Credit24

Credit24 tarjoaa joustoluottoa 50-4000 euron väliltä. Nosta Credit24 lainaa juuri sen verran mitä tarvitset, vaikkapa shoppailureissua varten.

Credit24 lainalla hoidat varsinkin pienet arjen menot. Mikäli tarvitset enemmän lainaa, voit tehdä lainavertailun Nordic Bankilla. Lainaa jopa 70 000€ yhdellä hakemuksella. Hae lainaa ja saat rahat tilillesi jopa tänään.

Lue lisää Credit24 palveluista alta.

Credit24

Mikä on Credit24?

Credit24 on IPF Digital Finland Oy:n tarjoama lainatuote. Se on osa International Personal Finance Plc konsernia, jonka alaisena työskentelee jopa tuhansia työntekijöitä.

IPF Digital Finance Oy asiakkaita on jo yli 700 000 ja se on Etelä-Suomen aluehallintoviraston hyväksymä luotonantaja. Suuri asiakasmäärä kertoo siitä, että Credit24 on suosittu ja luotettava lainaaja Suomessa.

Credit24 sitoutuu noudattamaan vastuullista luotonantoa, faktapohjaista mainontaa, asiakasviestintää sekä hyvään perintätapaan soveltuvaa perintää. Credit24 on julkaissut oman vastuullisen kuluttajaluototuksen peruskirjan, jossa he kuvaavat menettelytapoja johon yritys on sitoutunut.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Hae edullinen lainatarjous heti tästä!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta lainat fiksusti!

Nordic Bank lainavertailupalvelun avulla kilpailutat yli 30 rahoitusyhtiötä, ilman sitoutumista.

Kilpailuta lainat Nordic Bankilla

Jos olet kiinnostunut Credit24:n tyylisestä lainasta, kannattaa lainaa hakea Nordic Bankin tarjoaman lainakilpailutuksen avulla.

Kilpailutamme puolestasi kymmeniä rahalaitoksia sekä pankkeja, täysin veloituksetta yhdellä lainahakemuksella. Palvelu mahdollistaa sinulle nopean prosessin. Saat ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi jo muutamassa minuutissa. Mikäli tulet toisiin aatoksiin, voit halutessasi jättää ottamatta lainaa, koska lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua mihinkään.

Voit hakea lainaa sinulle sopivalla takaisinmaksuajalla sivujemme kautta ja suuremmalla summalla, kuin mitä Credit24:llä on tarjota. Nordic Bank on siis yksi palvelu, joka tarjoaa pääsyn kymmeniin eri lainatuotteisiin.

Katso korkotasosi

Yleisiä kysymyksiä Credit24 palveluista:

Kuka voi saada Credit24 joustoluottoa?

Credit24:n joustoluottoa voi hakea 19 vuotta täyttänyt henkilö, kenellä ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi sinulla tulee olla henkilökohtainen matkapuhelinliittymä, sekä asuinpaikkasi tulee olla Suomessa. Lainarahan vastaanottamiseen sinulla täytyy olla myös suomalainen pankkitili.

Miten nopeasti saan Credit24 lainaa?

Mikäli teet lainahakemuksen ja toimitat liitteet ilman viivettä klo 8-22 välisenä aikana, saat luoton käyttöösi nopeasti, jopa saman päivän aikana. Voit siirtää varat omalle tilillesi ja käyttää niitä tarpeesi mukaan.

Mikä on Credit24 joustoluoton todellinen vuosikorko?

Credit24:n sivujen mukaan KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 1500 euroa käytössä olevalle luotolle on 29,97%. Korko määräytyy 100 – 4000 euron luottorajalla ja tyypillisesti 3-36 kuukauden takaisinmaksuajalla olevien tietojen perusteella.

Onko Credit24 suomalainen?

Kyllä, Credit24 on IPF Digital Finland Oy:n, mikä on osa International Personal Finance Plc konsernia, tarjoama joustoluotto. Credit24 on jatkuva luotto, mikä on palvellut jo yli 700 000 asiakasta vuosien varrella. Lainan hallinta sekä asiakaspalvelu on Suomessa ja yritys on rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintoviraston luvalla luotonmyöntäjäksi.

Credit24 palvelut

Credit24 on vastuullinen luotontantaja, joka tarjoaa joustoluottoa arjen rahoituksen tarpeisiin. Credit24 erikoistuu pieniin alle 4 000 euron lainoihin. Pienin Credit24 luotto on vain 50€, jota muut lainapalvelut eivät edes tarjoa.

