Auto on monelle välttämätön kulkuväline, Suomi on laajasti asuttu maa ja etäisyydet suuria. Vaikka julkista liikennettä löytyy niin junista ja busseista niin monella auto on se pakollinen kulkuväline arkeen. Auto mahdollistaa helpon liikkumisen omalla aikataululla. 

Auton omistaminen on kallista puuhaa. Puhumattakaan polttoaineen hinnasta, joka bensiinin kohdalla on jo 75% veroa. Siksi moni saattaa uuden auton sijasta tarttua käytettyyn autoon, jotta autoilun kustannuksia saisi alennettua.

Ostamalla käytetyn auton voi säästää pitkän pennin ja monet autoliikkeet tarjoavatkin lisäturvaa tietyin ehdoin. Riippuen hieman miten iäkästä autoa olet hankkimassa, mutta jos puhutaan 3-4 vuotta vanhasta hyvin pidetystä autosta niin autoliike saattaa tarjota jopa vuoden takuun käytetylle autolle. Niissä tilanteissa toki kannattaa tarkkaan käydä läpi mitä takuu sisältää. 

Hyvällä tuurilla voi löytää auton joka sopii omalle kukkarolle. Hyvin pidetyllä autolla voi olla vielä lukemattomia vuosia edessä. 

Autorahoitus helposti netistä

Kun hankit käytetyn auton autoliikkeestä sinulle tarjotaan myös mahdollisuutta hankkia auto osamaksusopimuksella. Tähän voi kuulua tiettyä käsiraha mikä tulee maksaa kaupan yhteydessä, tai sitten riippuen auton hinnasta suoraa osamaksusopimusta. Silloin voit pienellä kuukausihinnalla lyhentää autolainaa yleensä 5-6 vuoden takaisinmaksuajalla. 

Kun summa kokonaisuudessaa suoritettu on auto sinun. Käytetyssä autossa on myös se hyvä puoli että suurimmat arvonalenemiset ovat takanapäin, jolloin käytetyn auton hankkiminen voi olla se kaikista fiksuin veto. 

Autoliikkeen osamaksusopimukset voivat heittelehtiä hyvin paljon mikä yhtiö sen autolainan tarjoaa. Korko voi olla ihan jopa 1,9% ihan sinne 18%. Kannattaa siis tarkkaan miettiä kaikki kulut jotka sisältyy autoiluun. Esimerkiksi vaihtamalla pienikulutuksiseen autoon voi samalla rahalla saada uudemman ja vähäajetumman auton. 

Paljon käytettyjä autoja myydään myös yksityisellä puolella ja tässä nettiauto.com on se suosituin sivusto. Sieltä löytyy tuhansia autoja mitä verrata. Näissä kun kyseessä on yksityishenkilö niin yleensä käsiraha on se millä kaupat tehdään. Jos on käynyt niin ettei säästöjä ole kertynyt niin autolaina on hyvä tapa rahoittaa auton hankinta.

Sama koske mikäli olet autoliikkeesta saanut korkeakorkoisen osamaksusopimuksen. Se kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa tekemällä lainavertailu. Samalla periaatteella kannattaa aina vertailla myös muut lainat ja osamaksut, olit sitten hankkimassa autoa, sähköpyörää, venettä tai mitä tahansa muuta.

Kilpailuta autorahoitus fiksusti verkossa

Kilpailuta lainat helposti netissä!

Kilpailuta yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön lainat Nordic Bank lainavertailun avulla ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Täytä lainahakemus.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Lainavertailu ei sido sinua mihinkään, näet millaisia lainatarjouksia saa kilpailuttamalla liki 30 pankkia ja rahoituslaitosta.

Näin varmistat että saat kattavan vertailun tehtyä. Tehtyäsi kilpailutuksen autorahoitukselle voit saada useamman eri lainatarjouksen haetulle summalle jo muutaman tunnin sisällä ja pääset helposti valitsemaan itsellesi edullisimman lainan. Parhaimmassa tapauksessa lainasumma on jo saman päivän aikana tililläsi. Näin toteutat helposti kalliin osamaksusopimuksen vaihdon edullisempaan tai sitten uuden autolainan käytettyyn autoon yksityishenkilölta. Voit yhdistää samaan lainaan myös muita hankintoja, kuten esimerkiksi uusien auton renkaiden hankinnan.

Lue autolaina sivulta miten me voisimme auttaa sinua rahoittamaan seuraava autosi.

Kilpailuta autorahoitukset

Sinua voi kiinnostaa myös nämä:

Usein kysyttyjä kysymyksiä autorahoitukseen liittyen:

Lainan maksaminen ennenaikaisesti on lailla säädetty oikeus. Voit siis maksaa autolainasi sovittua aikaisemmin pois, jos niin haluat. Säästät korkokuluissa ja muissa lainan kuluissa, jos maksat lainan pois nopeasti.

Opiskelija voi saada lainaa auton ostamista varten, jos hänellä on säännöllisiä palkkatuloja.

Korkotasoon vaikuttaa moni asia. Esimerkiksi rahan kysyntä ja tarjonta, inflaatio ja valtion rahapolitiikka vaikuttavat korkoihin. Lisäksi siihen vaikuttaa lainanmyöntäjän henkilökohtainen luottoriski. Lainassa voi olla joko kiinteä tai vaihtuva korko.

Voit myydä rahoituksella olevan auton ja maksattaa loppuvelan auton ostajalla. Tai voit maksaa loppuvelan itse, jolloin auto siirtyy sinun nimiisi, ja tehdä sen jälkeen autokaupat perinteiseen tapaan.

Lainan korkoon, eli rahan hintaan, vaikuttaa kysyntä ja tarjonta. Niiden lisäksi lainanhakijan henkilökohtainen tilanne vaikuttaa korkoon. Kun lainaa haetaan, luotonmyöntäjä arvioi riskiä ja tarkastelee hakijan tulotasoa, aikaisempia lainoja sekä lainan määrää ja laina-aikaa. Lainatarjouksissa oleva korko on siis aina yksilöllinen.

Kulutusluoton korko voi nousta, jos luottosopimuksessa on niin sovittu.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tutustu evästekäytäntöömme.