Täytä hakemus

Aktia lainat

Kilpailuta Aktia pankki ja kymmenet muut pankit ja rahoitusyhtiöt Nordic Bankilla!

Voit saada kauttamme yhdellä lainahakemuksella monia eri vaihtoehtoja arkesi rahoittamiseen. Myös Aktia-pankin lainat ovat mukana kilpailutuksessa.

Voit saada halvemman kulutusluoton tai yhdistää lainasi edullisemmaksi. Täysin ilmaiseksi. Kilpailuta lainat heti!

Aktia

Aktia-pankki pähkinänkuoressa

Aktia on pankki, joka tarjoaa monipuolisia palveluja varainhoitoon ja vakuuttamiseen. Vaurastumiseen keskittyvä Aktia pankki palvelee jo melkein 400 000 asiakasta Suomessa. Aktian noin parikymmentä pankkikonttoria sijaitsevat lähinnä suurissa kaupungeissa Tampereen, Turun, Vaasan, Oulun ja pääkaupunkiseudun alueella.

Aktia pankki perustettiin jo vuonna 1825, silloisella nimellään Helsingfors Stads Sparbanks Inrättning. Pitkässä historiassa on tapahtunut monia asioita, mutta Aktia pankki nimi tuli käyttöön vasta 2008. Seuraavana vuonna pankki listautui Helsingin pörssiin.

Lainaa yksin tai yhteishakijan kanssa

Tiesitkö, että voit hakea lainaa myös yhteishakijan kanssa? Lainaa kannattaa hakea yhdessä, koska yhteishakijan kanssa lainaa saa todennäköisemmin. Lisäksi lainalle voi saada matalamman koron, eli yhteinen laina voi tulla huomattavasti halvemmaksi kuin yksin haettu.

Lisäksi voitte saada yhdessä isomman summan lainaa. Varsinkin isot, esimerkiksi yli 10 000 euron lainat, lainat kannattaa hakea aina yhdessä. Kun hakijoita on kaksi, laina myönnetään todennäköisemmin.

Yhteishakijasta on hyötyä paljon erityisesti silloin, kun päähakija on pienituloinen. Isompituloinen yhteishakija tuo turvaa takaisinmaksuun ja parantaa lainan saamisen mahdollisuuksia. Pienituloinen ei välttämättä edes saa lainaa yksin tai lainasumma voi olla paljon pienempi kuin hän halusi.

Aktia panostaa asiakkaidensa vaurastumiseen

Varainhoito on Aktian liiketoiminnan ytimessä. Tavoitteenaan Aktialla on halu olla Suomen paras vaurastumisen kumppani, saumattomalla sekä ainutlaatuisella palvelukokonaisuudellaan.

Aktia on valittu 2022 Suomen parhaimmaksi korkorahastojen hoitajaksi sekä rahastotaloksi Morningstar-yhtiön riippumattomassa tutkimuksessa. Paras korkovarainhoitajan palkinto voitettiin jo kahdeksatta kertaa peräkkäin.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta lainat fiksusti netissä!

Kilpailuta yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön lainat Nordic Bank lainavertailun avulla ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Täytä lainahakemus.

Tutustu myös meidän sivustomme ilmaisiin sovelluksiin

Myös me Nordic Bankilla tarjoamme vaurastumisen tueksi laajan liudan erilaisia laskureita, kuten lahjaverolaskuri, remonttilaskuri, lainojen yhdistely tai lainalaskuri.

Laskureiden avulla pääset tarkastelemaan omaa talouttasi entistä helpommin. Voit myös hakea lainaa monien eri pankkien tarjonnasta yhdellä hakemuksella.

Olemme tehneet palveluistamme mahdollisimman helppoja käyttää, jotta sinun taloutesi hallinta olisi entistä helpompaa, huolimatta siitä missä tilanteessa nykyään oletkaan.

Nordic Bank tarjoaa vaihtoehtoja Aktian lainatuotteille

Nordic Bank mahdollistaa lainan hakemisen yli 30 pankista ja rahoitusyhtiöstä vain yhden lainahakemuksen avulla. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja voit saada alustavan lainapäätöksen jo saman päivän aikana.

Miksi siis haluaisit hakea lainaa yhdestä paikasta, kun voit kilpailuttaa samalla hakemuksella jopa kymmeniä eri rahalaitoksia? Et sitoudu hakemuksella mihinkään ja voit rauhassa päättää itsellesi sopivimman lainan.

Aktia tarjoaa monia eri vaihtoehtoja lainaamiseen. Tässä pari vaihtoehtoa, jotka voit kilpailuttaa Nordic Bankilla.

Aktian vakuudeton käyttölaina

Aktia tarjoaa vakuudetonta käyttölainaa, mutta tiedätkö onko se markkinoiden halvin vaihtoehto? Kilpailuttamalla Aktian ja muut pankit keskenään pääset helposti käsille siitä, minkälaisia kuluja käyttölainaan voi tulla. Kilpailuta siis Aktian Vakuudeton Käyttölaina meidän palvelumme kautta!

Aktian rakennuslaina

Teetkö remonttia? Aktia tarjoaa rakennuslainaa, mutta oletko selvillä kaikista vaihtoehdoista? Saat kauttamme ilmaisen vertailun Aktian rakennuslainaan ja voit valita juuri sinulle sopivimman ratkaisun. Ei kannata ottaa heti ensimmäistä vastaantulevaa lainan tarjoajaa, vaan kilpailuttaa halvin mahdollinen!

Mitä sinun tarvitsee tietää Aktia-pankista

Jotta sinun ei tarvitse etsiä tietoa eri paikoista, olemme koonneet tietoa Aktia-pankista usein kysyttyjen kysymysten alle.

Aktia sopii erityisesti säästäjille. Aktia on tutkitusti vaurastumisen asiantuntija, jonka myötä voit luottaa heidän apuunsa. Aktia sopii myös yrityksille sekä esimerkiksi asuntoa ostavalle henkilölle.

Yksi yleisimmistä syistä lainan hylkäämiselle on maksuhäiriömerkintä luottorekisterissä. Toinen yleinen syy on huolimattomasti täytetty lainahakemus. Täytä hakemus Nordic Bankissa, niin tavoitat lukuisia lainantarjoajia ja voit löytää edullisen lainan.

Aktia on voittanut monia merkittäviä palkintoja vuosien varrella. Asiakkaat ovat olleet pankin toimintaan tyytyväisiä, mutta se ei tarkoita sitä, että se olisi välttämättä paras vaihtoehto sinulle. Kilpailuttaminen on paras tapa saada selville sinulle sopivin pankki ja helpoiten teet sen meidän sivustollamme.

Aktia on keskittynyt erityisesti varainhoitoon ja sijoituspalveluihin. Pienempänä pankkina Aktia antaa myös yksilöllisempää palvelua kilpailijoihinsa verrattuna.

Aktia on täysin suomalainen pankki. Sen juuret sijoittuvat jo 1800-luvun alkupuoliskolle ja monien mutkien kautta se on nyt Aktia-pankki. Toki pörssilistattuna yrityksenä Aktialla voi olla myös ulkomaisia omistajia, mutta sen pääkonttori sijaitsee Suomessa.

Tottakai! Nordic Bank sopii erityisesti tilanteisiin, kun haluat madaltaa nykyisen lainasi kuluja. Voit tehdä maksuttoman lainahakemuksen sivustollamme ja saat tiedon eri lainavaihtoehdoista, jopa 60 000 euroon saakka.

Sinua saattaa kiinnostaa myös: