Creditstar

Creditstar on kansainvälinen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa läpinäkyviä rahoitustuotteita. Luottoa saat 2000 euron suuruudella ja joustavalla takaisinmaksuajalla.

Nordic Bank kilpailuttaa Creditstarin lisäksi kymmeniä rahoituslaitoksia ja pankkeja puolestasi. Tee meille nopea lainahakemus ilman sitoutumista ja saat tarjouksia myös muista pankeista yhdellä hakemuksella.

Lue lisää Creditstarin eri tuotteista alta!

Creditstar

Mikä Creditstar on?

Suomessa Creditstar Finland Oy on tarjonnut palveluitaan vuodesta 2010 lähtien. Palvelu toimii paremmin kuin perinteiset pankit, koska Creditstar pystyy yhdistämään asiakkaiden tarpeet ja teknologian.

Creditstar Finland Oy on osa kansainvälistä Creditstar Groupia, joka tarjoaa lainapalveluitaan mm. Virossa, Ruotsissa, Puolassa ja Liettuassa. Palveluita on tuotettu jo vuodesta 2006 lähtien.

Creditstar Groupia on käyttänyt jo yli 500 000 asiakasta 8 eri maassa ja asiakastyytyväisyys on korkea. Asiakaspalvelu on tavoitettavissa vuoden ympäri jokaisena päivänä.

Creditstar noudattaa vastuullista luotonmyöntämistä kansainvälisten säännösten sekä paikallisen lainsäädännön asettamien kriteerien mukaisesti.

Kenelle Creditstarin palvelut sopivat?

Creditstarin joustava palvelu mahdollistaa käteisvaroja silloin, kun omat varat ovat vähissä. Luottotili pysyy varalla pahan päivän varalle.

Voit hakea lainaa helpolla ja turvallisella tavalla Creditstarin sivujen kautta. Täyttämällä tiedot ja hyväksymällä automaattisen tilintarkastuksen saat päätöksen lainastasi nopeasti.

Luottotilin saat haettua jos olet vähintään 18 vuotias, Suomen kansalaineen tai oleskelulupa Suomessa. Luottotiedot pitää olla kunnossa lainan saantia varten.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta lainat fiksusti!

Nordic Bank lainavertailupalvelun avulla kilpailutat yli 30 rahoitusyhtiötä, ilman sitoutumista.

Creditstar palvelut helposti omilla sivuilla

Kirjautumalla Creditstarin omille sivuille pääset kätevästi hallinnoimaan luottoasi tai maksamaan sitä suoraan netissä takaisin.

Creditstarilla voit tarpeen vaatiessa hakea lyhennysvapaata 5-30 vuorokautta. Voit myös maksaa lainaasi sovittua aikaisemmin takaisin, ja saat luottoa tilillesi uudelleen käytettäväksi.

Creditstar asiakkaiden lainakokemuksia lukiessa selviää, että asiakkaat ovat saaneet suurimmaksi osaksi positiivisia kokemuksia verkkopalveluiden käyttämisestä ja monella suurin syy uudelleen käyttämiselle on nimenomaan ollut verkkopalveluiden käyttämisen helppous.

Creditstar kotisivu

Yleisiä kysymyksiä Creditstarista:

Paljonko voin saada lainaa?

Creditstarilta on mahdollista saada lainaa 50 € – 2 000 €. Mikäli haluat kilpailuttaa samalla yli 30 muuta pankkia voit tehdä ilmaisen lainahakemuksen Nordic Bankin verkkosivuilla ja hakea lainatarjoukset 500 € aina 70 000 € saakka.

Kuka voi saada lainaa?

Nordic Bankin kautta lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias jolla säännölliset palkka- tai eläketulot, puhtaat luottotiedot sekä suomalainen henkilöturvatunnus.

Kuinka nopeasti lainarahat maksetaan tilille?

