CapitalBox yrityslaina

Hae CapitalBox yrityslainalla lisävauhtia yrityksellesi jopa 350 000 euroa. Rahantarve voi yllättää, mutta CapitalBox auttaa!

Vertaile CapitalBoxin ja muiden rahoitusyhtiöiden yrityslainat tai yhdistelylainat kätevästi Nordic Bankin palvelussa. Saat maksuttoman lainavertailun avulla markkinoiden edullisimman lainan!

Lue lisää CapitalBoxin palveluista alta.

Yrityslainavaihtoehdot:

CapitalBox

BusinessCredit

Ameron Yrityslaina

CrediNord

Vauraus

Kasvurahoitus

OPR Yritysluotto

Qred yrityslaina

Tietoa CapitalBoxista

CapitalBox on pienten sekä keskisuurten yritysten verkkorahoitusalusta. Yhtiö kulki ennen Multitude-brändin alla ja se tunnettiin myös nimellä Ferratum Business.

Nykyään yhtiö on erkaantunut täysin oman brändin alle CapitalBoxiin. Multitude ja CapitalBox ovat molemmat osa Ferratum Groupia, joka tunnetaan erityisesti yksityishenkilöiden rahoittajana.

CapitalBox ymmärtää yrittäjiä ja tarjoaa asiantuntevaa apua erilaisiin rahoitustarpeisiin. Kun kassavaje yllättää ja rahaa tarvitaan, se järjestetään nopeasti jopa saman päivän aikana!

Yhtiö myöntää lainaa tätä nykyä yhä useammassa Euroopan maassa. Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Hollannissa, Liettuassa ja Isossa-Britanniassa. 100% digitaalinen pankkitoiminta mahdollistaa lainaamisen missä ja milloin tahansa.

CapitalBox tarjoaa lainaa yrityksille

Saat Capitalboxilta itsellesi luotettavan lainantarjoajan, joka todellakin ymmärtää liiketoimintaasi. Se on sopiva vaihtoehto, jos tarvitset rahoitusta odottamattomiin kuluihin, kasvurahoitusta tai paikkausta väliaikaiseen kassavajeeseen.

Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja parhaimmassa tapauksessa saat varat jo seuraavana arkipäivänä tilille. Lainan hankintaan ei tule piilokuluja ja voit räätälöidä takaisinmaksun joustavasti omiin tarpeisiisi sopivaksi.

Lainaa voit saada CapitalBoxilta mikäli täytät lainan saamisen edellytykset. Yrityksesi tulee olla ollut toiminnassa yli 6 kuukautta, liikevaihto yli 25 000 euroa, kaikki yrityksen omistajat asuvat Suomessa, yrityksellä suomalainen pankkitili sekä yrityksen fyysinen osoite on Suomessa.

CapitalBoxin rahoituspalvelut

Liiketoiminnan täytyy jatkua ja palkat pitää maksaa, tilanteesta huolimatta. Kun rahat ovat tiukilla, yrityksen avuksi tulee CapitalBox. CapitalBox tarjoaa yrityksille suunnattuja rahoituspalveluita joustavilla takaisinmaksuehdoilla.

Jotkut pankit eivät välttämättä myönnä edullista yritysrahoitusta ilman reaalivakuuksia. CapitalBoxilta lainaa hakiessa reaalivakuuksia ei tarvita. Sinä tai yrityksesi toimihenkilö voi asettua henkilötakaajaksi lainalle. Tämä on joustavampi vaihtoehto monessa suhteessa.

Voi olla, että sinulla on suuria suunnitelmia yrityksesi kasvuun, mutta ei pääomaa niiden toteuttamiseksi. Hakemalla kasvurahoituksen lainarahalla pääset tekemään tärkeän investoinnin ja saat kasvua liiketoimintaasi.

Yrityslaina

CapitalBox myöntää nopeaa ja joustavaa yrityslainaa. Hinnoittelu on selkeää ja läpinäkyvää, et maksa piilokuluja.

Lainasumma 2 000 – 350 000 euroa ja takaisinmaksu jopa 48 kuukautta. Voit maksaa lainan takaisin ennenaikaisesti koska tahansa ja säästää korkokuluissa.

Yritysluotto

Vakuudeton yritysluotto on mahdollista hakea 2000 – 100 000 euron väliltä joustavalla takaisinmaksuajalla.

Kaikkea lainaa ei ole pakko ottaa samalla kertaa, maksat vain käytön mukaan. Yritysluoton kuukausikulut ovat alhaisemmat kuin perinteisen yrityslainan ja myös tässä tapauksessa voit maksaa lainan pois, jos tilanteesi paranee. Niin säästät kuluissa.