Kuukausimaksuton Mastercard Debit mahdollistaa turvallisen tavan tehdä ostoksia kortilla verkossa tai kaupassa käydessäsi.

Vakuudeton ja joustavan takaisinmaksuajan Credit24 joustoluotto onkin yksi Suomen kilpailukykyisimmistä pienluotoista erittäin hyvällä asiakastyytyväisyysprosentilla.

Kenelle Credit24 palvelut sopivat?

Credit24 Palvelut sopivat henkilölle joka haluaa joustavuutta arkisiin menoihin edullisella korolla varustetulla pienellä luotolla.

Hoidat luottoon liittyviä asioita kätevästi omilla asiakassivuillasi kirjautumalla palveluun Credit24 sivuilla.

Credit24 Joustoluotto soveltuu 19 vuotta täyttäneille henkilöille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintää sekä omistaa henkilökohtaisen puhelinliittymän. Voit hakea joustoluottoa ilman kuluja ja saat alustavan lainapäätöksen nopeasti.

Credit24 palvelut verkossa

Credit24 lainatuotteet ja muut palvelut

Hae joustoluottoa kätevästi verkossa ja täytä luottohakemus. Tunnistaudu Credit24 sivuilla verkkopankkisi avulla ja saat pin-koodin puhelimeen, jonka jälkeen voit viimeistellä hakemuksen. Alustava lainapäätös tulee samantien ja voit toimittaa vaaditut liitteet.

Lainaa voi hakea ympäri vuorokauden, mutta varoja tilille voidaan siirtää ainoastaan 8-22 välisenä aikana. Saat henkilökohtaisiin tietoihisi perustuvan lainatarjouksen ja voit sen jälkeen päättää hyväksytkö vai kieltäydytkö siitä.

Palvelun kautta on mahdollista lisätä joustavuutta luoton takaisinmaksulle maksuvapaiden kuukausien, eräpäivän muuttamisen sekä eräpäivän muistutuspalvelun avulla.

Joustoluotto

Voit hakea joustoluottoa ilman avausmaksua jopa 4000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Voit valita itsellesi sopivan takaisinmaksueräpäivän ja jopa 3 vuotta takaisinmaksuaikaa. Voit myös maksaa luoton takaisin koska vain ilman lisäkuluja.

Maksat vain korkoa nostetusta luotosta, sekä tilinhoitomaksua suhteutettuna luoton määrään, 0,75-12 euroa kuukaudessa. Korkoprosentti määräytyy henkilökohtaisten tietojesi perusteella.

Eräpäivän muistutuspalvelu

Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin maksaa muistutuskuluja unohtuneen laskun takia. Siksi Credit24 mahdollistaa eräpäivän muistutuspalvelun avoimille laskuille. Saat eräpäivän muistutuspalvelun käyttöösi kirjautumalla asiakassivuillesi ja valitsemalla sen käyttöön.

Credit24 Maksuvapaa kuukausi lisäpalvelu

Voit hakea maksuvapaata kuukautta Credit24:ltä vain 5 euron lisähintaan. Maksuvapaan kuukauden aikana sinun ei tarvitse tehdä maksusuunnitelman mukaista lyhennystä ja 5 euron palvelumaksu lisätään seuraavaan laskuun korkoineen. Maksuvapaan aikana luottolimiitiltä ei voi tehdä nostoja.

Credit24 Eräpäivän valinta lisäpalvelu

Voit valita sinulle sopivan eräpäivän luoton lyhentämiseen suoraan hakemuksen yhteydessä tai muuttaa sitä myöhemmin omien asiakassivujen kautta.

Eräpäivän muutoskustannukset ovat 5 euroa, ja se laskutetaan seuraavassa kuukausilaskussa. Huomioithan, että eräpäivän muutos ei muuta avoinna olevan laskun eräpäivää ja löydät avointen laskujen tiedot Credit24 onlinesta.

Mastercard Debit

Voit hakea kuukausimaksutonta Mastercard Debit korttia turvalliseen maksamiseen missä oletkin. Voit unohtaa nostoautomaatit tai käteisen, koska Debit kortti on käytettävissä ympäri vuorokauden.

Kortissa on lähimaksuominaisuus, minkä avulla maksat kassalla nopeammin ostokset ilman jokakertaista pin-koodin syöttämistä.

Voit hakea maksutonta Mastercard Debit korttia sen jälkeen, kun olet saanut hyväksytyn luottopäätöksen. Jos haet kortin nopeasti, voit saada sen postissa jo ensi viikolla.

Lainasopimuksen ehdot

Tunnistaudu verkossa ja hae itsellesi luottoa, varat käytössäsi jopa 15 minuutissa. Nopea sekä yksinkertainen prosessi takaa helpon tavan hakea luottoa arjen haasteisiin, tai joustavuutta maksamiseen.

Voit ennen hakemusta katsoa eri lainasummiin perustuvia kuukausimaksueriä. Huomioithan, että lainatarjous tulee aina yksilöllisesti ja laskurissa olevat tiedot ovat arvioita perustuen keskimääräisiin korkoprosentteihin.

Maksat lainaa joustavalla takaisinmaksuajalla oman tahdin mukaan. Maksettu luotto on taas käytössäsi ja voit säästää sitä tulevia hankintoja varten tarpeen mukaan.

Takaisinmaksuvaikeuksia voi järjestellä maksuvapailla kuukausilla tai uudella maskusuunnitelmalla. Olethan siis tarpeen tullen Credit24 asiakaspalveluun yhteydessä uuden maksusuunnitelman sopimiseksi.

Säästä rahaa ja aikaa kilpailuttamalla lainat Nordic Bankilla

Laina-aika ja määrä

Credit24 myöntää vakuudetonta lainaa 4 000 euroon asti tasaisella kuukausierällä. Lainan voit käyttää valitsemaasi kohteeseen ja helpottaa arjen rahanmenoa tuntuvasti.

Laina-aika vaihtelee 1-12 vuotta lainasummasta sekä haluamastasi kuukausierästä riippuen. Vaikka laina on suurempi ja sinulla on varaa lyhentää enemmän kuukaudessa voit saada myös lyhyemmällä takaisinmaksuajalla varustetun lainan.

Alle 2 000 euron lainassa maksimi laina-aika on 12 kuukautta.

Laskut

Credit24 lähettää laskut sähköpostitse, e-laskuna tai Postin OmaPosti palveluun. Voit maksuttomasti lyhentää lainasi yhdellä kertaa – otathan yhteyttä asiakaspalveluun varmistaaksesi ettei sinulle ole muodostunut jo laskua ja voit peruuttaa sen.

Credit24 lainan todellinen vuosikorko

Credit24 on IPF Digital Finland Oy tarjoama joustoluotto, ja maksat takaisin vain nostamastasi luoton määrästä. Korkoprosenttikin nousee sitä mukaan, minkälaisia summia nostat.

Todellinen vuosikorko Credit24:n sivujen mukaan 1500 euroa käytössä olevalle luotolle on 29,97 % (KSL:n mukainen todellinen vuosikorko). Vuotuinen nimelliskorko on 19,92% ja todellinen vuosikorko riippuu luoton määrästä sekä takaisinmaksuajasta. Lisäksi siihen vaikuttaa tilinhoitomaksu 0,75-12 euroa kuukaudessa.

Lainalaskuri

Lainalaskuria sivuilla ei ole, mutta voit hakea lainaa suoraan tietyllä summalla syöttämällä sen sivuille ja painamalla ”Hae luotto” -painiketta. Saat arvioksi kuukausittaisen erän keskimääräisten hakemusten perusteella.

Mikäli haluat kuitenkin tehdä laskurilla arvioita, esimerkiksi kuukausierääsi verraten, voit tehdä laskelmia kätevästi Nordic Bankin omassa lainalaskurissa. Meidän kautta on myös helppo kilpailuttaa kymmenet rahalaitokset ja pankit. Laskurin käyttäminen sekä lainahakemusten teko on ilmaista ja lainaa saa haettua jopa 70 000 euroon asti. Kannattaa kokeilla!

Credit24 kokemuksia

Credit24 kokemuksia on kuvailtu sanoilla joustava, nopea ja helppo. Suoraan asiakkaiden suusta tulleet kommentit kertovat paljon hyvää Credit 24:n toiminnasta. Onhan Credit24 jo palvellut yli 700 000 asiakasta yrityksen olemassaolon ajalla.

Credit24:n joustoluoton tuoma vapaus sekä joustavat takaisinmaksuajat ovat olleet asiakkaiden mieleisiä. Takaisinmaksua ei rajoiteta ja voit maksaa sen joustavasti takaisin 3-36kk kuukauden kuluessa. Korot maksetaan vain nostetusta luotosta.

