Kaarna

Kaarna laina on rahoitusratkaisu pienempiin ja isompiin hankintoihin.

Voit hakea vakuudetonta Kaarna lainaa unelmiesi toteuttamiseen 2 000 eurosta jopa 40 000 euroon saakka.

Jos haluat lainaa nopeasti, hae Kaarna-lainaa yhteistyökumppaneiden lainavälityssivustojen kautta.

Kaarna

Paras tapa on kilpailuttaa lainasi Nordic Bankilla – saat tarjouksen Kaarnalta ja jopa 30 muulta rahoituslaitokselta.

Lue lisää Kaarna lainasta täältä!

Kaarna lyhyesti

Kaarna on Santander pankin tarjoama lainatuote Suomen markkinoilla. Santander on toiminut ympäri maailmaa jo vuodesta 1857 lähtien ja on yksi maailman suurimpia rahoitusyhtiöitä.

Santanderilla on satoja tuhansia asiakkaita Suomessa ja se toimii jo 40 maassa ympäri maailmaa. Suomen markkinoilla Santander keskittyy autoilun ja suurempien hankintojen rahoittamiseen. Kaarna laina on yksi Santanderin tarjoamista lainatuotteista.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta edullinen korko!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta lainat fiksusti!

Nordic Bank lainavertailupalvelun avulla kilpailutat yli 30 rahoitusyhtiötä, ilman sitoutumista.

Yleisiä kysymyksiä Kaarnan lainasta:

Paljonko Kaarna-lainaa voi saada?

Kaarnalta on mahdollista saada lainaa 2 000 € – 40 000 €. Mikäli haluat kilpailuttaa samalla yli 30 muuta pankkia voit tehdä ilmaisen lainahakemuksen Nordic Bankin verkkosivuilla ja hakea lainatarjoukset 500 € aina 70 000 € saakka.

Kuka voi saada lainaa?

Nordic Bankin kautta lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias jolla säännölliset palkka- tai eläketulot, puhtaat luottotiedot sekä suomalainen henkilöturvatunnus.

Kuinka nopeasti lainarahat maksetaan tilille?

Lainarahat maksetaan tilille usein jo saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Huomioithan että suoritus tapahtuu aina arkisin toimistoaikoina.

Voinko maksaa Kaarna-lainan nopeammin takaisin?

Lainan voi aina suorittaa nopeammalla aikataululla pois. Jos haluat suorittaa lainan etuajassa niiin ole yhteydessä luotonmyöntäjään ja pyydä loppusumma. Maksamalla lainan pois ennenaikaisesti, maksat vähemmän tilin hoitokustannuksia ja korkoja. Selvitä ohjeet luotonmyöntäjältä ennen maksua.

Kilpailuta lainat Nordic Bankilla

Mikäli harkitset lainaa, kannattaa se kilpailuttaa ilmaisessa lainavertailupalvelussamme Nordic Bankilla.

Nordic Bank on maksuton lainavertailu-palvelu, joka kilpailuttaa jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella. Lainan kilpailutus kauttamme on nopeaa, turvallista ja helppoa. Saat vertailtua eri lainatarjoukset kätevästi yhdellä hakemuksella.

Saat haettua kätevästi Nordic Bankin kautta erilaisiin tarkoituksiin lainaa, ilman että se velvoittaa sinua mihinkään. Lainatarjoukset saatuasi voi valita otatko lainan vastaan vai et ja miettiä rauhassa millaista lainaa tarvitset.

Kilpailuta pankit

Kaarna laina

Kaarna-laina on siitä erilainen lainatuote, että sitä ei voi hakea suoraan Kaarnan omilta sivuilta. Kaarna laina tulee hakea lainojen kilpailutus-sivustolta Santanderin yhteistyökumppanien kautta. Voit ainoastaan viimeistellä lainahakemuksesi Kaarna sivuston ohjeistuksen avulla.

