Bank Norwegian

Bank Norwegian on digitaalinen pankki, joka tarjoaa monipuoliset palvelut eri tarpeisiin. Palveluista löytyvät kulutusluotot, luottokortti kattavilla matkavakuutusominaisuuksilla, yhdistelylaina sekä talletustili.

Haluatko hakea lainaa nopeasti ja helposti? Bank Norwegianin automatisoitu lainaprosessi, puhelinsovellus ja itsepalvelukanavat helpottavat lainan hakemista entisestään.

Lue lisää Bank Norwegianin eri tuotteista ja lainoista.

Bank Norwegian

Bank Norwegian pähkinänkuoressa

Bank Norwegian AS on pankki kuuluu nykyään ruotsalaiseen Nordax Bank AB yhtiöön. Norwegianin pankkitoiminta sai alkunsa Norwegian Air Shuttle kanta-asiakasohjelma Norwegian-rewardsista jo vuonna 2007, kun se sai samana vuonna pankkitoimiluvan. Norwegianin pankkitoiminta on kasvanut suureksi ja sillä on jopa 1,7 miljoonaa asiakasta ympäri maailmaa.

Hae laina Bank Norwegianilta

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta lainat fiksusti!

Nordic Bank lainavertailupalvelun avulla kilpailutat yli 30 rahoitusyhtiötä, ilman sitoutumista.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta lainat fiksusti!

Nordic Bank lainavertailupalvelun avulla kilpailutat yli 30 rahoitusyhtiötä, ilman sitoutumista.

Yleisiä kysymyksiä Bank Norwegianista:

Paljonko voin saada lainaa?

Bank Norwegianista on mahdollista saada lainaa 100 € – 60 000 €. Mikäli haluat kilpailuttaa samalla yli 30 muuta pankkia voit tehdä ilmaisen lainahakemuksen Nordic Bankin verkkosivuilla ja hakea lainatarjoukset 500 € aina 70 000 € saakka.

Kuka voi saada lainaa?

Nordic Bankin kautta lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias jolla säännölliset palkka- tai eläketulot, puhtaat luottotiedot sekä suomalainen henkilöturvatunnus.

Kuinka nopeasti lainarahat maksetaan tilille?

Lainarahat maksetaan tilille usein jo saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Huomioithan että suoritus tapahtuu aina arkisin toimistoaikoina.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Lainan voi aina suorittaa nopeammalla aikataululla pois. Jos haluat suorittaa lainan etuajassa niin ole yhteydessä luotonmyöntäjään ja pyydä loppusumma. Maksamalla lainan pois ennenaikaisesti, maksat vähemmän tilin hoitokustannuksia ja korkoja. Selvitä ohjeet luotonmyöntäjältä ennen maksua.

Kilpailuta lainat Nordic Bankilla

Mikäli harkitset lainaa Bank Norwegianilta, kannattaa se kilpailuttaa ilmaisessa lainavertailu-palvelussamme Nordic Bankilla.

Nordic Bank on maksuton lainavertailupalvelu, joka kilpailuttaa jopa Bank Norwegianin lisäksi noin 30 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä lainahakemuksella. Lainan kilpailutus kauttamme on nopeaa, turvallista ja helppoa. Saat vertailtua Bank Norwegian lainatarjouksen eri vaihtoehtoihin kätevästi yhdellä hakemuksella.

Voit hakea kauttamme esimerkiksi lainojen yhdistelyä, autolainaa tai remonttilainaa ja lainojen kilpailutuksen avulla säästät aina selvää rahaa.

Kilpailuta lainat fiksusti

Bank Norwegianin palvelut toimivat täysin digitaalisesti

Bank Norwegianin toiminta on 100 % digitaalista, eli asiat Norwegianin kanssa hoituvat kätevästi verkon kautta. Sen lainat ovatkin olleet suomalaisten suosiossa viime vuosina.

Hyviä puolia Bank Norwegianin palveluissa on niiden monipuolisuus ja palvelujen helppokäyttöisyys. Bank Norwegian tarjoaa kulutusluottoja, luottokortin, yhdistelylainaa sekä talletustilin asiakkailleen.

Kenelle Bank Norwegianin palvelut sopivat?

Bank Norwegianin palvelut ovat suunniteltu yksityishenkilöille eivätkä sellaisenaan sovellu esimerkiksi yrityslainan hakemiseen.

