Credit24

Credit24 oli joustoluotto, jota oli mahdollisuus hakea 50-4000 euron väliltä netissä tehtävällä hakemuksella. Vuoden 2022 heinäkuussa Credit24 lopetti lainojen tarjoamisen.

Tarvitsetko lainaa? Vertaile lainat kätevästi Nordic Bank lainavertailupalvelussa. Kauttamme voit hakea lainaa jopa 70 000€ yhdellä hakemuksella. Hae lainaa ja saat rahat tilillesi jo tänään!

Lue lisää Credit24 palveluista alta.

Credit24

Mikä on Credit24?

Credit24 on IPF Digital Finland Oy:n lainatuote. Se on osa International Personal Finance Plc konsernia, minkä alaisena työskentelee jopa tuhansia työntekijöitä.

IPF Digital Finland Oy lopetti luottopalvelujen tarjoamisen heinäkuussa 2022 ja ilmoittaa tästä nettisivuillaan www.credit24.fi.

Credit24 nykyiset asiakkaat voivat edelleen tarkastaa luoton tilanteen asiakassivuiltaan, joille voi kirjautua samalta nettisivulta tai ottamalla yhteyttä [email protected] Credit24 oli erittäin suosittu lainapalvelu Suomessa. Yhtiön oman tiedon mukaan heillä oli jopa 700 000 asiakasta.

Credit24 palvelut

Credit24 erikoistui pieniin alle 4 000 euron lainatuotteisiin. Pienin Credit24 luotto oli vain 50€ suuruinen, jota muut lainapalvelut eivät edes tarjoa. Yhtiö tarjosi myös kuukausimaksutonta Mastercard Debit-korttia.

Credit24 ei enää tarjoa lainatuotteita tai luottokorttia, mutta mikäli tarvitset edullista lainaa, voit hakea lainaa 24h vuorokaudessa Nordic Bank lainavertailupalvelussa. Vertailemme puolestasi yli 30 rahoituslaitosta ja pankkia yhdellä hakemuksella.

Nordic Bank lainahakemuksen tekeminen kestää vain muutaman minuutin, jonka jälkeen saat tarjoukset sähköpostiisi. Hakemus on maksuton ja sitoumuksetta, joten voit vielä hakemisen jälkeen päättää, otatko lainaa vai siirrätkö ajatuksen myöhemmälle. Saat kauttamme lainaa 500 eurosta aina 70 000 euroon saakka.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Hae edullinen lainatarjous heti tästä!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta lainat fiksusti!

Nordic Bank lainavertailupalvelun avulla kilpailutat yli 30 rahoitusyhtiötä, ilman sitoutumista.

Kilpailuta lainat Nordic Bankilla

Jos olet kiinnostunut Credit24:n tyylisestä lainasta, kannattaa lainaa hakea Nordic Bankin tarjoaman lainakilpailutuksen avulla.

Kilpailutamme puolestasi kymmeniä rahalaitoksia sekä pankkeja, täysin veloituksetta yhdellä lainahakemuksella. Palvelu mahdollistaa sinulle nopean prosessin. Saat ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi jo muutamassa minuutissa. Mikäli tulet toisiin aatoksiin, voit halutessasi jättää ottamatta lainaa, koska lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua mihinkään.

Voit hakea lainaa sinulle sopivalla takaisinmaksuajalla sivujemme kautta ja suuremmalla summalla, kuin mitä Credit24:llä on tarjota. Nordic Bank on siis yksi palvelu, joka tarjoaa pääsyn kymmeniin eri lainatuotteisiin.

Katso korkotasosi

Yleisiä kysymyksiä Credit24 palveluista:

Paljonko voin saada lainaa?

Credit24 ei myönnä uusia lainoja. Mikäli haluat kuitenkin säästää rahaa ja aikaa kilpailuta yli 30 pankkia yhdellä ilmaisella lainahakemuksella Nordic Bankin verkkosivuilla ja hae lainatarjoukset 500 € aina 70 000 € saakka.

Kuka voi saada lainaa?

Nordic Bankin kautta lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias jolla säännölliset palkka- tai eläketulot, puhtaat luottotiedot sekä suomalainen henkilöturvatunnus.

Kuinka nopeasti lainarahat maksetaan tilille?

Lainarahat maksetaan tilille usein jo saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Huomioithan että suoritus tapahtuu aina arkisin toimistoaikoina.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Lainan voi aina suorittaa nopeammalla aikataululla pois. Jos haluat suorittaa lainan etuajassa niiin ole yhteydessä luotonmyöntäjään ja pyydä loppusumma. Maksamalla lainan pois ennenaikaisesti, maksat vähemmän tilin hoitokustannuksia ja korkoja. Selvitä ohjeet luotonmyöntäjältä ennen maksua.