Lainarahat maksetaan tilille usein jo saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Huomioithan että suoritus tapahtuu aina arkisin toimistoaikoina.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Lainan voi aina suorittaa nopeammalla aikataululla pois. Jos haluat suorittaa lainan etuajassa niiin ole yhteydessä luotonmyöntäjään ja pyydä loppusumma. Maksamalla lainan pois ennenaikaisesti, maksat vähemmän tilin hoitokustannuksia ja korkoja. Selvitä ohjeet luotonmyöntäjältä ennen maksua.

Minkälaisia palveluja Creditstar tarjoaa?

Creditstar tarjoaa ns. virtuaalisen luottokortin, eli luottotilin, minkä avulla voit kätevästi tehdä nostoja netissä kun siltä tuntuu.

Pääset kätevästi maksamaan luottoa verkossa takaisin, hakemaan maksuvapaata, siirtämään eräpäivää tai maksamaan luottoa nopeammin takaisin. Saat maksetun luoton määrän taas takaisin käyttöösi.

Luottoa on mahdollista hakea vakuudettomasti sekä ilmaisella aloitusmaksulla 50- 2000 euron suuruisesti. Takaisinmaksuaikaa on mahdollista hakea 1-12 kuukautta sopimuskohtaisesti. Maksat luonnollisesti vain nostetusta luotosta ja mikäli maksat nopeammin luottoa takaisin, pysyvät korkokulutkin vähäisempinä.

Luottotili

Luottotili rauhoittaa mieltä ja takaa sinulle maksukyvyn heikommassa rahatilanteessa. Luoton haettuasi voit olla nostamatta sitä ja pitää sen varalla, kun sitä oikeasti tarvitset.

Luottoa voit hakea aina 2000 euroon saakka 12 kuukautta pitkällä takaisinmaksuajalla. Silloin kuukausilyhennykseksi muodostuu 191,24 euroa ja kokonaisuudessaan takaisinmaksettava summa on n. 2300 euroa.

Luottotililtä voi tehdä nostoja erissä tai yhdellä kertaa kaiken saatavilla olevan luoton. Voit maksaa ennenaikaisesti luottoa takaisin tai pidentää takaisinmaksuaikaa lyhennysvapailla.

Lainasopimuksen ehdot

Creditstar käyttää luotonannossaan kiinteää korkoa, nimellinen vuosikorko on 20%. Takaisinmaksettava summa riippuu luoton määrästä, pituudesta sekä muista mahdollisista lisäkustannuksista, esimerkiksi lyhennysvapaa tai uusi maksusuunnitelma.

Luottotiliä hakiessa kannattaa miettiä minkälainen tarve lainalle on. Jos vaihtoehtoja haluaa tutkia tarkemmin, voi monta kymmentä erilaista lainatarjojaa kilpailuttaa Nordic Bankin kautta yhdellä hakemuksella.

Luottotilin lyhentämisen joustavuuden parantamiseksi takaisinmaksussa voi hyödyntää lyhennysvapaita, uutta maksusuunnitelmaa tai nopeammassa tahdissa lainan takaisinmaksua.

Laina-aika ja määrä

Creditstar laina-aika on mahdollista sopia 1-12 kuukauden välille. Kannattaa pohtia tarkkaan millä aikavälillä pystyy maksamaan käytössä olevan luoton takaisin, kun miettii itselleen sopivaa maksusuunnitelmaa.

Lainaa Creditstarilta voi hakea 50-2000 euron väliltä. Laina toimii luottotilin kaltaisesti, ja vaikka ottaisit 2000 euroa luottoa, ei kaikkea tarvitse nostaa samantien. Voit pitää sitä itselläsi varalla ja maksat kuluja vain nostetusta luotosta.

Maksuvapaat kuukaudet

Maksuvapaata voi hakea 5-30 päivän verran kirjautumalla itse omille sivuilleen ja maksamalla käsittelymaksun. Maksuvapaan jälkeen seuraavaa eräpäivää sekä muita sovittuja eriä siirretään vastaavasti.