Bank Norwegianin säästötilin voi avata suomalaisilla pankkitunnuksilla. Säästötilissä ei ole erillistä ikärajaa.

Bank Norwegianin lainaa ja luottokorttia voi hakea 23-vuotias yksityishenkilö, jolla ei ole maksuhäiriöitä ja joka on ollut Suomen väestötietorekisterissä 36 kuukautta.

Minkälaisia palveluja Bank Norwegian tarjoaa?

Bank Norwegian tarjoaa kulutusluottoja, luottokortin, yhdistelylainaa sekä talletustilin. Norwegianin kautta haetun lainan laina-aika on 1 – 15 vuotta ja lainaa voi hakea 100060 000 euroa ja korko vaihtelee 4,99 – 14,99 prosentin välillä.

Vertaa lainat kätevästi netissä

Bank Norwegianilta haettu kulutusluotto

Bank Norwegian myöntää kulutusluottoja. Esimerkkinä Bank Norwegianilta 9,89 prosentin korolla tarjottu 10 000 euron laina (todellinen vuosikorko 12,21 %) tulee maksamaan kokonaisuudessaan 11 861 euroa. 36 erää lainan takaisinmaksua ovat suuruudeltaan 328 €, lainan perustamismaksu 90 € sekä kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. Lainan hakeminen hoituu helposti netissä, kuten muutkin Norwegianin palvelut.

Bank Norwegian luottokortti

Bank Norwegian tarjoaa myös luottokortteja

Bank Norwegianin luottokortti toimii vähän samaan tapaan kuten laina, mutta saat fyysisen kortin, jolla voit tehdä maksuttomia käteisnostoja kotimaassa ja ulkomailla, sekä muut ehdot:

  • Vuosimaksuton luottokortti, jossa on jopa 10 000 euron luottoraja (riippuen hakijan tiedoista)
  • Luottokortissa ei ole vuosimaksua ja saat korotonta maksuaikaa jopa 45 päivää
  • Norwegian CashPoint -pisteet tai cashback

Luottokortin vakuutusominaisuus tuo turvaa matkalle lähtöön

Bank Norwegianin luottokorttiin sisältyy esimerkiksi päivittäistavaravakuutus ja matka- ja peruutusvakuutus, jotka auttavat yllättävissä tilanteissa. Korttiin saa myös liitettyä maksuturva-, CDW vuokra-autovakuutuksen tai henkilöllisyysvarkausvakuutuksen.

Bank Norwegianilta saat myös yhdistelylainaa

Bank Norwegialta saat myös yhdistelylainaa tilanteisiin, joissa sinulla on useampia kulutusluottoja ja korkea korko. Lainan hakeminen tapahtuu samaan tapaan kuin kulutusluotossa, banknorwegian.fi -verkkosivulla.

Norwegian tarjoaa yhdistelylainoihin aikaisempaa matalemman korkoprosentin. Käytännössä yhdistelylainan hakeminen on yhtä helppoa, kuin muunkin lainan hakeminen.

Yksi eroavaisuus Bank Norwegianin yhdistelylainassa on normaaliin kulutusluottoon on, että Norwegian maksaa lainasi suoraan vanhat laskusi pois. Näin pankki varmistuu siitä, että yhdistelylaina menee oikeaan paikkaan.

Yhdistelylainatarjouksen jälkeen syötät vanhojen lainojen maksutiedot Bank Norwegianille ja he maksavat vanhat luottosi pois.

Bank Norwegianin talletustili

Bank Norwegianilta löytyy myös talletustili, jonka avulla voit säästää rahaa. Saat tallettamallesi rahalle jopa 0,75 % koron, joka on useisiin suomalaisiin pankkeihin verrattuna parempi. Bank Norwegianin talletustilillä ei ole kuluja tai nostorajoituksia. Bank Norwegianin talletussuoja suomalaisille on 100 000 euroon saakka.

Bank Norwegianilta haetun lainan todellinen vuosikorko

Bank Norwegianin lainojen todellinen vuosikorko määräytyy täysin henkilökohtaisen luottokartoituksen jälkeen. Lainan korko on alkaen 4,99 – 14,99 prosenttia ja suurin todellinen vuosikorko on 24,18 prosenttia.

Hae Bank Norwegianin lainaa

Asiakkaiden kokemuksia Bank Norwegianin lainoista

Bank Norwegianin lainat ovat Suomen suosituimpia lainoja. Heiltä on mahdollista saada myös esim. luottokortti, vaikka sitä ei omasta pankista saisikaan.

