Lainaa Ruotsista

Lainaa Ruotsista ilman vakuuksia!

Hae lainaa Ruotsista kätevästi Nordic Bankin avulla. Ei tarvitse lähteä Ruotsiin saakka hakemaan lainaa, sillä kilpailutamme lainat kätevästi puolestasi.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Hae lainaa Ruotsista kätevästi Nordic Bankin avulla. Ei tarvitse lähteä Ruotsiin saakka hakemaan lainaa, sillä kilpailutamme lainat kätevästi puolestasi.

Yhdellä hakemuksella voit saada lainatarjouksia monista ruotsalaisista pankeista Suomessa. Ruotsalaiset pankit Suomessa tarjoavat yleensä paikallista parempaa määrää suurempaan tarpeeseen.

Lainan korko on erittäin kilpailukykyinen ja suuret vakuudettomat lainat eivät ole uutta ruotsalaisille pankeille. Lue alta lisää eri mahdollisuuksista..

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Yhdellä hakemuksella voit saada lainatarjouksia monista ruotsalaisista pankeista Suomessa. Ruotsalaiset pankit Suomessa tarjoavat yleensä paikallista parempaa määrää suurempaan tarpeeseen.

Lainan korko on erittäin kilpailukykyinen ja suuret vakuudettomat lainat eivät ole uutta ruotsalaisille pankeille. Lue alta lisää eri mahdollisuuksista..

Haetko lainaa Ruotsista? Tutustu eri lainatarjoajiin

Lainan hankinta voi olla välillä ainoa ratkaisu korjata oma budjetti kuntoon. Tarjoamme lainaa Ruotsista erittäin hyvillä koroilla ja suuremmilla määrillä kuin paikalliset pankit.

Lainaa voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia, maksuaika suuremmissa lainoissa voi olla jopa 15 vuotta, joten heti lainaa ei takaisin ole pakko maksaa.

Lainaa voi saada Ruotsista jopa 50 000 euroa, mutta pienemmätkin lainat ovat mahdollisia. Lainalaskurimme avulla kannattaa hieman tutkia mikä laina on tarpeen ottaa ja millaisia mahdolliset kuukausilyhennykset tulevat olemaan.

Nordic Bank on yhteistyössä jopa 35 eri pankin ja rahoitusyhtiön kanssa, joista osa on suomalaisia ja osa ulkomaisia. Tässä ruotsalaisia luotonmyöntäjiä:

Lainaa Ruotsista vaivattomasti Nordic Bankin avulla

TF Bank AB

TF Bank AB:n toiminta on alkanut Suomessa jo 80-luvulla. Se on jo laajentanut toimintaansa moniin Euroopan maihin ja on listattuna myös Ruotsin pörssiin.

TF bank AB:n valikoimaan kuuluu mm. kulutusluotto, mikä sopii hyvin esim. yhdistelylainaksi. Tarjolla on myös kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa.

TF Bank laina ilman vakuutta:

 • Summa 2 500 – 40 000 euroa, 2-12 vuotta laina-aika
 • Korkoprosentti 6,99 – 14, 99
 • Ilmainen avaus
 • Tilinhoitomaksu max 12,50 €/kk

Lainan saamisen vähimmäisvaatimukset:

 • 22 vuoden ikä
 • Palkka tai eläketulot säännölliset
 • Luottotiedot
 • Osoite Suomessa
 • Matkapuhelinliittymä, julkinen

TF Bank AB Säästötili:

 • Maksuttomia nostoja vuodessa 2
 • 0,50% talletuskorko

Avida Finans

Avida Finans on Suomessa ollut jo 2013 vuodesta lähtien toiminnassa.

Yksityis- sekä yritysasiakkaita palveleva Avida myöntää vakuudettomia lainoja suhteellisen korkealla summalla.

Avida tarjoaa myös maksuvapaita kuukausia kaksi vuodessa, sekä lainan voi maksaa ilman kuluja pois yhdellä kertaa.

Collector Bank

Collector Bank AB on ruotsalainen pankki, joka tarjoaa palveluitaan yksityisasiakkaille ja yrityksille. Collector Bankin kautta voit saada laskurahoituksen esimerkiksi Stockmannin verkkokaupassa. Yleensä Collector Bankin lainat ovatkin yhdistetty valmiiksi eri verkkokauppiaiden palveluun lainan hakemisen helpottamiseksi.