Nordic Bankin lainavertailusivustolta voit saada Kaarna lainasta tarjouksen, minkä jälkeen verkkosivuston kautta voit ainoastaan viimeistellä lainasi ja toimittaa esim. palkkakuitin, tilinpäätöksen tai tositteen eläkkeestä.

Kaarna kotisivu

Esimerkki Kaarna-lainan hakemisesta Nordic Bankilla

Lainan hakeminen Kaarnalta on helppo nelivaiheinen prosessi.

  1. Tee lainavertailuhakemus. Saat tarjoukset Kaarnalainasta ja jopa 30 eri pankista
  2. Saat lainatarjoukset ja voit vertailla niitä
  3. Valitse sinulle sopiva laina
  4. Kun valitset Kaarnan tarjoaman lainat, siirry Kaarna lainan kautta Santanderin sivustolle hyväksymään uusi lainasi
  5. Laina maksetaan tilillesi – lainan hakeminen ei voi tämän helpommaksi mennä!
Katso korkotasosi

Kenelle Kaarna laina sopii?

Kaarna laina sopii henkilölle, kuka haluaa kilpailuttaa lainansa fiksusti sekä miettiä tarkkaan minkä hintaisen lainan hankkii. Kaarna laina pitää hakea kilpailuttamalla muita pankkeja samaan aikaan, joten yksinään sitä ei voi hakea.

Saat vakuudetonta lainaa haettua yhdessä monen muun lainan kanssa, Kaarnalta lainaa saat haettua 2 00040 000 euroa enintään 15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Henkilökohtainen hinnoittelu takaa juuri sinulle sopivan tarjouksen. Puhtaiden luottotietojen lisäksi hakijan tulee olla vähintään 24 vuotias, asua vakituisesti Suomessa sekä kuukauden bruttotulot vähintään 1 500 euroa kuukaudessa.

Minkälainen Kaarna-laina on?

Santanderin tarjoama lainatuote on vakuudeton kulutusluotto sinulle sopivaan kohteeseen. Hakemuksessa ei ole väliä mihin tarkoitukseen käytät lainasumman, sinä voit itse tehdä tärkeän päätöksen.

Alustavan myönteisen lainapäätöksen saatuasi voit Kaarnan sivuston kautta viimeistellä lainasi allekirjoittamalla sopimuksesi sähköisesti sekä toimittaa vaaditut liitteet.

Liitteet toimitetaan Kaarnan sivujen kautta tietoturvallisesti ja sähköisesti. Yksityishenkilöiltä voidaan vaatia palkkakuittia ja yrityksiltä tilinpäätöstietoja.

Voit hakea vakuudetonta lainaa 2 000 – 40 000 euron väliltä ja korko määräytyy sinulle henkilökohtaisten tietojen perusteella. Laina-aika on 2-15 vuotta riippuen lainasummasta, alle 5 000 euron laina-aika on maksimissaan 5 vuotta.

Joustava takaisinmaksu

Voit lyhentää lainaasi halutessasi myös normaalia kuukausierääsi suuremman summan ilman lisäkuluja, lainan yhdellä kertaa maksaminen pois onnistuu myös täysin veloituksetta. Mikäli haluat maksuvapaata kuukautta lyhentämiselle, on sekin mahdollista Kaarna lainan puitteissa.

Valitse kuukausierä

Santanderin kautta myönnetty luotto maksetaan kiinteinä kuukausierinä. Voit määritellä lainahakemuksessasi minkä hintaista kuukausierää olet valmis maksamaan takaisin.

Sinä tiedät mikä summa on mahdollista lyhentää kuukausittain, ja siksi Santander mahdollistaa valita itselle sopivan kuukausierän. Lainan takaisinmaksuerät sisältävät lyhennyksen, koron sekä tilinhoitomaksun.

Vakuudeton laina

Lainaa saat jopa 40 000 euroa 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Kaarnalta lainaa hakiessasi et tarvitse pääomaa entuudestaan tai vakuuksia luoton myöntämiselle. Riittää että täytät hakemuksen perusvaatimukset ja omaat tarvittavat bruttotulot.