Monet asiakkaamme ovat saaneet todella kilpailukykyisiä lainatarjouksia verrattuna muihin pankkeihin. Tee lainahakemus ja päätä itse.

Bank Norwegianin lainat ovat huomattavasti suurempia kuin kilpailijoiden lainat. Suurta lainaa ei välttämättä saa niin helposti ilman vakuuksia muista pankeista.

Yhdistelmälainaa on saatu hyvällä korolla ja kätevästi. Yhdistelmälainan tuoma turva on helpottanut asiakkaiden arkea.

Bank Norwegianin puhelinsovellus

Voit Bank Norwegianin puhelinsovelluksen avulla milloin tahansa seurata omia tietojasi. Tietosi ovat siis vain muutaman napin painalluksen päässä.

Puhelinsovelluksen avulla voit tarkistaa CashPoints-pisteesi, hakea pin-koodin, tilata uuden luottokortin, maksaa laskuja sekä nähdä tilitapahtumia luottotililläsi.

Lainan hakeminen on täysin netissä tehtävä, joten miksei asiakassuhteen hallinnointikin olisi täysin itse hoidettavissa. Voit aina tarkistaa tietosi Bank Norwegianin sovelluksesta.

Tarkista arvio Bank Norwegianin laskurilla

Nordic Bankin lainalaskurin avulla voit tarkistaa arvion todellisesta vuosikorosta. Esimerkiksi 9,89 prosentin korolla on todellinen vuosikorko 12,21.

Bank Norwegian puhelinsovellus

Bank Norwegianin verkkosivu

Jos et pidä puhelinsovelluksista, voit myös kirjautua verkkosivustolle. Näet verkkosivustolta omat tietosi sekä Norwegian-luottotilisi tapahtumat. Kaikki tiedot löytyvät omilta sivuiltasi mobiilista sekä verkosta. Verkkosivut löytyvät osoitteesta banknorwegian.fi.

Kilpailuta lainat Nordic Bankilla verkossa

Usein kysytyt kysymykset Bank Norwegianista:

Bank Norwegian on luotettava pankki, joka on toiminut jo vuodesta 2007. Norwegianilla on jopa 1,7 miljoonaa pankkiasiakasta maailmanlaajuisesti.

Nordax Bank AB osti Bank Norwegian AS yhtiön pankkiliiketoiminnan talousvaikeuksien jälkeen vuonna 2021. Nordax Bank AB on vakavarainen ruotsalainen pankki, jonka avulla Bank Norwegianin toiminta jatkuu normaalisti.

Lainan korko on alkaen 4,99 – 14,99 prosenttia riippuen lainan hakijan yksilöllisistä tiedoista.

Täytä lainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla - välitämme lainahakemuksen 27 pankille ja rahoitusyhtiölle. Saat tämän jälkeen lainatarjoukset Bank Norwegianin lisäksi monilta muiltakin rahoitusyhtiöiltä ja pankeilta, joten sinun on helppo varmistaa onko Bank Norwegian sinulle se taloudellisin vaihtoehto. Sen jälkeen allekirjoitat lainatarjouksen verkkopankkitunnuksilla ja toimitat tarvittavat liitteet.

Norwegian maksaa lainan tilillesi jopa 1-2 pankkipäivässä. Esimerkiksi jos haet lainaa perjantaina ja lainasi hyväksytään perjantaina, maksetaan se viikonlopun jälkeen seuraavana arkipäivänä.

Bank Norwegian voi pyytää ehdollisen lainatarjouksen jälkeen palkkalaskelmaa tai edellisen vuoden veroilmoituksen. Asiakirjojen hyväksymisen jälkeen laina maksetaan tilillesi.

Bank Norwegianilla on suomenkieliset verkkosivut ja kattava tietopankki eri palveluista. Suomenkielinen asiakaspalvelu palvelee numerossa 07 532 66 200 (pvm/mpm) klo 11:00-17:00. Sähköinen asiakaspalvelu toimii yhteydenottolomakkeella.

Lainasopimuksen voi allekirjoittaa netissä helposti sähköisellä allekirjoituksella, joka tehdään oman pankin verkkopankkitunnuksilla.

Arvostele palvelu: Bank Norwegian

Klikkaa tähteä arvioidaksesi sen!

Keskiarvio: 4.5 / 5. Arvostelujen määrä: 11

Ei arvosteluita toistaiseksi! Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän palvelun.