Maksuvapaata kannattaa hyödyntää silloin, jos hetkellisesti maksukyky heikkenee. Pidemmän päälle se nostaa lainan kokonaiskustannuksia eikä kannata huvin vuoksi ottaa maksuvapaata.

Luoton noston esto

Ehtojen mukaisesti Creditstar on oikeutettu estämään luottorajan käyttöä tai estämään uusien luottoerien nostoja.

Mahdollisia esteitä on kolme:

  • Syy epäillä luoton käyttämistä laittomuuksiin tai petoksiin
  • Asiakkaan maksukyvyn heikkeneminen
  • Maksueriä ei hoideta sovitulla tavalla maksuun

Lisäluotto

Kuten muutkin luottotilit, niin maksamalla luotto takaisin saat vastaavan summan itsellesi tulevaisuuden varalle nostettavaksi.

Voit siis käyttää luottotiliä aina uudestaan sen takaisinmaksun jälkeen eikä uutta hakemusta tarvitse tehdä enään Creditstarille.

Takaisinmaksu

Lainaa maksetaan takaisin kuukausittain sovitun maksusuunnitelman mukaisesti. Pääset maksamaan lainaa takaisin suoraan omien asiakassivujen kautta.

Mikäli maksu myöhästyy, tulee sinulle kirjeellä maksumuistutus, mihin on lisätty viivästyskorko sekä muistutusmaksu.

Milloin tahansa takaisinmaksussa on jotain epäselvää tai maksukyky heikkenee, kannattaa heti olla yhteydessä asiakaspalveluun ja selvittää asia välttääksesi lisäkustannuksia.

Pidennä laina-aikaa

Maksuaikaa voi pidentää hakemalla maksuvapaata 5-30 vuorokauden ajalta. Lainan takaisinmaksusuunnitelma pidentyy valitun maksuvapaan mukaisesti.

Uuden maksusuunnitelman voi mahdollisesti saada sovittua vaikka olisi jo erääntynyt lasku ja sitä kautta voi hieman pidentää takaisinmaksuaikaa.

Suoranaisesti 12 kuukautta on pisin takaisinmaksuaika, mitä Creditstar tarjoaa luotolle.

Eräpäivän siirto

Jos lasku on erääntynyt, sille ei voi hakea silloin eräpäivän siirtoa. Erääntymättömälle laskulle tai tuleville lainaerille voi hakea eräpäivän siirtoa halutun mukaisesti.

Jos eräpäivää siirretään vähintään 14 päivää tai enemmän, peritään silloin 5 euron kulu. Eräpäivän siirtoa voi hakea suoraan netistä tai soittaa asiakaspalveluun, Creditstar voi hylätä hakemuksen oman harkintansa mukaan.

Lainan peruutus

Lainan voi peruuttaa ehtojen mukaisesti 14 vuorokauden kuluessa sopimuksen tekemisestä. Peruuttamissopimus on tehtävä kirjallisena ja toimitettava kirjeitse tai sähköpostilla Creditstarille.

Jos luottoa on nostettu, takaisinmaksettava summa on luoton korot sekä luoton määrä kokonaisuudessaan. Voit olla yhteydessä Creditstariin, mikäli sinulla on kysyttävää peruuttamisesta.

Kilpailuta Creditstarin laina verkossa

Creditstar lainan kilpailuttaminen

Riittääkö 2000 euron luoton määrä tai 12 kuukauden takaisinmaksuaika tarvittavaan hankintaan? Joskus tulee tilanne, että tarvitsee suurempaa lainaa pidemmällä maksuajalla sekä edullisemmilla kuluilla. Suurempi laina on mahdollista hakea Nordic Bankin kautta.

Nordic Bank kilpailuttaa kymmeniä rahalaitoksia puolestasi Creditstarin ohella. Täytä sivujemme kautta ilmainen lainahakemus ja saat yhdellä hakemuksella haettua monen rahalaitoksen tarjoamaa lainaa Creditstar mukaanlukien.