Kenelle Credit24 palvelut sopivat?

Credit24 palvelut sopi henkilölle joka haluaa joustavuutta arkisiin menoihin edullisella korolla varustetulla pienluotolla.

Credit24 Joustoluottoa pystyi hakemaan 19 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla ei ollut maksuhäiriömerkintöjä. Luoton hakemiseen täytyi olla henkilökohtainen puhelinliittymä. Voit

Credit24 ei enää tarjoa lainaa, mutta mikäli sinulla on edelleen voimassa oleva Credit24-luotto, voit hoitaa luottoon liittyviä asioita omilla asiakassivuillasi kirjautumalla palveluun Credit24 nettisivuilla.

Credit24 palvelut verkossa

Credit24 lainatuotteet ja muut palvelut

Credit24 tarjosi lainatuotteilleen useita eri lisäpalveluja, kuten eräpäivän muistituspalvelun, maksuvapaat kuukaudet tai eräpäivän muutokset.

Tutustu Credit24 tarjoamiin palveluihin alta ja tee sen jälkeen maksuton lainahakemus Nordic Bankin lainavertailupalvelussa. Näin tiedät, enemmän minkälaisia lainatuotteita on olemassa ja voit tehdä juuri sinulle sopivia päätöksiä.

Joustoluotto

Credit24:lta pystyi hakemaan joustoluottoa 4000 euroa ilman avausmaksua, vakuuksia tai takaajia.

Asiakas pystyi valitsemaan lainahakemuksella itselleen sopivan takaisinmaksueräpäivän ja jopa 3 vuotta takaisinmaksuaikaa. Suomen lainsäädännön mukaisesti lainan pystyy maksamaan toki nopeamminkin takaisin, koska tahansa.

Credit24 joustoluotossa kuluja tulee vain nostetusta luotosta, sekä tilinhoitomaksua suhteutettuna luoton määrään, 0,75-12 euroa kuukaudessa. Korkoprosentti määräytyy henkilökohtaisten tietojesi perusteella.

Mikäli sinulla on Credit24:lta nostettu voimassa oleva joustoluotto, voit kilpailuttaa sen palvelussamme ja yhdistää kaikki muutkin pienlainat fiksusti yhteen paikkaan. Tee lainojen yhdistelystä hakemus helposti Nordic Bankilla ja säästä rahaa!

Eräpäivän muistutuspalvelu

Mikään ei ole ärsyttävämpää, kuin maksaa muistutuskuluja unohtuneen laskun takia. Siksi Credit24 mahdollisti eräpäivän muistutuspalvelun avoimille laskuille. Eräpäivän muistutuspalvelun sai käyttöön Credit24 asiakassivujen kautta.

Credit24 Maksuvapaa kuukausi lisäpalvelu

Credit24:ltä pystyi hakemaan maksuvapaan kuukauden vain 5 euron lisähintaan. Maksuvapaan kuukauden aikana ei tarvitse tehdä maksusuunnitelman mukaista lyhennystä. Tätä palvelua tarjoavat myös useat muut luotonmyöntäjät, joita voit vertailla meillä Nordic Bankilla ihan ilmaiseksi. Tutustu eri rahoitusyhtiöihin täällä.

Credit24 Eräpäivän valinta lisäpalvelu

Credit24:lla pystyi valitsemaan sopivan eräpäivän luoton lyhentämiseen suoraan hakemuksen yhteydessä. Sitä pystyi muuttamaan myöhemmin myös omien asiakassivujen kautta. Eräpäivän muutoskustannus oli 5 euroa ja se laskutettiin aina seuraavassa kuukausilaskussa. Eräpäivän muutos vaikutti aina seuraavaan ei-avoimeen laskuun.

Mastercard Debit

Credit24 tarjosi palveluissaan myös Mastercard Debit korttia. Kortti mahdollistaa esimerkiksi käteisnostot ja verkkomaksamisen. Credit24:n tarjoamassa debit-kortissa on myös lähimaksuominaisuus, minkä avulla maksat kassalla nopeammin ostokset ilman jokakertaista pin-koodin syöttämistä.

Mikäli tarvitset uuden maksukortin tai lainaa, voit vertailla lainat palvelussamme. Kauttamme voit hakea monen eri rahoitusyhtiön tuotteita, esimerkiksi suositulta Komplett Bankilta tai Bank Norwegianilta. Nämä pankit tarjoavat myös luottokortteja, jos sellaista tarvitset.