Sinulle räätälöity sopimus

Kaarnan tarjoama laina on aina hinnoiteltu henkilökohtaisten tietojen perusteella ja lainalaskurit antavat arvion korkoprosentista. Kaarna laina on helppo kilpailuttaa muut tarjoukset saatuasi ja vertaillessasi mikä on paras tarjous.

Kaarnan ehdot

Kaarna lainan ehdot saat henkilökohtaisessa lainatarjouksessasi ja voit tarkemmin lukea mistä lainasi kustannukset koostuvat. Lainan myöntäminen perustuu aina yksilöllisesti annettuun tarjoukseen.

Santander myöntää turvallista lainaa tarkan arvion jälkeen ja mikäli saat lainaa kannattaa miettiä tarkkaan mihin lainasumma on tarkoitettu ja otatko lainatarjouksen vastaan.

Maksusuunnitelmaa on mahdollista lainaamisen jälkeen sopia uudestaan ja lainanmaksujen lyhentämisessä voi hyödyntää esim. maksuvapaita kuukausia.

Laina-aika ja määrä

Kaarnalta on mahdollista saada 2 000 – 40 000 euroa lainaa. Lainan tarkka määritellään yksilöllisesti hakemusten tietojen perusteella, johon vaikuttaa esimerkiksi kirjaamasi tulot ja menot.

Laina-aika riippuu lainasumman suuruudesta. Alle 5 000 euron lainoissa voit maksaa lainan takaisin 5 vuoden aikana ja sitä suuremmissa summissa maksimi laina-aika on 15 vuotta.

Maksuvapaat kuukaudet

Lainallesi voit saada kaksi maksuvapaata kuukautta vuotta kohden. Huomioithan, että edellisen kuukauden lasku tulee olla maksettuna ajallaan.

Voit kirjautua Santanderin verkkopalveluun hakemaan lyhennysvapaita kuukausia. Lyhennysvapaalta ajalta tullut korko ja tilinhoitomaksu laskutetaan automaattisesti seuraavassa lyhennyksessäsi. Lasku voi olla suurempi kuin yleensä kuluista johtuen.

Lyhennysvapaat kuukaudet kasvattavat takaisinamaksettavaa summaa, joten niitä kannattaa säästää pahan päivän varalle eikä käyttää vain koska niitä on.

Lainaturva

Santander tarjoaa kaikille yksityishenkilöille kahta erilaista lainaturvavakuutusta: Lainaturva Plus ja Lainaturva. Lainaturva Plus on tarkoitettu työssäkäyville lainaa hakeville ja korvaa myös työttömyyden varalta.

E-lasku

E-laskun käyttöönoton jälkeen sinun ei tarvitse enää näppäillä viitenumeroita itse ja säästät luontoa paperittomassa laskumuodossa. E-laskun käyttöönottaminen on todella helppoa omassa verkkopankissasi, etsi viimeinen laskusi ja näppäile vaadittavat tiedot verkkopankkiin. Jatkossa saat kaikki laskut suoraan verkkopankkiisi ja pääset kätevästi tarkastamaan ne sekä hoitamaan maksun.

Kaarna laina ja kokemukset

Pidennä laina-aikaa

Voit hyödyntää lainassasi maksuvapaita kuukausia. Tämä pidentää laina-aikaa, mutta tulee kalliimmaksi vaihtoehdoksi.

Kirjautumalla Santanderin verkkopalveluun voit käydä ilmoittamassa myöhästyvästä maksusta ja saat lisäaikaa seuraavan maksusi maksamiseen.

Mikäli sinulla on hankaluuksia hoitaa maksusuunnitelmasi mukaisesti lainasi lyhennyksiä, ota yhteyttä Kaarna-lainan asiakaspalveluun sopiaksesi uudesta maksusuunnitelmasta.