Lainatarjoukset saatuasi voi vertailla niitä keskenään ja päättää otatko lainaa laisinkaan jos niiden ehdot eivät miellytäkkään sinua.

Creditstar luoton todellinen vuosikorko

Creditstar luoton nimellinen vuosikorko on 20 %. Kulut on helppo laskea, sillä ne perustuvat lähinnä lainattavaan määrään ja nostettuun luottoon. Mikäli lisäkustannuksia tulee lainalle lisäpalveluista tai myöhästyksistä, nostaa se tietenkin takaisinmaksettavaa summaa.

Jos luoton määrä on 2000 euroa, laina-aika 12 kuukautta ja luotto nostetaan kerralla kokonaan, on silloin luoton todellinen vuosikorko 30,07%.

Tarkista arvio Creditstar sivuilta

Hakiessasi luottoa, voit vertailla erilaisia laina-aikoja sekä summia keskenään. Laskurin alapuolelle tulee yleisiin ehtoihin perustuvien kustannusten mukaisesti kuukaislyhennyserät nähtäväksi.

Summa ei kuitenkaan välttämättä aina pidä paikkaansa ja on vain viitteellinen. Todelliset kustannukset löytyvät lainaehdoista ja voit tarkistaa ne ennen lainan hyväksymistä.

Creditstar kokemuksia asiakkailta

Asiakkaat ovat pitäneet Creditstarin asiakaspalvelun laadusta sekä nopeudesta. Lisäksi verkkosivujen käytettävyys on ollut mieleistä ja jopa muihin pankkeihin verrattuna paljon parempaa.

Muutamia Creditstar kokemuksia asiakkaiden suusta:

” Kaikki meni niinkuin säännöissä kerrottiin. Ei valitettavaa.”

” Kerrankin edullinen pikavippifirma. Eikä piilottele kaiken maailman ekstrakuluja pieneen pränttiin! ”

Tiedot ovat helposti löydettävissä ja Creditstar vastaa yleisiin kysymyksiin selkeästi, mikä parantaa asiakaskokemuksen laatua.

Creditstarin laina fiksusti Nordic Bankilta

Creditstar verkkopalvelut

Creditstar verkkopalvelut ovat käytössäsi lainasopimuksen solmimisesta. Hae lainaa ja ensimmäisellä kerralla tunnistaudut pankkitunnuksillasi ja jatkossa saat omilla tunnuksillasi sivut käyttöön.

Creditstar verkkosivuilta löydät kätevästi lainaan liittyvää tietoa, asiakaspalvelun yhteystiedot, yleiset kysymykset sekä reaaliaikaisen chatin.

Asiakassivujen kautta hoidat kaikista kätevimmin lainaasi liittyvät asiat suoraan netissä!

Creditstar asiakassivut

Lainasopimuksen tehtyäsi saat käyttöön omat asiakassivut Creditstar lainaa ja luottotiliä varten.

Creditstar asiakassivuilla voi tehdä suoraan lainalyhennyksiä, pyytää eräpäivän siirtoa, hakea maksuvapaata tai tehdä luottotililtä nostoja vuorokauden ympäri. Creditstarilta tehty lainanosto siiretään tilille pankista riippuen muutaman pankkipäivän kuluessa.

Asiakaspalvelu

Creditstar asiakaspalvelu auttaa sinua niissä kysymyksissä, mihin et löydä itse vastausta tai tarvitset lisätietoa.

Asiakaspalvelun aukioloajat ovat 365 päivää vuodessa klo 9-21. Asiakaspalveluun saa puhelimitse yhteyden numerosta 09 425 99688 ja sähköpostitse [email protected]

Kirjeitse lähetettävät postit tulee lähettää tiedoilla Creditstar Finland Oy, Mannerheimintie 12 B, 5 krs., 00100 Helsinki.

Asiakaspalvelu chat

Creditstar sivuille on myös mahdollisuus käydä keskustelua reaaliaikaisesti asiakaspalvelijan kanssa. Sivuilla ei ole luettavissa mihin kellonaikaan Chat on avoinna, mutta Creditstar kokemuksia lukiessa selviää ettei se ainekaan oli ma-su klo 9-21 välisenä aikana kokoajan avoinna.