Yrityslainojen yhdistäminen

Moni yksittäinen laina tulee kalliiksi, siksi kannattaa yhdistää lainat. CapitalBox mahdollistaa yrityslainojen yhdistämisen yhdeksi matalakorkoisemmaksi lainaksi.

Voit valita itsellesi pidemmän maksuajan ja pienemmän kuukausierän. Yrityksesi kassaan jää enemmän käyttövaraa kuukausittain etkä jää pulaan käteisen puutteen vuoksi.

Hae CapitalBox-lainaa

Lainan hakeminen on yksinkertaista. Digitaaliset ja helppokäyttöiset palvelut antavat sujuvuutta rahoituspalveluiden käyttämiseen. Vaiheet lainan hakuun ovat yksinkertaiset:

 • Valitse lainan haku
 • Täytä hakemus
 • Lähetä hakemus
 • Toimita tarvittavat liitteet
 • Allekirjoita lainasopimus
 • Rahat tilille

Helpoiten teet hakemuksen CapitalBoxille Nordic Bankin lainavertailupalvelussa. Vertailet kauttamme lukuisia muita eri yrityslainojen myöntäjiä. Sen ansiosta saat aina parhaan tarjouksen ja rahoituskumppanin joka tukee yritystäsi eri tilanteissa.

CapitalBox-yrityslainan korko

Lainan ehdot saat selkeästi esille aina ennen lainan allekirjoittamista. Yrityslainan kulut määräytyvät yrityksen liikevaihdon, toimialan, luottoluokituksen sekä kassavirran perusteella.

Esimerkkejä ei verkkosivuilla ole lainoihin liittyen. Eri lähteiden mukaan CapitalBoxilta aiemmin myönnettyjen lainojen keskimääräinen kuukausikustannus on ollut 2.9% alkuperäisestä lainasummasta ja lainan aloituskustannukseen ovat olleet 2.5%.

Kun tilanteesi paranee, CapitalBox lainaa voi lyhentää myös nopeammin takaisin. Silloin lopulliset kustannukset alenevat merkittävästi.

Onko CapitalBoxin yrityslaina halpa verrattuna muihin pankkeihin?

Kun tarvitset yrityslainaa, suosittelemme kilpailuttamaan lainat meillä Nordic Bank lainavertailusivustolla. Kilpailutamme CapitalBoxin lisäksi monia muita yrityslainan myöntäjiä.

Mikäli lainaa ei kilpailuta, et voi tietää mitä markkinoilla on tarjolla. Helpoiten se hoituu meidän kauttamme, koska haet monen pankin yrityslainat vain yhdellä hakemusta.

Ei enää loputonta paperisotaa eri pankkien kanssa. Tee hakemus, katso vaihtoehdot ja valitse sinun yrityksellesi sopiva laina. Helppoa ja nopeaa!

CapitalBoxin asiakaspalvelu

CapitalBox asiakaspalvelu palvelee sinua arkisin ma-pe klo 9-17 numerosta 09 7479 0218 sekä sähköpostitse [email protected]

Mikäli haluat lisätietoja yrityksestä, löydät ison määrän tietoa CapitalBoxin verkkosivuilta. Ja tietenkin meillä Nordic Bankilla saat aina riippumattoman arvion ja mielipiteen siitä, miten yritys toimii. Mikäli tarvitset apuamme lainojen vertailussa, autamme sinua mielellämme osoitteessa [email protected]

Yrityslainalaskuri

Käytä nopeaa ja helppoa yrityslainalaskuria Nordic Bankin sivuilla. Saat CapitalBox lainan lisäksi monia muita vaihtoehtoja yrityksesi rahoitustarpeisiin.

Kilpailuta CapitalBox yrityslaina turvallisesti verkossa ja toteuta unelmasi fiksusti!

Syötä vain lainamäärä, laina-aika ja yhteystiedot

Pohdi mitä tarkoitusta varten tarvitset lainan ja määritä miten paljon tarvitset lainaa. Yrityslainaa voit hakea 500 – 250 000 euroa ja lisäksi sinun tulee toimittaa myös yhteystiedot, kuten sähköpostiosoite ja puhelinnumero

Näin teet yrityslainahakemuksen helpoiten!

Lisätiedot myöhemmässä vaiheessa hakemusta

Yrityslainan myöntäjä vaatii usein laajempia tietoja lainaamisprosessin myöhemmässä vaiheessa. Mikäli CapitalBox hyväksyy hakemuksesi, kysyvät he muun muassa seuraavia tietoja edellisen tietojen lisäksi.

