Autorahoituksen kilpailutus

Autorahoituksen kilpailutus

Lainavertailupalvelu Nordic Bankin avulla löydät helposti edullisimman autorahoituksen. Täytä ilmainen lainahakemus nettisivuillamme, niin saat tietää, millaisella korolla saisit nyt lainaa auton ostamista varten.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Lainavertailupalvelu Nordic Bankin avulla löydät helposti edullisimman autorahoituksen. Täytä ilmainen lainahakemus nettisivuillamme, niin saat tietää, millaisella korolla saisit nyt lainaa auton ostamista varten.

Voit saada yhdellä maksuttomalla hakemuksella noin 30 lainatarjousta eri pankeilta ja luotonmyöntäjiltä. Ensimmäiset lainatarjoukset tulevat sähköpostiisi jo muutamassa minuutissa lainahakemuksen lähettämisestä.

Hakemuksen täyttäminen ja tarjousten tarkastelu ei velvoita sinua mihinkään. Voit siis aivan rauhassa tutustua lainatarjouksiin ja valita itsellesi parhaiten sopivan ratkaisun.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Voit saada yhdellä maksuttomalla hakemuksella yli 30 lainatarjousta eri pankeilta ja luotonmyöntäjiltä. Ensimmäiset lainatarjoukset tulevat sähköpostiisi jo muutamassa minuutissa lainahakemuksen lähettämisestä.

Hakemuksen täyttäminen ja tarjousten tarkastelu ei velvoita sinua mihinkään. Voit siis aivan rauhassa tutustua lainatarjouksiin ja valita itsellesi parhaiten sopivan ratkaisun.

Kilpailuta autorahoitus Nordic Bankissa

Kun oma auto alkaa olla jo vanha ja rikkinäinen, on aika hankkia uusi. Auton hankinnan voi rahoittaa monella eri tavalla: voit ottaa autorahoituksen autoliikkeen kautta tai hakea vakuudellista tai vakuudetonta lainaa.

Autoliikkeiden tarjoamissa osamaksuvaihtoehdoissa on usein yllättävän korkea korko. Sen vuoksi autoliikkeen tarjoama rahoitusvaihtoehto ei välttämättä ole taloudellisesti kannattava, vaikka se onkin helppo ratkaisu. Kannattaa tutustua myös muihin vaihtoehtoihin.

Nordic Bankin kautta voit saada autorahoituksen edullisemmin. Monet pankit ja luotonmyöntäjät tarjoavat autorahoitusta. Korot vaihtelevat suuresti riippuen siitä, mistä lainaa haetaan. Siksi lainat kannattaa kilpailuttaa. 

Lainojen kilpailuttaminen on helppoa, eikä se vie kauan aikaa.

Kilpailuta lainat helposti nettisivuillamme, niin alat pian saada lainatarjouksia sähköpostiisi. Toimitamme lainahakemuksesi yli 30 eri pankille ja rahoitusyhtiölle, eli voit saada kymmeniä tarjouksia yhdellä ainoalla hakemuksella.

Miksi kannattaa valita vakuudeton autolaina?

Ei käsirahaa
Kun ostat auton osamaksulla, pitää sinun maksaa käsiraha. Se on tavallisesti 10–15 % auton arvosta, eli puhutaan sadoista tai jopa tuhansista euroista. Käsirahaa ei tarvita ollenkaan, jos ostat auton vakuudettomalla lainalla.

Ei vakuuksia
Vakuudettomia lainoja varten ei tarvita lainkaan vakuuksia eikä takaajia. Tällainen laina sopii siis erinomaisesti myös sellaiselle henkilölle, jolla ei ole vakuudeksi kelpaavaa omaisuutta.

Lainan hakeminen nopeaa
Lainaa haetaan netistä, joten lainan hakeminen on erittäin helppoa ja nopeaa sekä ilmaista. Ei tarvitse lähteä pankkiin neuvottelemaan lainasta, vaan sen hakeminen onnistuu mukavasti vaikka omalta kotisohvalta käsin. Lainaa voi hakea minä tahansa päivänä, mihin tahansa kellonaikaan. Rahat siirretään tavallisesti seuraavana arkipäivänä. Koska vakuudettoman lainan saa niin nopeasti, voit hyödyntää sitä kiireellisissä tilanteissa. Heti kun löydät sopivan auton, voit hakea lainan, ja pääset nopeasti hieromaan kauppoja.

Saat auton omiin nimiisi
Kun ostat auton vakuudettomalla lainalla, saat heti rekisteröityä auton omiin nimiisi. Näin ollen voit tehdä autolla mitä haluat, milloin haluat. Voit myydä sen tai viedä sen ulkomaille. Sen sijaan, jos ostat auton autoliikkeen rahoituksella, auto on rahoitusyhtiön nimissä siihen asti, että olet maksanut kaikki osamaksuerät. Tämä rajoittaa sinua jonkin verran. Et esimerkiksi voi viedä autoa pois maasta ilman rahoitusyhtiön lupaa, vaan tarvitset sitä varten valtakirjan rahoitusyhtiöltä.

Voit ostaa auton mistä haluat
Kun otat vakuudettoman lainan auton ostamista varten, voit ostaa auton ihan mistä itse haluat. Osta uusi auto autoliikkeestä, käytetty yksityiseltä myyjältä tai vaikka tuontiauto Saksasta tai Ruotsista. Sinä päätät.

Takaisinmaksussa joustoa
Yleensä pitkäaikaisemmista lainoista voi saada hieman lyhennysvapaata, jos sellaista sattuu joskus tarvitsemaan. Toisaalta lainat on mahdollista maksaa pois sovittua nopeamminkin, mikä onkin kannattavaa, koska sillä tavalla voit säästää korkokuluissa.

Samaan lainahakemukseen voi yhdistää muitakin hankintoja
Vakuudettoman lainan saa käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Sen vuoksi voit hakea samassa lainahakemuksessa lainaa muitakin hankintoja varten. Esimerkiksi jos olet ostamassa käytettyä autoa ja tarvitset siihen uudet renkaat, voit hakea yhden lainan, joka kattaa sekä auton että sen renkaiden oston.

Lainojen kilpailuttaminen helppoa
Vakuudettomat lainat kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa riippumatta siitä, minkä kokoista lainaa olet hakemassa. Kilpailuttamalla voit säästää merkittäviä summia rahaa. Kilpailuta lainat Nordic Bankissa, niin saat heti tietää, millaisella korolla saisit lainaa nyt. Voit saada jopa yli 30 lainatarjousta yhdellä maksuttomalla hakemuksella.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa yli 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailut rahoitukset ilmaiseksi verkossa

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta lainat helposti netissä!

Kilpailuta yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön lainat Nordic Bank lainavertailun avulla ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Täytä lainahakemus.

Yleisiä kysymyksiä autorahoituksen kilpailuttamisesta:

Milloin auto on rahoitusyhtiön omistama?

Autoliikkeen tarjoamalla rahoituksella ostetun auton omistaa rahoitusyhtiö niin kauan, kunnes kaikki osamaksuerät on maksettu. Jos sen sijaan ostat auton vakuudettomalla lainalla, saat auton heti omiin nimiisi.

Milloin auton käsiraha maksetaan?

Auton käsiraha maksetaan yleensä heti autokaupan alussa. Käsirahana voidaan käyttää käteistä rahaa tai vanhaa autoa, joka myydään vaihdossa. Käsiraha on tyypillisesti 10–30 % auton hinnasta.

Saako opiskelija lainaa autoon?

Opiskelija voi saada lainaa autoon, jos hänellä on tuloja. Voit tehdä lainahakemuksen Nordic Bankin nettisivuilla, niin saat pian tietää, voitko saada lainaa.

Miten auto kannattaa rahoittaa?

Auto rahoitetaan tavallisesti autolainalla. Autolainoja on sekä vakuudellisia että vakuudettomia. Kannattaa vertailla eri vaihtoehtoja, jotta löytyy omaan tilanteeseen sopiva rahoitusvaihtoehto.

Autorahoitus kannattaa aina kilpailuttaa

Autorahoitusta jopa 70 000 euroa

Nordic Bankin kautta voit hakea autorahoitusta enintään 70 000 euroa. Sopiva lainan määrä riippuu yksilöllisestä tilanteestasi, tuloistasi ja menoistasi. Kun suunnittelet autolainan ottamista, voit käyttää apuna suunnittelussa Nordic Bankin autolainalaskuria. Helppokäyttöinen autolainalaskuri auttaa sinua, kun pohdit, mikä olisi sopiva lainasumma ja laina-aika

Kirjoita autolainalaskuriin haluamasi lainasumma ja valitse laina-aika. Laskuri näyttää sinulle heti lainan kuukausierän ja muita lainan tietoja, kuten arvion todellisesta vuosikorosta. Vaihtele laina-aikaa laskurissa, niin näet miten laina-ajan pituus vaikuttaa kuukausierään.

Kun olet valinnut sopivan lainan määrän ja kuukausierän, voit siirtyä täyttämään lainahakemusta. Täytä hakemus huolellisesti, jotta saat kilpailukykyisiä tarjouksia.

Voit hakea autorahoitusta, jos nämä ehdot täyttyvät

Voit saada autorahoituksen Nordic Bankin kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

  • Olet täysi-ikäinen.
  • Sinulla on puhtaat luottotiedot.
  • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot.

Jos nämä ehdot eivät täyty, ei lainaa yleensä saa. Lainahakemukseen voi tulla kielteinen päätös myös, jos sinulla on jo paljon lainoja suhteessa tuloihisi tai jos tulosi ovat pienet tai epäsäännölliset. Lainaa voi hakea myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakija saattaa parantaa lainansaantimahdollisuuksia etenkin, jos tulosi ovat pienet tai epäsäännölliset.

Muista, että voit aina tehdä hakemuksen, vaikka et olisi varma, voitko saada lainaa tällä hetkellä. Hakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen ei velvoita ottamaan lainaa, joten voit huoletta tehdä hakemuksen ja tehdä lopullisen päätöksen asiasta vasta sitten, kun olet nähnyt tarjoukset.

Autorahoituksen todellinen vuosikorko

Lainasta maksetaan yleensä koron lisäksi muitakin kuluja, kuten avausmaksu ja kuukausittaiset käsittelykulut. Todellinen vuosikorko sisältää lainan koron lisäksi kaikki muut lainan kulut, eli se kertoo lainan kustannukset paremmin kuin nimelliskorko. Se on siis erittäin hyödyllinen luku lainoja vertaillessa. Todellinen vuosikorko kertoo autorahoituksen kokonaiskustannukset vuositasolla.

Todellinen vuosikorko ei ole sama asia kuin marginaali. Marginaali on osuus, jolla luotonmyöntäjä yrittää minimoida tappioriskin ja tehdä voittoa. Marginaali käsittää vain osan lainan kustannuksista, kun taas todellinen vuosikorko sisältää ne kaikki. Ei siis kannata keskittyä pelkästään marginaaliin, sillä silloin muut lainan kustannukset saattavat jäädä huomaamatta.

Autorahoituksen todelliseen vuosikorkoon vaikuttaa monia asia:

Mistä laina otetaan
Autolainaa voi hakea monista pankeista ja rahoitusyhtiöistä. Lisäksi auton rahoituksen voi hankkia myös autoliikkeen kautta. Eri tahojen tarjoamien rahoitusratkaisujen hinnoissa on eroja. Korot ja kulut vaihtelevat suuresti. Sen vuoksi autorahoitus kannattaa kilpailuttaa.

Vakuudettomuus
Vakuudettomat lainat ovat kalliimpia kuin vakuudelliset. Tämä johtuu siitä, että vakuudettoman lainan myöntämisessä on korkeampi riski. Perinteisille lainoille asetetaan vakuudet sen vuoksi, että vakuuksien avulla luotonantaja voi saada ainakin osan lainaamistaan rahoista takaisin, jos velallinen ei jostain syystä pystykään maksamaan ottamaansa lainaa takaisin.

Kun vakuuksia ei ole, lainan hinta määritellään lainanmyöntäjän tekemän riskikartoituksen perusteella. Kartoituksessa tarkastellaan etenkin hakijan maksuhistoriaa ja tuloja. Mitä parempi maksukyky hakijalla on, sitä edullisempi laina tavallisesti on.

Lainanhoitokulut
Lainasta maksetaan aina korkoja sekä kuluja. Kuluja voivat olla esimerkiksi avausmaksu ja käsittelymaksut. Esimerkiksi tilinhoitopalkkio ei välttämättä ole suuri summa kuukaudessa, mutta sillä on vaikutusta lainan kokonaiskustannuksiin. Todellinen vuosikorko sisältää nämäkin kulut, joten kannattaa aina tutustua todelliseen vuosikorkoon, kun vertailet lainoja.

Takaisinmaksuaika
Tavallisesti korko on korkeampi pienissä ja lyhytaikaisissa lainoissa. Mutta toisaalta pitkä takaisinmaksuaika nostaa kokonaiskustannuksia, koska korkoja kertyy pitemmältä ajalta. Pitkäaikaisessa lainassa voi olla matalampi korko, mutta kokonaiskustannukset saattavat silti olla korkeammat.

Kannattaa siis pohtia tarkkaan, mikä on omaan tilanteeseen sopiva takaisinmaksuaika. Pitkä takaisinmaksuaika on houkutteleva vaihtoehto pienen kuukausierän vuoksi. Korkokulut saattavat kuitenkin kasvaa yllättävän suuriksi. Sen vuoksi lainat kannattaa aina maksaa pois mahdollisimman nopeasti.

Oma taloudellinen tilanne
Rahoituslaitokset tarkastelevat aina lainanhakijan taloudellista tilannetta ja tekevät sen perusteella riskikartoituksen. Lainanmyöntäjät ovat kiinnostuneita etenkin hakijan tulotasosta ja maksuhistoriasta sekä tulojen ja menojen suhteesta. Käytännössä hyvän maksukyvyn omaava asiakas saa edullisemman lainan kuin heikon maksukyvyn omaava.

Myös työllisyystilanteella on väliä. Lainaa ei tavallisesti saa ilman tuloja. Tulot voivat olla palkka- tai eläketuloja. Yleensä epäsäännöllistä pätkä- tai keikkatyötä tekevän on vaikeampi saada lainaa kuin vakituisessa kokoaikaisessa työssä olevan.

Autorahoitus opiskelijalle

Opiskelu ei ole este autorahoituksen saamiselle. Opiskelija voi saada autolainan, jos hänellä on säännölliset palkkatulot. Autorahoitus mahdollistaa auton hankkimisen ilman suurta pääomaa. Omaisuutta ei myöskään tarvitse asettaa lainan vakuudeksi.

Sopiva lainan määrä on yksilöllinen. Se riippuu lainanhakijan taloudellisesti tilanteesta. Nordic Bankin kautta voi hakea lainaa ilman vakuuksia enintään 70 000 euroa, mutta käytännössä auton ostamiseen harvoin tarvitaan niin suurta lainaa.

Opiskelija voi hakea autorahoitusta, jos taloudellinen tilanne on sen verran hyvä, että sekä autolainan lyhentäminen että auton kulujen maksaminen onnistuu ongelmitta. Kannattaa siis pohtia tarkkaan, millainen ja minkä hintainen auto sopii budjettiisi.

Myös luotonmyöntäjät tarkastelevat opiskelijan taloudellista tilannetta ja tuloja. Sen perusteella päätetään, voidaanko lainaa myöntää ja jos voidaan, minkä verran sitä voidaan antaa. Osalla pankeista on tuloraja, eli tuloja pitää tulla tietty summa vuodessa, jotta lainaa voidaan myöntää. Nämä vaatimukset vaihtelevat kuitenkin paljon luotonmyöntäjien välillä, joten lainatarjous kannattaa pyytää monesta eri paikasta.

Osalla lainanantajista on tiukemmat vaatimukset iän suhteen. Osa ei myönnä lainoja esimerkiksi alle 24-vuotiaille. Opiskeleva nuori aikuinen ei siis välttämättä saa lainaa tällaisesta paikasta. Kaikilla lainanantajilla ei kuitenkaan ole tällaisia erityisvaatimuksia, joten lainaa voi hyvinkin saada jostain toisesta paikasta. Lainahakemus kannattaa tehdä Nordic Bankin nettisivuilla. Tavoitat yhdellä hakemuksella yli 30 rahoituslaitosta, joten voit löytää helposti sellaisen pankin tai rahoitusyhtiön, joka on valmis myöntämään lainan opiskelijalle.

Nordic Bankista jopa yli 30 autolainatarjousta yhdellä lainahakemuksella

Todella monet pankit ja rahoitusyhtiöt tarjoavat autolainoja. Lainojen korot vaihtelevat suuresti. Lainatarjous kannattaa pyytää monesta eri paikasta, jotta löydät edullisen lainan. Nordic Bankissa lainojen vertaileminen onnistuu helposti, sillä tavoitat yhdellä lainahakemuksella yli 30 lainantarjoajaa.

Täytä vain yksi helppo ja ilmainen lainahakemus nettisivuillamme, niin alat hetkessä saada tarjouksia autolainoista. Lainatarjoukset toimitetaan sähköpostiisi. Tavallisesti ensimmäiset tarjoukset saapuvat postilaatikkoosi jo muutamassa minuutissa. Näet tarjoukset myös kirjautumalla verkkopalveluumme – saat ohjeet lähetettyäsi lainahakemuksen. Verkkopalvelussamme lainatarjoukset järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan, eli näet helposti, mikä tarjouksista on edullisin. Olemme tehneet lainojen vertailemisesta mahdollisimman helppoa!

Kilpailuta fiksusti yli 30 pankkia verkossa

Nordic Bankin kautta voit hakea autolainaa 500–70 000 euroa. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita. Laina-aika on 1–15 vuotta, mutta laina on mahdollista maksaa pois sovittua nopeamminkin. Voit saada lainaa kauttamme, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla on palkka- tai eläketuloja ja puhtaat luottotiedot.