Kaarna-lainan todellinen vuosikorko

Kaikki Santanderin lainatuotteet maksetaan kiinteällä kuukausimaksulla takaisin sisältäen kaikki lainaan liittyvät kustannukset.

Lainakuluja voi tulla tilinhoitomaksusta, Euribor korosta sekä nimelliskorosta. Saat kaikki tarvittavat tiedot korosta sekä lainan kustannuksista lainatarjouksessasi luettavaksi ja voit tehdä päätöksen lainasta.

Kilpailuta Kaarna laina yhteistyökumppaneiden sivuilta

Voit hakea Kaarnan lainan vain yhteistyökumppaneiden sivuilta, kuten meiltä Nordic Bankista. Syötät vain lainahakemukseen summan, laina-ajan ja muut tiedot, niin voit verrata Kaarnan tarjoamaa lainaa muihin saamiisi lainatarjouksiin.

Santander luottaa siihen, että Kaarna-lainassa on kilpailijoihin verrattuna paremmat korot ja kulut, ja siksi ne luottavat sen voittavan kilpailutuksen sinun lainavalinnassasi.

Kilpailuta Kaarna laina netissä ja toteuta unelmasi, järkevästi!

Kaarna lainan asiakaskokemukset

Kaarna laina on kilpailukykyisellä korolla sekä nopealla myöntämisajalla oleva laina, mitä Santander tarjoaa Suomen markkinoilla.

Asiakkaiden mielestä Kaarnan lainaa voi hakea helposti vertailemalla muiden lainojen hintaa samalla. Kuitenkin lainavaatimukset ovat hieman tiukemmat kuin muilla pankeilla.

Ikää tulee olla vähintään 24 vuotta ja kuukausitulot tietyssä pisteessä, mikä ei ole vaatimuksena monilla muilla pankeilla.

Tiukemmat vaatimukset voivat olla asiakkaiden mielestä huonompi kokemus, mutta se kertoo todellakin siitä, että hakijalla on todellakin varaa maksaa lainaa takaisin ja enemmän tietoa lainoja hakiessaan.

Kaarna-lainan verkkopalvelut

Kaarna-lainan verkkosivuilta löytyy kaikki tarvittava tieto Kaarna lainan sisältämistä kysymyksistä, kuitenkin verkkopalvelut lainan hallinnointiin ovat eri paikassa, eli Santanderin verkkosivuilla.

Löydät Kaarnan lainaa koskien sinua askarruttavat asiat verkkosivuilta, kuten maksamiseen liittyvät asiat. Tärkeimmät tiedot eli lainaehdot saat lainatarjouksessa kilpailuttaessasi lainan yhteistyökumppaneiden sivuilta.

Santanderin verkkopalvelut ovat käytössä kaikille laina-asiakkaille ja Kaarna sivustolta löydät kyseiseen lainatuotteeseen liittyvät tiedot.

Santanderin verkkopalvelut

Kilpailuttaessasi lainat ja saadessasi Kaarnalainasta tarjouksen, voit viimeistellä hakemuksen menemällä Kaarnan sivuilta linkistä Santanderin sivustolle.

Voit allekirjoittaa verkkopalvelussa lainasopimuksesi sekä toimittaa suojatusti kaikki tarvittavat liitteet esim. palkkatodistuksen tai tilinpäätöksen.

Verkkopalvelujen käyttö onnistuu kaikilla laitteilla vaivattomasti.

Asiakaspalvelu

Kaarna on kerännyt yleisimpien kysymysten vastaukset verkkosivuilleen ja löydät sieltä sinua askarruttavat kysymykset kätevästi.

Pääset tarvittaessa kirjautumaan lainan saatuasi verkkopalveluun Santanderin kautta tekemään muutoksia tai hakemaan esim. maksuaikaa seuraavalle laskullesi.

Kaarna lainan asiakaspalvelu on auki ti-pe 12-16 numerosta 09 8564 5237.

