin toiset. Joten jos olet epävarma siitä, voitko saada lainaa, voit aina tehdä lainahakemuksen Nordic Bankin kautta. Näin saat vastauksen hakemukseesi lähes 30 eri pankilta ja rahoituslaitokselta.

3. Ei vakituista työtä tai muita vakaita tuloja

Yksi tärkeimmistä lainan saamisen ehdoista on vakituinen työpaikka. Henkilölle, jolla ei ole riittävän suuria säännöllisiä tuloja, ei myönnetä lainaa. Lainaa voi saada myös, vaikka ei olisi työelämässä. Tällöinkin hakijalla täytyy kuitenkin olla esimerkiksi säännölliset eläketulot.

4. Virheelliset tiedot lainahakemuksessa

Ole tarkkana lainahakemusta täyttäessäsi. Jos esimerkiksi kirjaat olemassaolevat lainasi lainahakemukselle huomattavasti pienempänä kuin mitä ne todellisuudessa ovat, se saattaa johtaa lainahakemuksen hylkäämiseen.

Nordic Bankin kautta on helppoa ja mukavaa hakea lainaa

Tärkeimpiä lainan saamiseen vaikuttavia tekijöitä ovat luottotiedot ja tulot. Voit silti lähettää lainahakemuksen, vaikka et olisi aivan varma täytätkö lainaehdot. Voit tehdä Nordic Bankin nettisivuilla ilmaisen lainahakemuksen. Yhdellä helpolla hakemuksella saat useita lainatarjouksia pankeilta ja rahoituslaitoksilta mitä tahansa hankintaa varten. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Saat tarjoukset sähköpostiisi ja voit rauhassa vertailla niitä.

Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa niin pieniin kuin isoihinkin hankintoihin: voit hakea vakuudetonta lainaa 500 eurosta jopa 70 000 euroon asti!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tutustu evästekäytäntöömme.