Blue Finance

Blue Finance tarjoaa arkilainaa 100-500 euroa ilman vakuuksia. Jos pikainen tai pieni rahantarve yllättää, Blue Finance on ratkaisu, jonka jälkeen sinä päätät miten toimit arjessasi!

Mikäli haluat enemmän vapautta, Nordic Bank kilpailuttaa Blue Financen arkilainan lisäksi kymmeniä muita pankkeja puolestasi! Joustavampi laina-aika ja suurempi lainasumma jopa 70 000 euroon saakka.

Lue lisää Blue Finance tuotteista alta!

Blue Finance

Mikä Blue Finance on?

Jo vuonna 2011 perustettu Blue Finance Oy on täysin suomalainen rahoitusyhtiö ja palvellut jopa yli 200 000 asiakasta Suomessa.

Blue Finance tarjoaa asiakkailleen vakuudetonta arkilainaa äkilliseen rahantarpeeseen. Palvelut toimivat kätevästi verkossa omalla asiakastilillä.

Toimintaa ajaa vastuullisuus sekä läpinäkyvyys, unohtamatta eettisiä luotonmyöntämisperiaatteita. Yritys haluaa olla läsnä suomalaisten arkea tarjoten sulavaa ja mutkatonta palvelua.

OmaBlueFinance-verkkopalvelu

Blue Financen asiakassivuilta pääset hallinnoimaan lainaasi liittyviä tietoja kätevästi. Huom. jos lainasi on haettu ennen vuotta 2021, sitä ei löydy asiakasportaalista.

Pääset kirjautumaan asiakastilillesi verkkopankkitunnuksillasi turvallisesti. Sinulla tulee olla vain suomalainen pankkitili.

Löydät asiakastililtäsi lainaan liittyvät tiedot omilta sivuiltasi ja näet mm. avoinna olevat laskut.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta lainat fiksusti!

Nordic Bank lainavertailupalvelun avulla kilpailutat yli 30 rahoitusyhtiötä, ilman sitoutumista.

Yleisiä kysymyksiä Blue Finance palveluista:

Paljonko voin saada lainaa?

Blue Financelta on mahdollista saada lainaa 100 € – 500 €. Mikäli haluat kilpailuttaa samalla yli 30 muuta pankkia voit tehdä ilmaisen lainahakemuksen Nordic Bankin verkkosivuilla ja hakea lainatarjoukset 500 € aina 70 000 € saakka.

Kuka voi saada lainaa?

Nordic Bankin kautta lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias jolla säännölliset palkka- tai eläketulot, puhtaat luottotiedot sekä suomalainen henkilöturvatunnus.

Kuinka nopeasti lainarahat maksetaan tilille?

Lainarahat maksetaan tilille usein jo saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Huomioithan että suoritus tapahtuu aina arkisin toimistoaikoina.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Lainan voi aina suorittaa nopeammalla aikataululla pois. Jos haluat suorittaa lainan etuajassa niiin ole yhteydessä luotonmyöntäjään ja pyydä loppusumma. Maksamalla lainan pois ennenaikaisesti, maksat vähemmän tilin hoitokustannuksia ja korkoja. Selvitä ohjeet luotonmyöntäjältä ennen maksua.

Kenelle Blue Finance palvelut sopivat?

Blue Financen tarjoama pieni arkilaina sopii nopeaan rahantarpeeseen maltillisella korolla.

Arkilainaa voi hakea maksimissaan 4 kuukauden takaisinmaksuajalla, etkä jää jumiin pitkiin maksusuunnitelmiin. Kirjautuminen onnistuu kätevästi netissä ja lainan saanti on nopeaa!

Arkilainaa on mahdollista hakea Blue Financen sivuilta ympäri vuorokauden. Voit saada lainaa, jos olet vähintään 18 vuotias, Suomen kansalainen, vakituinen osoite Suomessa sekä sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Blue Finance lainat ja kokemuksia

Minkälaisia palveluja Blue Finance tarjoaa?