Edullinen autorahoitus löytyy Nordic Bankin avulla helposti ja nopeasti. Hakemuksen tekeminen vie vain pienen hetken ja ensimmäiset lainatarjoukset tulevat nopeasti. Autorahoituksen kilpailuttaminen palvelussamme on riskitöntä, sillä pelkkä hakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen ei vielä velvoita ottamaan lainaa. Saat siis vertailla tarjouksia aivan rauhassa ja tehdä päätöksesi. Kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen, saat rahat tilillesi yhden työpäivän kuluessa. Parhaimmassa tapauksessa pääset siis tekemään autokauppoja jo saman päivän aikana.

Lue lisää autorahoituksesta:

Usein kysytyt kysymykset autorahoituksen kilpailutuksesta:

Auton voi hankkia autoliikkeen kautta saatavalla rahoituksella tai lainalla. Kilpailuta vakuudettomat autolainat Nordic Bankissa, niin voit löytää edullisen lainan.

Kannattaa aina kiinnittää huomiota rahoituksen hintaan ja sopimusehtoihin. Suosittelemme, että tutustut eri rahoitusvaihtoehtoihin ja vertailet niiden hintoja keskenään. Näin löydät edullisimman vaihtoehdon.

Autorahoituksella tarkoitetaan rahoitusyhtiöltä haettua autolainaa.

Autorahoituksen voi saada kuka tahansa täysi-ikäinen. Henkilöllä pitää olla puhtaiden luottotietojen lisäksi säännölliset tulot.

Luotonmyöntäjät ovat kiinnostuneita etenkin henkilökohtaisesta taloudellisesta tilanteestasi ja maksukyvystäsi sekä tietysti ostettavan auton hinnasta.

Autolainan korko on aina henkilökohtainen. Se riippuu lainan määrästä, lainanhakijan maksukyvystä ja laina-ajasta. Täytä lainahakemus nettisivuillamme, niin saat tietää, millä korolla sinä saisit lainaa tällä hetkellä.

Auton haltija on auton pääasiallinen käyttäjä, joka ei kuitenkaan ole auton omistaja. Auton haltija merkitään ajoneuvorekisteriin.

Halvin autolaina löytyy kilpailuttamalla. Kilpailuta lainat Nordic Bankissa, niin voit saada jopa yli 30 lainatarjousta. Hakemuksen tekeminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo muutamassa minuutissa.

Auton ostaminen liikkeestä on usein turvallisempaa, etenkin jos et tiedä autoista paljoa. Autoliikkeellä on enemmän vastuuta myytävän auton kunnosta kuin yksityisillä myyjillä. Kun auto ostetaan yksityiseltä, on vastuu auton kunnon tarkastamisesta ostajalla.

Jos viimeinen maksuerä on suuri, tarkoittaa se yleensä sitä, että kuukausierät ovat pieniä. Suurempaan viimeiseen erään pitää varautua jo rahoitusta suunnitellessa, jotta se ei tule yllätyksenä. Kannattaa harkita tarkkaan, onko jäännöserän maksamiseen varmasti varaa.

Nordic Bankin kautta autorahoitusta voi hakea jopa 70 000 euroa. Sopiva lainan määrä riippuu yksilöllisestä taloudellisesta tilanteestasi ja maksukyvystäsi. Kokeile kätevää lainalaskuriamme, niin voit suunnitella, mikä olisi sinun tilanteeseesi sopiva lainasumma.

Kyllä, 18-vuotias voi saada autolainan. Osa luotonmyöntäjistä vaatii hakijalta korkeampaa ikää, mutta kaikilla luotonmyöntäjillä ei tällaista vaatimusta ole. Voit tehdä lainahakemuksen nettisivuillamme, vaikka et olisi täysin varma voitko saada lainaa.

Mitä nopeammin maksat lainan pois, sitä edullisemmaksi se sinulle tulee. Autolaina kannattaa siis maksaa pois mahdollisimman nopeasti, jotta korkoja ei ehdi kertyä niin paljon.

Tarkastele rahoitussopimuksen hintaa. Jos hinta on edullinen ja sopimusehdot järkevät, voi auton hankkiminen rahoituksella olla järkevää. Muista myös kilpailuttaa lainat, sillä vakuudettomien autolainojen joukosta voi löytyä autoliikkeen tarjoamaa rahoitusta edullisempi vaihtoehto.

Tarkastele rahoitussopimuksen hintaa. Jos hinta on edullinen ja sopimusehdot järkevät, voi auton hankkiminen rahoituksella olla järkevää. Muista myös kilpailuttaa lainat, sillä vakuudettomien autolainojen joukosta voi löytyä autoliikkeen tarjoamaa rahoitusta edullisempi vaihtoehto.