Collectorin palveluihin kuuluu myös joustolainat, joiden korko vaihtelee 9,9 % aina 19,9 % saakka.

Resurs Bank

Resurs Bank tarjoaa osamaksusopimuksia monen eri toimijan kanssa Suomessa.

Yksityisasiakkaille on myös tarjolla vakuudetonta lainaa, erilaiset kulutusluotot tai luottokorttiratkaisut.

Resurs bankin tarjoama luottokortti mahdollistaa 60 päivän korottoman ja kuluttoman maksuajan ja muun muassa matkavakuutuksen.

Balanzia

Balanzia pankki on GCC Capital AB:n omistama yritys. Balanzia tarjoaa nopeita lainoja hyvällä korkotasolla ja suuremmat lainat saa ilman avausmaksua. Balanzia tarjoaa nopeita rahoitusratkaisuja henkilökohtaisella palvelullaan.

Tämä rahoittaja kuuluu talletussuojan piiriin, ja rahat ovat turvassa 100 000 euroon asti, mikäli käytät heidän säästötiliään.

Balanzia tarjoaa lainasummiltaan 3 000 eurosta – 50 000 euroon asti olevaa lainaa ja maksuaika on 1-15 vuoden väliltä.

Credigo

Credigo on Suomeen perustettu sivuliike, pankki on nimeltään Northmill Bank AB. Toinen Credigon brändi on Easycredit, joka lopetettiin vuonna 2020.

Ruotsalainen Credigo on todennäköisesti tuttu nopeista lainoista monelle suomalaiselle ja kulutkin ovat sen mukaisia. Credigon vakuudeton laina on saatavilla jopa 15 vuoden laina-ajalle jopa 10 000 euroon saakka.

Nordax Bank

Nordax Bank korostaa vastuullista toimintaa ja hyvää etiikkaa luotonmyöntämisissä.

Nordax Bankin kautta voi saada kilpailukykyisen hintaista lainaa Ruotsista – alin mahdollinen nimelliskorko 4,90 % on hyvä vakuudettomalle lainalle.

Nordax Bankille ei tarvitse toimittaa erikseen liitteitä, tulotiedot ja tilinumero varmistetaan automaattisesti Instantor-palvelun avulla.

Säästötilin tekeminen on kovin vanhanaikaista, ja nostot pitää tehdä esim. postittamalla nostolomake Ruotsiin. Muiden lainojen kanssa on onneksi modernimpaa.

Nordax Bank vakuudeton kulutusluotto:

 • Lainasumma 1 000 – 60 000 euroa, laina-aika 1 – 15 vuotta
 • Korko 4,90 – 19,90 %
 • Avausmaksu 89 €, alle 4 100 € lainat ilman avausmaksua
 • tilinhoitomaksu 5 € / kk

Lainan saamisen vähimmäisvaatimukset:

 • Ikä yli 23 vuotta
 • Säännölliset vuositulot vähintään 16 000 euroa
 • Luottotiedot kunnossa
 • Osoite Suomessa 3 vuotta

Säästötili:

 • Talletuskorko 0,40 prosenttia
 • Maksuttomia nostoja 12 kappaletta vuodessa

Svea Ekonomi

Svea Ekonomi on Suomessa jo pitkään toiminut pankki, joka kertoo antavansa lainaa ylivelkaiselle tai jopa ulosotossa oleville henkilöille.

Jos lainanhakija saa muualta omasta mielestään paremman tarjouksen kuin Svea, niin heiltä tulee vastatarjouksena parempi.

Svea Ekonomi vakuudeton kulutusluotto (SveaDirekt):

 • Lainasumma 2 000 – 50 000 euroa, laina-aika 2 – 15 vuotta
 • Korko alkaen 6,99 – 20 %
 • Avausmaksu 0-49 €
 • Tilinhoitomaksu 5 – 8 €/kk

Lainan saamisen vähimmäisvaatimukset:

 • Ikä vähintään 20 vuotta
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot 18 000 €
 • Työsuhteen koeaika päättynyt vähintään 2 vuotta
 • Vakituinen osoite Suomessa 3 vuotta
 • Puhtaat luottotiedot (ei koske järjestelylainaa)

Svea Ekonomi säästötili:

 • Talletuskorko 0,50 %
 • Ei nostorajoituksia tai nostomaksuja

Svea Ekonomin lainoja ja laskuratkaisuja on myös tarjolla erilaisissa verkkokaupoissa tai vaikkapa yhteistyökumppaneiden autohuoltoliikkeissä.