Blue Finance tarjoaa yksityishenkilölle Arkilaina -nimistä lainatuotetta, yritysrahoitusta sekä osakesijoittamispalvelua.

Blue Financelta edullista ja luotettavaa lainaa 100 – 500 euroa kerrallaan. Lainoja voi ottaa useamman, mutta yhteensä lainoja voi olla 900 euron edestä.

Hakemuksen tekeminen on helppoa ja yksinkertaista. Hakuprosessiin kirjaudutaan mobiilivarmenteella tai verkkopankkitunnuksilla ja kaikki tapahtuu täysin etänä.

Blue Finance Arkilaina

Arkilaina yllättäviin arjen menoihin. Blue Finance myöntää arkilainaa 100-500 euroa kerrallaan 4 kk takaisinmaksuajalla.

Lainaa voit hakea ympäri vuorokauden edullisella korolla sekä lainakuluilla.

Blue Finance Sijoittajille

Osinkotuottoa.fi -palvelun kautta sijoittajat voivat merkitä Blue Finance Oy:n etuoikeutettuja G-osakesarjan osakkeita, mille maksetaan kuukausittaista korkoa.

Osakkeelle maksetaan 7% tuottoa, jos sijoitusaika on vähintään 6kk. Osakkeiden avulla on kätevää laittaa ylimääräiset rahat säilöön keräämään korkoa.

Blue Finance Yrityksille

Broaden on Blue Finance Oy:n tarjoama yrityslainapalvelu. Lainaa voi maksaa jopa 10 vuotta pitkällä takaisinmaksuajalla ja sitä voi hakea 50 000 euroon saakka. Broaden yrityslaina ei ole vakuudetonta, ja sen saamiseksi vaaditaan takaaja.

Hae lainaa netistä ja toteuta unelmasi, fiksusti!

Miten haen lainaa?

Blue Finance Oy tarjoaa lainan hakemista vain verkosta. Yrityksen fyysinen osoite sijaitsee osoitteessa Linnankatu 18 20100 Turku, mutta asiakaspalvelupistettä ei ole.

Lainan määrä on kuitenkin huomattavasti suppeampi, kuin mitä kilpailijoilla on tarjota. Suuremmissa lainoissa tulee apuun Nordic Bank!

Voit hakea kauttamme Blue Financen tarjoaman lainan lisäksi kymmeniltä eri lainatarjoajilta tarjoukset yhdellä hakemuksella. Kilpailutamme Blue Financen lisäksi muut pankit ja rahoitusyhtiöt, jotta säästät aikaa ja rahaa! Voit kilpailuttaa lainat ilman sitoutumista!

Lainasopimuksen ehdot

Blue Financen lainaehdot ovat yksinkertaiset, läpinäkyvät sekä kohtuuhintaiset. Pieniä lainoja lyhyellä takaisinmaksuajalla!

Kuten tyypillisesti lainan ehtoihin kuuluu, saa 14 vuorokauden kuluessa lainan peruuttaa, maksaa kokonaisuudessaan etukäteen takaisin ilman lisäkuluja sekä huonosta takaisinmaksusta tulee merkintä luottorekisteriin.

Mikäli lainan takaisinmaksussa tulee minkäänlaisia ongelmia, kannattaa samantien olla yhteydessä Blue Financen asiakaspalveluun lisäkustannusten välttämiseksi.

Laina-aika ja määrä

Blue Finance lainaa 100-500 euroa kerrallaan 1-4 kuukaudeksi. Lainoja voi olla useampia kerrallaan, mutta yhteissumma ei saa ylittä 900 euroa.

Esimerkkilaskelma:

  • Lainamäärä: 300 euroa
  • Takaisinmaksueriä 3 kpl
  • Tilinhoitomaksu + luottokorko: 19,93 euroa
  • Takaisinmaksettava summa 319,93 euroa
  • Todellinen vuosikorko: 36,44 prosenttia
Katso korkotasosi

Takaisinmaksu

Kaikkien Blue Finance lainojen kiinteä laina-aika on 1, 2, 3 tai 4 kuukautta. Blue Financen laskut lähetetään sähköpostiin tai kirjeitse sopimuksen mukaan. Sähköpostilasku on veloitukseton ja paperilaskusta peritään erikseen palvelumaksu.