Credit24 asiakaspalvelu yhteystiedot ja aukioloajat ovat selkeästi löydettävissä heti etusivulta usein kysyttyjen kysymysten lisäksi. Credit 24:llä omat asiakassivut ovat olleet myös suuri lisä asiakaskokemuksen parantamisessa.

Credit 24 verkkosivut

Lainasopimuksen verkkoallekirjoittamisen jälkeen sinulla on aina pääsy omille asiakassivuille, missä voit nostaa luottoa oman aikataulusi ja tarpeesi mukaisesti, ilman nostokulua.

Pääset myös omien sivujen kautta tekemään muutoksia esimerkiksi lainan eräpäivään tai hakemaan maksuvapaata kuukautta. Ei siis enää laskut myöhässä, koska Credit24:llä tieto on helposti saatavissa.

Credit24 verkkopalvelusta löytyy myös kätevästi asiakaspalvelun aukioloajat sekä yhteystiedot, UKK, tietoa yrityksestä ja hinnastot lisäpalveluille.

Credit24 Online

Saatuasi asiakasnumeron ja salasanan pääset kirjautumaan omille asiakassivuillesi tai voit kirjautua myös verkkopankkitunnuksillasi palveluun.

Credit24:stä voi tehdä maksullisia lisäpalvelupyyntöjä, kuten eräpäivän siirtoa tai maksuvapaan kuukauden pyytämistä suoraan omilta sivuiltasi.

Lisäksi löydät avoimet laskut ja voit nostaa luottoa silloin kuin sitä tarvitset. Kätevästi puhelimella tai tietokoneella.

Asiakaspalvelu

Credit24:n asiakaspalvelun yhteystiedot löytyvät kätevästi verkkosivuilta, sivuston alalaidasta.

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin ma-pe klo 9-17 numerosta 0300 300 355 sekä sähköpostitse osoitteesta [email protected]

Voit toimittaa liitteet skannattuna, postilla, faksilla tai sähköpostilla. Kirjeellä lähetetyt liitteet tulee toimittaa tiedoilla: IPF Digital Oy/Asiakaspalvelu, Tunnus 5016776, 00003 VASTAUSLÄHETYS.

Yrityksen osoite on IPF Digital Finland Oy, Hämeentie 15, 00500 Helsinki.

Hae Credit24 laina verkossa

Usein kysytyt kysymykset Credit24:n joustoluotosta:

Miten maksan Credit24 joustoluottoa takaisin?

Kuluja kertyy ainoastaan nostetusta luotosta ja laina-aika on tyypillisesti 3-36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Lainaa voi maksaa nopeamminkin takaisin ilman lisäkuluja tai joustavasti hyödyntämällä erilaisia palveluita, kuten maksuvapaata kuukautta.

Miten Credit24:stä voi hakea joustoluottoa?

Credit24 tarjoaa tällä hetkellä selkeän prosessin lainanhakuun. Tunnistaudu Credit24 Online palvelussa ja täytä luottohakemus, tunnistaudu pankkitunnuksiesi avulla ja toimita tarvittavat liitteet. Jatkuva luotto 100 – 4 000 euroa on mahdollista nostaa heti tai myöhemmin tarpeesi mukaan.

Miten paljon voin hakea Credit24 joustoluottoa?

Credit24:n tarjoama palvelu on vakuudeton luotto 100 – 4 000 euron väliltä joustavalla takaisinmaksuajalla. Voit pisimmillään maksaa takaisin luoton 36 kuukautta kestävällä takaisinmaksuajalla. Kun luotto maksetaan takaisin, on se taas käytössäsi kun sinun tarvitsee nostaa rahaa.

Miten pitkä takaisinmaksuaika Credit24 joustoluotolla on?

Credit24:n myöntämä laina on mahdollista maksaa 3-36 kuukautta pitkällä takaisinmaksuajalla. Mikäli sinulla tulee maksuvaikeuksia, ota yhteyttä asiakaspalveluun ja yritys etsii aina oikean ratkaisin takaisinmaksulle.

Arvostele palvelu: Credit24

Klikkaa tähteä arvioidaksesi sen!

Keskiarvio: 4.5 / 5. Arvostelujen määrä: 2

Ei arvosteluita toistaiseksi! Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän palvelun.