Muut tiedot netissä

Usein kysytyt kysymykset vastaavat sinua askarruttaviin kysymyksiin asiakaspalvelun aukioloaikojen ulkopuolella. Löydät moneen eri laina kysymykseen netistä vastaukset.

Yrityksen yleiset tiedot, ehdot, lisätietoa vastuullisesta lainaamisesta sekä paljon muuta on kätevästi yhden verkkosivun alla. Löydät kaiken tarvittavan netistä ja jos joku ei heti tule mieleen, voit myös ottaa yhteyttä ystävälliseen sekä ammattitaitoiseen asiakaspalveluun.

Hae edullinen lainatarjous netistä Nordic Bankin avulla

Kilpailuta lainat Nordic Bankilla

Creditstarilta haettua lainaa voit kilpailuttaa myös Nordic Bankin lainavertailupalvelussa kätevästi.

Nordic Bank kilpailuttaa lainat puolestasi ja saat yhdellä hakemuksella haettua lainaa Creditstarista sekä kymmenistä muista rahalaitoksista tai pankeista. Kaikki lainatarjoukset tulevat sähköpostiisi ja voit sitoutumatta vertailla niitä keskenään. Lainahakemuksen täyttämiseen menee muutama minuutti – säästät aikaa sekä rahaa!

Nordic Bankin kautta on mahdollista hakea monenlaisia lainoja – myös sellaisia, joita Creditstar ei voi mahdollistaa. Voit hakea yhdistelylainaa, lainaa kumppanin kanssa tai paljon suurempaa lainaa kuin Creditstarilta.

Kilpailuta Creditstarin laina

Usein kysytyt kysymykset Creditstarista:

Hae Creditstar sivuilta luottotiliä ja hyväksymisen jälkeen voit tehdä nostoja tililtäsi. Luottotilin avausmaksu 0 euroa mahdollistaa kuluttoman aloituksen lainalle.

Creditstar myöntää lainaa 18 vuotta täyttäneille henkilöille kenellä on säännölliset tulot sekä ei maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi hakijan tulee olla Suomen kansalainen tai olla oleskelulupa Suomessa.

Lainan vuosittainen nimelliskorko on 20%. Todellinen vuosikorko määrittyy lainattavan summan sekä takaisinmaksuajan perusteella. Todellinen vuosikorko 2 000 e lainalle 12 kuukauden takaisinmaksuajalla on 30,07%.

Creditstarista on mahdollista saada lainaa 50-2000 euroa. Avausmaksu 0 euroa ja maksat kuluja vain nostetusta luotosta.

Creditstarin asiakkaana voit hakea lainaa varten maksuvapaata 5-30 vuorokautta. Laina-aika on maksimissaan 12 kuukautta, joten pitkiä maksuvapaita aikoja ei ole mahdollista saada noin lyhyelle takaisinmaksuajalle.

Creditstar myöntää lainaa 1-12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Mitä pidempi takaisinmaksu on, sitä suurempi on myös korko.

Creditstarin omistajana toimii kansainvälinen yritys Creditstar Group. Creditstar Finland Oy on sen Suomen sivuliike ja fyysinen osoite sijaitsee Mannerheimintie 12, 00100 Helsinki.

Kaikki lainat yritys mahdollistaa kerralla takaisinmaksettavaksi. Esimerkiksi osa 2 000 euron lainasta on jo maksettu, mutta voit maksaa loput pois yhdellä kertaa ilman lisäkuluja. Ota yhteyttä Creditstarin asiakaspalveluun toimenpiteitä varten.

Arvostele palvelu: Creditstar

Klikkaa tähteä arvioidaksesi sen!

Keskiarvio: 4.5 / 5. Arvostelujen määrä: 2

Ei arvosteluita toistaiseksi! Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän palvelun.