Todellinen vuosikorko ei sisällä mahdollisia lisäpalveluja, kuten paperilaskuja, sillä se on täysin vapaaehtoinen palvelu.

Jos laskun maksu viivästyy, toimitetaan siitä muistutuslasku. Tämä maksaa ekstraa, viivästyskulujen päälle.

Peruuttaminen

Etämyynnissä tehdyt lainasopimuksen on Suomen lain mukaan mahdollista perua 14 vuorokauden kuluessa sopimuksen solmimisesta.

Täysin ilmaista lainan peruuttaminen ei ole ja siitä voi tulle tilinhoitomaksu tai lainankorot maksettavaksi.

Eräpäivän siirto

Eräpäivää ei voi Blue Finance lainassa siirtää, mutta takaisinmaksu joustaa hieman. Jos maksat laskun viimeistään 7 vuorokauden kuluessa eräpäivästä, ehtii maksu näkyä tiedoissa eikä siitä ehdi muodostua maksumuistutusta.

Tilinhoitomaksu

Tilinhoitomaksu on 3.65% luottorajasta vuodessa, eikä se saa ylittää 0,01% päivää kohden luottosopimuksen luottorajasta. Tilinhoitomaksu on kuitenkin vähintään 5 euroa.

Blue Finance lainan kilpailuttaminen

100 – 500 euroa ei välttämättä riitä kaikkiin hankintoihin. Blue Financelta haetun lainan voi kilpailuttaa Nordic Bankin avulla!

Nordic Bank kilpailuttaa kymmeniä rahalaitoksia puolestasi, kuten Blue Financen arkilainan ja monia muita. Monta pankkia kilpailuttamalla saat mahdollisuuden hakea huomattavasti suurempaa lainasummaa ja pidempää takaisinmaksuaikaa.

Lainatarjouksia alkaa hakemuksen jälkeen ilmestymään sähköpostiisi ja voit vertailla niitä keskenään. Sinä päätät otatko lainaa laisinkaan!

Blue Finance kotisivut

Nordic Bankin lainalaskuri

Nordic Bankin lainalaskurin avulla voit kokeilla helposti, että mikä on omaan talouteesi sopiva maksuaika tarvitsemallesi lainasummalle. Pääset lainalaskurista suoraan hakemaan lainaa täyttämällä lainahakemuksen. Täytä lainahakemus huolellisesti ja varmista, että syötät siihen oikeat tiedot. Lainahakemus ei välttämättä mene läpi, jos tiedot eivät hakemuksella ole kunnossa. Lähettäessäsi lainahakemuksen välitämme sen yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle. Saat ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi jo minuuttien kuluessa.

Lainatarjoukset saatuasi voit heti vertailla lainoja korkojärjestyksessä aina halvimmasta kalleimpaan. Nimelliskoron sijaan kannattaa kiinnittää huomio erityisesti lainan todelliseen vuosikorkoon. Todellinen vuosikorko pitää sisällään nimelliskoron lisäksi kaikki muut lainan kustannukset, kuten lainanhoitokustannukset. 

Voit täältä käydä tekemässä hakemuksen nopeasti ja saat heti kilpailutettua Blue Financen lisäksi myös monta muuta pankkia ja rahoituslaitosta.

Nordic Bank laskurit auttaa talouden hallinnassa

Blue Financen todellinen vuosikorko

Blue Financelta haettu laina on 19,90% vuosittaisella nimelliskorolla varustettu. Ottaen huomioon lainan pienen määrän ja takaisinmaksuajan, voi muilla pienillä kustannuksilla todellinen vuosikorko nousta hieman.

Blue Finance laina ehdoissa on esiteltynä 100 euron laina, minkä todellinen vuosikorko on n. 59%. Verrokkina 500 euron lainassa todellinen vuosikorko on n. 34%.

Tarkista arvio Blue Financen sivuilta

Lainaa hakiessasi voit mennä laskurin avulla kätevästi katsomaan miten paljon eri kokoisia lainoja maksetaan takaisin. Blue Finance on läpinäkyvä hinnoittelussaan ja saat selkeästi näkyville heti mitä maksaa takaisin laina valitsemillasi määrittelyillä.

Blue Finance kokemuksia asiakkailta

Blue Finance on tarjonnut suomalaisille asiakkailleen lainapalveluita jo 2011 vuodesta alkaen. Kuten kaikissa muissakin lainapalveluissa, kokemuksia löytyy laidasta laitaan.

Yleisesti ottaen palvelua pidetään luotettavana sekä nopeana, mutta korko on isompi muihin verrattuna ja jos rahat haluaa nopeasti, pitää maksaa lisäpalveluista.

Vaikka Blue Financella ei ole fyysistä asiakaspalvelua, tavoitat asiakaspalvelun yllättävän kattavasti verkossa ja puhelimitse. Lainahakemuksia käsitellään 24h vuorokaudessa ja lainoja maksetaan 7-23 välillä joka päivä.

Blue Finance pikavippi maksetaan 7-23 välillä arkisin ja lainan saamisen ehdot eivät ole kovin hankalat. Lainapäätös tulee nopeasti ja pääasiassa 18 vuotta täyttänyt henkilö vakituisilla tuloilla pääsee prosessista läpi nopeasti.

Blue Finance verkkopalvelut

Blue Financen omat verkkopalvelut toimivat erittäin mainosti arkilainan sekä muiden palveluiden suhteen. Löydät myös linkit toisille sivuille yrityslainan tai osakesäästämisen merkeissä.

Löydät selkeät vastaukset sinua askarruttaviin kysymyksiin, ajankohtaiset uutiset, yhteydenoton sekä lainan hakemisen palvelut.

Asiakaspalvelu palvelee sinua reaaliajassa Chat-palvelun kautta!

Blue Finance omat sivut

Blue Finance mahdollistaa omille asiakkailleen kätevän tavan kirjautua asiakassivuille ja seurata lainaan liittyviä tietoja.

Asiakassivuilta pääset tarkastelemaan lainaasi liittyviä tietoja, kuten avointa maksuerää. Voit hakea myös netissä kätevästi uutta lainaa, kunhan lainojen yhteissumma ei ylitä 900 euroa.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelun yhteystiedot ovat selkeästi esillä ja puheluihin sekä sähköposteihin vastataan arkisin klo 10-15.

Tavoitat asiakaspalvelun numerosta 060 0303 060 sekä sähköpostitse osoitteesta [email protected]

Kirjeposti lähetetään osoitteeseen Blue Finance Suomi Oy, Linnankatu 18, 20100 Turku.

Asiakaspalvelu chat

Blue Financelta saa myös reaaliaikaista asiakaspalvelua chatin välityksellä. Jos olemassa olevista vastauksista ei löydy tarpeeksi tietoa, laita chattiin viestiä ja sinulle palataan mahdollisimman nopeasti takaisin!

Broaden

Broaden yrityslaina on Blue Financen tarjoama tuote yrityksien rahan tarpeisiin. Yritys voi hakea huomattavasti suuremmalla summalla lainaa, kuin mitä arkilaina on. Kulut ja summat ovat erilaisia ja saat alustavan lainapäätöksen tietoosi hakemisen jälkeen.

Osinkotuottoa.fi

Osinkotuottoa.fi on sijoittamistoimintaan keskittyvä tuote. Voit ostaa Blue Financen osakkeita, joista kaikki tuottavat varmasti sinulle korkoa. Voit sijoittaa vaikka vain muutaman kuukauden ajaksi pääomasi korkoa kasvattavalle tilille.