Hae lainaa netistä

Kun tarvitset lainaa netistä, kannattaa se tehdä Nordic Bankilla. Kauttamme löydät enemmän vaihtoehtoja ja vähän samanlaisia palveluja, kuin Credit24 tarjosi ennen.

Nordic Bankin kautta lainan hakeminen on turvallista, helppoa ja nopeaa. Syötä ensin lainalaskuriin tarvitsemasi lainasumma ja laina-aika, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Tämän jälkeen täytä muut tarvittavat tiedot. Automaattinen palvelumme etsii sinulle sopivat lainat ja sinä säästät aikaa ja rahaa.

Saat kauttamme lainaa 500 eurosta jopa 70 000 euroon saakka yhdellä hakemuksella, juuri siihen tarkoitukseen mihin sinä sitä tarvitset. Lomalaina, mökkilaina, rahoitus matkailuautoon… Kaikki yhdessä paikassa!

Säästä rahaa ja aikaa kilpailuttamalla lainat Nordic Bankilla

Credit24 Laina-aika ja määrä

Credit24 myönsi vakuudetonta lainaa 4 000 euroon asti tasaisella kuukausierällä. Lainan pystyi käyttämään mihin tahansa, ideana helpottaa arjen rahoitusta.

Laina-aika vaihteli 1-12 vuotta lainasummasta sekä haluamastasi kuukausierästä riippuen. Vaikka laina on suurempi ja sinulla on varaa lyhentää enemmän kuukaudessa voit saada myös lyhyemmällä takaisinmaksuajalla varustetun lainan. Alle 2 000 euron lainassa maksimi laina-aika oli 12 kuukautta.

Nordic Bankilla laina-aika on jopa 15 vuotta. Mikäli haluat pienentää nykyisen lainasi kuukausierää, tee yhdistelylainasta hakemus nyt.

Credit24 Laskut

Mikäli sinulla on voimassa oleva Credit24-luotto, Credit24 lähettää laskut sähköpostitse, e-laskuna tai Postin OmaPosti palveluun. Voit maksuttomasti lyhentää lainasi yhdellä kertaa. Otathan yhteyttä asiakaspalveluun varmistaaksesi ettei sinulle ole muodostunut jo laskua ja voit peruuttaa sen.

Credit24 lainan todellinen vuosikorko

Credit24 oli IPF Digital Finland Oy:n tarjoama joustoluotto, josta kertyi kuluja nostetun luoton määrän perusteella. Korkoprosentti vaihteli sitä mukaan, minkälaisia summia nosti.

Todellinen vuosikorko Credit24:n sivujen mukaan 1500 euroa käytössä olevalle luotolle oli 29,97 % (KSL:n mukainen todellinen vuosikorko). Vuotuinen nimelliskorko oli 19,92% ja todellinen vuosikorko riippuu luoton määrästä sekä takaisinmaksuajasta. Lisäksi siihen vaikutti tilinhoitomaksu 0,75-12 euroa kuukaudessa.

Lainalaskuri

Lainalaskuria Credit24 sivuilla ei enää ole, koska he eivät enää tarjoa lainaa. Mikäli haluat kuitenkin tehdä laskurilla arvioita, esimerkiksi kuukausierääsi verraten, voit tehdä laskelmia kätevästi Nordic Bankin omassa lainalaskurissa. Meidän kautta on myös helppo kilpailuttaa kymmenet rahalaitokset ja pankit. Laskurin sekä lainahakemusten teko on ilmaista ja lainaa saa haettua jopa 70 000 euroon asti. Kannattaa kokeilla!

Credit24 kokemuksia

Credit24 kokemuksia on kuvailtu sanoilla joustava, nopea ja helppo. Suoraan asiakkaiden suusta tulleet kommentit kertovat paljon hyvää Credit 24:n toiminnasta. Onhan Credit24 jo palvellut yli 700 000 asiakasta yrityksen olemassaolon ajalla.

Credit24:n joustoluoton tuoma vapaus sekä joustavat takaisinmaksuajat ovat olleet asiakkaiden mieleisiä. Takaisinmaksua ei rajoiteta ja voit maksaa sen joustavasti takaisin 3-36kk kuukauden kuluessa. Korot maksetaan vain nostetusta luotosta.