Svenska Handelsbanken

Svenska Handelsbanken AB on ruotsalainen pankkikonserni, joka toimii jopa 20 eri maassa. Tämä pankki on varmaankin monelle suomalaiselle tuttu ruotsalainen pankki, joka toimii myös Suomessa olevissa pankkikonttoreissaan. Se on perustettu jo vuonna 1871.

Skandinaviska Enskilda Banken

Skandinaviska Enskilda Banken, tuttavallisemmin SEB on toinen suuri liikepankki Ruotsissa. SEB yksityisasiakkaiden parissa liiketoimintaa kuten muut ruotsalaiset pankit, vaan se tarjoaa liikepankkina ratkaisuja yrityksille ja instituutioille.

Nordnet AB

Nordnet AB on jo lähes miljoonan suomalaisen käyttämä osake- ja rahastovälittäjä, joka toimii netissä. Vaikka Nordnet toimii yksityisasiakkaiden parissa, se ei tarjoa tavallisia laina- tai luottokorttipalveluja eli niin sanottuja vähittäispankkipalveluja, vaan se keskittyy pääosin sijoittamiseen. Nordnet AB tarjoaa sijoittamiseen todella laajat palvelut, jonka vuoksi sen suosio on ollut erittäin suurta viime vuosikymmenenä.

Ruotsalaiset pankit suomessa

Ruotsalaiset pankit Suomessa

Ruotsalaiset pankit Suomessa ovat toimineet jo pidemmän aikaa. Lainan hakeminen Ruotsista ei välttämättä tarkoita, että sinun pitää mennä Ruotsiin lainaa hakemaan, vaan ruotsalaisilla pankeilla on toimipisteitä Suomessa ja lainat haetaan verkosta todella helposti.

Ruotsalaiset pankit mahdollistavat huomattavasti suurempia vakuudettomia lainoja kuin Suomen pankit. Lainaa voi saada jopa 50 000 euroon asti, ilman vakuuksia.

Suuremmat lainat ovat myös pidemmillä laina-ajoilla kuin tavallisista pankeista haettu laina.

Voinko hakea lainaa Ruotsista?

Lainaa voit hakea Ruotsista samalla tavalla kauttamme kuin Suomestakin. Monet lainat kilpailutamme samaa hakemusta pitkin ja tarjoukset valittuasi laina voi tulla Suomesta, Ruotsista, Virosta tai Norjasta.

Lainahakemuksen tekeminen on todella nopeaa ja helppoa, kilpailutamme mahdolliset lainan tarjoajat puolestasi. Sinun tarvitsee vain valita itsellesi sopiva laina.

Lainatarjoukset saatuasi kannattaa laina kuitenkin vielä kilpailuttaa olemassaolevista tarjouksista, sillä saatat säästää huomattavia summia rahaa valitsemalla oikean lainan.

Onko ruotsalainen pankki luotettava?

Ruotsalaiset pankit Suomessa toimivat Ruotsin finanssivalvonnan alla ja ovat turvallisia pankkeja. Ruotsalaiset pankit ovat tällä hetkellä erittäin suosittuja. Ruotsalaiseen pankkiin voi lähtökohtaisesti luottaa samaan tapaan, kuin suomalaiseenkin pankkiin.

Monet ruotsalaiset pankit Suomessa ovat erittäin suosittuja lainanhakijoiden kesken. Esimerkiksi edellä mainitut TF Bank, Resurs Bank, Nordax Bank, Collextor Bank tai Avida Finans ovat monen suomalaisen luottamia rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat kilpailukykyisiä lainoja suomalaisiin pankkeihin nähden. Lainoissa on muun muassa hyvä lainan korko sekä joustavat lainaehdot.