Minimisijoitus vain 100 euroa, yksityishenkilöille tai yrityksille! Voit testata miten raha alkaa tuottamaan lisää ja sen jälkeen miettiä laitatko isompaa siivua peliin.

Muut tiedot netissä

Jos asiakaspalvelu ei ole tavoitettavissa tai tarvitset lisätietoja, niin usein kysyttyjen kysymysten vastaukset löytyvät selkeästi sivuilta. Yleiset lainaan liittyvät kysymykset on siellä avattu ja pääset perille aiheesta ajasta ja paikasta riippumatta.

Löydät myös muut sopimusehtoihin ja yrityksen toimintaan liittyvät tiedot verkkosivuilta.

Kilpailuta lainat fiksusti Nordic Bankilla

Kilpailuta lainat Nordic Bankilla

Voit kilpailuttaa Blue Financelta haettavan arkilainan Nordic Bankin lainavertailupalvelun avulla!

Kilpailutamme yhdellä hakemuksella jopa kymmeniä muita pankkeja sekä rahalaitoksia puolestasi. Lainan hakeminen ja kilpailuttaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja vaivatonta! Vertaile saadut tarjoukset keskenään hetkessä parhaimman ja edullisimman lainasopimuksen saamiseksi!

Voit hakea monia erilaisia lainoja mitä ei välttämättä Blue Finance voisi tarjota laisinkaan. Lainaehdot voivat olla erilaisia, maksuajat pidempiä sekä lainattavat summat huomattavasti suurempia.

Hyödyt verrattuna Blue Financen lainaan:

  • Tarjolla pidempi laina-aika
  • Suurempi laina summa
  • Nopeampi lainapäätös
  • Helpompi lainahakemus
  • Löysemmät ehdot

Kilpailutamme yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä, joten joustavuus sekä lainamahdollisuudet kasvavat. Vain yksi lainahakemus.

Kilpailuta pankit verkossa

Lainan saamiseksi sinulla tulee olla 18 vuotta ikää, suomalainen pankkitili, suomalainen vakituinen osoite, ei maksuhäiriöitä sekä Suomen kansalainen.

Voit käydä täyttämässä vain hakemuksen netissä Blue Financen tai Nordic Bankin sivuilla. Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen tulee sinulle alustava lainapäätös ja voit viimeistellä lainan hakemisen.

Lainan nimelliskorko on 19,90% vuodessa. Tilille maksettavaan summaan sekä takaisinmaksuaikaan perustuen korkoprosentti vaihtelee. Mikäli haluat vielä edullisemman koron, kannattaa laina kilpailuttaa Nordic Bankilla. Voit saada kauttamme lainaa jopa 4,5% nimelliskorolla. Selvää säästöä!

Lainahakemuksia käsitellään vuorokauden ympäri. Lainaa kuitenkin maksetaan tilille arkisin ma-pe klo 7-23. Jos kaikki tiedot ovat kunnossa, tulee summa nopeasti tilillesi.

Yhtiön tarjoama pikavippi on nimeltään arkilaina, ja sitä voi saada 100-500 euroa. Suurempaa summaa ei lainahakemus anna.

Blue Financen lainaa saa aina 900 euroon saakka, yhdellä lainahakemuksella on korkeintaan 500 euron raja. Eli voit ottaa esimerkiksi 400 ja 500 euroa lainaa.

Lainan takaisinmaksuaika on aina 4 kuukauden pituinen. Voit maksaa takaisin lainan nopeamminkin, jolloin lopullinen takaisinmaksettava summa on hieman pienempi, koska korkoja ei ehdi kertymään niin paljon.

Lainan voi maksaa takaisin sovittua aikataulua aiemmin. Kannattaa aina olla asiakaspalvelun kautta yhteydessä takaisinmaksuun liittyen, ettet joudu turhaan ylimääräistä maksamaan.

Arvostele palvelu: Blue Finance

Klikkaa tähteä arvioidaksesi sen!

Keskiarvio: 5 / 5. Arvostelujen määrä: 1

Ei arvosteluita toistaiseksi! Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän palvelun.