Credit24 asiakaspalvelu yhteystiedot ja aukioloajat ovat selkeästi löydettävissä heti etusivulta usein kysyttyjen kysymysten lisäksi. Credit 24:llä omat asiakassivut ovat olleet myös suuri lisä asiakaskokemuksen parantamisessa.

Credit 24 verkkosivut

Mikäli sinulla on voimassa oleva Credit24-laina, on sinulla edelleen pääsy omille asiakassivuillesi. Omien sivujen kautta hallinnoit lainaasi liittyviä tietoja.

Credit24 Online

Credit24 online toimii asiakasnumerolla ja salasanalla, joiden avulla pääset kirjautumaan omille asiakassivuillesi. Voit myös kirjautua verkkopankkitunnuksillasi palveluun.

Credit24:stä voi tehdä maksullisia lisäpalvelupyyntöjä, kuten eräpäivän siirtoa tai maksuvapaan kuukauden pyytämistä suoraan omilta sivuiltasi.

Lisäksi löydät avoimet laskut, kätevästi puhelimella tai tietokoneella.

Asiakaspalvelu

Credit24:n asiakaspalvelun yhteystiedot löytyvät kätevästi verkkosivuilta, sivuston alalaidasta.

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin ma-pe klo 9-17 numerosta 0300 300 355 sekä sähköpostitse osoitteesta [email protected]

Voit toimittaa liitteet skannattuna, postilla, faksilla tai sähköpostilla. Kirjeellä lähetetyt liitteet tulee toimittaa tiedoilla: IPF Digital Oy/Asiakaspalvelu, Tunnus 5016776, 00003 VASTAUSLÄHETYS.

Yrityksen osoite on IPF Digital Finland Oy, Hämeentie 15, 00500 Helsinki.

Hae Credit24 laina verkossa

Usein kysytyt kysymykset Credit24:n joustoluotosta:

Credit24 ei enää tarjoa lainaa tai joustoluottoa. Mikäli tarvitset joustoluottoa, tee maksuton hakemus Nordic Bank lainavertailupalvelussa. Saat yhden pankin sijaan lainatarjoukset useammasta eri paikasta. Valitse niistä itsellesi sopivin ja säästä!

IPF Digital Finland Oy ei enää tarjoa lainaa. Mikäli tarvitset lainaa nopeasti, voit hakea Nordic Bank lainavertailussa lainaa 24/7. Voit saada palvelumme kautta rahat tilillesi jo saman päivän aikana, kun olet tehnyt hakemuksen. Tee hakemus siis nyt ja helpota arkeasi!

Kyllä, Credit24 on IPF Digital Finland Oy:n, mikä on osa International Personal Finance Plc konsernia, tarjoama joustoluotto. Credit24 on jatkuva luotto, mikä on palvellut jo yli 700 000 asiakasta vuosien varrella. Lainan hallinta sekä asiakaspalvelu on Suomessa ja yritys on rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintoviraston luvalla luotonmyöntäjäksi.

Kuluja kertyy ainoastaan nostetusta luotosta ja laina-aika on tyypillisesti 3-36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Lainaa voi maksaa nopeamminkin takaisin ilman lisäkuluja tai joustavasti hyödyntämällä erilaisia palveluita, kuten maksuvapaata kuukautta.

Mikäli sinulla on vanha Credit24:n kautta haettu joustoluotto, pääset asiakassivuille pääset edelleen kirjautumalla osoitteessa www.credit24.fi. Tarvitset vanhan asiakastunnuksen ja salasanan. Voit myös käyttää verkkopankkitunnuksia, mikäli tunnuksesi ovat hukassa.

Credit24 eli IPF Digital Finland Oy lopetti uusien lainojen tarjoamisen vuonna 2022. Credit24 tarjoaa edelleen palveluita vanhoille asiakkailleen, mutta ei enää myönnä uusia lainoja tai luottoja.

Credit24:n sivujen mukaan KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 1500 euroa käytössä olevalle luotolle on 29,97%. Korko määräytyy 100 - 4000 euron luottorajalla ja tyypillisesti 3-36 kuukauden takaisinmaksuajalla olevien tietojen perusteella.

Credit24:n myöntämä laina on mahdollista maksaa 3-36 kuukautta pitkällä takaisinmaksuajalla. Mikäli sinulla tulee maksuvaikeuksia, ota yhteyttä asiakaspalveluun ja yritys etsii aina oikean ratkaisin takaisinmaksulle.

Arvostele palvelu: Credit24

Klikkaa tähteä arvioidaksesi sen!

Keskiarvio: 4.3 / 5. Arvostelujen määrä: 3

Ei arvosteluita toistaiseksi! Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän palvelun.