Santander Consumer Finance Oy:n asiakaspalvelu on auki 9 – 16 arkisin numerosta 09 8564 5100.

Puhelut maksavat liittymäsi matkapuhelin- tai paikallisverkkomaksun verran.

Lomakkeet

Voit toimittaa kaikki vaaditut lomakkeet lainaasi liittyen kätevästi verkkopalvelun kautta kirjautumalla ja tunnistautumalla pankkitunnuksillasi Santanderin sivuilla.

Viimeistele Kaarnalainahakemus

Kun olet saanut Nordic Bankin kautta Kaarnan lainatarjouksen, olet siitä eteenpäin yhteydessä Santander Consumer Finance Oy:n kanssa. Voit viimeistellä lainahakemuksesi osoitteessa: https://kaarnalaina.fi/viimeistele-hakemus/

Siirryt sivustolta Santanderin sivustolle, missä sinua pyydetään tekemään sähköinen allekirjoitus sekä toimittamaan vaaditut liitteet ansiotuloistasi.

Sähköisen allekirjoituksen jälkeen saat opastuksen liitteiden lähettämiseen sekä lisätietoa lainasopimuksestasi. Liitteet kannattaa tarkistaa huolellisesti eikä hosua niiden kanssa, sillä oikein hoidetun prosessin avulla tulee lainasumma helposti tilillesi.

Kilpailuta Kaarna laina Nordic Bankilla

Usein kysytyt kysymykset Kaarna lainasta:

Kaarna laina myönnetään aina henkilökohtaisten tietojesi perusteella kilpailukykyisellä korolla. Voit lainatarjouksen saatuasi kilpailuttaa lainat sinulle sopivilla koroilla.

Kaarna lainaa voit saada 2 000 - 40 000 euroa, ilman vakuuksia. Kuukausierä Santanderin tarjoamissa lainoissa on sama joka kuukausi. Takaisinmaksuaika määräytyy lainan summan mukaan, 2 - 15 vuotta.

Lainan hakijan tulee olla suomalainen, eli osoite tulee olla vakituisesti Suomessa ja raha-asiat pitää olla hoitanut moitteettomasti. Ikävaatimus on hieman korkeampi kuin muissa lainoissa eli hakijan tulee olla vähintään 24 vuotias. Lisäksi kuukausibruttotulojen tulee olla vähintään 1500 euroa.

Yksityishenkilöiltä lainan saamiseen vaaditaan palkka- tai eläketuloista tosite ja yrityksiltä vaaditaan tilinpäätös.

Lyhennysvapaa kuukausi tarkoittaa yksittäistä kuukautta milloin lainaa ei tarvitse maksaa takaisin. Siltä kuukaudelta tulleet korot sekä tilinhoitomaksu lisätään seuraavaan laskuusi.

Kaarna on Santanderin tarjoama lainatuote Suomessa. Santander on maailman laajuinen pitkän historian pankki sekä luotettava lainanmyöntäjä, joten mihinkään huijauslainaan et ole ryhtymässä.

Voit hakea Kaarna lainaa Nordic Bankin sivuilta ja lainatarjouksen saatuasi voit mennä Kaarnan sivustolle viimeistelemään lainatarjouksesi sekä toimittamaan vaaditut liitteet. Lainapäätös tulee nopeasti ja liitteet toimitettuasi saat rahan jo saman päivän aikana tilillesi.

Lainahakemus käsitellään parissa arkipäivässä sen saapumisesta ja lainasopimuksen sähköisen allekirjoituksen yhteydessä voit toimittaa vaaditut liitteet. Kun liitteet saapuvat ja lainasopimus hyväksytään, voit saada rahat jo saman päivän aikana tilillesi.

Arvostele palvelu: Kaarna

Klikkaa tähteä arvioidaksesi sen!

Keskiarvio: 4.5 / 5. Arvostelujen määrä: 4

Ei arvosteluita toistaiseksi! Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän palvelun.