Tällä hetkellä suosittelemme harkitsemaan lainaa Ruotsista. Teet lainavertailun helposti palvelumme avulla, täysin ilmaiseksi.

Vertaile ruotsalaiset pankit Suomessa Nordic Bankin avulla

Ruotsalaiset pankit tarjoavat lainaa ilman vakuuksia Nordic Bankin kautta 500 eurosta jopa 70 000 euroon asti. Ruotsalaisten pankkien lisäksi vertailet helposti 35 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella. 

Voit hakea lainaa ilman pankkitunnuksia jopa 5 minuutissa. Lainan todellinen vuosikorko näkyy helposti lainatarjouksilta ja voit valita helposti itsellesi sopivan lainatarjouksen kymmenistä eri vaihtoehdoista.

Lainaesimerkki 40 000 euron lainalle

 • Arvioitu lainan kuukausierä 420 euroa kuukaudessa
 • Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 euroa.
 • Nimelliskorko 4.5 prosenttia.
 • Luoton todellinen vuosikorko 4.8 prosenttia.
 • Avausmaksu 49 euroa. Takaisinmaksuaika 10 vuotta.
 • Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50408 euroa.
 • Pankit tarjoavat lainaa yksilöllisesti

Kun kilpailutat ruotsalaiset pankit tai mitä tahansa muuta lainaa, valitse hyvä, helppo ja nopea Nordic Bankin lainavertailupalvelu. Säästät aikaa ja rahaa lainojen vertailussa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä ruotsalaisista lainoista:

Kyllä, suomalainen voi hakea lainaa ruotsalaisesta, Suomessa toimivasta pankista. Lainaa voi saada jopa 50 000 euroa. Tutustu ruotsalaisiin lainantarjoajiin Nordic Bankin lainavertailupalvelussa.

Lainavertailun voi tehdä kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Täytä lainahakemus Nordic Bankissa, niin saat asioida suomen kielellä. Tavoitat yhdellä hakemuksella sekä suomalaisia että ulkomaisia luotonmyöntäjiä.

Kauttamme voit hakea myös ruotsalaisia lainoja ilman vakuuksia aina 70 000 euroon asti.

Vakuudettomaan lainan hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi, esimerkiksi tiliotteilla.

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa todellisen vuosikoron veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen. Saat lainatarjoukset pian sähköpostiisi ja todellinen vuosikorko on selkeästi merkattu niihin. 

Pisin laina-aika on 15 vuotta. Aina on mahdollista hakea myös maksuvapaata, jolloin todellinen laina-aika voi olla pidempikin.

Suomessa toimii monia ruotsalaisia pankkeja, kuten TF Bank AB, Collector Bank, Credigo, Nordax Bank ja Svea Ekonomi. Näistä voit hakea esimerkiksi vakuudettomia kulutusluottoja ja yhdistelylainoja.

Kyllä, voitte tehdä lainavertailun yhdessä. On suositeltavaa hakea lainaa yhteishakijan kanssa, sillä näin voitte saada edullisemmalla korolla isompaa lainaa, jonka ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Tasalyhennyslaina on nimensä mukaisesti laina, jossa lainan maksuerä pysyy tasasuuruisena eli samana koko laina-ajan. Et siis joudu maksamaan tasalyhennyslainassa suurempia eriä lainan alussa tai lopussa. Kuten kaikissa lainoissa, myös tasalyhennyslainassa kannattaa valita matalin korko.

Lainavertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Vertaile lainat aina säännöllisin aikavälein, niin varmistat ettet maksa koskaan liikaa!

Vakuudeton laina maksetaan nopeasti tilille - usein yhden työpäivän kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen saat lainatarjouksia sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme lainat on järjestettynä parhaan koron mukaan. Näin sinun on helpompi erottaa edullisin laina.

Vakuudeton laina on lainamuoto jonka saamiseen ei edellytetä vakuuksia tai takaajia.

Täytä ilmainen lainahakemus Nordic Bankissa. Tavoitat yhdellä hakemuksella kymmeniä rahoituslaitoksia, joista osa on suomalaisia, osa ulkomaisia.

Vakuudettomat lainat ovat todella nopeita. Yleensä rahat saa tilille jo yhden työpäivän kuluessa.