Yrityksen perustiedot

Millaista liiketoimintaa teet? CapitalBox on käsitellyt erilaisten alojen ja yritysten rahoitustarpeita ja heillä on varmasti tieto siitä, millainen laina sopii sinulle. Tämä tieto auttaa lainan räätälöinnissä yrityksellesi.

Kuka sinä olet?

Kerro kuka sinä olet ja taustasi, jotta CapitalBox voi antaa sinulle parhaimman lainatarjouksen.

Yrityslainan laskeminen

Hakemuksen käsitteleminen kestää vain muutaman hetken antamiesi tietojen perusteella. Lainat pyritään hyväksymään työpäivän kuluessa ja lainasopimuksen allekirjoittamisesta vuorokaudessa siirretään varat. Laina on aina räätälöity yksilöllisesti tarpeittesi mukaan.

Capitalboxin asiakkaiden kokemuksia

Capitalboxin verkkosivuilla löytyy Trustpilot arvostelut. Yritys on saanut 62 arvostelua ja tähtiä arvosteluilla on 4.5/5.

Kommentteja sovelluksen kautta on tullut seuraavia:

”Asiallista, aktiivista, kohteliasta, auttavaista, hyvä yhteydenpito.”

”Nopea ja konstailematon. Kun hoitaa oman osuutensa, niin CapitalBox hoitaa omansa. ”

”Olemme erittäin tyytyväisiä, nopeaan ja hyvään asiakaspalveluun.
Erityiskiitos Mikael K. joka osasi juuri oikeaan aikaan ottaa yhteyttä yritykseemme ja tehdä hyvän tarjouksen.

”Koronapandemian aikana tälläinen rahoituspalvelu pienyritykselle on ollut iso apu esim. laitehankinnoissa.”

” Nopeampi apu kuin omassa pankissamme. Iso kiitos! ”

Vaikka yrityksen saamat kommentit omien sivun kautta ovat olleet hyviä, löytyy netistä joitain huonoja kommentteja eri sivustoilta. Lähinnä korko vaikuttaa olevan se, mistä löytyy negatiivista kommentoitavaa. Joidenkin mielestä korko voisi olla matalampi.

CapitalBoxin kumppanuus

CapitalBox tarjoaa PK-yritysasiakkailleen nopean, helpon ja stressivapaan rahoitusvaihtoehdon kasvun tukemiseksi. Yhteistyötä tehdään monien eri alojen kanssa. Ne sisältävät mm. kaupalliset rahoitusvälittäjät, kirjanpitäjät, rahoitusneuvojat sekä muut kansainväliset pääomaa tarjoavat yritykset.

Yrityskumppanit

CapitalBox tekee kansainvälisten organisaatioiden kanssa yhteistyötä tarjotakseen joustavat rahoitusratkaisut.

Tehokkaat API-rajapinnat takaavat saumattomasti integroitua kokemusta ja erilaisia etuohjelmia.

Rahoitusvälittäjät ja kumppanit

Paras ratkaisu rahoitusvälittäjille, paikallisille palveluntarjoajille tai ammattimaisille palveluyrityksille, jotka tahtovat tarjota CapitalBoxin tuotteita pienten yritysten tueksi.

Joustavan integraation ja toiminnallisen tietotaidon avulla kumppanit voivat käyttää CapitalBoxin alustaa auttaakseen asiakkaitaan kasvamaan.

Edistynyt jäsenohjelma

Jäsenkumppanuussovelluksen avulla voit alkaa ansaitsemaan palkkioita nopeasti ja auttaa yleisöäsi löytämään itselleen parhaat rahoitusratkaisut.

Täydellinen ratkaisu yritykselle tai toimijalle, jolla on yhteys PK-yrityksiin sekä väylä tavoittaa lainaa tarvitsevat yritykset.

CapitalBox on osa laajempaa kokonaisuutta

Tuhannet yritykset luottavat CapitalBoxin toimintaan. Se on osa Ferratum Groupia, joka on kansainvälinen rahoituspalvelujen tarjoaja. CapitalBox on toiminut Suomessa jo 6 vuotta.

Kilpailuta laina Nordic Bankilla

Kun tarvitset yrityslainaa, kannattaa se kilpailuttaa Nordic Bank yrityslainavertailussa. Voit säästää jopa tuhansia euroja lainan takaisinmaksussa valitsemalla parempihintaisen lainan.

Nordic Bank kilpailuttaa lähes kymmenen rahalaitosta ja pankkia puolestasi. Kilpailuta siis CapitalBoxin laina myös Nordic Bankin palvelussa yhden hakemuksen avulla. Sinun ei tarvitse miettiä mistä haet lainaa, sillä yksi hakemus hakee lainan kaikista paikoista yhdellä kertaa.

Hakemuksen tekeminen on verkossa ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään. Voit huoletta tarkastella lainatarjouksia ja valita niistä itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Saat lainaa jopa 250 000 euroa yrityksesi investointeihin ja liiketoiminnan kehittämiseen!

Kilpailuta yrityslainat fiksusti

Usein kysytyt kysymykset CapitalBoxista:

Sinulle jäi varmasti jotain kysymyksiä mieleen ja siksi olemme keränneet tähän niistä kysytyimmät.

Lainaa hakiessasi näiden ehtojen tulee täyttyä:

 • Yrityksen omistajat asuvat Suomessa
 • Toiminnassa vähintään 6 kuukautta
 • Vuosittainen liikevaihto yli 25 000 euroa
 • Yrityksen toimipaikka on Suomessa
 • Yrityksellä on suomalainen pankkitili

Yrityksellä tulee olla hyvä luottoluokitus eikä laskujen maksamisessa ole saanut olla viivästyksiä. Se voi vaikuttaa lainan saantiin tai lopulliseen lainakustannukseen.

Lainaa voidaan myöntää 2000 - 350 000 euroa joustavalla takaisinmaksuajalla, jopa 48 kuukautta. Yksilölliset lainaehdot löydät aina lainasopimuksestasi, mikä kannattaa lukea huolellisesti lainasopimusta allekirjoittaessa.

Hakemalla lainaa Nordic Bankin tarjoamista vaihtoehdoista, voit saada lainaa jopa 15 vuoden mittaisella takaisinmaksuajalla. Lainan tarjoajia on monia eikä välttämättä kannata ottaa vastaan heti ensimmäistä vaihtoehtoa.

Kyllä, yrityslainan voi kilpailuttaa kuten minkä tahansa muun lainan. Sen voi tehdä manuaalisesti hakemalla kaikista eri pankeista lainaa tai helpommin. Helpommin teet hakemuksen Nordic Bank lainavertailupalvelussa, joka hoitaa useamman pankin kautta kilpailutetun lainan yhdellä hakemuksella. Valitse meidät ja säästä aikaa ja rahaa kanssamme!

CapitalBoxin yrityslaina on reaalivakuudeton laina. Lainassa on henkilövakuus. Reaalivakuudettomia lainoja on helpompi hakea, sillä ne eivät vaadi aiempaa omistusta tai alkupääomaa lainan hankintaan. Lainan saanti perustuu yrityksen tulotietoihin, joten jos yritykselläsi menee hyvin, on silloin lainan hakeminenkin helpompaa.

Yrityslainat ovat rahallisesti suurempia ja pienikin korkoprosentin muutos voi vaikuttaa merkittävästi kuluihin. Selvitä yrityslainamarkkinoiden hinnat kätevästi meidän palvelussamme ja valitse matalin sinulle sopiva korko. Kun syötät tiedot laskuriin, saat jopa muutamassa minuutissa tietää mitä eri vaihtoehtoja pankit tarjoavat yritystoimintasi rahoittamiseen.

CapitalBox on osa Ferratum Groupia ja kulki aiemmin nimellä Ferratum Business. CapitalBox yrityslaina toimii monessa maassa ja yritys voi hakea lainaa nopeaankin rahantarpeeseen CapitalBoxin avulla. Ferratum Groupin pääkonttori sijaitsee Helsingissä, vaikka sen toimintaa onkin ympäri eurooppaa.

Kyllä. CapitalBox tarjoaa mahdollisuutta yhdistää yksittäiset yrityslainat yhdeksi parempikorkoiseksi lainaksi. Lainojen yhdistämisellä säästät paljon rahaa yksittäisten lainanhoitokulujen poistumisesta sekä lainan hallinnointi on helpompaa, kun ei tarvitse huolehtia monesta lainasopimuksesta. Voi olla, että jokainen tosite kirjanpidossa maksaa rahaa, niin mikset yhdistäisi monia lainoja yhdeksi ja helpoksi lainaksi.

Voi olla, ettet täyttänyt yrityslainan myöntämisen edellytyksiä tai henkilövakuus ei jostakin syystä ole kunnossa, jos sinulla on ongelmia luottotietojen kanssa. Mikäli yrityksesi on alle 6kk vanha tai liikevaihtosi alle 25 tuhatta euroa, suosittelemme tekemään hakemuksen uudelleen, kun tilanne muuttuu paremmaksi. Mikäli teit hakemuksen suoraan lainanmyöntäjän sivuilla, tee hakemus meillä, jotta lainan hakemisen todennäköisyys paranee. Saat kauttamme useat muut vaihtoehdot, jolloin voit saada todennäköisemmin lainaa.